16/12/10

Παρέμβαση Φωτιάδη ανατρέπει το σκηνικό στα κοιτάσματα πετρελαίου

Παρέμβαση στα του κυπριακού αλλά και στο θέμα των κοιτασμάτων πετρελαίου έκανε ο γνωστός επιχειρηματίας Φώτος Φωτιάδης.Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου μίλησε για συνεχή διολίσθηση του κυπριακού και τόνισε την ανάγκη για αλλαγή πλεύσης. «Γι' αυτό» επεσήμανε, «χρειαζόμαστε συμμάχους τους οποίους πρέπει να κερδίσουμε με την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων».



"Αυτό το κάτι", ανέφερε ο Φώτος Φωτιάδης "που θα ικανοποιήσει αυτά τα συμφέροντα είναι τα κολοσσιαία αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου". Συνεχίζοντας ο κύριος Φωτιάδης ανέφερε ότι θα πρέπει να προσεγγίσουμε τους εταίρους μας στην ΕΕ και να τους προτείνουμε συνεκμετάλλευση των πετρελαίων. Μάλιστα αποκάλυψε πως ο ίδιος έκανε διαβήματα προς τον Πρόεδρο της Γαλλίας και διαπίστωσε ότι η ιδέα αντιμετωπίζεται θετικά.

Ολόκληρη η ομιλία του κ. Φωτιάδη έχει ως εξής:

Καταγράφεται συνεχής διολίσθηση του Κυπριακού προς τις Τουρκικές θέσεις, χωρίς ωστόσο να σμικρύνεται το μεταξύ μας χάος διότι οι χειρονομίες μας καλής θέλησης εκλαμβάνονται ως ορεκτικό για περισσότερα. Όσο εμείς πλησιάζουμε τόσο εκείνοι υπαναχωρούν, απομακρύνονται και διευρύνουν το χάσμα. Υπό τέτοιες συνθήκες, πώς ο Πρόεδρος μας, με όλη του τη καλή πίστη και δεδομένη την αποφασιστικότητα του για λύση, θα μπορέσει να γεφυρώσει με τον κ. Ερογλου το τεράστιο και αγεφύρωτο αυτό χάσμα μέχρι τη Γενεύη, όπως απαιτεί ο Γ.Γ. του ΟΗΕ;

Είναι φανερό ότι το πείραμα δεν μας οδηγεί πουθενά. Επιβάλλεται αλλαγή πλεύσης. Αλλά γι’ αυτό χρειαζόμαστε συμμάχους, αφού ο ΟΗΕ που όφειλε να είχε ενσκήψει στο Κυπριακό με πνεύμα ευθυκρισίας, αντικειμενικότητας και δικαιοσύνης, δυστυχώς αποδεικνύεται από τις συμπεριφορές των κ.κ. Αναν, Μουν και Ντάουνερ, ότι έχουν παρεξηγήσει το θύμα ως τον θύτη. Ένα κρυστάλλινο θέμα ανελέητης καταπάτησης θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ένα ξεκάθαρο ζήτημα επιδρομής, πολυαίμακτης εισβολής και κατοχής, το φιασιδώνουν και το παρουσιάζουν ως μια «αθώα» ενδοκυπριακή διένεξη και επιμένουν σε ενδοκυπριακό διάλογο και στη ψευδεπίγραφη λύση Κυπριακής ιδιοκτησίας, όταν ο ΤΚ εκπρόσωπος δεν έχει εξουσία ούτε καν να βήξει χωρίς την έγκριση της Άγκυρας.

Χρειαζόμαστε λοιπόν ισχυρούς συμμάχους και πρέπει να τους αναζητήσουμε και να τους βρούμε το ταχύτερο δυνατό, η ισχύς των οποίων ν’ αποτελέσει εγκαίρως, πριν είναι αργά, ανάχωμα και τροχοπέδη στα σε βάρος της Κύπρου τεκταινόμενα από τη Τουρκία και τους γνωστούς διακηρυγμένους εχθρούς της υπόθεσης μας.

