13/12/10

Εισαγγελική έρευνα για συκοφαντικά δημοσιεύματα και εκβιασμό του Α/ΓΕΣ!

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε ο Α/ΓΕΣ για να αναζητήσει τους αγνώστους οι οποίοι μέσω διαδικτύου έχουν αναρτήσει άκρως επιθετικά δημοσιεύματα εναντίον του ,αλλά κυρίως εναντίον της οικογένειάς του. Όσο οι δημοσιεύσεις αφορούσαν στον ίδιο, ο αντιστράτηγος Φ.Φράγκος είχε επιλέξει να μην αντιδράσει. Το τελευταίο διάστημα όμως υπήρξαν σκληρές επιθέσεις με εκφράσεις που ξεπερνούσαν τα όρια εναντίον της κόρης του, αλλά και ψευδείς πληροφορίες εναντίον του γιού του. Η εισαγγελία Αθηνών διέταξε προκατακτική εξέταση σε βαθμό κακουργήματος όχι απλά για συκοφαντία αλλά και για προσπάθεια εκβιασμού!

Οι εκφράσεις που αναρτήθηκαν από συγκεκριμένα blοgs,ήταν εξαιρετικά χυδαίες εναντίον της κόρης του Α/ΓΕΣ,η οποία παρουσιάζει εκπομή στη κρατική τηλεόραση. Αφορμή για τη χυδαία επίθεση εναντίον της ήταν το θέμα της εκπομπής της που είχε να κάνει με τους μετανάστες! Ο συντάκτης του δημοσιεύματος θεωρύσε ότι η εκπομπή ήταν υπέρ των μεταναστών και γι΄ αυτό θεώρησε σκόπιμο να "στολίσει" την Ευτυχία Φράγκου με διάφορα κοσμητικά επίπεδα.
Προσπάθεια να εμπλακεί και ο γιος του Α/ΓΕΣ έγινε με τις "πληροφορίες" ότι δήθεν δουλεύει για ετειρεία τουρκικών συμφερόντων.
Ο Α/ΓΕΣ ,λένε οι πληροφορίες γνωρίζει τη ταυτότητα του "δράστη". Ωστόσο πρέπει να "δέσει" νομικά τους ισχυρισμούς του και αυτό θα αναλάβει να το κάνει ο εισαγγελέας, ο οποίος διώκει τον υπεύθυνο, όχι μόνο για συκοφαντία, αλλά για εκβιασμό!
http://www.onalert.gr

12 σχόλια:

  1. Εχω ακουσει απο μονιμο αξιωματικο
    των καταδρομων=Οσο ειναι αρχηχος ΓΕΣ ο Φραγκος δεν υπαρχει κανενας φοβος αλλα απο την στιγμη που θα τον αποστρατευσουν να βλεπετα σχεδιο υποπτο για την Πατριδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι μας γνωρίζουμε πως ο Αρχηγός είναι πραγματικά αξιόλογος και προσπαθεί με αυτά που έχει και κυρίως με αυτούς τους γραβατομένους που έχει στο κεφάλι του να κάνει το χρέος του. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις σε αυτό το θέμα.

    Πάντως νομίζω πως ακόμα και αν βγάλει αυτήν την περίοδο με αυτήν την κυβέρνηση στην επόμενη (εθνικής ενότητας και καλά) θα τον φάνε λάχανο......

    Μακάρι να διαψευσθώ γιατί τέτοιους ανθρώπους τους χρειαζόμαστε.

    περίεργος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνωμη αλλα αυτος ο υπερβαρος πρεπει να αποστρατευτει συντομα διοτι με αυτην την κοιλια μονο γελωτα προσφερει στους στρατιωτες μας.
    Λιγο κρατει στρατηγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10:39 π.μ. και συ κάνε λίγο κράτει ...εξυπνάδας μη και γλυστρίσουμε !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγνωμη αλλα αυτος ο υπερβαρος πρεπει να αποστρατευτει συντομα διοτι με αυτην την κοιλια μονο γελωτα προσφερει στους στρατιωτες μας.
    Λιγο κρατει στρατηγε...

    13 Δεκεμβρίου 2010 10:39 π.μ.

    Και ο Μεταξας ειχε υψος 1,5 μετρα αλλα κουβαλησε τον Δημητρατο απο την φυλακη και του ανεθεσε τις Κοινωνικες Ασφαλισεις που γευεσαι μεχρι τωρα.Και ο Δημητρατος ητανε τοτε στο παρανομο ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @13 Δεκεμβρίου 2010 10:39 π.μ.

    Από χοντρός γίνεσαι αδύνατος από ανόητος έξυπνος όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω το μονο που εγραψα ειναι για την κοιλια του, ειναι απαράδεκτη τεςτοια κοιλια για στρατιωτικό εαν ηταν στην αρχαια Σπαρτη θα τον εκτελουσαν ή εαν τον επιαναν οι πρωτοι χριστιανοι θα τον κατηγορουσαν για κοιλιοδουλεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί σε σε ενα μπλογκ στρατιωτικών όλοι οι μόνιμοι των βρίζουν αφου ειναι τοσο καλός;
    Αλήθεια απο ποτε ενας στρατηγός είναι καλός με αυστηρά επιχειρησιακά κριτήρια,οταν ειναι πλήρως υποταγμένος στους πολιτικούς του αφέντες;
    Αυτα λεγανε και για τον Ντουβα αλλα ηταν μεγαλη απατη,τα ιδια λεγανε και για τον Γραψα και αποδείχτηκε ακομα μεγαλύτερη,τωρα αυτα λετε και για τον Φράγκο..
    Εγω σαν απλος πολίτης,για πιο λογο να τα πιστέψω;
    Ειδικά αφου οτι διαβάζω και μαθαίνω μου δείχνουν πως οδεύουμε προς καταστροφή κι αυτος περι άλλων τυρβάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε 10:39, και ο Λεωνίδας Παρασκευόπουλος (αν τον έχεις ακουστά) ήταν αρκετά χοντρούλης. Και τι μ' αυτό;

    Κωνσταντίνος εκ Κύπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήτσο 5:45 μ.μ. αυτά τα πρότυπα περί "ωραίου" τα απέκτησες διαβάζοντας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΑΝ;;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωρε δεν πάτε καλά....ο Στρατηγός Φράγκος από την Θράκη και όχι απο την παλιά Ελλάδα,δεν πρέπει να προχωρήσει γιατί έχει και κάκαλα....και ο νοών νοείτω. Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.