2/1/11

Στις 10 Ιανουαρίου,σαλπάρει ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ.

Ξεκούραση τέλος για το πλήρωμα του πιο σύγχρονου συμβατικού υποβρυχίου. Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ,στις 10 Ιανουαρίου θα καταδυθεί στο Αιγαίο. Το υπερσύγχρονο υποβρύχιο θα κάνει για αρκετές ημέρες όλα τα προβλεπόμενα σενάρια ασκήσεων.




Το ενδεχόμενο πώλησης του υποβρυχίου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, έχει αποκλειστεί από τους ναυάρχους του ΓΕΝ,αφού όπως σωστά έχουν επισημάνει στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας,πρόκειται για το πιο...δοκιμασμένο υποβρύχιο του κόσμου. Τα όποια τεχνικά προβλήματα είχαν προκύψει,έχουν απολύτως ξεπεραστεί διαβεβαιώνουν από το ΓΕΝ.


Η έξοδος του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ στο Αιγαίο και η επιχειρησιακή του ένταξη στον ελληνικό πολεμικό Στόλο,αλλάζει πολλά δεδομένα. Το σίγουρο είναι ότι η Τουρκία θα επισπεύσει τις διαδικασίες ναυπήγησης υποβρυχίων 214. Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, έχει αρχίσει να προκαλεί...ανασφάλειες.






ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΝΤΑΜΟΥΡΗΣ
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=2129

11 σχόλια:

  1. Καλή Χρονιά,γαλήνιες θάλασσες στο πλήρωμα !! κατά τα άλλα πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα...που τραγουδούσε και ο Γούναρης. Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή Χρονιά σε όλους.
    Καλοτάξιδο στον Παπανικολή. Γιατί όμως δεν με πείθουν οι διαβεβαιώσεις μανδαρίνων του γραφείου τύπου του Ναυτικού ότι είναι "το πιο δοκιμασμένο" "το πιο σύγχρονο συμβατικό υποβρύχιο" ή ότι τα όποια τεχνικά προβλήματα του έχουν ξεπεραστεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα να πειστώ περί του αξιόμαχου του υποβρυχίου. Άλλο πρόβλημα έχω. Κρίμα που ξοδεύουμε τόσα λεφτά για να κάνουμε οικονομική διπλωματία και οι εντολές στο πλοίο ουσιαστικά να έρχονται από το Τουρκικό ΓΕΕΘΑ μέσω του δικού μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΛΙ ΠΗΡΑΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ PUN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς τον 4:15

    Γιατι τα αμερικάνικα όπλα είναι καλύτερα. Παλαιά μεταχειρισμένα μας πουλάνε. Τα Φ16 που βάζουν νερά στα κοκπιτ τα ξέχασες, και αυτά ολοκαινουργα ήταν.
    Το Παπανικολής είναι το πρωταρχικό Υ/B αυτού του τύπου και τα προβλήματα είναι συνήθεις σε τέτοιους σχεδιασμούς. Μονο προπαγάνδα αμερικανόφιλων στο διαδίκτυο.
    Ας αγοράσουμε τις νέες κορβέτες από Τουρκία χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ 2 Ιανουαρίου 2011 5:32μ.μ ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ Υ/Β ΤΡΕΙΤΟΝ ΟΡΕΟ ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΟΡΒΕΤΕΣ ΕΙΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΨΕΥΔΏΝΥΜΟ PUN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ 2 Ιανουαρίου 2011 5:32μ.μ ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ Υ/Β ΤΡΕΙΤΟΝ ΟΡΕΟ ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΟΡΒΕΤΕΣ ΕΙΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΨΕΥΔΏΝΥΜΟ PUN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να έχει καλές θάλασσες και να φανεί αντάξιος της ιστορίας του.
    Είμαι σίγουρος ότι ο κυβερνήτης και το πλήρωμα θα καταφέρουν να κάνουν τα αγοράκια των TDK να χάσουν τον ύπνο τους....!!!!
    Καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λοχαγέ, αν πάρει διαταγή να ποιήσει την νήσσαν, όπως πήρε διαταγή ο Αραπάκης το 1974 να αποχωρήσει από την Ανατολική Μεσόγειο για να... προστατεύσει την Ρόδο, (ενώ έχοντας το καλύτερο υποβρύχιο την εποχή εκείνη, θα μπορούσε να αλλάξει τον ρουν της Ιστορίας εάν εξαπέλυε τις τορπίλλες του...) τι θα κάνει ο κυβερνήτης; Τα αγοράκια των TDK χάνουν τον ύπνο τους όταν ξέρουν ότι εδώ κυβερνούν άνθρωποι χαλκέντεροι και αποφασισμένοι και όχι ντιντήδες όπως πολύ καλά λέει κι ο Κρανιδιώτης.
    Υ.Γ. Ένοιωσα μελαγχολία όταν στις ειδήσεις άκουσα απόσπασμα της νέας Προέδρου της Βραζιλίας που σε τελετή παραλαμβάνοντας από τον τέως Πρόεδρο Λούλα είπε ότι ο Πρόεδρος Λούλα τους έμαθε τι θα πει άνθρωπος αποφασισμένος να πολεμάει για την χώρα του και τον Λαό του. Κάτι όπως κι εδώ δηλαδή, με μια μικρή παραλλαγή. Πολεμάμε αποφασισμένοι για άλλες χώρες και άλλους λαούς και αποφασισμένοι να αφανίσουμε τον δικό μας. Τι να χάσουν τον ύπνο τους οι Τούρκοι!!! Ρίχνουν κάτι ξάπλες μα κάτι ξάπλες... με ΓΑΠ εδώ ησυχία και ασφάλεια επικρατεί καθ' άπασαν την επικράτειαν. Την Τουρκική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο επίλογος του άρθρου είναι το καλύτερο. "Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, έχει αρχίσει να προκαλεί...ανασφάλειες."
    Χα, χα . Τελικά βγαίνουν ακόμα καλά ανέκδοτα. Έπιασε ανασφάλεια την Τουρκία λόγω Παπανικολή!!! Ε, ρε κατακαημένη Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προκαλεί ανασφάλεις στο αφεντικό; Να τον μαλώσουμε τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ που ενοχλεί τον επιβήτορα. Έχουμε και το κατάλληλο όργανο... Το Pan-Kάlos ντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.