Οι σύμμαχοι όμως κερδίζονται μόνο με την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων. Το συμφέρον, είναι δυστυχώς η μόνη γλώσσα, η εσπεράντο, που καταλαβαίνουν οι πάντες και η μικρή Κύπρος δεν είχε ποτέ ως τώρα τρόπο να ικανοποιήσει κανενός τη «λεπτή αυτή χορδή».

Σήμερα όμως, για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Κύπρος διαθέτει εκείνο το κάτι που της επιτρέπει να προσφέρει και να ικανοποιήσει συμφέροντα μεγάλων και ν’ απαιτήσει τη συμμαχία τους.

Είναι τα αποδεδειγμένα κολοσσιαία αποθέματα μας πετρελαίων και φυσικού αερίου που αποτελούν το πιο σκληρό νόμισμα όλων των εποχών. Η ορθή του χρήση μπορεί να ξεβουλώσει αυτιά και ν’ ανοίξει παράθυρα, πόρτες, καμαρόπορτες.

Πρέπει όμως ν’ αξιοποιήσουμε και το άλλο μας ισχυρό χαρτί, του ισότιμου μέλους της ΕΕ, το οποίο δυστυχώς, έχουμε, εν πολλοίς, μισοκάψει. Να προσεγγίσουμε τους εταίρους μας της ΕΕ και να τους προσφέρουμε συνεκμετάλλευση των πετρελαίων μας. Η ΕΕ τα έχει απόλυτη ανάγκη και υπάρχουν φιλικά κράτη μέλη της ΕΕ που είναι διατεθειμένα και για το δικό τους συμφέρον άλλωστε, να συνεργασθούν μαζί μας και με μια διακρατική σύμβαση αριθμού κρατών της ΕΕ, ως ένα consortium, να επιτύχουμε συνεκμετάλλευση των πετρελαίων μας. Με ορθολογιστική διαπραγμάτευση μπορούμε να επιτύχουμε ικανοποιητικούς όρους προς αμοιβαίο όφελος.

Σ’ αντάλλαγμα ν’ απαιτήσουμε την υποστήριξη της ΕΕ, για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού που ν’ αντέχει στο χρόνο. Και δεν χρειάζεται να ζητήσουμε πολλά. Μόνο, κάτι που το δικαιούμαστε άλλωστε, την εφαρμογή και στην περίπτωση μας, ως ισότιμου μέλους της ΕΕ, του Ευρωπαϊκού Κεκτημένου, δια της εφαρμογής των τριών βασικών ελευθεριών, διακίνησης, εγκατάστασης, ιδιοκτησίας, που από μόνα τους λύουν τα βασικά μας προβλήματα. Το ίδιο δηλαδή, γνώριμο τους Σύστημα με το οποίο οι ίδιοι απολαμβάνουν ειρήνη, είναι ικανοποιημένοι και αισθάνονται ευτυχείς και ασφαλείς. Γιατί να το αρνηθούν σ’ ένα μέλος τους, την Κυπριακή Δημοκρατία όταν μάλιστα θα τους προσφέρουμε κι’ εμείς συνεκμετάλλευση του φυσικού μας πλούτου; Και τότε πώς θα μπορούσε η Τουρκία ή οποιοσδήποτε να ισχυρισθεί και να πείθει, ότι το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο, που ενώνει 500 εκ. Ευρωπαίους και τους προσφέρει πλήρη ικανοποίηση, ειρήνη και ασφάλεια, δεν μπορεί να ικανοποιήσει τους 100,000 ΤΚ;

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η οικονομική αυτή γλώσσα θα μιλήσει και είναι δυνατό να διανοίξει νέα αισιόδοξη προοπτική μιας δίκαιης και διαρκούς λύσης του προβλήματος μας.

