24/12/10

Διευκρινιστικές δηλώσεις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ

Μέ ἀφορμή τόν ἐγερθέντα θόρυβον ἐκ μέρους τοῦ European Jewish Congress σχετικῶς μέ συνέντευξί μου εἰς τόν τηλεοπτικό δίαυλο MEGA τήν 20ην λήγοντος μηνός Δεκεμβρίου ἐ.ἔ. εἰς πρώτην φάσιν ἔχω νά δηλώσω τά κάτωθι:
1. Τά ὅσα ἀνέφερα κατά τήν τηλεοπτικήν μου συνέντευξιν εἰς τήν ἐκπομπήν «κοινωνία ὥρα mega» ἀποτελοῦν αὐστηρῶς προσωπικάς μου θέσεις καί ἀπόψεις τάς ὁποίας ἐπανειλλημένως προφορικῶς καί γραπτῶς ἔχω ἐκθέσει.

2. Σέβομαι, τιμῶ καί ἀγαπῶ ἰδιαζόντως τόν ἑβραϊκόν λαόν ὅπως καί κάθε ἄλλον λαόν τῆς ὑφηλίου κατά τήν διδασκαλίαν τοῦ ἐνσαρκωθέντος Υἱοῦ τοῦ Θεοῦ καί ἀληθοῦς Μεσσίου Κυρίου Ἰησοῦ Χριστοῦ τοῦ Σωτῆρος καί Λυτρωτοῦ, τόν ὁποῖον προανήγγειλαν ὅλοι οἱ Προφῆται καί ὁ Ὁποῖος ἐνσαρκώθη διά τοῦ Ἰουδαϊκοῦ ἔθνους.

3. Ἡ δημοσίᾳ καταφορά μου κατά τοῦ Διεθνοῦς Σιωνισμοῦ ἀναφέρεται εἰς τό ὄργανον ἐκεῖνο πού ὡς διάδοχος τοῦ «Σαχεντρίν» μετέβαλλε τήν πίστι τῶν Πατριαρχῶν, Προφητῶν καί Δικαίων τοῦ Ἰουδαϊκοῦ ἔθνους διά τοῦ Ταλμούδ, τῆς Ραββινικῆς παραφιλολογίας καί τῆς Καμπάλα εἰς Ἑωσφορισμόν καί ἀγωνίζεται παντί σθένει διά τῆς οἰκονομικῆς αὐτοκρατορίας πού συνέστησε παγκοσμίως μέ ἕδρα τήν μεγάλη ὑπερατλαντικήν χώραν διά τήν ἐπικράτησιν τῆς παγκόσμιας κυβέρνησης καί τῆς πανθρησκείας.

4. Θεωρῶ ὅπως κάθε ἐχέφρων ἄνθρωπος εἰς τόν πλανήτην τό ναζιστικό καθεστώς καί τόν παρανοϊκό δικτάτορά του Ἀδόλφο Χίτλερ ὡς εἰδεχθῶς κακουργήσαντας κατά τῆς ἀνθρωπότητος καί ἵσταμαι μετά πάσης τιμῆς καί σεβασμοῦ ἐνώπιον τοῦ ἑβραϊκοῦ ὁλοκαυτώματος ὅπως καί κάθε ἑτέρας εἰδεχθοῦς γενοκτονίας ὡς τοῦ Ποντιακοῦ Ἑλληνισμοῦ καί τοῦ Ἀρμενικοῦ λαοῦ. Ἄλλωστε καί τό ἑλληνικόν ἔθνος θρηνεῖ χιλιάδας μαρτύρων ἀπό τήν ἐγκληματική ναζιστική θηριωδία.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

+ ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

59 σχόλια:

  1. Εύγε, παλληκάρι Σεραφείμ!!
    Πέσανε όλοι να σε φάνε! Τρεις ημέρες τώρα σε "πυροβολούν" από όλες τις πλευρές και από όλες τις ηπείρους με σχόλια σε περιοδικά, σε εφημερίδες, με δηλώσεις και κραυγές που απαιτούν την καρατόμηση σου!
    Επειδή είπες την απλή και μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ που όλοι την γνωρίζουν, αλλά κανείς δεν τολμά "για τον φόβο των Ιουδαίων" να ξεστομίσει!
    Σήμερα σε εκτιμώ ακόμη περισσότερο, διότι οι διευκρινιστικές σου δηλώσεις είναι ακόμη πιο σαφείς.
    Αποδεικνύεις ότι είσαι παλληκάρι και δε μασάς, αφού ένας πολιτικός(και έχουμε πολλά τέτοια παραδείγματα) θα κοίταζε να τα μπαλώσει με ατάκες του στυλ "παρεξηγήθηκαν τα λόγια μου", "δεν εννοούσα κάτι τέτοιο" κλπ, που μόνο κότες λιράτες σαν τον Πάγκαλο και άλλους θα έλεγαν!
    Εσύ φοράς τα ράσα και οι άλλοι τα παντελόνια, αλλά ΜΟΝΟ εσύ έχεις τα αρχ@@@α να τα βάλεις με τους παντοκράτορες του κόσμου τούτου.
    Αισθάνομαι υπερήφανος που σε γνωρίζω από χρόνια, όταν ήσουν ένας απλός και ταπεινός αρχιμανδρίτης με το καλογερικό σου σκουφάκι και το ψηλόλιγνο κορμί που πρόδιδε την ασκητικότητα του.
    Εύγε και πάλι Σεραφείμ ΕΛΛΗΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε τι πράγματα είναι αυτά εν έτει 2010, να μη μπορεί κάποιος να αρθρώσει λέξη κατά του σιωνισμού, χωρίς να θεωρηθεί ότι ταυτόχρονα στρέφεται και κατά των εβραίων τω θρήσκευμα ή του λαού γενικότερα;;;
    Κατά την γνώμη μου, ο ιεράρχης αυτός δεν έπρεπε καν να μπει στον κόπο να εξηγήσει το αυτονόητο...

    Όποιος είναι κατά του οθωμανισμού/κεμαλισμού, δεν είναι αντιτούρκος.
    Όποιος είναι κατά του φασισμού, δεν είναι αντι/ιταλός.
    Όποιος είναι κατά του ναζισμού, δεν είναι αντιγερμανός.
    Όποιος είναι αντιφρανκικός/αντισαλαζαρικός, δεν είναι αντι/ισπανός ή αντιπορτογάλος.
    Όποιος είναι αντιπαπαδοπουλικός, δεν είναι ανθέλληνας.
    Όποιος είναι αντισταλινικός, δεν είναι αντιρώσος.
    Όποιος είναι αντι/ισλαμιστής, δεν είναι αντι/ιρανός.

    Ούτε όποιος δεν γουστάρει την ιμπεριαλιστική πολιτική των ΗΠΑ είναι ντε και καλά αντιαμερικάνος, δηλαδή μισεί τα εκατομμύρια των κατοίκων της Αμερικής που και αυτοί είναι θύματα των πολιτικών/εξουσιαστών τους.

    Και κρατώ για το τέλος το ...ακράδαντο επιχείρημα:
    Όποιος είναι αντι/ολυμπιακός, δεν είναι με τον ΠΑΟ !!!

    Οι καταπιεστικές/ρατσιστικές/φασιστικές ιδεολογίες και τα πρόσωπα/ φορείς τους, δεν ταυτίζονται με τους λαούς...
    Ο σιωνισμός είναι άλλη μία έκφανση του φασισμού με την ευρύτερη έννοια και σαν τέτοια καταδικάζεται, όχι μόνο από μη εβραίους αλλά και από εκατοντάδες χιλιάδες Ισραηλινούς και εβραίους ανά τον κόσμο.

    Τι πιό απλό ;;;
    ΗΜΑΡΤΟΝ χρονιάρες μέρες !!!

    Όπως και νάχει, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ σε ΟΛΟΥΣ χωρίς εξαίρεση !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζίμη και Απελή με βρίσκετε απόλυτα σύμφωνο,δεν θα περάσει ο φασισμός,μπράβο στον ιεράρχη,δεν τους θέλουμε φιμωμένους,δεν τους θέλουμε να σκέπτοντε και να μιλούν ''πολιτικώς ορθά'',δεν τους θέλουμε ''ευχάριστους'',τη ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ μόνο να μιλούνε με αγάπη.

