11/12/10

Ντροπή να μην υπάρχει τζαμί στην Αθήνα, είπε ο πρωθυπουργός στη Βουλή

Αθήνα: «Είναι ντροπή, 25 χρόνια από τότε που ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε δεσμευτεί να υπάρξει τζαμί στην Αττική, να μην έχουμε μπορέσει να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο χώρο. Γι’ αυτό πολύ γρήγορα προχωρήσαμε αυτές τις διαδικασίες. Υπάρχει ευρύτερη συναίνεση στο να γίνει αυτό. Είναι δικαίωμα. Και προσωρινά θα υπάρξει χώρος για την λατρεία των μουσουλμάνων» ανήγγειλε ο πρωθυπουργός στη Βουλή, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρη, σχετικά με την «κινητικότητα μουσουλμανικών εξτρεμιστικών κύκλων στην Αθήνα».



Αναφορικά με το θέμα της τρομοκρατίας, ο πρωθυπουργός τόνισε πως αντιμετωπίζεται με μεθοδικότητα και ανέφερε ότι σήμερα η ελληνική αστυνομία έχει στελέχη με σημαντική εμπειρία, τα οποία αξιοποιούνται.

Ο κ. Καρατζαφέρης, αναπτύσσοντας την ερώτησή του, είπε πως κατέθεσε την συγκεκριμένη ερώτηση στη Βουλή, όταν στο περιοδικό «Επίκαιρα», που εκδίδεται από τον Όμιλο Λιβάνη, διάβασε πως ετοιμάζεται εξέγερση στο κέντρο των Αθηνών. «Οι οργανώσεις των Αφγανών περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να ξεσηκωθούν, δημιουργώντας έκρυθμη κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας» είπε. Ανέγνωσε, συγκεκριμένα, από το δημοσίευμα ότι «[...] πάνω από 5.000 Αφγανοί που είναι από τους Ταλιμπάν είναι έτοιμοι στην Αθήνα για έκρηξη».

«Μάς λένε συγκλονιστικά πράγματα. Ότι ήδη υπάρχουν μέσα εδώ, ότι υπάρχουν οργανώσεις που έχουν άμεση σχέση με ξένα κέντρα και οργανώσεις που πρόσκεινται στην Αλ Κάιντα. Οι τούρκικες μυστικές υπηρεσίες, όπως φαίνεται, έχουν αποκτήσει εδώ και καιρό επαφή με φανατικούς φονταμενταλιστές, που δρουν στα τζαμιά της Αθήνας και της επαρχίας» σημείωσε και πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω ο κ. Λιβάνης να διακατέχεται από ρατσισμό και ξενοφοβία». Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζήτησε να συζητηθεί το θέμα με σοβαρότητα ευθύνη και χωρίς κομματικές ιδιοτέλειες.

«Είναι ντροπή, γιατί η έλλειψη λατρευτικών χώρων οδηγεί σε ημι-παράνομους χώρους ή να βγαίνουν οι πιστοί στα πάρκα και να φαίνεται ως εξέγερση ή διαμαρτυρία, αυτό που θα έπρεπε να είναι ένα φυσιολογικό γεγονός. Υπάρχει ανάγκη για ευνομία σε αυτόν το τομέα. Δεν αφορά μόνο τους αλλοδαπούς, που έρχονται στη χώρα και εγκαθίστανται, αλλά και τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, μέρος της οποίας είναι στην Αθήνα και ζει και δουλεύει» είπε ο κ. Παπανδρέου.

Πηγή: news.in.gr

14 σχόλια:

  1. Δεν είναι ντροπή να έχομε τέτοιο πρωθυπουργό? Άθεοι, μασόνοι, απάτριδες, όλοι μια αγκαλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καρατζαφερης ας μιλησει πρωτα με τον βολευτη του πλασιε βιβλιων Γεωργιαδη και να παρει εξηγησεις αν ο Γεωργιαδης εδινε η οχι ηλεκτρικι ρευμα σε μουσουλμανικο τοπο συναθροισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσέξτε πως λειτουργεί η πέμπτη φάλαγγα στη χώρα μας. Ο κατ΄ ευφημισμόν πρωθυπουργός μιλάει για ελευθερίες και δικαιώματα (για τα οποία ο μέσος Έλληνας ''δημοκράτης'' έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες) και ο Καρατζαφέρης για Ταλιμπάν, Αλ Κάιντα και λοιπούς φονταμενταλιστές.
    Ποιός λοιπόν θα θεωρηθεί γραφικός;
    Και ποιού τα σχέδια τελικά θα περάσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11 Δεκεμβρίου 2010 10:05 π.μ.