Γι’ αυτό επαναλαμβάνουμε προηγούμενη έκκληση μας, για το κορυφαίο αυτό θέμα, προς τον αγαπητό Πρόεδρο μας, που του έχουμε υποβάλει διακριτικά το Μάρτη του 2009. Επεκτείνουμε την έκκληση αυτή και προς τους Αρχηγούς όλων των Κομμάτων μας και τα Κόμματα τα ίδια, καθώς και την Εκκλησία μας και τους καλούμε να ενσκήψουν, ομονοούντες, στο επείγον αυτό θέμα χωρίς καθυστέρηση. Οι μέρες περνούν και η Γενεύη πλησιάζει ολοταχώς. Θ’ αρχίσουν οσονούπω οι αφόρητες πιέσεις που ήδη αιωρούνται στην ατμόσφαιρα, με νέα χρονοδιαγράμματα και σκληρότερους όρους, πιέσεις προς το αδύνατο θύμα, με στόχο να επαναφέρουν σύντομα την επιδιαιτησία που θα είναι καταστροφική. Είναι και οι ωμές πρόσφατες απειλές του Μπαγίς για Β, Γ, Δ και Ω σχέδια, ακόμα και για κρίση/βία. Κι’ εμείς δεν έχουμε τίποτε να αντιτάξουμε, έξω από το δίκαιο μας, που δεν μετρά χωρίς συμφέροντα. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα περιθώρια μας εξαντλούνται επικίνδυνα και απαιτείται σπουδή και φρόνηση. Επιβάλλεται επειγόντως επανατοποθέτηση του ειρηνικού μας αγώνα με σημαία πλέον το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο, αν θα ελπίσουμε για σωτηρία και επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού στην υπέρτρισχιλιετή κοιτίδα του, με τη χρήση ισχύος που θ’ αντλήσουμε από ισχυρούς εταίρους της ΕΕ, στην συνεκμετάλλευση των πετρελαίων μας. Ν’ αξιοποιήσουμε το ουρανόπεμπτο αυτό δώρο της φύσης. Αποτελεί την μοναδική ελπίδα που μας έχει απομείνει σήμερα για τη σωτηρία της μικρής μαρτυρικής μας πατρίδας.

Διαβήματα μας για το ίδιο θέμα, τον Ιούνιο και Οκτώβρη του 2009, προς τον Πρόεδρο της Γαλλίας Nicola Sarkozi, τον οποίο θεωρούμε ένα από τους ειλικρινείς φίλους της Κύπρου, διαπιστώσαμε από προσωπικές επαφές έκτοτε με εκπροσώπους του Προεδρικού Γραφείου, ότι παρά το γεγονός ότι η ιδέα αντιμετωπίζεται ευνοϊκά ως πολύ ενδιαφέρουσα δεν είναι δυνατό να προωθηθεί εάν δεν προέρχεται από την ίδια την Κυβέρνηση μας.

Κάνουμε επομένως νέα, θερμή έκκληση προς τον Πρόεδρο μας, την Κυβέρνηση του, τα Κόμματα μας, όλους τους Έλληνες της Κύπρου, υπό τις ευλογίες και της Εκκλησίας μας, καθώς και τη στήριξη των ΜΜΕ, όπως με σοβαρότητα, σωφροσύνη αλλά και με κάθε σπουδή, ενσκήψουμε στην αξιοποίηση του θεόπεμπτου αυτού όπλου που μας ήλθε εξ ουρανού στην πιο κατάλληλη, την πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας μας.

Θα είναι σοφό να εξαντλήσουμε με κάθε τρόπο τις δυνατότητες που μας ανοίγονται, με σώφρονα αξιοποίηση των πλούσιων κοιτασμάτων υδατανθράκων μας, ως τη μοναδική εναπομείνασα ελπίδα σωτηρίας μας. http://www.sigmalive.com/

8 σχόλια:

  1. Η Κύπρος είναι ένα σώμα που έχει
    γάγγρενα και η μόνη λύση για να σωθεί το υπόλοιπο σώμα είναι να κοπεί ριζικά το μολυσμένο κομμάτι.
    Εδώ και τώρα ριζική διχοτόμηση με ένα καθαρό Ελληνοκυπριακό κράτος (χωρίς κανένα δικαίωμα στους τουρκοκυπρίους) στο νότο και με δική του Α.Ο.Ζ όπου και βρίσκεται το 90% των αποθεμάτων της συνολικής κυπριακής Α.Ο.Ζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ 9:23 π.μ.