    Χρόνια πολά σε όλο το κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απελλή, Τζίμη και Χρήστο
    (σας αναφέρω με τη σειρά πυο σχολιάσατε)
    εδώ υπάρχει ένα θέμα. Τον μητροπολίτη δεν τον 'πυροβολούν' μόνο οι σιωνιστές, τον πυροβολούν σχεδόν όλες οι εβραϊκές οργανώσεις, που ασφαλώς δεν είναι όλες τους καθαρά σιωνιστικές και κυρίως τον πυροβολούν οι ίδιες οι ελληνικές οργανώσεις της Ομογένειας, με πρώτη και καλύτερη τους ΑΧΕΠΑ, η ίδια η ορθόδοξη εκκλησία της Αμερικής, δια του Αρχιεπιστκόπου κ. Δημητρίου και φυσικά και η ίδια η ελληνική κυβέρνηση.
    Εδώ κάτι συμβαίνει.
    Ακόμα και να έχει 100% δίκιο ο Σεραφείμ, το γεγονός ότι δέχεται 'πυροβολισμούς' πανταχόθεν, σημαίνει ότι κάτι δεν στάθμισε, κάτι δεν έπραξε σωστά.
    Το θέμα δεν είναι απλά να θυσιάζεται κανείς, το θέμα είναι να δίνει μάχες για το κοινό καλό και να παραμένει όρθιος, όχι από φιλοτομαρισμό, αλλά για να υπηρετεί τις ευγενείς του ιδέες, προς όφελος του συμφέροντος των πολλών.
    Τέλος, το ζήτημα του σιωνισμού, πρέπει να αντιμετωπιστεί χωρίς να στοχοποιείται ένας ολόκληρος λαός ούτε καν εκείνοι που υπηρετούν αυτήν την ιδεολογία, αλλά οι συγκεκριμένες πρακτικές τους, με σημαία και ασπίδα τις παναθρώπινες αξίες και στόχο την προστασία των δικαιωμάτων του ανθρώπου.
    Ο αγώνας αυτός δεν είναι εύκολος και χρειάζεται σοβαρή στρατηγική και έξυπνες τακτικές κινήσεις.
    Και για να υπάρχει αξιοπιστία, οι μπροστάρηδες σε έναν τέτοιο αγώνα θα πρέπει να είναι οι ίδιοι οι δημοκράτες και ανθρωπιστές Εβραίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...
    - Αγάπη (α-γά-π-η) είναι:
    Η «συναίσθηση» όντος, της -υπέρ άνω γήινων αξιών- μέγιστης Αρχής, η οποία διέπει σύσσωμη την πλάση, ως κύριος-βασικότατος σύνδεσμος-γνώμων-κανών, εκπεμπόμενος -ες αεί- υπό του Δημιουργού της.
    [ΜΠυρ, επ’ ευκαιρία των Χριστουγέννων μας, 2010]
    Υγ.: Κι' η εκδήλωση της αγάπης, τόλμη θέλει... καμιά φορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα σας γράψω κάποια στιγμή λίγα πράγματα από την προσωπική μου εμπειρία "φιλίας" με Εβραίους, Αθηναίους, και θα φρίξετε.

    Τώρα πια δικαιολογώ όσους μένονται κατά αυτών: είναι ρατσιστές, πάνω απ' όλα, και θεωρούνε τους εαυτούς τους υπέρτατο έθνος. Το σημαντικότερο: χαίρονται για τις αποτυχίες της Ελλάδας και των κατοίκων της...χαίρονται ειλικρινά!

    Θα τα πούμε σύντομα, απλά τυγχάνει να βρίσκομαι σπίτι για τις γιορτές ...

    Ένας παλιός αναγνώστης, που δεν γουστάρει να σχολιάζει, για ευνόητους λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σεβαστός Μητροπολίτης σωστότατα διαφοροποιεί την έννοια της καθομιλουμένης, (στην Ελλάδα λέμε Εβραίο ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ τον ΚΑΘΕ πολίτη που το μόνο που επιδιώκει είναι το χρήμα, όχι μόνον πατώντας επί πτωμάτων ΑΛΛΑ ΚΑΙ δημιουργώντας ΤΑ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΣ, ως προς τη διαφοροποίηση στη συλλογικότητα της ευθύνης, με λίγα λόγια λέει ότι οι πιστοί της Εβραικής θρησκείας (σ.σ. κατ΄ εμέ αίρεσης, καθότι μόνον εκ σπέρματος γίνετε κανείς αποδεκτός στην αναρρίχηση της οικογένεια των κανονιστικών διατάξεων, και ουχί του δικαιώματος δια του βαπτίσματος, τουτέστιν αποδοχή της πίστεως του, ή κατ΄ εμέ της αιρέσεως) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΥΜΑΤΑ, σε αντίθεση λ.χ. με τον Πάνγκαλο που, με το "..τα φάγαμε μαζί..", συμπεριλαμβάνει συλλήβδην και χωρίς εξαίρεση, προσβάλλοντας με, κι εμένα στο φαγοπότι, όπως και τον κάθε Έλληνα πολίτη που δεν επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας για να συμμετάσχει στο τσιμπούσι, ή της βαρυστομαχιάς του κατά πως το εννοεί, ΑΛΛΑ παρέμεινε ως πρεσβευτής της Ελλάδας στο εξωτερικό, πέρα από τους ιδιαίτερους του λόγους ο καθένας!

    Από δω και πέρα θα πρέπει ο κάθε γνώστης της σχέσεις των πραγμάτων, άλλως έχει την δυνατότητα να τις αποκτήσει σαν παιδικό παραμύθι, να ξέρει, όπως απ΄ εδώ!!

    http://vimeo.com/5350419

    αλλά και σε σχέσει με την ιστορική εξέλιξη κάποιων γεγονότων να μάθει !!

    http://video.google.com/videoplay?docid=439586221319126077#docid=-515319560256183936

    και να πάρει μια γεύση των μηχανορραφιών των ψυχανώμαλων και αρρωστημένων εγκεφάλων

    http://vimeo.com/17571031

    που εκβιάζουν και καθορίζουν το πολιτικό πλαίσιο των πολιτικών ΑΝΔΡΩΝ που με τα Μ.Μ.Ε. μας τους προβάλουν ΩΣ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ του "ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ" για να ΑΠΟΦΑΣΊΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΈΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΘΜΆ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΑΝΟΜΑΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΓΕΙΑΣ ΜΑΤΑΙΩΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΩΝΩΝ ΤΩΝ.

    Αυτή την επανάσταση της διαφοροποίησης μεταξύ του Εβραίου θύματος και του "Εβραίου" θύτη έχει ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ καταγραφή στην ιστορία από τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό.

    βλέπε από 14'30 λεπτό του
    http://video.google.com/videoplay?docid=439586221319126077#docid=-515319560256183936

    Ατυχώς όμως οι Γραμματείς και Φαρισαίοι ΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΑΝ, και σήμερα ως ΕΝΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΝΑ ΙΔΙΩΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ, ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΔΕΑΖΟΥΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΩΝ και ιδίο ΟΦΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

    Ίσως έφτασε ο καιρός που η "Εκκλησία του Οίκου του Θεού" θα αρχίσει μια ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ με την "Εκκλησία του Δήμου", αυτό το γεγονός είναι μια αναπόφευκτη εξέλιξη, ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΉΣΟΥΝ!

    ΗΘΕ Ο ΑΡΣΕΝΙΟΣ "Εβραιος" και οι περί αυτού κατοικούντες και εκκλησιαζόμενοι, με την ευσπλαχνία της δικαιοσύνης Εκκλησίας του Δήμου, να αντιληφθεί/ουν το δράμμα των Εβραίων των Ορθόδοξων Χριστιανών, και κάθε πίστεως δεινοπαθούντων, ανά τον κόσμο όπως και στη Σκύρο με το σκάνδαλο της Μ῎ Μ. Λαύρας, που ακούσια μεν ΑΛΛΑ επί τη πράγμασι ως μέρος ευθύνης συνέδραμαν στην αύξηση της εξουσίας των ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΩΝ ιδιωτών τραπεζιτών να υπαγορεύουν την οικονομική πολιτική των ΑΙΡΕΤΩΝ της πολιτείας, στην Πατρίδα ΜΑΣ, κι όπου αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Ακόμα και να έχει 100% δίκιο ο Σεραφείμ, το γεγονός ότι δέχεται 'πυροβολισμούς' πανταχόθεν, σημαίνει ότι κάτι δεν στάθμισε, κάτι δεν έπραξε σωστά."ΣΚΑΛ 24 Δεκεμβρίου 2010 1:21 μ.μ.

    Κύριε Καλεντερίδη λέγοντας πανταχόθεν ποιούς εννοείτε;
    Την Ελληνική κυβέρνηση; ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ
    Την Εκκλησία της Ελλάδος;
    -Ο Αρχιεπίσκοπος είναι πειθήνιο όργανο των κυβερνήσεων.Δεν ακούγεται τη στιγμή που χαλάει ο κόσμος.
    Την ομογένεια της Αμερικής; Και τι να έκανε δηλαδή η ομογένεια απο την στιγμή που ζει στο βασίλειο του Σιωνισμού;

    Μια χαρά τα είπε ο Σεραφείμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σάββα

    Η διαφωνία μου σε αυτά που λές είναι ότι οι ιεράρχες δεν έχουν δικαίωμα να σκέφοντε και να λειτουργούν πολιτικώς ορθά,ούτε να λειτουργούν μεθοδικά για να πετύχουν κάτι,οι πολιτικοί δικαιούντε και επιβάλεται,οι διπλωμάτες επείσης,εσύ επείσης,αλλά οι ιεράρχες μας είναι υποχρεωμένοι να λένε τα πράγματα με το όνομα τους και ας αντιδράσει όποιος θέλει,αν ο Χριστιανισμός,και ειδικότερα η Ορθοδοξία σκεφτόταν έτσι τότε θα είχαμε κανα δυό Αγίους και ίσως να ήμασταν αιρετικοί αυτή τη στιγμή.

