21/12/10

Νέα τουρκική παραβίαση του FIR Αθηνών

Σε παραβίαση του FIR Αθηνών προέβησαν σήμερα 8 τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 τα οποία αναχαιτίσθηκαν από ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη.
 

Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ, οι υπερπτήσεις των τουρκικών αεροσκαφών σημειώθηκαν αρχικά στις 10:45 βορείως της Χίου.Στη συνέχεια, στις 11:10, τα αεροσκάφη πέταξαν επάνω από τους Φούρνους και στις 11:13 πέρασαν επάνω από το Αγαθονήσι.Τα αεροσκάφη πετούσαν σε ύψος από 10.000 έως 24.000 πόδια και εξήλθαν του FIR ΑΘΗΝΩΝ νοτίως Σάμου, στις 11:14.

Το ΓΕΕΘΑ στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι τα τουρκικά αεροσκάφη αναχαιτίσθηκαν και αναγνωρίσθηκαν, σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες και κατά πάγια πρακτική.
http://www.enet.gr

5 σχόλια:

  1. Ναι, "αναχαιτιστηκαν" με 0 εμπλοκες, εκ του μακροθεν...

    Εχουμε πλεον φτασει στο σημειο καταντιας που κοροιδευουμε τον κοσμο...

    Οποιος εχει στοιχειωδη λογικη, θα δει πως στις επισημες στατιστικες του υπουργειου, οι εμπλοκες εχουν πεσει κατακορυφα, λογω πολιτικης εντολης να αποφευγουν τα αεροσκαφη μας την παρενοχληση και προσεγγιση των τουρκικων.

    Μονο η Ελλαδα κανει τετοιες σουρεαλιστικες αναχαιτισεις. Ο Τουρκος δε φευγει με εικονικη βολη απο τα 20 χμ. Φευγει αν μπεις στην ουρα του και δεν τον αφηνεις να εκτελεσει το σχεδιο πτησης του. Αλλα πανε πια αυτες οι εποχες. Πλεον για τα ματια του κοσμου ονομαζονται αναχαιτισεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τη στιγμη που η κυβερνηση δεχεται το αιγαιο ως γκριζα ζωνη ποια παραβιαση ρε παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΞΙΣΤΑΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ..ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ?? ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.. ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ..ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ (ΠΑΣΟΚ + ΝΔ)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 1:23, ηρέμισε. Είσαι σίγουρος ότι αν μπεις στην ουρά του δεν τον αφήνεις να εκτελέσει το σχέδιο πτήσης του; Είσαι σίγουρος ότι δεν παίρνουν οι ιπτάμενοί μας τις ουρές τους; Στο χωριό μου λένε, ''για να γίνει καυγάς χρειάζονται δύο''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ενώ για τις τσιπούρες γίονται ναυμαχίες στα Ιμια (!!!) η ΤΗΚ ίπταται ανενόχλητη και συνεχώς.Ευτυχώς που έχουμε καύσιμα .....Μπορεί κάποιος να αναφέρει άλλο κράτος(τελος πάντων... ας πούμε οτι είμαστε κατι σαν κράτος...)που δέχεται παραβιάσεις του χώρου του ;;;;;;;;Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.