2/1/11

Συρματοπλέγματα 12,5 χλμ. στον Εβρο για τους λαθρομετανάστες

«ΤΟΙΧΟ» στην ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση υψώνουν η κυβέρνηση και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σε μια προσπάθεια να σταματήσει άμεσα η είσοδος των παράνομων μεταναστών στη χώρα μας από τα χερσαία σύνορα του Εβρου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «ΘΕΜΑτος», τους αμέσως επόμενους μήνες αναμένεται να υψωθεί στην παρέβρια περιοχή φράκτης από συρματόπλεγμα, ύψους 10 ποδών. Ο φράκτης θα τοποθετηθεί σε μήκος 12,5 χιλιομέτρων στην περιοχή της Νέας Βύσσας Ορεστιάδας, η οποία αποτελεί και το πλέον προσβάσιμο σημείο για τους λαθρομετανάστες. Επάνω στον φράκτη θα τοποθετηθούν θερμικές κάμερες καθώς και ανιχνευτές κίνησης και θορύβου προκειμένου να εντοπίζονται όσοι προσπαθούν να πλησιάσουν τα ελληνικά σύνορα και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Επίσης, κατά μήκος θα δημιουργηθεί ειδική ζώνη όπου θα περιπολούν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και της Frontex. Η πρόταση ανήκει στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή, ο οποίος σε μια σύσκεψη με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. στο κτίριο της Κατεχάκη, τον περασμένο Νοέμβριο, έθεσε το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης επιτακτικά: «Δεν με ενδιαφέρει τι θα χρειαστεί να κάνουμε. Ας φτιάξουμε ακόμη και χαρακώματα, ας βάλουμε συρματόπλεγμα, αρκεί να σταματήσουν να μπαίνουν στην Ελλάδα. Δεν γίνεται να δίνουμε την εντύπωση ότι είμαστε ξέφραγο αμπέλι».

Λεπτές ισορροπίες

Το θέμα συζητήθηκε με το υπουργείο Εξωτερικών, καθώς έπρεπε να αποφασιστεί το πού ακριβώς θα τοποθετηθεί ο φράκτης. Η αρχική σκέψη να τοποθετηθεί κατά μήκος του ποταμού Εβρου εγκαταλείφθηκε λόγω ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν στην περιοχή. Θα διαταρασσόταν η οικονομική δραστηριότητα που αναπτύσσουν εκεί οι αλιείς και, κυρίως, υπήρχε η πιθανότητα παραχώρησης ελληνικού εδάφους στην Τουρκία, καθώς η κοίτη του ποταμού μετατοπίζεται ανάλογα με τις εποχές.

Σε κάθε περίπτωση, επισημαίνουν πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, θα γίνουν προσπάθειες τα συρματοπλέγματα να τοποθετηθούν στην οριογραμμή. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνουν τεχνικές μελέτες και με την ολοκλήρωσή τους θα αρχίσουν οι εργασίες για την τοποθέτηση του φράκτη, πιθανότατα από τον Στρατό, και αν χρειαστεί, σε συνεργασία με την Αστυνομία. Η θωράκιση των συνόρων με τον φράκτη, υποστηρίζουν αξιωματούχοι του υπουργείου, θα δώσει και ένα διαπραγματευτικό ατού στα χέρια της Ελλάδας που προσπαθεί, προς το παρόν χωρίς αποτέλεσμα, να πείσει την Τουρκία να συνεργαστεί για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Η καταγραφή της κίνησης από τις θερμικές κάμερες θα αποδείξει ότι οι λαθρομετανάστες μπαίνουν από το έδαφος της Τουρκίας χωρίς να συναντούν από εκεί καμία αντίσταση.

ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΣΥΛΟΥ
Πονοκέφαλος το παμμεταναστευτικό συλλαλητήριο

Είναι ίσως η πρώτη φορά που γίνονται από τις ελληνικές αρχές πραγματικά σημαντικά βήματα για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Ωστόσο «αγκάθι» παραμένει το ζήτημα της απέλασης των χιλιάδων λαθρομεταναστών που βρίσκονται ήδη στη χώρα. Ελπίδα για την απέλασή τους δίνει η δημιουργία επιτροπών που θα εξετάζουν τα αιτήματα ασύλου.

Και ενώ το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δηλώνει έτοιμο για την έναρξη λειτουργίας των επιτροπών, οι οποίες θα στελεχωθούν σύντομα, ερωτήματα προκαλεί η στάση άλλων θεσμικών οργάνων που κωλυσιεργούν και δεν δείχνουν διάθεση συνεργασίας.

Την ίδια ώρα στην Αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός για το παμμεταναστευτικό συλλαλητήριο που πρόκειται να γίνει στην Αθήνα στις 15 Ιανουαρίου, το οποίο διοργανώνει το πολιτικό σχήμα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Χιλιάδες μετανάστες αναμένεται να συγκεντρωθούν στα Προπύλαια για να πορευτούν στον Αγιο Παντελεήμονα όπου έχει προγραμματιστεί συναυλία. «Κάποιοι θέλουν την Αθήνα μπάχαλο», υποστηρίζουν αξιωματούχοι της Κατεχάκη, αναφερόμενοι στο συλλαλητήριο, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να προκληθούν σοβαρά επεισόδια.

23 σχόλια:

  1. Τι μούρχεται στο μυαλό....το Βερολίνο,η Γάζα, Β-Ν. Κορέα, USA border Patrol και τα ναρκοπέδια που είχαμε-και μερικά ακόμη τα έχουμε- στα συνορά μας .Νόμιζαν οι αφελείς οτι θα σεβαστούν τα συνορά μας.... Ωρε ζώα, ακόμη και ο κροκόδειλος φυλάει το"σπίτι"του..ή για να το πω αλλοιώς,υπάρχει ζων οργανισμός που να μην περιφρουρεί τον χώρο του και τα παιδιά του;;;(Εκτός ημών,βέβαια). Που είσαι ωρε Β.Λεβέντη...Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και άλλα έξοδα;

    Η FRONTEX που πανηγυρίζαμε δεν είναι αρκετή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΤΕ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ "ΚΑΛΑ"ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.....ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΛΕΞΗ ΤΟΙΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΤΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ,ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ!!ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΜΙΣΕΙ "ΤΡΥΠΕΣ",ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΠΤΕΣ(ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΑΝΤΡΑΠΗΔΑ)ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ "ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ" ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥΣ!!ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΥΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΩΣΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΓΚΗΣ ΞΑΝΑΛΕΩ,ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ,ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΕΒΑΙΑ!!!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ναρκοπεδια γιατι τα κατηργησαν????
    Ραβε ξηλωνε δουλεια να μη σου λείπει??

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΞΩΝΥΜΜΕΝΟΙ!!!!!!!!

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι φοβερή ιδέα και αυτή με τον φράκτη. Έχουμε τόσο έξ-υπνου-ς αξιωματούχους και δεν το ξέραμε!!!!!!!!!!!!!!!. 30 χρόνια τώρα κανένας δεν μπόρεσε να σκεφθεί κάτι τόσο απλό;;;;; Μήπως υπάρχουν και κάποιοι που τα οικονομάνε τρελά από την παράνομη μετανάστευση;;;;; Όχι, όχι, δεν το πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημιουργήσαμε τη Συνοριοφυλακή γι' αυτόν ακριβώς το σκοπό, χωρίς να γνωρίζουμε τις συνθήκες στον Εβρο. Όμως οι συνοριοφύλακες, παρά το όνομα τους, πίνουν φραπέ στις πόλεις.
    Τώρα, αφού έχουμε άνω του 1.000.000 λαθρομετανάστες, θα κατασκευάσουμε φράκτη, για να μην μπορούν να φύγουν, όσοι ήρθαν, τις δύσκολες ημέρες που έρχονται και για να διακιολογήσει το πολιτικό σύστημα, τα αδικαιολόγητα.
    Ελλάς το μεγαλείο σου. Τι κρλιμα να ζεις σ' αυτή τη σημερινή κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακόμα και αν δεν μπει κανένας άλλος μέσα από εδώ και πέρα, το πρόβλημα παραμένει έντονο αφού αυτοί που βρίσκονται ήδη εδώ, είναι μερικά εκατομμύρια νομά!

