15/12/10

«Αλλο ένα όπλο στη φαρέτρα των επιχειρημάτων για την παραβατική τουρκική συμπεριφορά»

Αλλο ένα όπλο στη φαρέτρα των επιχειρημάτων της Ελλάδας για να καταδειχθεί η παραβατική συμπεριφορά της Τουρκίας αποτελεί ο διάπλους της τουρκικής φρεγάτας από το στενό Καφηρέα, σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα.Όπως δήλωσε από τις Βρυξέλλες, το υπουργείο έχει ενημερωθεί από το ΓΕΕΘΑ για το περιστατικό και περιμένει την αναφορά εκ μέρους του αρμόδιου Γενικού Επιτελείου Ναυτικού προκειμένου να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.


Πρόσθεσε ακόμη πως η τουρκική ενέργεια δεν εκπλήσσει την Ελλάδα και σημείωσε πως είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους ομολόγους του για το συμβάν στο σημερινό Συμβούλιο γενικών υποθέσεων.

Σε ό,τι αφορά τις αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο υπουργός εξωτερικών τόνισε ότι με καθυστέρηση ενός χρόνου, η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Σαμαράς επιχειρούν να δημιουργήσουν κλίμα και να υψώσουν τους τόνους και στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής.

Υπεραμυνόμενος της ακολουθούμενης πολιτικής στα ζητήματα αυτά, τόνισε πως η κυβέρνηση ασκεί μια εξωτερική πολιτική ουσίας και έχει κληθεί να καλύψει ελλείμματα και χαμένες ιστορικές ευκαιρίες που έχασε η προηγούμενη κυβέρνηση.

Ανέφερε επίση πως σε ό,τι αφορά την εξωτερική πολιτική και τα εθνικά θέματα θα επιμείνει στην προσπάθεια συναίνεσης με όλες τις πολιτικές δυνάμεις και πλήρους συνεργασίας με όλα τα πολιτικά κόμματα της χώρας.

Μάλιστα έκανε γνωστό ότι προτίθεται στις αρχές του 2011 να συγκαλέσει το Συμβούλιο Εξωτερικής πολιτικής. http://www.naftemporiki.gr

7 σχόλια:

  1. Απότομα μεγάλωσε αυτό το παιδί. Μπράβο Δημητράκη. Τους φόβισες τους τούρκους παιδί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλο ένα όπλο στη φαρέτρα με τα πούπουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. … [Ε]
    - Δώστε επί τέλους -κάποτε- την εντολή να εγκλωβίσουν ένα τούρκικο πολεμικό πλοίο, εντός του «μαλακού μας υπογαστρίου»… και καλέστε -επί τόπου- τους πρέσβεις των χωρών που πρέπει, για αυτοψία και περαιτέρω ενημέρωση-ειδοποίηση, για το τί μέλει γενέσθαι, σ’ επανάληψη του -συνήθους πια- φαινομένου.
    Αν κάνει πως δεν υπακούει «κοσκινίστε» το να πάρει ο διάολος το κεφάλι τους.
    Περάστε από δίκη και την απερίγραπτη πρώην πρόεδρο της Βουλής, που είχε το θράσος της μέγιστης βλακείας-προδοσίας, ενώπιον του πρώτου Πολίτη της χώρας να εκστομίσει εκείνα τ’ ασυγχώρητα, που δε’ μπορεί να καταπιεί ακόμη ο Ελληνικός Λαός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ ναι...ναι...
    Εχει και άλλο ένα όπλο η φαρέτρα...
    ουαου... τώρα θα τους πεθάνουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο σκληρος Δρουτσας να προσεχει μηπως χασει κανα ποντο απο το καλτσον του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tα λογια οι Τουρκοι τα ακουνε βερεσε, μονο απο πραξεις καταλαβαινουν και απο πραξεις τι κανουμε αραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Boulgari, εσύ πάντως εκτός από την ...επιμήκυνση, δεν κάνεις τίποτα άλλο στη ζωή σου διότι δεν αδειάζεις από το να γλύφεις όλη μέρα τους σιωνιστές και τους φίλους και συμμάχους τους κεμαλοϊσλαμότουρκους.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.