    Όταν διαβάζεις κάτι,φρόντισε να το διαβάζεις όλο γιατί βγάζεις λάθος συμπεράσματα και ακολούθως τα αναπαράγεις,φάρσα ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντροπή είσαι εσύ από την κορυφή ως τα νύχια. Ντροπή επίσης είμαστε κι εμείς που σε έχουμε για Μεγάλο Βεζύρη/πορδηπουργό, ενεργούμενο του Ερντοκλάν και όποιου άλλου θέλει στρέματα από την χώρα.
    Γιατί είναι ντροπή εσκυμμένε ελαχιστότατε που δεν έχουμε τζαμί;
    Έπαινος είναι. Σου είπαν τίποτα από την Αραπιά ότι δεν θα κάνουν επενδύσεις αν δεν κάνεις τζαμί; Άϊσιχτιρ κι εσύ κι αυτοί. Αιώνες ζούσε η Ελλάδα χωρίς εσένα και αυτούς και θα ξαναζήσει. Λέγαμε τον χοντρό αλλά εσύ είσαι χιλιάκις εκατομμυριάκις χειρότερος και κατώτερος των περιστάσεων. Ουτε κουκουλοφόρους έχεις να καίνε τις πόλεις ούτε πυρκαϊές να κατατρώνε τα δάση, ούτε Ντορίτος να σου βάζουν τρικλοποδιά σε κάθε βήμα, δίνεις και απλόχερα σε όλους τους εχθρούς ό,τι κι αν ζητησουν και πάλι πάτο πιάνουμε. Γιατί τότε βγαίναν οι cuculofors και οι enpristes και τώρα mung in the strung; Ξεκουμπίσου και πάρε και τον Πάγκαλο μαζί σου. Στον αγύριστο ΑΝΙΚΑΝΕ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΑ "ΠΛΑΘΩ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΑΚΙΑ"...
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ότι είναι ντροπή να μην έχουν αλλόθρησκοι άνθρωποι το δικαίωμα να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα είναι αλήθεια.
    Το ότι υπάρχουν οργανωμένοι μουσουλμανικοί "πληθυσμοί" έτοιμοι για επεισόδια είναι επίσης αλήθεια
    (άλλωστε έχουμε όλοι υπάρξει μάρτυρες σε τουλάχιστον μία πρόβα τζενεράλε τέτοιων επεισοδίων)
    Γιατί πρέπει να πηγαίνουμε από το ένα άκρο κατευθείαν στο άλλο; Εγώ λέω να υπάρχουν τζαμιά όπου χρειάζονται αλλά να χτιστούν με έξοδα των μουσουλμάνων όχι του κράτους! Να ζουν μουσουλμάνοι στις πόλεις μας αλλά να είναι νόμιμοι! οι λαθρομετανάστες να απελαύνονται με συνοπτικές διαδικασίες. Να γίνονται σαβαστά τα ήθη κ τα έθιμα των ξένων αλλά να μην ξεχνάμε ότι εδώ είναι κοσμικό κράτος. Αν θέλουν να ζουν με τη σαρία να μεταναστεύσουν σε μουσουλμανική-θεοκρατική χώρα και να αφήσουν την Ελλάδα ήσυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπη που εχουμε εσενα για πορδυπουργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γελώ με την επιχειρηματολογία των αντιπάλων/εχθρών του καρατζαφέρη.Πάντα!
    Όσο για το κυρίως θέμα, δηλώνω και εγώ...ξεδιάντροπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τό αμερικανάκι πού κόπτεται γιά τά δικαιώματα των μουσουλμάνων, όταν είχαν πάει οι μανάδες των αγνοουμένων της Κύπρου στό γραφείο του, τίς πέταξε έξω μέ τίς κλωτσιές. Γιουσουφάκι της Τουρκίας κατάντησε ο Γιωργάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα για όνομα του Θεού, 25 χρόνια τι κάναμε; Εχει δίκιο ο άνθρωπος. Ντροπή μας που δεν χτίσαμε ένα τζαμί δίπλα σε κάθε δική μας εκκλησία!
    Λοιπόν, απ΄το αυτί και στο δάσκαλο να τελειώνουμε-θα το φροντίσει ο νέος δήμαρχος αμέσως!
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. και όμως...Υπάρχουν οι αφελείς που πανε και τον ψηφίζουν.Κατι αγεωγράφιτοι-που δε ξέρουν πρός τα που πέφτουν τα σύνορα της χώρας με τα Σκόπια-κατι ανιστόριτοι τηλεορασάκιδες... Κατι εγκλωβισμένοι στο φανατισμό και στόν οπαδισμό... Ολο το αφά καντέ της κοινωνίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΤΡΟΠΗ ειναι που τόσα χρόνια ο λαός ανέχεται να έχουμε μια χώρα ξέφραγο αμπέλι!

    Ντροπή είναι που γεμίσαμε παράνομα Ασιάτες, Αφρικανούς μουσουλμάνους.

    Ντροπή είναι ο ΓΑΠ κι όλοι οι όμοιοι του,αναξαρτήτως κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η νροπη ειναι για σενα ρε μεγαλε, που δεν προνοησες οταν ησουν υπουργος να τους φτιαξεις τζαμια,ετσι ωστε σημερα που ερχονται κατα ορδες να τα βρισκουν
    ετοιμα,μωλις πατησουν το ποδι τους στην Ελλαδα!Δεν αμφιβαλω οτι δικαιουνται,αλλα ας τα φτιαξουν με δικα τους εξοδα και χωρις να μας ενοχλουν!Ποσες Εκκλησιες εχουν κτισει στα μερη τους? Αν διαμαρτυρονται,να παν σαυτους που τους εκδειωξαν,δηλ.στ αδεφια σου τα αμερικανακια.Εσυ γιατι ενεργεις υπερ τους και σε καναμε προθυπουργο,για σενα ,ξενη χωρα!
    Το πεσιμο απ το ποδηλατο,αφησε κουσουρια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ντρέπομαι πραγματικά που έχουμε τον ΓΑΠ για πρωθυπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.