18/12/10

Α.Νταβούτογλου: "Οι μετανάστες δεν αποτελούν απειλή για την Ευρώπη"

Την ελπίδα ότι, κατά την επόμενη περίοδο, θα ενισχυθεί ο ρόλος και το έργο που προσφέρει το Συμβούλιο της Ευρώπης στον τομέα της προάσπισης των δικαιωμάτων των μεταναστών, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υπουργών του Οργανισμού, με την ευκαιρία της σημερινής επετείου της Διεθνούς Ημέρας Μεταναστών.

Σε μία εποχή όπου καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες φαινομένων μισαλλοδοξίας και διακρίσεων στην Ευρώπη, θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι οι μετανάστες δεν συνιστούν απειλή για την Ευρώπη αλλά αντίθετα μπορούν να συνεισφέρουν πολλά στις ευρωπαϊκές κοινωνίες και οικονομίες, τόνισε ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Αχμέτ Νταβούντογλου.
 
http://sigmalive.com/news/international/337437

33 σχόλια:

  1. Αυτό το φασιστικο καθίκι ειναι πολυ χειροτερο απο τον Χιτλερ. ΟΙ τουρκοραγιάδες εν Ελλάδι που τους τρέχουν τα σάλια για το δήθεν συγγραφικό μυαλό, ας αναλογιστούν ότι ο σκοπός του τρελλού Νταβούτογλου είναι το τουράν δηλαδή η εξάπλωση του τουρκισμου σε όλη την υφήλιο. Κάθε τρείς και δύο θα βγεί κάποιο ψώνιο όπως ο Νταβούτογλου με τέτοιου είδους βλέψεις - την κατάκτηση των λαών της γής και δή με το όπιο της θρησκείας. Τον καταλάβαμε πλέον και ευχαριστούμε τους Σαρρή και Ηφαιστο και όποιον άλλον ασχολήθηκε με την μετάφραση του κωλοβιβλίου του.

    Οι μετανάστες είναι το τέλος της Ευρώπης και το τέλος της λευκής ευρωπαικής φυλής. Να φύγουν όλοι να πάνε στον διάβολο και πίσω στις χώρες τους ΟΛΟΙ. Υπάρχουν τεράστιες εκτάσεις στην γή και στις χώρες από τις οποίες προέρχονται που είναι ακατοικητες και ανεκμετάλευτες. Να πάνε εκει αντί να μαζεύονται στην μικρή Ευρώπη. Οι λαοί της Ευρώπης ξυπνούν. Καίγονται τζαμιά. Η υπομονή μας τελειώνει.

    Η πονηρή αλεπού ο Νταβούτογλου θέλει να δημιουργήσει μουσουλμανικές μειονότητες και Κόσοβα παντού, υπό της αρχηγία της Τουρκίας.

    Οσο για την πάνοπλη Τουρκία που θέλουν να βάλουν όλοι στηνν Ευρωπαική ένωση για τον ίδιο σκοπό.
    Την καταστροφή της Ευρώπης. Το Ασιατικό όνειρο χιλιάδων χρόνων θα γίνει πραγματικότητα ἄοπλα και ανέμακτα με την εισβολή των μεταναστών. Φτάνει πια.

    Ισραήλ, Αμερική και Ευρωπαικά κράτη απέδειξαν την ηλιθιοτητά τους με το να αφήσουν την Τουρκία να οπλισθεί.
    Αυτό θα το πληρώσει πολύ ακριβά η Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aστον να σχεδιάζει. Μόνο που σχεδιάζει χωρίς τον ξενοδόχο.
    Αχμέτ, πες αλεύρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αν αποτελούν απειλή ή όχι,θα το αποφασίσει η ίδια η Ευρώπη,δεν είναι δουλειά του Νταβούτογλου.Κουμάντο στο σπίτι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΟΙ ΚΡΤΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ; ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ; ΟΙ, ΟΙ, ΟΙ...?
    Α ΡΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μόνη χώρα μέλος του ΣΕ που απείλησε ποτέ να απελάσει με την βια τους μετανάστες της είναι η Τουρκία του Ερντογάν και του Νταούτογλου!
    Πριν μερικούς μήνες, απείλησαν να διώχνουν τους 300.000 Αρμένιους που εργάζονται εκεί ως μετανάστες.
    Αυτό αν λέγεται σεβασμός των μεταναστών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και αν είναι τόσο μεγάλο καλό οι μετανάστες γιατί τους προωθεί στην Ευρώπη η Τουρκία;

    Ικανό τον έχω τον γύφτο να μας ζητήσει και ανταλάγματα για το καλό που μας κάνει.