    Καλά θα κάνουμε να μη μπερδεύουμε την πολιτική με την Εκλησία μας και το έργο της,και αν κάποια στιγμή το έργο της Εκλησίας ενοχλεί την πολιτική τότε δεν φταίει η Εκλησία,εκπτώσεις σε αυτά τα θέματα δεν πρέπει να γίνοντε,γιατί όπως μας λέει και ο Σεβασμιώτατος Παύλος κάπως έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε,καιρός να αντιληφθούμε τον πνευματικό και ηθικό μας εκτροχιασμό αντί να βαράμε το φωτεινό λαμπάκι που μας προειδοποιεί για τον κίνδυνο μόνο και μόνο επειδή μας χάλασε τον ύπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο πνευματικός και ηθικός μας εκτροχιασμός αποτέλεσαν την κερκόπορτα αλλά και τα εργαλεία για όσους θέλησαν και μας επιβουλεύτηκαν,είτε θα συνέλθουμε είτε θα γκρεμοτσακιστούμε,το φωτεινό λαμπάκι που μας προειδιποιεί σίγουρα δεν φταίει,ας μην ζητάμε λοιπόν απο τους ιεράρχες να είναι λίγο πιο διπλωματικοί,δεν είναι αυτός ο ρόλος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Μιχάλη Πηρουνάκη

    Κάνοντας "κλικ" στο όνομά σου, βγαίνει το εξής:

    You are about to log in to the site "coverinsurance.gr" with the username "mpir", but the website does not require authentication. This may be an attempt to trick you.

    Is "coverinsurance.gr" the site you want to visit?

    Το ίδιο βγαίνει και στον \Υ/μέτερο...

    Ττ είναι αυτό;

    @ 1:40 μ.μ.

    Ομαδέων, έγινες διάκος του Μεντζελόπουλου; Στο ΜΕΓΑ ισχυρίστηκε ότι και ο Χίτλερ ήταν όργανο του διεθνούς σιωνισμού και ότι αυτοί τον έβαλαν να σκοτώνει τους Εβραίους για να τους αναγκάσει να φύγουν να πάνε στην Παλαιστίνη. Υπάρχει και σχετικό video με τις ασυναρτησίες του εν λόγω προβληματικού ατόμου, που κατάφερε να γίνει μητροπολίτης της δεύτερης μεγαλύτερης μητρόπολης της Ελλάδας, παρά το ότι είναι γνωστός για τις εμμονές του με τους Εβραίους (και όχι μόνο τους Σιωνιστές, γι αυτό ήλθαν, όπως σωστά λέει ο Σάββας, από παντού διαμαρτυρίες) και τους "μασόνους", του οποίους χαρακτηρίζει σατανιστές κι έκανε αίτηση στον ... ΥΕΟ κ. Παπακωνσταντίνου ζητώντας να κλείσει όλες τις στοές της Ελλάδος.

    Όσοι τον ξέρουν, ξέρουν ότι ... χάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε Σάββα,

    Λίγα λόγια πριν φύγω για Εύβοια για τις Γιορτές. Λες:

    "το γεγονός ότι δέχεται 'πυροβολισμούς' πανταχόθεν, σημαίνει ότι κάτι δεν στάθμισε, κάτι δεν έπραξε σωστά"

    Όπως έγραψα κι εγώ τον "πυροβολούν" από όλες τις πλευρές!
    Δεν θα ήταν παράξενο να τον πυροβολούσαν ΜΟΝΟ από την μια πλευρά;
    Πως αλλιώς θα ήταν δυνατόν να αντιληφθούμε την τεράστια δύναμη που έχει πλέον αναπτύξει αυτό το παγκοσμιοποημένο κατασκεύασμα που καταγγέλλει ο Σεραφείμ; Πως αλλιώς, από το να βλέπουμε τον Ορθόδοξο Πατριάρχη να συμμετέχει σε τελετές και να βραβεύεται μέσα στην Συναγωγή της Ν. Υόρκης από τον Αρχιραββίνο συν άπαντες τους επισκόπους συμπεριλαμβανομένου του Αρχιεπισκόπου Αμερικής! ΑΥΤΟΙ τον κατηγορούν;;!!!
    Τα εξ οικείων βέλη, Σάββα, το γνωρίζεις ΕΣΥ, είναι τα πιο οδυνηρά και τα πιο ΑΤΙΜΑ, γιατί είναι πουλημένα!!
    Αν έχεις δει το βίντεο μπορείς να καταλάβεις ότι πολλά που τον κατηγορούν οι Εβραϊκές Οργανώσεις είναι υπερβολικά. Δεν μίλησε για ανθρώπους, ούτε για Εβραίους γενικά, αλλά για το σύστημα του Σιωνισμού! Το ξεκαθάρισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Σεραφείμ δεν φοβάται Σάββα, είναι από τους "τρελούς" που είναι έτοιμοι να θυσιαστούν για τα ιδανικά τους. Υπάρχουν ακόμη τέτοιοι Παπαφλέσσες!! Ούτε ήταν ανάγκη να σταθμίσει ή να φοβηθεί κάτι, όταν νιώθει ότι ο λαός και πολλοί αδελφοί του έχουν κοινή γνώμη και διάθεση πλέον για αντίσταση.
    Η Ελλάδα, όπως ξέρεις Σάββα, είναι μεγάλος ΕΡΩΤΑΣ! Όποιος την καψουρευτεί την πάτησε!! Τα θέλει όλα!! Το Ίδιο και ο Χριστός είναι ΕΡΩΤΑΣ και Αυτός τα θέλει όλα, όχι μισές δουλειές! Εγώ συμβαίνει να έχω ακόμη έναν ΕΡΩΤΑ που τα θέλει όλα, την Τέχνη μου!
    Τρεις Έρωτες, τρία Πάθη!
    Ως φυσιογνωμιστής, που πιστεύω ότι είμαι, λόγω της οπτικής μου εμπειρίας σε πρόσωπα, έχω να σου πω τελειώνοντας το εξής.
    Επί χρόνια αυτός ο ασκητικός αρχιμανδρίτης αιχμαλώτιζε το βλέμμα μου όταν τον έβλεπα το καλοκαίρι στις διακοπές που επισκεπτόταν το πατρικό του, να κάνει βόλτες στην παραλία του χωριού με τους απλούς συγχωριανούς του. Κάτι είχε πάνω του ενδιαφέρον.
    Κοίταξε τα μάτια του και θα δεις ότι είναι αποφασιστικός και άφοβος. Ακόμη και οι μουστάκες του και τα γένια του έχουν τέτοια δομή που προδίδουν άνθρωπο με γενναίο φρόνημα και τόλμη. Παρατήρησε τον και θα καταλάβεις τι λέω.
    Τέλος, δεν είναι η πρώτη φορά που τα λέει σε διάφορους.
    Υπάρχουν λέει 15 Μασονικές Στοές στην Μητρόπολη του!!!!
    Τι λέτε ρε παιδιά; Ο Πειραιάς; Ένας τόσο μικρός τόπος 15 Στοές!!
    Φανταστείτε μια Στοά στα Καμίνια, μια άλλη στα Ταμπούρια, μια τρίτη στα Μανιάτικα!!
    Έλεος ρε παιδιά, ούτε βιντεοκλάμπ να ήταν η νεοελληνική Μασονία!!


