17/12/10

Πετούσε πάνω από τον κεντρικό πυρηνικό σταθμό του Ισραήλ άγνωστο αντικείμενο

Ένα ισραηλινό στρατιωτικό αεροσκάφος κατέστρεψε ένα ιπτάμενο αντικείμενο αγνώστου ταυτότητας, το οποίο πετούσε σήμερα πάνω από τη Νεκρά Θάλασσα, ανέφερε ο στρατός, σημειώνοντας ότι το "ύποπτο" αντικείμενο έμοιαζε με αερόστατο.

Ο κεντρικός πυρηνικός αντιδραστήρας του Ισραήλ βρίσκεται 30 χιλιόμετρα από τη Νεκρά Θάλασσα, στην Ντιμόνα, στην έρημο Νεγκέβ.

"Στρατιωτικά αεροσκάφη της αεροπορίας κινητοποιήθηκαν όταν εντοπίστηκε ένα ύποπτο αντικείμενο. Έχει καταστραφεί" δήλωσε εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού.

Σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα Ynet, ένα αεροσκάφος εκτόξευσε έναν πύραυλο κατά του αντικειμένου" που πετούσε κοντά στον πυρηνικό ερευνητικό ινστιτούτο στη Ντιμόνα. Το αερόστατο είχε κινητήρα αλλά δεν είχε χειριστή.

Όλες οι πτήσεις πάνω από τον αντιδραστήρα κοντά στην πόλη Ντιμόνα απαγορεύονται.http://www.ikypros.com/easyconsole.cfm/id/7504

Μπαλόνι κοντά στο πυρηνικό σταθμό της Ντιμόνα κατέρριψε η αεροπορία του Ισραήλ

Η ασφάλεια στη περιοχή της Ντιμόνα είναι πολύ αυστηρή και οι πτήσεις απαγορεύονται.
Τελ Αβίβ: Η ισραηλινή αεροπορία κατέρριψε την Πέμπτη ύποπτο αντικείμενο –τελικά μάλλον ήταν ένα μπαλόνι– το οποίο κινούνταν κοντά στο πυρηνικό αντιδραστήρια στη Ντιμόνα.

Σύμφωνα με το ραδιόφωνο, το αντικείμενο καταρρίφτηκε κοντά στη Νεκρά Θάλασσα, στην ευρύτερη περιοχή της Ντιμόνα όπου απαγορεύονται αυστηρά οι πτήσεις.

Επιπλέον, οι πτήσεις από το Τελ Αβίβ προς το θέρετρο του Εϊλάτ, στη Ερυθρά Θάλασσα, αναβλήθηκαν για λίγη ώρα λόγω του περιστατικού.

Ο αντιδραστήρας, που κατασκευάστηκε στη δεκαετία του 1960 με γαλλική βοήθεια, θεωρείται ότι είναι το κέντρο του πυρηνικού προγράμματος του Ισραήλ. Η χώρα έχει πολλές δεκάδες πυρηνικές κεφαλές αλλά, σύμφωνα με την επίσημη πολιτική, ποτέ δεν το παραδέχτηκε ούτε το επιβεβαίωσε.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, news.in.gr

14 σχόλια:

  1. Οχι, θα το άφηναν να ίπταται.....Οπως κάνουμε εμείς σε Αγαθονήσι-Φαρμακονήσι....Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο αυτό που πετάει από πάνω τους είναι στρόγγυλο και πλαστικό να μην ανησυχούν !!!
    Αν όμως δουν κάτι μακρουλό και τσίγκινο που βγάζει από πίσω φωτιά, "τώρα τρέχουμε" !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες,ήταν η πρώτη δοκιμαστική πτήση του νέου μαχητικού που θα κατασκεβάσει η Τουρκία!

    Αλλα αδειασε το γκαζάκι απο κάτω και ξεφούσκωσε!!

    Πυροβολητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΖΙΜΗ :
    Η 'YAVOUZ' ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΕΣ ΤΗΣ, ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ... ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ !!!!! ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΘΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ.
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ , ΜΟΥ ΛΕΣ ???
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ' ΞΕΡΑ, ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΑΣ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΕΛΙΠΩΣ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ - ΚΑΙ ΠΑΛΙ - ΑΠΟΡΩ. ΚΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ : ΓΝΩΣΤΕΣ,ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ , ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΩΝ ΡΕΑΛΙΣΤΩΝ.
    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ' ΞΕΡΑ : ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ?? ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΘΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΟΡΙΣΕΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΟ 1827 ??? ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΖΕΙΤΕ 'ΕΙΣ ΤΑΣ ΝΕΦΕΛΑΣ'.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.

    Αλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλ.