    Εμείς όμως όπως είπαμε,ψυχραιμία νεκρού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφου το ειπε ο Νταβουτογλου, η Ευρωπη μπορει να κοιμαται ησυχη! Νταβουτογλου=εγγυηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκτός και αν το λέει με τη λογική ότι αν δεν μας αρέσουν στο μέλον να τους γενοκτονήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτός μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αφού η προώθηση λαθρομεταναστών είναι πλουτοπαραγωγική πηγή για την Τουρκία.

    Μην τα βάζετε, λοιπόν, μαζί του, διότι είναι και άδικο και βλακώδες. Αν η Ελλάδα είχε κράτος ικανό να κάνει την βούλησή του σεβαστή σε εχθρούς και φίλους, θα μπορούσε να τον αναγκάσει να παίρνει θέλοντας και μη όλους τους λαθρομετανάστες που μας έρχονται από την Τουρκία πίσω.

    Όσο για τους δουλέμπορους, αν κρεμούσαμε μερικούς, οι άλλοι θα το σκέφτονταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 18 Δεκεμβρίου 2010 6:33 μ.μ.

    +100

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μεταναστες πρεπει να ειπαρχουν σε μια χωρα μονο αν δεν εχει καθολου ανεργια και χρειαζεται και αλλα χερια για να αναπτυχθεί και οχι για να ριχνουμε τα μεροκαματα ενω εχουμε 1.000.000 ανεργους ελληνες υ.γ οσω και να ονειρεβεσε την διαλυση της Ελλαδας Νταβου τους μεταναστες δεν τους ρώτησες αν θελουν να μπουν στην τουρανικη σου αυτοκρατορια αν και οποτεγινει pun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τους λαθρομετανάστες τους φέρνουν στην Ευρώπη τα αφεντικά της, για να αντικαταστήσουν με αυτούς που είναι φθηνοί, τους ακριβότερους ευρωπαίους εργάτες.
    Δεν το λέω εγώ, αλλά δύο άλλοι ...συνάδελφοι, ο Κάρολος Μάρξ και ο Φρειδερίκος Ένγκελς!!!
    (Διαβάστε: "Μαρξισμός και Σύγχρονη Μετανάστευση" του Δημήτρη Ντούσα...)

    Τα οποία αφεντικά δεν ενδιαφέρονται για το εάν μπροστά στην μηχανή βρίσκεται ευρωπαίος ή λαθρομετανάστης χειριστής της, αλλά εάν την ημέρα της πληρωμής, αντί για 2.500 ευρώ μισθό στον καθένα, θα καταβάλλει 500 ευρώ χωρίς δώρα/πριμ κλπ.

    2.000 ευρώ πολλαπλασιαζόμενα επί 300 εργαζόμενους μιας μέσης επιχείρησης, δίνει στο αφεντικό μια διαφορά πάνω από 7 εκατομμύρια (ίσως και 10 από την μη καταβολή δώρων/πριμ κλπ)...

    Είναι πολλά τα λεφτά ...Άρη για να μπορέσει να πει "όχι θα κρατήσω τους δικούς μου κι ας χάσω" !

    Είναι τόση δε η απληστία τους, ώστε δεν σκέφτονται καθόλου το ότι οι ντόπιοι άνεργοι δεν θα έχουν τα χρήματα να καταναλώσουν αυτά που παράγουν οι λαθρομετανάστες.

    Η κατάσταση τους έχει ξεφύγει ...εντελώς τελείως και δεν μαζεύεται με τίποτα.
    Και οι νταβουτοϊσλαμοτέτοιοι, τους βοηθάνε να πάνε στο διάολο μια ώρα αρχύτερα.