    Καλά σου Χριστούγεννα, φίλε μου και ότι αγαπάς για σένα και την οικογένεια σου και την Πατρίδα μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απλως μεσα στην ομογενεια ,την ΑΧΕΠΑ,την Αρχιεπισκοπη και αλλαχου υπαρχουν και πολλοι μασωνοι που πικραθηκαν.Εχω διαβασει την πληρη αναφορα του Σεβασμιωτατου που δεν αναφερει πουθενα τους εβραιους.Τι θελαν να τους λιβανισει;Αλλα οποιος εχει τη μυγα,μυγιαζεται.Αλλωστε νομιζω πως δεν ητο πολιτικη δηλωση απευθυνομενη εξωτερικως,αλλα αφυπνιστικη, απευθυνομενη εσωτερικως σε τυχον ανυποψιαστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κ. Skal να λοιπόν που "πριν αλέκτωρ λαλήσει..." ξεπρόβαλε λίγο η αλήθεια στα λεγόμενα μου σε προηγούμενη ανάρτηση σας.
    Ενώ ο Σεβασμιώτατος Πειραιώς στην εκπομπή παγίδα που του έστησαν οι πατριδοκάπηλοι του MEGA, γιατί μην νομίσετε ότι ήταν τίποτε άλλο παρά μια καλοστημένη παγίδα, μίλησε αποκλειστικά για τους σιωνιστάς και τον σιωνισμό, βλέπουμε χωρίς έκπληξη τους αστραπιαία και γεμάτους μίσος μύδρους εναντίον του από τον διεθνή εβραϊσμό.
    Αν εβραίοι και σιωνισμός δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους προς τι αυτό το απύθμενο μίσος των απανταχού εβραίων εναντίον του Σεβαστού Ιεράρχη;
    Και ερωτώ: Είναι σιωνισμός και εβραϊσμός αδιαίρετα συνδεδεμένοι;
    Επειδή είμαι υψηλόβαθμη υπάλληλος δημόσιας και νευραλγικής υπηρεσίας των ΗΠΑ σας λέγω μετά βεβαιότητας ότι ο σιωνισμός και εβραϊσμός είναι αδιαίρετα και απροκάλυπτα συνδεδεμένοι μεταξύ τους.
    Το βλέπω στην δουλειά μου. Τους άκουω καθημερινώς που εκφράζουν και ανταλλάσσουν σκέψεις, απόψεις και παίρνουν τις αποφάσεις τους μεγαλόφωνα σαν να βρίσκονται στο Ισραήλ και να υπηρετούν την κυβέρνηση Νετανιάχου.
    Μιλούν πάντα για οφέλη του Ισραήλ αλλά και για υλικά προσωπικά τους κέρδη από τέτοιες αποφάσεις και είναι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά και εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της Αμερικής.
    Είναι νομικά ανέγγιχτοι ακόμα και από κατηγορίες κατασκοπίας και προδοσίας εναντίον του Λαού της Αμερικής. Κάνουν ότι θελήσουν νόμιμο η παράνομο.
    Με ελάχιστες εξαιρέσεις, έχω αδυναμία να ξεχωρίσω τους εβραίους από τους σιωνιστές.
    Στην προτροπή σας να γράψουμε κάτι και εσείς ευχαρίστως θα το δημοσιεύσετε έχω να πω ότι εγώ τουλάχιστον δεν είμαι ούτε δημοσιογράφος αλλά ούτε και συγγραφέας.
    Έχω πολύ λίγο χρόνο στην διάθεση μου και μπαίνω κλεφτά στον Ινφογνώμωνα εδώ κι εκεί.
    Ποτέ μου δεν θα πάψω να λέγω την αλήθεια σχετικά με το θέμα αυτό όσο κι αν οι άλλοι με κατακρίνουν. Διότι άλλως, θα γίνουμε κι εμείς οι ίδιοι υποκριτές και φαρισαίοι.

    Εύχομαι ολοψύχως σε σας και στους φίλους πατριώτες του Ινφογνώμωνα ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ (όχι καλές γιορτές) Ευτυχισμένο και με υγεία το 2011 και καλή Λευτεριά στην υποδουλωμένη απ τους Οικονομικούς Χίτλερ, Πατρίδα μας.
    Επίσης, Χρόνια Πολλά σήμερα και στις Ευγενίες.



    Φιλικά
    Λόνι Σερφατή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δυστυχώς, λέει και από άμβωνος πράγματα, που δεν συνάδουν με το λειτούργημά του. Ο Ιεράρχης οφείλει να είναι πρωτίστως σοβαρός και να μην τον παίρνουν στο ψιλό.

    Και ο μακαριστός Χριστόδουλος άρθρωνε λόγο πατριωτικό, ενοχλούσε το πολιτικό κατεστημένο, αλλά ήταν σοβαρός και ήξερε τι έλεγε.

    Τούτος εδώ έχει εντελώς ξεφύγει, γράφει επιστολές στην βασίλισσα της Αγγλίας, στον Καντάφι, στον Έλτον Τζον και δεν συμμαζεύεται. Με την μητρόπολή του πότε ασχολείται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτοί που ασπάστηκαν την ιουδαϊκή θρησκεία δεν δικαιούνται σήμερα να καταφέρονται εναντίον του σιωνισμού. Διότι αυτοί τον γέννησαν. Διότι αυτοί τον θρέφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ skal 1:21 μ.μ.

    Συμφωνώ με την άποψή σου. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σεραφείμ ξεσηκώνει θύελλα διαμαρτυριών, επειδή παίζει εν που παικτοίς.

    Ακόμη και στον ... Stephen Hawking, τον διάσημο αστροφυσικό έκανε υποδείξεις, αλλά με τρόπο που ήταν εντελώς ανάρμοστος και πήρε την πρέπουσα απάντηση.

    Ξεπερνά τα όρια, ανακατεύεται εκεί που δεν τον σπέρνουν, τυρβάζει και μεριμνά περί πολλά (ή μάλλον περί παντός επιστητού) και γελοιοποιείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να δεχτούμε ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης που είναι όμηρος των Τούρκων ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ και όχι μεταφορικά, πρέπει να μετράει τα λόγια του.
    Να δεχθούμε και για την Αρχιεπισκοπή Αμερικής ότι πρέπει να μετρούν τα λόγια τους ευρισκόμενοι σε ένα περιβάλλον που άνετα μπορείς να το πεις σφηκοφωλιά.

    Αλλά ΓΙΑΤΙ να μη μπορούμε ΟΥΤΕ στην Ελλάδα να λέμε τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη;
    Δεν είμαστε ανεξάρτητο κράτος;
    Τι είμαστε;
    Εθελοντές σκλάβοι;;;
    Την φυλακή μας την φτιάχνουμε μόνοι μας τελικά !!!
    ------------------

    Η κυρία ( 3:11 μ.μ.) που αναφέρει τον Πειραιώς με το κοσμικό του όνομα για να τον υποτιμήσει, να είναι πιό προσεκτική και να μη καρφώνεται έτσι χοντρά.
    Και από πόσο κοντά ξέρει τον Σεραφείμ για να λέει ότι είναι προβληματικό άτομο;
    Από το ύφος και το ιστορικό της, ξέρουμε ότι δεν μπορεί να αποτέλεσει μέρος του εκκλησιάσματος...

    Μήπως της το είπε ο ραβίνος της ;;;

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τζίμη
    ο άνθρωπος πάντα πρέπει να μετρά τα λόγια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν είδα όλοι αυτοί (Έλληνες και ξένοι) να έχουν την ίδια ευαισθησία όταν κάποιος "ιερωμένος" τους κάλεσε να κάψουν το Κοράνι δημόσια ή όταν άλλος προέτρεπε την κυβέρνηση να δολοφονηθούν άνθρωποι;;;

    Αλλά και πόσα δεν έχουν ειπωθεί κατά της Ορθοδοξίας και των Ελλήνων από εβραίους ραβίνους στο Ισραήλ;;;

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ τζιμη 24 Δεκεμβρίου 2010 4:48 μ.μ.

    Για την καλπαζουσα "κυρια" 24 Δεκεμβρίου 2010 3:11 μ.μ.- 3:52 μ.μ.- 4:23 μ.μ.- 4:48 μ.μ. η οποια προφανως, εκτος του οτι κολακοδως "συμφωνει σχεδον παντα" με τον Σαββα οταν βεβαια δεν τον βριζει, ειναι και θρασυτατη. Καποιος της εβαλε το τυρι κοντα στη φωλια της και "αυτη" ετρεξε και εχαψε και την πετονια ακομα σαν χανος που ειναι. Οχι η "κυρια", αλλα ο συνταξιουχος εβραιος προβοκατορας, ανθελληνας και υπ αριθμον ενα εχθρος του Χριστιανισμου που μας το παιζει ...."κυρια".


    Περι παντος επιστητου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Με την γλώσσα που τους χρειάζεται!

    http://avragioz.blogspot.com/2010/12/blog-post_5836.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Α) Παράδειγμα ξύλινου θρησκευτικού λόγου, είναι αυτός του Σεραφείμ, είμαστε μαζί εξω απο την Μητρόπολη την εποχή εκλογής του Χριστόδουλου-ήταν προϊστάμενος στην μητρόπολη-και αλλιώς μιλούσε.
    Β) κανείς απο την ορθοδοξία δεν πρέπει να μιλάει για τους εβραίους έτσι, ο Χριστός ήταν Εβραίους, και σύμφωνα και με τον τελευταίο λόγο του Οικ. Πατριάρχη στην Εβραϊκή συναγωγή στην Ν.Υ, έχουμε κοινό απόγονο τον Αβραάμ, τον Ισαάκ και την Ρεβέκκα, κάτι που μας κατηγορούν οι Εβραίοι για αιρετικούς αφού ο χριστος ήταν δικός τους,(έχουν δικιο)- και για το οποίο εγω σαν Έλληνα αρνούμαι να δεχτώ.ΕΙΜΑΙ Ελληνας με δικούς μου θεούς, με δικό μου θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η τυποποιημένη, ξεπερασμένη και ξεπεσμένη ατάκα τύπου "για όλα φταίνε οι εβραίοι" θεωρώ ότι εκφράζεται αποκλειστικά είτε από τεμπέληδες, καθησυχασμένους στην μιζέρια τους και ανίκανους να λάβουν οποιαδήποτε απόφαση για την αλλαγή της κατάστασής τους ανθρώπους, είτε από ασχέτους. Φτάνει πια αυτή η ιστορία. Έθνη που κουνάνε απλά το δάχτυλο και δεν αναλαμβάνουν καμία δράση είναι καταδικασμένα και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε γρήγορα.

