14/12/10

Τουρκία: Συνάντηση με Αραβικές εταιρείες στο συνέδριο TUSKON bridge

Εβδομήντα επιχειρήσεις και εκατοντάδες επιχειρηματίες από την Τουρκία και τις χώρες της Μέσης Ανατολής θα συναντηθούν στην Κωνσταντινούπολη το Σάββατο, σε σύσκεψη που διοργανώθηκε από την Τουρκική Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών και Βιομηχάνων (TUSKON) για να υπογράψουν νέες επιχειρηματικές συμφωνίες και να αυξήσουν περαιτέρω τις συναλλαγές και την οικονομική αλληλεπίδραση.

Το επιχειρηματικό φόρουμ «Τουρκία-Εμπορική Γέφυρα με τη Μέση Ανατολή – 3»που συγκέντρωσε περίπου 200 Τούρκους επιχειρηματίες με τους ομολόγους τους , της Μέσης Ανατολής, κατά κύριο λόγο από το Λίβανο, τη Συρία και την Ιορδανία, είχε ερμηνευθεί ως άλλη μια τολμηρή κίνηση, που θα διευκόλυνε τη διόγκωση στο εμπόριο μεταξύ της Τουρκίας και των χωρών αυτών. Εβδομήντα εταιρείες από διάφορες χώρες, που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας, των κατασκευών, των ειδών σπιτιού και γραφείου, τα έπιπλα, τα τρόφιμα και τον τουρισμό παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε 33 περίπτερα.
Ο Ugur Celik, ένας εκπρόσωπος της Oylat Kaplıcaları A.Ş., μιας εταιρείας που εκμεταλλεύεται τις ιαματικές πηγές στην άλλη Oylat στην Προύσα, δήλωσε ότι δεν χρειάζονται διαφήμιση, επειδή λειτουργούν πάντα στο 100 τοις εκατό.

2 σχόλια:

  1. "Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες", λέει μία λαϊκή παροιμία.
    Τελικά πότε θα δούμε τα πετροδολάρια στην Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Εμαζευτηκαν οι καργιες και εκαναν τον κουκο αφεντη!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.