    Επομένως ΚΑΙ αυτό το πρόβλημα, θα πρέπει να λυθεί από πατριώτες πολιτικούς που εμείς οι πατριώτες πολίτες θα έχουμε ενθαρρύνει να κατέβουν στην πολιτική και θα τους έχουμε εκλέξει.

    Αυτοί που υπάρχουν, ΔΕΝ είναι πατριώτες, αλλά λαμόγια για τα μπάζα που υποδύονται τους πατριώτες και μας κοροϊδεύουν μια ζωή !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο τύπος είναι μια μεγάλη φούσκα που θα ξεφουσκώσει κάποια στιγμή, δεν μπορεί να τον παίρνουν σοβαρά οι ευρωπαίοι απλά λόγου οικονομικών συμφερόντων τον αφήνουν να ξεστομίζει ότι του κατέβει του μόγγολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πριν 5 χρόνια δούλευα σε 1 ξενοδοχείο στο Brighton της Αγγλίας. Είχε συνέδριο το κόμμα του Tony Μπλέρ. Με τα πολλά πέρασε και ο Τony να πεί τις μπούρδες του. 'Οταν ήρθε η ώρα να βγεί φωτογραφίες, άλλαζε το προσωπό του, καρφίτσωνε αυτο το ψεύτικο χαμόγελο που βλέπουμε στη Μπακογιάννη, στον Νταβούτογλου και άλλους.

    Ας διαβάζουμε και να μαθαίνουμε απο την ιστορία, γιατί μονο αυτή θα μας πεί τι πιθανότητες έχει ο θηριοδαμαστής να φαγωθεί απο την τίγρι που λέγεται τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο μάγκας είναι κυνικός, γιατί απλά έχει καταλάβει το παιχνίδι, και το παίζει όπως υπάρχει. Απλά νιώθει υπερβολικά ισχυρός, και έχει δίκιο σήμερα, αλλά ποντάρει πάρα πολύ στο εκβιαστικό θέμα "με έχετε ανάγκη, έχω δυναμώσει πάρα πολύ, θα με αποδεχτείτε ως παίκτη αναπόφευκτα"...
    Αλαζονικά-εκβιαστικά χρησιμοποιεί τον σεβασμό που έχει κερδίσει από την αποτελεσματική πολιτική του, για να καβατζώσει πολιτική ισχύ.

    Δεν έχουμε καταλάβει την πολιτική της Τουρκίας, και πώς αντιμετωπίζει την Ευρώπη, και την Ελλάδα ως παρηκμασμένο εμπόδιο...
    Αν δεν αντιμετωπίσουμε την παρακμή μας, είναι αστείο το πώς θα αντικρούσουμε ιστορικοπολιτικές προτάσεις που εφαρμόζονται με ρεαλισμό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικά το "Νταβούτογλου" θα καταλήξει να γίνει στα τούρκικα συνώνυμο του "Καραμήτρος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Μεγάλη Ιδέα της Τουρκίας είναι η Ισλαμοποίηση της Ευρώπης . Πίσω από την λαθρομετανάστευση βρίσκεται η Τουρκική ΜΙΤ . Σκοπός της Τουρκίας είναι , όταν γίνει πλήρες μέλος της ΕΕ , να πολιτογραφήσει με συνοπτικές διαδικασίες τους λαθρομετανάστες και ως Τούρκους πολίτες να τους στείλει στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ , αλλοιώνοντας έτσι τον δημογραφικό τους χαρακτήρα .

    Αυγερινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Νταβούτογλου: Δεν είναι κακό πράγμα η διαφορετικότητα, και στη χώρα σας έχετε μια πολύ ωραία διαφορετικότητα με 58 εθνότητες που πρέπει να τις αναδείξετε, να αναδείξετε τις γλώσσες τους και τα έθιμα τους. Έχετε 25 000 000 Κούρδους που σε 30 χρόνια θα είναι 50 000 000 σε μια Τουρκία 100 000 000 κατοίκων, όπου μόνο 40 000 000 θα είναι η τουρκική εθνότητα και μάλιστα γηρασμένη δημογραφικά. Αυτό όμως κύριε Νταβούτογλου θα βοηθήσει την τουρκική οικονομία να συνεχίσει να έχει ανοδικούς ρυθμούς ανάπτυξης, χάρη στα 60 000 000 Κούρδους και τις άλλες 58 εθνότητες που θα σφύζουν από νεανικότητα το 2050. Καλημέρα στην πολυπολιτισμική και παγκοσμιοποιημένη Τουρκία του 2050 κύριε Νταβούτογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πίσω από τόν εποικισμό της Ευρώπης βρίσκεται η Αμερική (των σιωνιστών, γιά να χαρεί καί ο Τζίμης) η οποία μέ τήν ισλαμοποίηση της Ευρώπης θέλει νά πετύχει τήν διάλυσή της, ή τουλάχιστόν τήν εξόντωση του Ευρό γιά νά παραμείνει τό παλιόχαρτο τό δολλάριο, τό μόνο νόμισμα επί της γής.

    Γιαυτό ηγέτες όπως ο Μπερλουσκόνι καί ο Σαρκοζί παρότι θέλουν νά απαλλαγούν από τούς ασιάτες δέν τό μπορούν. Βρίσκουν μπροστά τους τρομερή αντίσταση από ΜΚΟ, κόμματα, εφημερίδες, Ηνωμένα ΕΘνη κ.ο.κ.

    Πληρώνουν οι αμερικάνοι, όπως μέ τό σχέδιο Αννάν, διάφορους υποτίθεται ανεξάρτητους, γιά νά κάνουν τήν πολιτική τους.

    Μήν ξεχνούμε ότι η Αμερική των σιωνιστών δημιούργησε στήν Ευρώπη μουσουλμανικά κράτη. Η Ολ Μπράιτ, παρότι Εβραία, βομβάρδισε τήν Σερβία πού είχε πολεμήσει τούς Ναζί, γιά να δημιουργήσει τό Κόσσοβο καί νά τό κάνει εστία ισλαμικών οργανώσεων.

    Η Τουρκία ακολουθώντας, θά εκμεταλευθεί τούς μουσουλμανικούς πληθυσμούς γιά νά κάνει ότι έκανε καί στήν Κύπρο. Ο Τούρκος πρόξενος στήν Κομοτηνή, βρισκόταν παλαιότερα στό Κόσοβο. Η επέκτασή της Τουρκίας στά Βαλκάνια έχει αποτυπωθεί σέ βιβλίο του Νταβούτογλου.

    Γιαυτό λέει ότι οι μετανάστες δέν αποτελούν απειλή γιά τήν ισλαμική Ευρώπη του μέλλοντος.

    Οι χανούμισες πολιτικοί της Ελλάδος κοιμούνται τόν ύπνο του δικαίου. Περιμένουν ποιός πασάς θά τίς βάλει στό χαρέμι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. fstav

    Οι ΗΠΑ δεν επιθυμούν τη διάλυση της ΕΕ αλλά τον απόλυτο έλεγχο και περιορισμό της,σε μεγάλο βαθμό το έχουν πετύχει ήδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παρακολουθώ, καιρό τώρα, τα σχόλια στα διάφορα θέματα που βάζει ο ΙΝΦΟΓΝΩΜΟΝΑΣ. Μου κάνει εντύπωση το ότι τόσο πολλοί έχουν γνώμη σε τόσο σοβαρά θέματα. Αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να έχουν γνώμη με τόση λίγη ενημέρωση. Πιστεύω πως αυτό που τους κάνει να εκφέρουν γνώμη είναι μόνο το συναίσθημα και όχι οι γνώσεις. Η ενημέρωση που υπάρχει είναι τόσο λίγο επαρκής, τόσο πολύκατευθυνόμενη και τόσο αντιφατική, που, όσο οξυδερκής να είναι ο μέσος άνθρωπος, είναι σχεδόν αδύνατο να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.
    Προτείνω λοιπόν περισσότερη μελέτη, λιγότερα σχόλια και μετριοπάθεια στα συμπεράσματα.
    γ.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για τον Νταβουντογλου ολοι οι μουσουλμανοι ειναι μια φυλη . Την μουσουλμανικοι φυλη και ομιλουν την αραβικη που ειναι γραμενο το Κορανι,μα αρχηγο τον μεγαλο χαλιφη εκεινον δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ 19 Δεκεμβρίου 2010 12:49 μ.μ.