    Albert.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. “Η εκκλησία έχει δικαίωμα να εκφράζει δημόσια την άποψή της”

    Aυτές είναι σοβαρές απόψεις, γι αυτό δεν αναγκάζεται αυτός που τις λέει να τις ανασκευάζει εκ των υστέρων.

    @ Albert

    Είναι της μόδας να φταίνε για όλα οι Εβραίοι. Αλλά είναι η πρώτη φορά που ακούγονται αυτά από μητροπολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @Aβρααμουλα,
    (24 Δεκεμβρίου 2010 7:19 μ.μ.)
    Για τους εβραιους παντα φταιει ο Χιτλερ.

    @ και συ Δημητρακη να τρως το φαϊ σου.... γιατι θα σε φαει η Χαμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τον βλεπω με κανεναν ξαφνικο καρκινο,και να βγαινουν οι πρωσωπικοι του γιατροι αχρηστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΠΑΛΞΗ ΕΛΛΗΝΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ24 Δεκεμβρίου 2010 στις 9:10 μ.μ.

    Το ζήτημα θεωρείται λήξαν καθόσον κατά τον εν λόγω Μητροπολίτη οι δηλώσεις ενδιαφέροντος αφορούν εις προσωπικάς του απόψεις.
    Η Ελληνική Ομογένεια των ΗΠΑ προβέβη εις διορθωτικάς κινήσεις αποκαταστήσασα το "ατυχές" συμβάν που επι της παρούσης εξυπηρετεί συμφέροντα μη φίλιων προς το κοινό συμφέρον Ισραήλ-Ελλάδος δυνάμεων.
    Τη σήμερον η συνεργασία των Εβραϊκών και Ελληνικών οργανώσεων στις ΗΠΑ είναι απόλυτα εναρμονισμένη προς το "κοινό" συμφέρον των λαών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Βρίσκω άκρως ρατσιστικά και εντελώς εμετικά σχόλια και χαρακτηρισμούς εναντίον του Ελληνικού Λαού από ελληνόφωνους ξένους, σαν "τεμπέληδες και ανίκανοι" ακολουθώντας κατά γράμμα τους συνάδελφους και ομοτράπεζους τους(24 Δεκεμβρίου 2010 7:19 μ.μ.) εκείνες τις ενεργητικές βδέλλες/τοκογλύφους/κλέφτες «δουλευταράδες» που ρουφάνε το αίμα του Γερμανικού λαού, εβραιογερμανούς.
    Νομίζω ότι επί τούτου πρέπει να επιληφθεί ο διαχειριστής του Ινφογνώμωνα αμέσως.


    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σιωνιστής είναι όποιος πιστεύει στην ύπαρξη ενός βιόσιμου Ισραήλ, και δεν έχει καμία σχέση με θρησκεία. Έμπλεξε τον μπούσουλα ο Σεραφείμ, όπως τον έχουν μπλέξει πολλοί στην Ελλάδα. Το Ισραήλ σήμερα έχει έκταση το 1/7 της Ελλάδος. Είναι βαθιά νυχτωμένος όποιος λέιε ότι οι Εβραίοι είναι παντοκράτορες. Ούτε καν τα σπίτια τους δεν κατάφεραν να πάρουν στη Θεσ/νίκη οι περισσότεροι από όσους γύρισαν ζωντανοί.
    Η πλάνη και η αντιεβραϊκή αίρεση στην οποία έχει πέσει μεγάλο μέρος των Ορθοδόξων είναι για κλάματα. Επίσης για κλάματα είναι πολλοί πολυθεϊστές που και σε αυτούς φταίνε οι Εβραίοι για όλα.
    Έχω κουραστεί να τα λέω. Ανεύθυνος και ανιστόρητος λαός είμαστε. Η Οθωμανοποίησή μας και η επικράτηση του Ισλάμ στην Ελλάδα φοβάμε ότι είναι μονόδρομος. Λόγω αμάθειας και βλακείας θα την πατήσουμε πάλι.
    Καλές γιορτές λοιπόν και καλά κρασιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αφήστε τους Εβραίους και ασχοληθείτε με την Θοδώρα που κάλεσε τον εισαγγελέα να επέμβει.
    Ο νενεκισμός σε όλο του το μεγαλείο.
    Καταραμένοι σωτήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Υ.Γ.
    Ένας Σιωνιστής μπορεί να είναι Εβραίος, μπορεί και να μην είναι. Μπορεί να είναι θρήσκος, μπορεί και να μην είναι. Δηλαδή υπάρχουν και άθεοι Σιωνιστές και μη Εβραίοι Σιωνιστές. Σιωνιστές θα μπορούσαμε να πούμε όλους όσους πιστεύουν στην επανίδρυση του Ισραήλ. Υπάρχουν οργανωμένοι Σιωνιστές σε συλλόγους, υπάρχουν και ανοργάνωτοι. Το ότι τώρα οι Ισραηλινοί έχουν έκαν κρατίδιο μεγέθους 20000 τετραγωνικών μέτρων εγώ το θεωρώ πολύ μικρό. Μακάρι να μεγαλώσει το Ισραήλ. Με αυτά λοιπόν που λέω δεν είμαι απλά Σιωνιστής, αλλά Σιωνίσταρος. Με τα χάλια που βλέπω σην Ελλάδα υπάρχει περίπτωση να ζητήσω πολιτικό άσυλο στο Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. "Σιδηρουντιε" μολυνεις το περιβαλον και το παρον ιστολογιο με την παρουσια σου.
    Σε παρακαλω πηγαινε αλλου να εμμεσεις. Πιθανον στη σελιδα του ΚΙΣ. Το παρον ιστολογιο δεν ειναι για σενα.
    Εξ αλλου σημερα οι Ελληνες Χριστιανοι, γιορταζουμε την γεννηση του Θεανθρωπου. Εσυ δεν εχεις τιποτα για να γιορτασεις εκτος απο το να ξερασεις μισος σου τετοια μερα.
    Αθεε Σιδηρουντιε, τα καλα κρασια φυλαξε τα για τον ομοϊδεατη σου Μπουταρη, που "κουραστηκες να μας τα λες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Είναι πολύ όμορφο, μέσα στη δίνη της κρίσης, να αχνοφαίνονται ιδεολογικές αναζητήσεις από τους αναγνώστες και ίσως φίλους του Ινφογνώμονα.
    Ελπίζω να μου συγχωρηθεί μια παρατήρηση:
    Ο φανατισμός είναι πολύ επικίνδυνος στην προσπάθεια για την εύρεση της αλήθειας. Εξ άλλου όταν βρεθεί η τέλεια ιδέα, η τέλεια αλήθεια, τότε θα πάψει η ανάγκη να σκεφτόμαστε! Αυτή είναι και η αιτία της ύπαρξης τόσο αντιφατικών "-ισμών" στην ιστορία της ανθρώπινης σκέψης.
    Μέχρι τότε λοιπόν, "Αγαπάτε αλλήλους".
    Χαρούμενα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και
    ΚΑΛΗ Λ Ε Υ Τ Ε Ρ Ι Α!
    γιώργος καλαμαράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Σχετικά με τον Ιεράρχη Σεραφείμ, το μόνο που μπορώ να πω είναι πως προτιμώ τον καλογερικό σκούφο (Απελλής), από την μασσωνική "ποδίτσα", του Σκαλ. ίσως;)
    γ.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σιδηρουντιε" μολυνεις το περιβαλον και το παρον ιστολογιο με την παρουσια σου.
    Σε παρακαλω πηγαινε αλλου να εμμεσεις. Πιθανον στη σελιδα του ΚΙΣ. Το παρον ιστολογιο δεν ειναι για σενα.
    Εξ αλλου σημερα οι Ελληνες Χριστιανοι, γιορταζουμε την γεννηση του Θεανθρωπου. Εσυ δεν εχεις τιποτα για να γιορτασεις εκτος απο το να ξερασεις μισος σου τετοια μερα.
    Αθεε Σιδηρουντιε, τα καλα κρασια φυλαξε τα για τον ομοϊδεατη σου Μπουταρη, που "κουραστηκες να μας τα λες".
    Ενας αντιχρηστος φασισττας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Με μπερδέψατε εντελώς.... συγνώμη,αλλά μου είναι δύσκολο να βγάλω συμπέρασμα.Αντε και του χρόνου,με υγεία.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σάββα αυτή -25 Δεκεμβρίου 2010 8:27 π.μ.- είναι η έμμεση προειδοποίηση τους.