    Οι οποίοι αποτελούν την δεξαμενή φθηνού εργατικού/αγροτικού δυναμικού από όπου αντλούν οι (εναπομείναντες) εργοδότες.
    Και αφού είναι ανασφάλιστοι, δεν συνδράμουν τα ασφαλιστικά ταμεία.
    Το κράτος όμως τους περιθάλπει δωρεάν επιβαρύνοντας τα κονδύλια για την Υγεία.
    Ποιος κερδίζει τελικά;

    Αφού οι μόνοι ωφελημένοι είναι οι εργοδότες, ξέρουμε και ποιοι τους φέρνουν στην Ελλάδα.
    Οι πολιτικοί μαϊντανοί υπάρχουν για να εξυπηρετούν αυτές τους τις ανάγκες.
    Δεν λέω τίποτα καινούριο, αλλά έτσι για να μη ξεχνιόμαστε!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ " παμμεταναστευτικό συλλαλητήριο στις 15 Ιανουαρίου, το οποίο διοργανώνει το πολιτικό σχήμα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Χιλιάδες μετανάστες αναμένεται να συγκεντρωθούν στα Προπύλαια για να πορευτούν στον Αγιο Παντελεήμονα όπου έχει προγραμματιστεί συναυλία". ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το συμβόλαιο κατασκευής να δωθεί στην Ισραηλινή εταιρία που κατασκεύασε το ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ τοίχος ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ και ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ μεταξύ Ισραήλ και Δυτικής Όχθης. Μετά την κατασκευή του οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Ισραήλ μειωθήκανε κατακόρυφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το τείχος θα φτιαχτεί όχι για να μην μπουν άλλοι λαθρομετανάστες, αλλά για να μην βγουν αυτοί που είναι ήδη μέσα.
    Η σκέψη τους ακόμα, είναι στην κονόμα.

    Ένας συνοδοιπόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ισως εκ πρώτης όψεως η ιδέα του Τοίχους να φαντάζει αποτελεσματική. Το εγκληματικό είναι που μας την ξεφουρνίζουν τώρα που πέρασαν ήδη στη χώρα πολλές δεκάδες χιλιάδες εξαθλιωμένων μουσουλμάνων μεταναστών(?).
    Κατά τη γνώμη μου, το χειρότερο που μπορεί να προέλθει από την υλοποίηση μιας τέτοιας ιδέας είναι η εξοικείωσή μας με την ζοφερή πραγματικότητα των φρουρούμενων (από ιδιωτικές εταιρείες ασφάλειας)περιτοιχισμένων συνοικιακών γκέττο κατά τα πρότυπα της Νότιας Αφρικής, της Βραζιλίας και άλλων προηγμένων χωρών του καπιταλιστικού κόσμου.
    Φυσικά, η ανέγερση ενός τέτοιου Τοίχους θα ανατεθεί σε κάποια ισραηλινή εταιρεία, όπως προανέφερε και κάποιος εκ των συσχολιαστών, μιας και στο Ισραήλ ανθεί η βιομηχανία των υπηρεσιών ασφάλειας...

    Δημήτρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κανένας δεν περίμενε με την φροντεξ να λυθεί το πρόβλημα. Το θέμα είναι το κονδύλι από ΕΕ. Επίσεις να φύγει από το ετήσια βιβλία της αγγλίας και της αμερικής οι βλακίες και οι παραπληροφόρηση στο θέμα αυτό με τα επισημα πλέον στοιχεία της ΕΕ.
    Το τείχος δεν πρόκειται να δουλεψει γιατί αν περάσουν το ποτάμι και είναι στην ελληνική πλευρά θα πηγαίνουν κάθε πρωί και θα τους μαζέυουν, ότι γίνεται και τώρα αλλά ποιο εύκολα και ξεκούραστα. Το τειχος θα δουλέψει μόνο από την πλευρά της τουρκίας για να μην μπορούν να περάσουν το ποτάμι. Τσάμπα λεφτά και τσάμπα κόπος. Πάλι θα πετάξουν λεφτά και δεν θα πετύχουν τίποτα.
    Εκτός αν δόθηκε εντολή να φύγουν όλα τα ναρκοπεδια και να τοποθετηθούν τέτοια τείχη για την αποφυγή της βαριοπούλας και τις κάθε σκέψεις για τέτοιες κινησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΔΗΛΑΔΗ 40% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΣ. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΙ (Η ΝΔ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΙ) ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΓΚΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ, ΡΟΥΜΑΝΟΣ, ΑΛΒΑΝΟΣ, ΠΟΛΩΝΟΣ ΚΛΠ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΡΙΖΕΣ ΕΔΩ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΝΟΜΙΜΑ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΙΧΟΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΛΙΑΝΑ; ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΘΑΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΛΙ ΤΟΝ
    ΠΑΤΑΝΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ. ΑΝ ΔΕΙΧΝΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΦΕΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝ ΣΥΡΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΑΡΑ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΕ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕΣΑ. ΜΟΝΟ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

    ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ Ο Λ Ο Υ Σ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ. ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ 1-2 ΓΕΝΝΕΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ.

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στις επόμενες εκλογές, που θα έρθουν πολύ σύντομα, ψηφίστε για κυβέρνηση, αυτούς που θα κάνουν τα παρακάτω:

    1)Θα βάλουν όλους τους υπάρχοντες λαθρομετανάστες σε καράβια, αεροπλάνα, τρένα, κ.λπ. και θα τους ξαποστείλουν με συνοπτικές διαδικασίες πίσω στις χώρες τους.
    2)Θα τοποθετήσουν τείχος, συρματοπλέγματα, νάρκες σε όλο τον Έβρο.
    3)Οι σκοποί στα σύνορα θα πυροβολούν μετά το δεύτερο, το πολύ τρίτο "ΑΛΤ ΤΙΣ ΕΙ", αν δεν παίρνουν τη σωστή απάντηση.
    4)Θα βουλιάζουν τα πρώτα πλεούμενα που θα προσπαθούν να τους αποβιβάσουν παράνομα σε νησιά η στις ακτές μας.
    4)Πολύχρονες φυλακίσεις μέχρι και ισόβια στους δουλέμπορους.
    5)Όσοι απ' αυτούς είναι πράκτορες της Τουρκίας ή άλλων χωρών να καταδικάζονται από στρατοδικεία και να πηγαίνουν για εκτέλεση.

    Να δεις αν τολμήσει κανένας να ξαναπεράσει τα σύνορα λαθραία.

    Οι πολιτικοί και στρατιωτικοί παλαιότερων εποχών εφάρμοζαν τέτοιες μεθόδους και δεν περνούσε ούτε κουνούπι από τα σύνορα.

    Πάντως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν θέλουν και δεν σκοπεύουν να εφαρμόσουν τέτοια αποτελεσματικά μετρά για να τελειώνουμε με την λαθρομετανάστευση, όποτε αν θέλετε να λυθεί το πρόβλημα μην τους ξαναψηφίσετε.