    Καλό θα ήταν να μην γράφουμε ανοησίες.

    @ 12:45 μ.μ. & 18 Δεκεμβρίου 2010 8:34 μ.μ.

    Συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. >Σε μία εποχή όπου καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες φαινομένων μισαλλοδοξίας και διακρίσεων στην Ευρώπη<

    Από τώρα λογαριάζει την Τουρκία ως Ευρώπη; Διότι, όταν αναφέρεται σε φαινόμενα μισαλλοδοξίας και διακρίσεων, μάλλον την χώρα του έχει πρωτίστως κατά νου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλά κάνει η Γερμανία και διώχνει τους Τούρκους μετανάστες σιγά σιγά. Μόνο τα τελευταία 2 χρόνια έφυγαν από την Γερμανία 50,000 Τούρκοι περισσότεροι από ότι πήγαν. Και το κύμα μάλλον θα ενταθεί καθώς 75% των Τούρκων στην Γερμανία σκέφτουνται το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού πολύ σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αφού δεν αποτελούν απειλή, γιατί δεν τους παίρνει στην χώρα του;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ akritas

    Μα το ξεκαθαρίζει, ο άνθρωπος: "Δεν αποτελούν απειλή ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ" :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Poio pano o Theo eipe: O typos (diladi o Ntavoutoglou) einai mia fouska kai as ton na leei..

    Afti omos i fouska ta leei os Proedros tis epitropis Ypourgon Exoterikon tis Evropis gia zitimata antropinon dikaiomaton (sosta diabazete: tis EVROPIS gia ANTHOPINA DIKAIOMATA) kai mi me rotate apo pote i Tourkia einai evropaiki xora kai poly perissotero apo pote i pos einai dynato mia tetois xora na einai ypermaxos antropinon dikaiomaton!).

    Diladi valame ton Lyko na fylaei ta provata (kai o dikos mas YPEX einai ekei, oxi os lykos bebaia, to de prodriliki ginetai ek peritropis ana examino).

    Fainetai oti ston aiona mas i simasiologia ton lekseon exei xasei kathe noima, giati pos einai dynaton mia mh evropaiki xora na proedrebei sto Evropaiko Symboulio kai dh mia tetoia pou podopataei kathimerinos ta antropina dikaiomata, opou mporei kai opou vrei;;

    Den ftaiei vevaia i Tourkia, pou exei tora tin prodria,i opoia ginetai ek peritropis ana examino, alla aftoi pou tis deinoun to dikaioma kai tin dynatotita na symmetasxei se tetoious organismous, pou aforoun katharos tous evropaious.

    Afto simainei oti o GAP kai oi synafto exoun geres plates stin simerini "Evropi", giavto mas kanoun oti theloun...

    Perastika mas.

    Xenokrates apo Bienni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πρώην διευθυντής Mossad:

    "Τουρκία και Ισραήλ έχουν κοινά συμφέροντα"

    Πρώην επικεφαλής των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών εξέφρασε αμφιβολίες, σήμερα Πέμπτη, ότι οι σχέσεις της χώρας του με την Τουρκία έχουν επιδεινωθεί ανεπανόρθωτα λόγω της δολοφονημένων ακτιβιστών της ανθρωπιστικής νηοπομπής που προσπάθησε να σπάσει το ναυτικό αποκλεισμό της Γάζας. Τα παραπάνω σημειώνει η βουλγαρική εφημερίδα ‘24 Часа’ που φιλοξενεί τις απόψεις του πρώην αρχηγού της Μοσάντ. «Τα ζωτικά συμφέροντα του Ισραήλ και της Τουρκίας είναι πολύ κοντά», είπε ο Εφραίμ Χαβένι, πρώην διευθυντής των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών και συνέχισε: «πιστεύω ότι η Τουρκία έχει ένα βαθύ και διαρκές συμφέρον στην ύπαρξη του εβραϊκού κράτους και του ρόλου που έχει στην Μέση Ανατολή».