    "Μην κάνεις αυτά που σου σιγοψιθυρίζουμε και θα σε βγάλουμε στο ....κουρμπέτι".
    Στη αρχή "μασώνος" μετά "αντισημίτης" και μετά "περιθωριακός και της πλάκας". Πιθανόν και "γραφικός" η και ο σημερινός "Γκαίμπελς". Η περιθωριοποίηση κάποιου που δεν τους αρέσει είναι η πάγια τακτική τους. Το ίδιο κάνουν με τον Αραβικό Κόσμο την τελευταία 100ετία.
    Σε λίγο θα πλακώσουν και τα Ευρωπαϊκά και Αμερικανό-Καναδικά "συμβούλια" τους.
    Σε είχα προειδοποιήσει εξ αρχής.
    Ας πρόσεχες.
    Αλλά ακόμα υπάρχει καιρός.
    Κόψτους τα τσίσα.

    Ο έξ από δώ

    υγ.
    Θα μπορούσε το Ιστολόγιο να μας δώσει την ηλεκτρονική διεύθυνση της Μητρόπολης Πειραιώς να στείλουμε όλοι ένα συγχαρητήριο μήνυμα στον Σεβασμιώτατο Σεραφείμ;
    Και να του τονίσουμε ότι είμαστε μαζί του και συνάμα φίλοι του Ινφογνώμωνα;

    Όσο για τα AJC-ΑIPAC-ADL-EJC, κλπ κλπ ο καθένας ας ψάξει μόνος του και ας τους στολίσει κανονικά, όπως έκανα εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Skal,
    Ολόκληρο ερωτηματικό έβαλα!!! δεν το είδες;
    Αλλά κάτι μου λέει πως έχω δίκιο; Αν ήταν λάθος η σκέψη μου, δεν θα το αρνιόσουν;
    Εκτός αυτού οι απαντήσεις σου και γενικότερα οι σκέψεις σου εδώ κάτι τέτοιο μου δείχνουν.
    γ.κ.
    Υ.Γ. πιστεύω πως σε όποια οργάνωση, αν οι από κάτω δεν γνωρίζουν τους ανώτερους κάτι δεν πάει καλά με την οργάνωση. Διορθώστε με.
    γ.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @ 25 Δεκεμβρίου 2010 8:39 π.μ.
    Ρε κε-κε. Εκτος του οτι εισαι τεμπελχανας (εκανες κοπι-πεϊστ το σχολιο μου) στο τελος εγραψες δυο λεξουλες και στις δυο εκανες λαθος.
    Τι περιμενεις να σου απαντησω;
    Καλη Χανουκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @ skal 11:12 π.μ.

    "Από το πισινό της μυλωνούς γυρεύεις ορθογραφία";

    (Ν. Καζαντζάκης, "ΑΛΕΞΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. γ.κ.
    δεν τσιμπάω, βρες άλλο τρόπο να κάνεις αυτό που θες, αν μπορείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Διάβασα με προσοχή τις δηλώσεις του Σεραφείμ. Και το μόνο συμπέρασμα που προκύπτει είναι
    ότι Μητροπολίτες σίγουρα δεν περνάνε από ψυχολογική αξιολόγηση

    Κάποια λαμόγια το εκμεταλλεύτηκαν και έτσι λίγες φράσεις του "ελαφρού" Μητροπολίτη Πειραιώς ήταν αρκετές για να μας ντροπιάσουν διεθνώς

    Και κανείς πραγματικός Έλληνας δεν είναι δυνατό να χαίρεται και να πανηγυρίζει όταν εξευτελίζεται η Πατρίδα του. Αυτό νομίζω ότι ήθελε να πει ο skal και απορώ με τη νοημοσύνη κάποιων σχολιαστών που όχι μόνο κάνουν τρελά σενάρια,
    αλλά προβαίνουν και σε απόδοση χαρακτηρισμών. Και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Έλεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @ Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ

    Προφανώς δεν κατάλαβες το σχόλιο μου. Δεν χαρακτήρισα τον Ελληνικό λαό τεμπέλη. Αν είναι δυνατόν...Είπα ότι η άποψη ότι "για όλα φταίνε οι Εβραίοι" ΘΕΩΡΩ ΘΕΩΡΩ και πάλι ΘΕΩΡΩ οτι είναι η τεμπέλικη διέξοδος αντί να παλέψουμε, να λύσουμε και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω που είναι το ρατσιστικό στοιχείο στο σχόλιο μου.
    Επιπλέον, η παραπάνω άποψη, αν διαβάσεις τα υπόλοιπα σχόλια, δεν είναι η άποψη ολόκληρου του Ελληνικού λαού. Ως αναφορά τους χαρακτηρισμούς των λεγόμενών μου ως εμετικά και ρατσιστικά, απλά λυπάμαι. Λυπάμαι επίσης που ζητάς να λογοκριθούν τα λεγόμενά μου από τον διαχειριστή. Δεν λύνονται έτσι οι διαφωνίες. Είμαι Έλλην, πατριώτης, και άνθρωπος των πράξεων και όχι των απλών λόγων και προτιμώ να παλεύω σκληρά αντί να λέω "για όλα φταίνε οι Εβραίοι" και να κάθομαι να κλαίω τη μοίρα μου κατηγορώντας έναν άλλο λαό για την κατάντια της χώρας μου.

    Φιλικά
    Albert.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Εκτος του οτι ειμαι "ψυχακιας" και ντρεπομαι να γραψω με το ονομα μου εγραψα και δυο ασχετες με το θεμα αντισημιτικες και ανθελληνικες ανοησιες!
    Τι περιμενω να μου πεις ;
    Μα φυσικα καλο Ραμαζανι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. -------------------
    Ένας Ναζιστής μπορεί να είναι Εβραίος, μπορεί και να μην είναι. Μπορεί να είναι θρήσκος, μπορεί και να μην είναι. Δηλαδή υπάρχουν και άθεοι Ναζιστές και μη Εβραίοι Ναζιστές. Ναζιστές θα μπορούσαμε να πούμε όλους όσους πιστεύουν στην επανίδρυση του Γ'Ράιχ. Υπάρχουν οργανωμένοι Ναζιστές σε συλλόγους, υπάρχουν και ανοργάνωτοι. Το ότι τώρα οι Ισραηλινοί έχουν έκαν κρατίδιο μεγέθους 20000 τετραγωνικών μέτρων εγώ το θεωρώ πολύ μικρό. Μακάρι να μεγαλώσει το Ισραήλ. Με αυτά λοιπόν που λέω δεν είμαι απλά Ναζιστής, αλλά Ναζίσταρος. Με τα χάλια που βλέπω σην Ελλάδα υπάρχει περίπτωση να ζητήσω πολιτικό άσυλο στο Ισραήλ.
    ----------------
    Γιατί να ζητήσεις πολιτικό άσυλο, αφού μπορείς να έχεις όποτε θέλεις υπηκοότητα και κανονικό διαβατήριο;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Προς Skal:
    Όταν μιλώ ή γράφω δεν προσπαθώ να "τσιμπίσω" ούτε να "κοροϊδεψω" κανένα. Απλά εκθέτω τις σκέψεις μου, οι οποίες μπορεί και να μην είναι σωστές, αλλά δεν "αποβλέπω" παρά μόνο στην αλήθεια.
    Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ, οπότε ίσως να το έχω αποδείξει.
    Πολλές ευχές για τις γιορτινές ημέρες, -τα Χριστούγεννα πέρασαν πια- και νομίζω πως έχεις το e-mail μου για να αποφεύγουμε παρεξηγήσεις δημόσια.
    γιώργος καλαμαράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Δεν έχω δει κανέναν εδώ να λέει ότι ο σιωνισμός είναι θρησκεία!
    Δεν κατηγορούμε μια θρησκεία -την ιουδαϊκή εν προκειμένω- αλλά τον σιωνισμό που είναι πολιτικό/εθνικιστικό/ρατσιστικό/φασιστικό κίνημα με τα όλα του.
    Το έχει πει και η Ολομέλεια του ΟΗΕ !!!

    Το ίδιο πιστεύουμε και για τον ναζισμό, ότι δηλαδή δεν είναι θρησκεία, αλλά φασιστική φιλοσοφία.
    Ούτε μισούμε τους Γερμανούς, καθολικούς ή προτεστάντες επειδή οι Γερμανοί ναζιστές (όσοι δεν ήσαν άθεοι) μπορεί και να ήσαν οπαδοί αυτών των δογμάτων.