    Προσπάθησαν να τους διαλύσουν πολλές φορές. Η τελευταία ήταν το 2004 με τον "Αννάν". Υπεραμύνθηκαν του κράτους των και κέρδισαν, παρά τις πιέσεις, τους εκβιασμούς και τις δωροδοκίες. Μπήκαν στον ΟΗΕ και την ΕΕ σαν Κυπριακή Δημοκρατία, ένα ενιαίο και αδιαίρετο κράτος. Κι εσύ τους ζητάς τώρα να φτύσουν την παρακαταθήκη του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου και να νομιμοποιήσουν τον "ΑΤΤΙΛΑ" χαρίζοντας το μισό κράτος στους Τούρκους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. elpada
    «Σήμερα … η Κύπρος διαθέτει εκείνο το κάτι που της επιτρέπει να προσφέρει και να ικανοποιήσει συμφέροντα μεγάλων και ν’ απαιτήσει τη συμμαχία τους»
    Αν η Γερμανία είχε κοιτάσματα πετρελαίου θα τα συν-εκμεταλλεύονταν με την Κύπρο! Φυσικά όχι. Ο κ Φωτιάδης προτείνει να γίνουμε και επίσημα πλέον οι εταίρες των εταίρων μας. Προτείνει απροκάλυπτα πως πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις «λεπτές χορδές» τους.
    Ενώ και ο ίδιος διαπιστώνει ότι, οι χειρονομίες καλής θέλησης εκλαμβάνονται ως ορεκτικό για περισσότερες υποχωρήσεις, δεν ξέρω για ποιο λόγο νομίζει ότι μια τέτοια ενέργεια θα έχει διαφορετική τύχη.
    Ίσως να πιστεύει ότι αφού αποτύχαμε σε όλα τα άλλα μπορούμε τώρα να διαπρέψουμε ως πουτάνες και να επιτύχουμε του στόχους μας
    Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι ότι επιλέγει τους Ευρωπαίους και όχι το Ισραήλ με το οποίο έτσι και αλλιώς έχει διαταράξει τις σχέσεις της η Τουρκία.
    Γιατί, έχετε κάποια προσωπικά συμφέροντα κ Φωτιάδη, διότι διαφορετικά δυσκολεύομαι να καταλάβω το σκεπτικό σας.
    Σε κάθε περίπτωση το να παραχωρείς δικά σου περιουσιακά στοιχεία δεν συνιστά ούτε διαπραγμάτευση ούτε πολιτική, είναι απλώς ξεπούλημα.
    Αντί να το παραχωρήσουμε θα μπορούσαμε να απειλήσουμε ότι αν δεν μας στηρίξουν στο θέμα της Τουρκίας θα συμπράξουμε για παράδειγμα με τους κινέζους, οι οποίοι θα μπορούσαν να απορροφήσουν και όλη την παραγωγή στην συνέχεια και να πάρουν οι ευρωπαίοι τα….
    Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ειδικά τώρα δεν θα ήθελα να επιλύσω κανένα πρόβλημα σχετικό με την Τουρκία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κερδίζουμε χρόνο και να περιμένουμε αφού για πρώτη φορά ο χρόνος κυλάει σε βάρος της Τουρκίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ γράφοντα:
    16 Δεκεμβρίου 2010 12:15 μ.μ.
    "Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι ότι επιλέγει τους Ευρωπαίους και όχι το Ισραήλ με το οποίο έτσι και αλλιώς έχει διαταράξει τις σχέσεις της η Τουρκία.
    Γιατί, έχετε κάποια προσωπικά συμφέροντα κ Φωτιάδη, διότι διαφορετικά δυσκολεύομαι να καταλάβω το σκεπτικό σας".
    <<<<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>>>>
    Εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια συνυφάδα;
    Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα σου εσένα είναι ότι ο Φωτιάδης τείνει περισσότερο προς τους Ευρωπαίους και όχι προς το Ισραήλ; Η κάνω λάθος;
    Και αφού σαν "δηλωμένος Έλλην που είσαι" σταχυολόγησες εαυτόν με τις εταίρες και τις πουτάνες, βγήκες στον μπαλκόνι σου ξεβράκωτη.
    Αλλά και μ΄ αυτές τις πατσές που μόστραρες μόνο την δημόσια αιδώ και αηδία προκάλεσες.
    Ντύσου πουλάκι μου για θα κρυώσεις. Έχουμε και Χειμώνα και τα φάρμακα ακριβήνανε.