    Τα κεφαλαια σου μας επεισαν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρχισαν οι προβοκατσιες. Οσες χωρες δεν αφηνουν τον πλουτο τους στην εκμεταλλευση-ληστευση των αρπακτικων-γκανγκστερ του καρτελ υδρογονανθρακων πρεπει να εξοντωθουν.
    Μονο αν αρχισουν να αντιδρουν δυναμικα οι προσωπικοτητες "σουπερ-μαρκετ", θα κανουν πισω τα μεγαλυτερα αρχιλαμογια και καθαρματα που γνωρισε ποτε η ιστορια της ανθρωποτητας.
    Πρεπει να μας φοβηθουν αυτοι κι οχι εμεις αυτους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λες μια μέρα να φθάσουν μέχρι την Λίμνη ...Πλαστήρα;;;
    Πάντως η Γιαβούζ όχι μόνο έχει πλεύσει εντός ισραηλινών χωρικών υδάτων αλλά έχει φιλοξενηθεί πάρα πολλές φορές και σε λιμάνια του Ισραήλ αφού επί δεκαετίες τώρα Ισραήλ-Τουρκία είχαν στρατιωτική/αμυντική συμμαχία και ανταλλαγές επισκέψεων πολεμικών πλοίων, αεροπλάνων τους κλπ !!!
    ----
    Τώρα που κατάφεραν και κατέρριψαν το μπαλόνι που είχε ξεφύγει από ...τον Αη-Βασίλη, οι δείκτες αντίδρασης της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας θα πέσουν και κάτω από τα 2,5 δευτερόλεπτα που είναι τώρα.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν δεν ηταν κανα κατασκοπευτικο μπαλονι του Αχματινετζαν τοτε πανε να μας πεισουν οτι υπαρχουν εξωγηνει οπως με το ειποθετυμενο βακτηριο που βρηκαν η αμερικανη για να μπουμε ολη κατω απο μια παγκοσμια κυβέρνηση pun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TZIMH :
    ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΠΑΛΑΣΤΗΡΑ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝΕ, ΑΛΛΑ Θ ' ΑΡΧΙΣΟΥΝΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ... ΜΟΡΝΟΥ !!!!
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ??? 'ΧΘΕΣ' ΕΣΦΑΞΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟ 'ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ' ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΥΘΗΚΑΝ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΗΣΗ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ,ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΣΤΕ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ , ΚΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΙΣΟΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΧΝΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ... ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ
    ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ.

    Αλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Aλ.6:16 μ.μ.
    Τα κεφαλαία στο διαδίκτυο σημαίνουν "φωνασκία/αγριάδα".
    Εάν το ξέρεις και επιμένεις να ...φωνάζεις, είσαι φάουλ.
    Πάντως, είναι και κουραστικό γι΄αυτόν που τα διαβάζει διότι ο εγκέφαλος έχει αποτυπώσει αλλιώς τις λέξεις.
    -------------
    Επίτρεψέ μου να θεωρώ άλλες αεροπορίες καλύτερες της ισραηλινής αφού εκτός από εκ του ασφαλούς και εκ του μακρόθεν βομβαρδισμούς με θύματα κυρίως αμάχους, δεν έχει να επιδείξει κάτι καλύτερο.

    Ούτε έχει εμπλακεί σε αερομαχίες με άλλες εχθρικές αεροπορίες αφού δεν παραβιάζουν τον εναέριο χώρο του, ούτε αυτό παραβιάζει εναέριο χώρο άλλων.
    Έτσι δεν χρειάζεται καν να κάνει αναγνωρίσεις/αναχαιτίσεις όπως πχ κάνουν άλλες αεροπορίες σαν τη δική μας καθημερινά.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τζιμη θα συμφωνήσω με αυτα που γραφεις για το Ισραηλ αλλα θα υπερασπιστο το δικαιωμα του φιλου μας να γραφει με κεφαλαια ακομα και αν το ξερει οτι σημαινουν φωνασκια pun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. To να έχεις πυρηνικά δε σε κάνει και υπέρ δύναμη το θελα είναι να έχεις την δυνατότητα να χτυπήσεις τον αντίπαλο με πυρηνικά και να είσαι ασφαλής και το θέμα είναι με ποιον τρόπο και με ποιο τίμημα θα το επιχείρησης το χτύπημα το Ισραήλ είναι ένας μπράβος μέχρι στιγμής έχει εμπλακεί με αντίπαλος πολυπληθής αλλά χαμηλής εκπαιδεύσεις και έχει μια ψευδαίσθηση υπεροχής αν αναμετρηθεί με μια δύναμη εφάμιλλη θα καταλάβει το βομβαρδίζω άμαχους και σκοτώνω παιδιά είναι κάτι που δε σε κάνει υπερδύναμη της περιοχής και τέλος το καταρρίπτω ένα μπαλόνι είναι αποτέλεσμα του μακροχρόνιου πολέμου νεύρων πυροβολούν και την σκιά τούς αυτό είναι μια νίκη για τούς ξιπόλητους άραβες αντιπάλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΖΙΜΗ :
    ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ 'ΦΩΝΑΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑΔΑ'.ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ.
    ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΥΚΟΛΙΑΣ, ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ, ΚΑΘΑΡΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΚΑΙ ...ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑΣ !!!!!
    ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΕΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΟΦΗ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΩ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.
    ΕΓΡΑΨΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ 'ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΕΣ'. ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ , Κ Α Ι Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ !!!! ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ 'ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ' ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
    ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ, ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ - ΑΛΩΣΗ κλπ - ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ ΕΠΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ - ΞΕΡΕΤΕ : ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΟ ΑΨΟΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΔΟΛΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ STATUS QVO. ΙΣΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΦΡΙΚΑΛΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΡΧΙΛΑΚΗ ΣΤΗΝ TV. Ο ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ. ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ Σ ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΑΠΟΨΗ, ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ.
    ΜΑΤΩΜΕΝΑ - ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΑ - ΒΡΕΦΗ , ΞΕΡΕΤΕ, ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ. ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΜΩΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ,ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ. 80.000 ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΤΗΝ ΔΡΕΣΔΗ. ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ MEGA (!!!) KAI TO CNN.
    AΠΛΑ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. ΒΕΒΑΙΩΣ Σ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

    ΧΑΙΡΕΤΩ
    Αλ.

    ΥΓ. ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ.
    ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΜΜΙΑ 'ΡΕΤΣΙΝΙΑ' ΟΠΩΣ : ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΣ,ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΜΜΙΑ ... ΑΔΟΚΙΜΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.