    Μη προσπαθείς σαν σουπιά να ρίξεις μελάνη για να θολώσεις τα νερά.
    Δεν είμαστε ανιστόρητοι για να μη μπορούμε να ξεχωρίσουμε τον εβραίο στο θρήσκευμα ή τον ισραηλινό στην υπηκοότητα, από έναν σιωνιστή ή σιωνίσταρο όπως αποκαλείς τον εαυτό σου.

    Όσες αρνητικές αναφορές έχουν γίνει για το Ισραήλ, αφορούν το σιωνιστικό Ισραήλ, για δε τους εβραίους, αφορούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχουν ως λαός όπως την τσιγκουνιά, την ροπή στην τοκογλυφία, τους μη καθαρούς τρόπους στις συναλλαγές τους, ότι πιστεύουν ότι είναι ο περιούσιος λαός του θεού ενώ οι άλλοι είναι β' κατηγορίας, ότι όλη η Μέση Ανατολή τους ανήκει ως δώρο του θεού, ότι έχουν την καλύτερη πολεμική αεροπορία στον κόσμο, τους καλύτερους κομάντο, ότι όποιος κάνει συμμαχία μαζί τους ...σώθηκε, ότι οι νόμοι του Ισραήλ ισχύουν σε όλο τον κόσμο και άλλα πολλά !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. @ 25 Δεκεμβρίου 2010 1:32 μ.μ.

    Α /Διάβασα με προσοχή τις δηλώσεις του Σεραφείμ. Και το μόνο συμπέρασμα που προκύπτει είναι
    ότι Μητροπολίτες σίγουρα δεν περνάνε από ψυχολογική αξιολόγηση/

    Ψυχολογα μου εσυ! Οι ραβινοι σου περνανε απο ψυχολογικη αξιολογηση;

    ..........

    Β/ Κάποια λαμόγια το εκμεταλλεύτηκαν και έτσι λίγες φράσεις του "ελαφρού" Μητροπολίτη Πειραιώς ήταν αρκετές για να μας ντροπιάσουν διεθνώς/

    Για πια λαμογια ομιλεις εσυ, θα ξερεις καλυτερα, αλλα σχετικα για το "υπερβαρος" του Μελετζοπουλου (οπως τον απεκαλεσες χθες) θα σου συνιστουσα να ζυγιασεις και το Ραβινο σου Ovadia Yosef που μας ειπε τις προαλλες οτι: Οι Μη εβραιοι υπαρχουν ΜΟΝΟ να υπηρετουν τους εβραιους. (ανοιξε τα στραβα σου)
    http://www.jpost.com/JewishWorld/JewishNews/Article.aspx?id=191782

    ........

    Γ /Και κανείς πραγματικός Έλληνας δεν είναι δυνατό να χαίρεται και να πανηγυρίζει όταν εξευτελίζεται η Πατρίδα του./

    Εχεις ακουσει την παροιμια πραγματικε Ελληνα;
    Οποιος σκαβει αλλου λακκο πεφτει ο ιδιος μεσα; Γιατι αυτο εγινε και τωρα. Η πατριδα η δικη σου (αν μπορει να ονομαστει πατριδα) ξεφτιλιζεται καθημερινως και διεθνως με την γενοκτονια που συνεχιζει εναντιον ενος αθωου Λαου και παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες των δικων σου της διασπορας απως ολοι οι σιωνοναζιστικοι οργανισμοι και συμβουλια τυπου ADL, EJC, AIPAC και δεν συμμαζευεται που προσπαθησαν να υποτιμησουν αλλα και να δικασουν τον Σεβασμιοτατο Πειραιως γιατι ειπε την Αληθεια.

    ........


    Δ /Αυτό νομίζω ότι ήθελε να πει ο skal και απορώ με τη νοημοσύνη κάποιων σχολιαστών που όχι μόνο κάνουν τρελά σενάρια../

    Εχω διαπιστωσει οτι σαν πανεξυπνος ανθρωπος που εισαι, παντα εισχωρεις στο μυαλο του skal και συμφωνεις μαζι του, οταν δεν τον βριζεις, που σημαινει οτι η νοημοσυνη σου ειναι υψηλοτατου βαθμου σχετικα με μας τους υπολοιπους, οπως μας διαβεβαιωνει ανωτερω με τα λεγομενα του και ο αγαπητος σου ραβινος Γιουσουφ Οβαδια.

    ........


    Ε /Και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.../

    Δασκαλε που διδασκες....
    Ελα ντε;
    Οταν ονομαζει κανεις τους δολοφονους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, τους κλεφτες ΚΛΕΦΤΕΣ, τους ψευτες ΨΕΥΤΕΣ, τους εθνοκτονους ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥΣ, αντε να αποδειξει οτι δεν ειναι ρατσιστης, νεο-ναζι, ισλαμοφασιστας, Τουρκολαγνος, χακαν, ταρζαν, ξαδερφος του Χιτλερ, η ακομη και ...μασονος με ποδιτσα!

    Καλη η προσπαθεια σου Χριστουγεννιατικα αλλα "στο σπιτι του κρεμασμενου....

    Φιλικα,
    οπως θα ελεγε και ο φιλος σου ο ....Αλμπερτ

    Δις ΕΠΑΛΞΗ
    (της ισραηλοελεεινης καψουρας)

    υγ.
    Κριμα ρε παιδι μου που οι τρομακτικα ανθρωπιστικοι, λεπτεπιλεπτοι και ευαισθητοι εβραϊκοι "οργανισμοι" και κλικες, δεν συγκινηθησαν να πουν μια κουβεντα στην Πελοσι για κεινη την Αρμενικη Γενοκτονια (οπως "μας ξεφτιλισαν" με τον Σεραφειμ) που τοσο μας διατυμπανιζες με το υποτιθεμενο μπαγιατικο πια "διαζυγιο" Τουρκιας-Εβραιων.
    Μαλλον θα πηγανε στη Χαβαη κρυφα για διαιτησια, και θα ζουνε παλι τον σφοδρο ερωτα τους μακρια απο τα διακριτικα ματια γιατι οπως και συ γνωριζεις το αιμα νερο ΔΕΝ γινεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αφού ετέθη ζήτημα επί προσωπικού,
    οφείλω απάντηση

    @ 7.20 μμ
    Είμαι ο 1.32. Και δε θα ασχολιόμουν καθόλου μαζί σου. Επειδή η διαστρέβλωση που κάνεις σε ό,τι έγραψα είναι πολύ φτηνιάρικη.
    Μόνο που αν εγώ είμαι "καλή ψυχολόγα", εσύ είσαι κάκιστη χαρτορίχτρα και καφετζού, αφού σε όλες σου τις μαντεψιές έπεσες οικτρά έξω.
    Ούτε καταλαβαίνω τί εννοείς περί Μελετζόπουλου, ούτε είμαι εβραίος.

    Ο μόνος λόγος που ασχολούμαι μαζί σου, είναι η νέα ύπουλη επίθεση στον skal. Κατά πρώτον, που είδες να τον έβρισα;
    Και κατά δεύτερον, πριν του φορέσατε ποδίτσα με το ζόρι. Δεν έπιασε και τώρα τον παρουσίασες σαν το κακόμοιρο και ανυπεράσπιστο μωρό.
    Για τόσο λίγο τον έχεις τον Καλεντερίδη, που μπορώ εγώ να "εισχωρήσω" εγώ στο μυαλό του
    και να τον βρίσω κιόλας; Και δε μπορεί να μου την πει ο ίδιος και εμφανίζεσαι εσύ ως -τί αλήθεια;
    Δηλαδή, από skal εσύ τον έκανες vaskal-ήτοι Βασιλάκη Καΐλα

    Πως τους αντέχεις Σάββα Καλεντερίδη; Είπαμε Δημοκρατία και Ελεύθερο Βήμα, αλλά υπάρχει και ένα όριο. Αυτοί σε αποδομούν συστηματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Βιοι παραλληλοι.
    Εδω οι θρασειςεγκληματιες μυνησαν και τον Εγγλεζο επσκοπο με σκοπο να τον φυλακισουν στηνΓερμανια και θα κολωσουν στον Ελληνα ιερωμενο;

    http://www.youtube.com/watch?v=k6C9BuXe2RM&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμε 26 Δεκεμβρίου 2010 12:47 π.μ.
    Όταν ξεκινάς έναν αγώνα, αναλύεις και σταθμίζεις όλα τα δεδομένα και ανάλογα πράττεις.
    Όταν πήρα τη μεγάλη απόφαση και εννοώ τη στάση μου στην υπόθεση Οτζαλάν, μέτρησα τις δυνάμεις μου σε σχέση με αυτό και αυτούς που είχα να αντιμετωπίσω.
    Οι δυνάμεις μου είναι η πορεία μου στο στρατό, την υπηρεσία και την ίδια τη ζωή.
    Από όλα αυτά αντλώ τη δύναμή μου, από τίποτε και από κανέναν άλλον, άτομο, θεσμό ή παράγοντα.
    Στον αγώνα αυτόν που ξεκινήσαμε, μετά την παραίτησή μου, είναι αναμενόμενο να υπάρχουν οι κάθε λογής εγκάθετοι, κομπλεξικοί και ανόητοι.
    Και τους μεν και τους δε προσπαθούμε να τους αντιμετωπίσουμε, με μόνο 'όπλο' την καθαρότητά μας.
    Εκείνοι τον 'αγώνα' τους κι εμείς το δικό μας ΑΓΩΝΑ.
    Δεν γίνεται αλλοιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Έχεις δίκιο, skal.
    Είσαι μαθημένος σε τέτοια
    ( και σε πολύ χειρότερα )
    Εύχομαι πάντα να είσαι δυνατός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. @ 26 Δεκεμβρίου 2010 12:47 π.μ.

