4/12/10

«Ημέρα Ελλάδας» στη Wall Street

«Ημέρα Ελλάδας» είναι η σημερινή για τη Γουόλ Στριτ, με τη γαλανόλευκη να κυματίζει στην είσοδο του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης.
Στο πλαίσιο του 12ου Ετήσιου Φόρουμ Επενδύσεων της εταιρείας Capital Link, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Metropolitan Club του Μανχάταν, με θέμα «Μεταρρυθμίζοντας την Ελλάδα: Ευκαιρίες και προκλήσεις», ορίστηκε η «Ημέρα Ελλάδας στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης», ξεκινώντας
με επίσημο γεύμα εργασίας προς τιμήν του υπουργού Επικρατείας, Χάρη Παμπούκη.
Στο γεύμα συμμετείχαν διευθυντικά στελέχη των ελληνικών εισηγμένων εταιρειών στη Γουόλ Στριτ και των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στο συνέδριο της Capital Link, το οποίο διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργού Επικρατείας, σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και την υποστήριξη του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης εξέδωσε ειδικά αναμνηστικά μετάλλια για να τιμήσει τη μέρα αυτή, ενώ στο πλαίσιο επίσημης τελετής, ο κ. Παμπούκης αντάλλαξε δώρα με τον Jeff Eubank, αντιπρόεδρο του NYSE Euronext.
Απόψε ο κ. Παμπούκης θα χτυπήσει το καμπανάκι για τη λήξη των σημερινών διαπραγματεύσεων στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.
Ο Υπουργός Επικρατείας θα πλαισιώνεται από στελέχη του επιτελείου του και εκπροσώπους ελληνικών εταιριών που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο. Η τελετή αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά από μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλων χωρών.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

3 σχόλια:

  1. - Ελπίζω να μη ξεφυτρώσει κανένα «μπουμπούκι» εκπλειστηριασμού των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "...της εταιρείας Capital Link, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Metropolitan Club του Μανχάταν, με θέμα «Μεταρρυθμίζοντας την Ελλάδα: Ευκαιρίες και προκλήσεις», ορίστηκε η «Ημέρα Ελλάδας στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης»..."

    Έχουμε γίνει το case study και το πειραματόζωο του διεθνούς παρασιτικού κεφαλαίου και σαν τέτοιους μας "αναδεικνύουν"...

    Υ.Γ. \Υ/μέτερε, εύστοχο το σχόλιό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά το λές case study Πιγκουίνε. Αλλά και κείνο το "Μεταρρυθμίζοντας την Ελλάδα" τι να σου πώ πώς μου χτύπησε...
    Χώρα ευκαιρίας-εκεί μας κατατάσσουν τελικά. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.