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παρότι υπό άλλες συνθήκες θα χαρακτήριζα ακραίο το άρθρο του 2:27 η μόνη μου διαφωνία είναι στη μαλθακότητα του Ελληνικού λαού. Ο λαός αυτός έχει υποστεί πολλαπλές γενοκτονίες και εθνοκαθάερσεις με τελυταία αυτή του 1974 στην Κύπρο, έχει προδοθεί ξανά και ξανά από τους ηγέτες του και όμως είναι ακόμα εδώ. Το ποσοστό βέβεια των "εντελώς βολεμένων" είναι πάρα πολύ μεγάλο.

    Στην πλατεία Συντάγματος γιορτάστηκε με την αλλαγή του χρόνου η παράδοση της πόλης των Αθηνών στους Τούρκους, αφού στην γιορτή της πρωτοχρονιάς συμμετείχαν μόνο αφγανοί, πακιστανοί και λοιποί μετανάστες κατά κύριο λόγο άνδρες μουσουλμάνοι, δεν υπήρχε γυναίκα και παιδί σε μεγάλη ακτίνα, και χειροκρότησαν με κραυγαλέες επευφημίες το μήνυμα του εκλεγμένου (με το 15,80% των ψήφων - μεταξύ αυτών και λάθρα εγγεγραμμένοι αφγανοί και λοιποί) δημάρχου τους.

    Ας μην ξεχνάμε ότι οι Τούρκοι της Τουρκοκρατίας δεν ήταν παρά άραβες, ιρανοί, αφρικανοί και λοιποί μουσουλμάνοι που μιλούσαν τις διαλέκτους τους και κυρίως αραβικά. Δεν ήταν οι Τούρκοι όπως τους ξέρουμε σήμερα.

    Οπότε η Αθήνα είναι πλέον και επίσημα μια Τουρκοκρατούμενη πόλη. Το συλλαλητήριο που αναφέρει ο παραπάνω σχολιαστής δεν είναι παρά ένα "ασκέρι" που συγκροτείται για να εξοντώσει τον θύλακα αντίστασης στον Άγιο Παντελεήμονα.

    Όσο για τους Αλβανούς, η προσπάθεια άλωσης από αυτούς μάλλον απέτυχε οριστικά. Όσοι έχουν απομείνει μάλλον πρέπει να θεωρούνται ενσωματωμένοι. Ο "αιφνίδιος" θάνατος του Χόλμπρουκ, η "αιφνίδια" αποκάλυψη τόσων εγκλημάτων του Θάτσι και λοιπών ουτσεκάδων, ακόμα και η "αιφνίδια" αποκάλυψη τόσων και τόσων για τον Μπερίσα και άλλους Αλβανούς πολιτικούς, νομίζω το αποδεικνύει.

    Αλλά αυτή η νεά προσπάθεια αποτελεί πραγματική επιδρομή. Η μόνη διαφορά με την Τουρκοκρατία είναι ο στρατός και η αστυνομία που έχουν όμως τα χέρια δεμένα.

    Καλή λευτεριά λοιπόν Έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποιος μπορεί να πιστέψει τις μπαρούφες περί τοίχους ;
    θα πρέπει να φτιαχτή κάτι ανάλογο με το Ισραηλινό και πάλι να φρουρείται με όλα τα πανάκριβα συστήματα παρακολούθησις και εντοπισμού. Έχουν βγάλει το κόστος κατασκευής και συντήρησις ;
    Στάχτη στα μάτια είναι δεν πρόκειται ποτέ να φτιάξουν κάτι τέτοιο για των απλούστατο λόγο διότι δεν υπάρχει πραγματική θέληση να λυθεί το πρόβλημα.
    Το σχέδιό τους είναι να ψάχνουν για 2 – 3 χρόνια να βρούνε τα χρήματα και να μας πούνε μετά βρήκαμε άλλη ιδέα γιατί αυτή κοστίζει, και βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μετά θα μπαίνουν με τα πούλμαν μέσα και θα ζητάνε πολιτικό άσυλο, και εμείς θα τους στέλνουμε στων Άγιο Παντελεήμονα με νούμερα προτεραιότητας όπως στης τράπεζες, για να περάσουν από επιτροπή ασύλου μετά από χρόνια, εντωμεταξύ προς αποφυγή αιματηρών επεισοδίων ταραχών με το έτσι θέλω τους θα απαιτήσουν γη, ταυτότητες και ψήφο .... βουαλά το πρόβλημά τους* λύθηκε