    Μα ολοι χρυση μου βλεπουν τον ανωνυμη παντα ελεφαντα στην μεση του σαλονιου. (Ολοι γνωριζουν και με τι καλικατζουρες γραφει)
    Λιγοι ομως εχουν το θαρρος να του πουν ξεκουμπισου απο εδω μεσα και πηγαινε στην ζουγκλα οπου ανηκεις.


    Δις ΕΠΑΛΞΗ
    (της ισραηλοελεεινης καψουρας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Με το δάκτυλο στη σκανδάλη για να πυροβοληθεί η Ορθόδοξη Εκκλησία

    Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου -

    Όλες οι δυνάμεις του καθεστώτος και όλων των χρωμάτων ομοφωνούν στο κτύπημα της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Εδώ οι πολιτικές υποκρισίες και οι σκοπιμότητες της απάτης παραμερίζονται χωρίς προσχήματα και «κατασκευάζουν, άμεσα, τη ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ!!! Το μαύρο αυτό καθεστωτικό συναινετικό μέτωπο, περιμένει, με το δάκτυλο στη σκανδάλη για να εξαπολύσει την πάγια και οργανωμένη επίθεσή του κατά της Εκκλησίας. Είναι «δουλεμένες» και κραυγαλέες αυτές οι δόλιες και ενορχηστρωμένες επιθέσεις εναντίον της Εκκλησίας…Τόλμησε, ο μητροπολίτης Πειραιώς να ξεστομίσει κάποιες αλήθειες, πασίγνωστες και πολλαπλά διατυπωμένες, και τα κοράκια των κατεστημένων ιερατείων ξεσηκώθηκαν για να τον κατασπαράξουν, βρίσκοντας μια αφορμή για να επιτεθούν εκ νέου και υστερικά κατά των δυνάμεων εκείνων της Ορθοδοξίας που αγωνίζονται εναντίον του οδοστρωτήρα της παγκοσμιοποίησης και των ποικίλων νεοταξικών οργάνων και «μαφιών» της…

    Τα σιωνιστικά όργανα της Νέας Τάξης και οι εγχώριοι υπηρέτες τους, με μια φωνή άρχισαν να κραυγάζουν.
    Ένα μοχθηρό μέτωπο: το κράτος του Ισραήλ (η μοχθηρή γκριμάτσα της ιμπεριαλιστικής κακουργίας), κυβέρνηση, Ντόρα (η μοχθηρία του δωσιλογισμού), καθώς και τα καθεστωτικά δεκανίκια του «αριστερού» δωσιλογισμού…
    Φυσικά στο χορό μπήκαν και κάποιοι ύπουλοι ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ υπονομευτές της Εκκλησίας: Οι νεοταξίτες με τα ράσα που ποζάρουν με ποικίλες μεταμφιέσεις…
    Και μόνο αυτή η ακαριαία συστράτευση των καθεστωτικών ιερατείων εναντίον του μητροπολίτη Πειραιώς δείχνει περίτρανα το λυσσώδες μένος κατά εκείνων των δυνάμεων της Εκκλησίας που ξεστομίζουν κάποιες αλήθειες, καθώς και τα μακάβρια σχέδια που εξυφαίνονται για την ολοκληρωτική άλωση των ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ του Ορθόδοξου κλήρου.
    Μπορεί τα λόγια του μητροπολίτη Πειραιώς να μην είχαν τη θεωρητική ακρίβεια και πολιτική σαφήνεια γύρω από την ανάλυση της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης και να δαιμονοποιούσαν, σχετικά, το σιωνισμό.
    Ωστόσο, στρατηγικά διατύπωναν τον εφιάλτη της παγκοσμιοποίησης και τους μηχανισμούς της Νέας Τάξης που οδηγούν τα έθνη και τους λαούς στην καταστροφή και στον αφανισμό.
    Και αυτό είναι το ουσιώδες, σήμερα και όχι μια βαθύτερη ανάλυση των διεθνών καπιταλιστικών δομών και ιμπεριαλιστικών σχέσεων.
    Αλλά ακόμα και αν ο μητροπολίτης υπεραπλούστευσε κάποια ζητήματα, έθιγε, όμως, την ΟΥΣΙΑ του ζητήματος και στο κάτω- κάτω ας του γινόταν κριτική πάνω στις πολιτικές απλουστεύσεις του.
    Καμία κριτική. Γαυγίσματα και ουρλιαχτά αφορισμού, από όλα τα Μαντεία των διεθνών μαφιών του χρήματος επειδή τόλμησε να καταγγείλει την παγκοσμιοποίηση, τη Νέα Τάξη και το σιωνισμό ο οποίος ΑΠΟΤΕΛΕΙ συστατικό στοιχείο της Νέας Τάξης…
    Ξεσηκώθηκαν όλες οι καθεστωτικές καμαρίλες και οι προπαγανδιστικές ύαινες για να ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ στο μητροπολίτη να μιλάει και να του υπενθυμίσουν ότι οι δεσποτάδες αποτελούν «γρανάζια» του καθεστώτος που προσαρμόζονται, χωρίς τριβή, στη νεοταξική μηχανή, όπως ο αρχιεπίσκοπος, ο Βαρθολομαίος και πολλοί άλλοι της εκκλησιαστικής γραφειοκρατίας…
    Η Εκκλησία δεν πρέπει να έχει ΛΟΓΟ, όταν αυτός έρχεται σε αντίθεση με το Λόγο των διεθνών κακούργων και των εσωτερικών ιπποκόμων τους…
    ΕΔΩ βρίσκεται η ουσία του ζητήματος: Στη ΦΙΜΩΣΗ του πολυεδρικού δικτύου των κληρικών και μοναχών που εκφράζουν τον ελληνικό λαό και την κοχλάζουσα οργή του.
    Αυτή την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ των δυνάμεων της Εκκλησίας την τρέμουν και γι αυτό, με κάθε μέσον, επιχειρούν τα δωσίλογα όργανα της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης, να την τσακίσουν…
    ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ: Όλος ο ελληνικός λαός θα γίνει ο θώρακας αυτής της αγωνιστικής ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ…


    Υ.Γ. Εμείς θα διατυπώναμε, πάντως, ένα τακτικό λάθος του Μητροπολίτη Πειραιώς. Το να δίνεις συνέντευξη στον Οικονομέα και Καμπουράκη, δύο χυδαία όργανα της νεοταξικής προπαγάνδας, ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ… Οι γενίτσαροι της σκανδαλολογίας κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας επιτελούν διατεταγμένο και προβοκατόρικο έργο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μόνο να χειροκροτήσει μπορεί κανείς τα σημεία , 2 και 4 της δήλωσης του Μητροπολίτη Σεραφείμ.

    Το σημείο 3 όμως μαρτυρεί παράνοια:
    "3. Ἡ δημοσίᾳ καταφορά μου κατά τοῦ Διεθνοῦς Σιωνισμοῦ ἀναφέρεται εἰς τό ὄργανον ἐκεῖνο πού ὡς διάδοχος τοῦ «Σαχεντρίν» μετέβαλλε τήν πίστι τῶν Πατριαρχῶν, Προφητῶν καί Δικαίων τοῦ Ἰουδαϊκοῦ ἔθνους διά τοῦ Ταλμούδ, τῆς Ραββινικῆς παραφιλολογίας καί τῆς Καμπάλα εἰς Ἑωσφορισμόν καί ἀγωνίζεται παντί σθένει διά τῆς οἰκονομικῆς αὐτοκρατορίας πού συνέστησε παγκοσμίως μέ ἕδρα τήν μεγάλη ὑπερατλαντικήν χώραν διά τήν ἐπικράτησιν τῆς παγκόσμιας κυβέρνησης καί τῆς πανθρησκείας."

    Ο διεθνής σιωνισμός δηλαδή, που απ'όσο ξέρουμε ιδρύθηκε στα τέλη του ΙΘ΄ αιώνα, είναι "διάδοχος του Συνεδρίου" των χρόνων του Χριστού, έγραψε το Ταλμούδ και το Ζοχάρ, οδήγησε τις ΗΠΑ στη σημερινή τους κοσμοκρατορία και αποβλέπει στην επικράτηση, όχι του ιουδαϊσμού παρά της "πανθρησκείας";

    Μνήσθητί μου, Κύριε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.