    Παναγιώτης Κορωναίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Agel(p)ada
    εχω ενα μυνημα για σενα

    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: 16 εκ. λίρες Κύπρου πρόσφεραν Εβραίοι της Αμερικής στον Ανδρέα Λόρδο για την αγορά των ακινήτων του στην Αμμόχωστο
    Λευκωσία:

    Εβραίοι της Αμερικής προσέγγισαν τον Κύπριο επιχειρηματία Ανδρέα Λόρδο, το 2005,
    προκειμένου να αγοράσουν τα ακίνητά του στην Αμμόχωστο, προσφέροντάς του 16 εκατομμύρια λίρες Κύπρου.
    Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο ίδιος ο κ. Λόρδος στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Κίπρις», η οποία αφιερώνει το χθεσινό της πρωτοσέλιδο σε συνέντευξη που της παραχώρησε ο Κύπριος επιχειρηματίας.
    Όπως είναι γνωστό, ο κ. Λόρδος απαιτεί από την Τουρκία αποζημίωση 115 εκατομμυρίων ευρώ από τη λεγόμενη «επιτροπή αποζημιώσεων» για απώλεια χρήσης της περιουσίας του.
    Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα, ο κ. Λόρδος ήταν από τους πλουσιότερους ανθρώπους όχι μόνο του Βαρωσίου, αλλά όλης της Κύπρου.
    Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα είπε ότι, αν είχε ψηφιστεί το σχέδιο Ανάν τώρα θα βρισκόταν στο σπίτι του, ότι δεν πρόκειται να πουλήσει την περιουσία του, ότι πριν 5 χρόνια εβραϊκής καταγωγής Αμερικανοί τον προσέγγισαν και του ζήτησαν να αγοράσουν τα ακίνητά του προσφέροντας 16 εκατομμύρια λίρες Κύπρου.

    "ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ"


    Ταυρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΡΩΤΗΣΗ:

    ΥΠΗΡΞΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ;

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ.

    ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΩ.
    ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΗΓΑΔΑΚΙ.

    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ;

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιεραρχία

    "Η παρούσα κρίση είναι κατασκευασμένη, που αποβλέπει στο παγκόσμιο έλεγχο"

    http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6616:-q-q&catid=13

    ΕΠΙΣΗΣ

    Πρωτεπιστάτης Αγίου Όρους:

    "Φόρτωσαν στον oρθόδοξο λαό την εξόφληση των χρεών τους"

    http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6635:-q-q&catid=13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σιατίστης Παύλος

    «Είναι ρατσισμός να μην έχουν δικαίωμα να μιλάνε οι ποιμένες»

    http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6633:--l---------r&catid=13

    ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

    1.ΤΑ ΥΓΙΗ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΟΙ

    2. ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΠΑΠΠΑ, ΔΕΣΠΟΤΗ, ΛΑΪΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ; ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ; ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ Γ....ΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ, ΜΙ΄ΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΠΟΛΥ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΓΕ ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΟΥΣΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΑ ΩΣ ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟ ΑΥΤΟ;
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΥΓΙΩΝ;
    ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΑΙΟΥΣ;
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ. ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ.
    ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ;
    ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ Η ΜΕ ΑΛΛΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ;
    ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ;ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
    ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ 1002 ΜΛΚΣ. ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΤΖΕΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΓΩ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ.
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΜΩΣ ΑΠΑΙΤΩ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΞΙΟΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.