4/12/10

Μυστική συνάντηση Ερντογάν με τον αρχηγό της ΜΙΤ.


O βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαικού Κόμματος Τατζιντάρ Σειχάν ισχυρίζεται οτι ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε με τον αρχηγό της ΕΥΠ. Ο βουλευτής Αδάνων, Τατζιντάρ Σειχάν με ερώτηση που κατέθεσε στο Κοινοβούλιο προς τον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας υποστηρίζει οτι το καλοκαίρι του 2010 , ο Ερντογάν συναντήθηκε με τον αρχηγό της ΕΥΠ στο ξενοδοχείο «Πρεστίζ»| στην Ανδριανούπολη. Ο ιδιος βουλευτής ρωτά για ποιο λόγο αυτή η συνάντηση δεν δημοσιεύθηκε.
Ο Τατζνιντάρ Σειχάν ισχυρίζεται επίσης οτι ο αρχηγός της τουρκικής ΜΙΤ Χακάν Φιντάν επισκέφθηκε τον Αμντουλάχ Οτζαλάν στο κελί του στο νησί Ίμραλι και ζητά τους λόγους αυτών των συναντήσεων.
Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας απέφυγε να διαψέυσει ξεκάθαρα τις πληροφορίες. Για την «μυστική» συνάντηση του Ερντογάν τόνισε « ο πρωθυπουργός πραγματοποιεί συναντήσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν πάντα.”http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=1471
*To άρθρο αναδημοσιεύεται αυτούσιο.Τα όποια λάθη βαρύνουν τον Ιστότοπο onalert.gr

5 σχόλια:

  1. Έλα τώρα που δεν ξέρεις το λόγο!

    Θα του πήγε τη λίστα με τους έλληνες πατριώτες (επικίνδυνοι και στους δύο)καθώς και τη λίστα με τους υποψήφιους για τον ελληνικό φορέα διαχείρισης υδρογονανθράκων για να διαλέξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. moy arese o asteriskos,o sxhs sthn analysh plhroforivn pairnei arista!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pun Εστι πρεπει να ειναι ως και η κυβερνώντες να ελεγχονται οχι σαν και μας που τους αφήνουμε ανεξελεγκτους και κανουν οτι θελουν Ο ιδιος βουλευτής ρωτά για ποιο λόγο αυτή η συνάντηση δεν δημοσιεύθηκε να ελενχονται οτι βενουν ολα καλος προς το συμφερον της χωρας οχι να γινονται ολα βουκινο παντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά, με την ΜΙΤ -όπως λέει ο τίτλος- ή με την ΕΥΠ συναντήθηκε επί 5ήμερο ο Ερντογάν;
    Εάν έγινε, δεν ήταν συνάντηση αλλά ...αρμένικη βίζιτα !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τόσες βίζιτες που παίζουν σε κρίσιμες θέσεις εκεί (π.χ. διαχείριση έργων εκ μέρους του εκάστοτε κ. Υπουργού), μάλλον έγινε Τζίμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.