    Μετά από τα γεγονότα με τους ακτιβιστές ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε ότι οι σχέσεις των δύο χωρών δεν θα είναι πλέον όπως πριν. Ο Χαβένι εξέφρασε τον σκεπτικισμό του σχετικά με την τοποθέτηση αυτή και επεσήμανε ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πλέον την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, ούτε και την εξέλιξη που θα παρουσιάσουν οι αραβο- ισραηλινές σχέσεις, σε έναν βραχυπρόθεσμο αλλά και σε μακροπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα. Σημείωσε, εντούτοις, ότι το μέλλον τους θα εξαρτηθεί από τις τουρκο-ισραηλινές σχέσεις. «Ευελπιστώ ότι θα γίνουν καλύτερες από ό, τι είναι σήμερα», είπε.
    Ο πρώην διευθυντής της Μοσάντ, από το 1996 έως το 1998 διετέλεσε Πρέσβης του Ισραήλ στην ΕΕ, παραδέχτηκε ότι ορισμένες πτυχές της θέσης της Ένωσης, σχετικά με το συμβάν, δεν άρεσαν στη χώρα του. Η ΕΕ ζητά διερεύνηση της υπόθεσης.
    "Εξήρε", όμως, τις προσπάθειες της Ευρώπης να αναζωογονήσει τον ισραηλινο- παλαιστιανιακό διάλογο.

    Από
    echedoros-a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πρός γ.κ.

    Ευτυχώς πού υπάρχει τό διαδίκτυο καί διαχειριστές σάν τόν Σάββα, πού επιτρέπει καί σέ εμάς τούς αδαείς νά εκφέρουμε τήν άποψή μας.

    Ελπίζω ο Σάββας νά μήν μας ζητήσει νά κάνουμε κανένα μεταπτυχιακό γιά νά μπορούμε νά αφήνουμε τά σχόλιά μας.

    Τό διαδίκτυο είναι μία μορφή άμεσης δημοκρατίας καί ευτυχώς ή δυστυχώς δέν χρειάζεσαι διδακτορικό γιά νά λές τήν άποψή σου ακόμα καί σέ τόσο σοβαρά θέματα. Κόποτε ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος είχε πεί ότι οι ψήφοι πρέπει νά ζυγίζονται καί όχι νά αθροίζονται. Δέν ξέρω αν εννοείς αυτό...

    Πάντως δέν είναι πολλοί όσοι ασχολούνται μέ τέτοια θέματα. Είναι ελάχιστοι. Οι πολλοί βλέπουν Μενεγάκη, Λαζόπουλο καί τά τούρκικα.

    Καί τελειώνω μέ τό γεγονός ότι όλοι μας οι πρωθυπουργάρες (Κωστάκης, Γιωργάκης, Ανδρέας ...) είχαν διδακτορικά στά οικονομικά, καί μαζί μέ τούς συμβούλους τους πού καί αυτοί είχαν ένα μάτσο μεταπτυχιακά στό τέλος τά έκαναν σκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φίλε @ 18 Δεκεμβρίου 2010 11:59 μ.μ. σε ποιώ ξενοδοχείο δούλευες μήπως στο The Grand γιατί και εγώ εργαζόμουν εκεί :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. fstav,συμφωνώ απόλυτα πως το ιντερνετ είναι μια μορφή δημοκρατίας και αλίμονο αν μας το στερήσουν.
    Διαφωνώ με το θράσος πολλών, που ΔΕΝ γνωρίζουν, να εκφέρουν γνώμη. Π.χ. αν δεν γνωρίζω τί είπε ο Πλάτωνας ΔΕΝ ΜΟΥ επιτρέπω να εκφέρω γνώμη αν τα λέει καλά.
    Ελπίζω να συμφωνείς.
    γ.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ποις σε ρωτησε ρε παπαρα Δαβυδογλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.