    *πολιτικάντηδων και λαθρομεταναστών εμείς θα το καταπιούμε όπως και όλα τα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αργησαν 20 χρόνια, αλλά τό σκέφτηκαν...

    Τώρα στό μέλλον, μπορεί νά μας τούς φορτώνει η Αγκυρα ...σιδηροδρομικώς καί από εκεί η κυβέρνηση του Γιωργάκη νά τούς μεταφέρει στόν Αγιο Παντελεήμονα. Να διοργανώνουν καί συναυλίες μέ τόν Νταλάρα καί τόν Παπούλια.

    Πάντως άν όλοι αυτοί οι αριστεροι νεοταξίτες, πού κόπτονται γιά τά ανθρώπινα δικαιώματα των ασιατών, τούς φιλοξενούσαν στά σπίτια τους, δέν θά υπήρχε πρόβλημα στό κέντρο της Αθήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παιδιά, λύση του προβλήματος δεν υπάρχει!!!
    Εάν υπήρχε θα το ήξερα πρώτος ...εγώ αφού θα ήταν δική μου σκέψη !!!
    Παρακαλώ δώστε μου λίγο χρόνο μπας και σκεφτώ κάτι !!!
    Μιλάω για το πώς θα φύγουν τα εκατομμύρια των ήδη υπαρχόντων στην Ελλάδα...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι λαθρομετανάστες είναι όπως το δημόσιο χρέος...
    Η μία κυβέρνηση το φορτώνει στην άλλη και δεν μειώνεται ποτέ !!!
    Ψάξτε για άλλες λύσεις και μη περιμένετε από την όποια κυβέρνηση...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τζιμη, υπάρχει λύση.
    Αρχίστε οι ντιντήδες να παρενοχλείτε
    σεξουαλικά τους λαθρο
    και τότε σίγουρα
    θα σηκωθούν να φύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλησπέρα και καλή χρονιά.
    Η μόνη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό είναι πως κάποιοι απο τους υπουργούς θα βγάλουν γαμώ τις μίζες απο τόσα χλμ.συρματοπλέγματος.
    Αει σιχτήρ τομάρια!!!!
    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. //Το συμβόλαιο κατασκευής να δωθεί στην Ισραηλινή εταιρία που κατασκεύασε το ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ τοίχος ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ και ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ μεταξύ Ισραήλ και Δυτικής Όχθης. Μετά την κατασκευή του οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Ισραήλ μειωθήκανε κατακόρυφα.//
    ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
    Συμφωνω και μετα να κατασκευασουν ξεχωριστους δρομους για τους Ελληνες και ξεχωριστους για τους εβραιους. Και οι πινακιδες των σαραβαλων που θα οδηγουν οι εβραιοι να ειναι πορτοκαλι χρωματος.

    @ 2 Ιανουαρίου 2011 1:21 μ.μ.
    Εισαι κι ο πιο ωραιος εβραιος/βεβαιως βεβαιως!!!
    Ελληνες κ' εβραιοι/ασχημοι κι ωραιοι!!!!
    Ελληνες και ασκεναζι/η Τουρκια αναστεναζει!!!!
    Ισραηλ και το Πεκινο/τυφλα ναχ' το Βερολινο!!!
    sterg και Galia/ζητω τα στραγαλια



    Δις ΕΠΑΛΞΗ
    (της ισραηλοελεεινης καψουρας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.