4/1/11

Αμπντουλάχ Οτσαλάν: Ο Ερντογάν μπορεί να δολοφονηθεί με αποτέλεσμα πραξικόπημα στην Τουρκία

...Μία προσεκτικότερη ανάλυση των λεγοµένων του θα αποκαλύψει στα µάτια του έκπληκτου παρατηρητή την ακαδηµαϊκή επάρκεια, την επιστηµονική σαφήνεια, την ιδεολογική µετάλλαξη αλλά και τον έξυπνο τρόπο µε τον οποίο ο Α. Οτσαλάν εξωτερικεύει τις σκέψεις και τα µηνύµατά του προςκάθε «ενδιαφερόµενο».Με λίγα λόγια, οι τοποθετήσεις του Α. Οτσαλάν κρύβουν µία γεωπολιτική συστηµική θεώρηση υψηλού επιπέδου, η οποία εάν προσεγγιστεί ψυχρά και χωρίς παρωπίδες φέρνει στην επιφάνεια εκπληκτικά «ευρήµατα» τα οποία και θέτουν το Κουρδικό σε µία νέα πιο αναβαθµισµένη διάσταση.(http://infognomonpolitics.blogspot.com)

Ο Οτζαλάν είπε στους δικηγόρους του ότι  πιθανός θάνατος του στο İmralı θα αποτελέσει casus belli και θα είναι η αρχή ενός  αιώνιου πόλεμου. «Ακόμα κι'αν γίνει σεισμός αύριο και πεθάνω αυτό θα είναι αιτία πολέμου. Ακόμα κι αν πεθάνω απο μια ασθένεια εδώ, ο θάνατός μου θα θεωρηθεί ως αποτέλεσμα μιας συνωμοσίας. Το PKK έτσι θα το θεωρήσει. Αλλά λέω αυτό, δεν υπάρχει κανένας θάνατος στο İmralı  υπάρχει μόνο δολοφονία  Ανεξάρτητα από το πότε  θα πεθάνω εδώ, αυτό  θα είναι δολοφονία.»(http://en.firatnews.com)
 
Abdullah Ocalan: Erdogan may be assassinated resulting in coup d’état in Turkey
Leader of the Kurdistan Workers Party, Abdullah Ocalan who is serving a life sentence on the Turkish island of Imraly, after a three-week hiatus, met with his lawyers, with whom he published his views on the “Democratic Government” project, presented by the Kurdish Congress of a democratic society in Turkey (DTK).

As the Turkish news agency Firat reported, Ocalan said that the combined attacks in the region are not needed, to use the right to carry out activities of mutual responsibility are much more important. 


According to Ocalan, the new project DTK is premature. “This project can be harmful. They presented a program of settlement of the Kurdish problem, which excited the Turkish nationalists. Toughening positions on both sides can again cause a conflict”, said Ocalan.
 

“Nobody knows what tomorrow will bring. It is possible that all will turn against the prime minister. I say this from personal experience. Ozal was killed in a similar historic time, Tomorrow Erdogan may be assassinated resulting in coup d’éta in the country,” said Abdullah Ocalan.http://news.am/eng/news/43694.html

14 σχόλια:

  1. φοβάται για την ζωή του ερντογάν η φοβάται ότι δεν θα έρθει η λύση του κουρδικού.είναι ελεγχόμενο το λεγόμενο βαθύ κράτος της τουρκίας η όχι;οι ξένες υπηρεσίες ελέγχουν άτομα και καταστάστεις η όχι;ο οτσαλάν είναι αποπτέλεσμα θύμα μιας επιχείρησης μυστικών υπηρεσιών,ξένων γεωπολιτικών συμφερόντων στην περιοχή,ό προς τι η αγωνια του αφού ξέρει την κατάσταση,η μήπως ανησυχεί και φοβάται για τα μελλούμενα που μπορεί να μην γίνουν όπως θα τα έχει σκεφτεί ή του χουν πει και τάξει και να έχουμε νέα δεδομένα δηλαδή αλλαγή πολιτικής και σχεδιασμού από τις ενδιαφερόμενες ξένες (φίλιες δυνάμεις).stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Οτσαλάν είναι οξυδερκής ηγέτης. Βλέπει μακριά. Βλέπει τον Ερντογάν που έχει έρθει σε σύγκρουση με το βαθύ κράτος και βλέπει εξελίξεις. Το στρατοκρατικό καθεστώς αποδομείται απο την πολιτική του Ερντογάν και μπορεί αυτό να φτάσει και σε ακραίες επιλογές όπως την δολοφονία του, που μπορεί να είναι σπασμωδική αντίδραση, όμως κερδίζουν οι στρατιωτικοί χρόνο για κάποιο διάστημα. Μην ξεχνάμε ότι εκρεμούν δίκες στρατιωτικών και θα γίνεται όλο και πιο έντονη προσπάθεια αποφυγής αυτής της διαδικασίας. Απο την άλλη οι Αμερικανοί τους βολεύει η κατάσταση που έχουν δρομολογήσει για την ίδρυση του Κουρδιστάν. Ο Οτσαλάν δεν μιλάει τυχαία γνωρίζει περισσότερα απο ότι λέει. Ο γεωπολιτικός χάρτης αλλάζει ραγδαία στην περιοχή μας και αυτά που συμβαίνουν με τις μυστικές συμφωνίες Ελλάδος-Τουρκίας είναι ένας κρίκος των όσων δρομολογούν οι επικυρίαρχοι. Ο λαός μας πρέπει να βρίσκεται σε εγρήγορση, διότι επάνω του εφαρμόζεται το δόγμα ΣΟΚ σαν πειραματόζωο, για να καμφθούν οι αντιστάσεις του.
    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι προκαλεί εντύπωση η ωριμότητα των σκέψεων και των δηλώσεων του Ότο. Ως πότε θα συνεχίζουν η επίσημη Ελλάδα και η ΕΕ να τον θεωρούν τρομοκράτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://en.firatnews.com/index.php?rupel=article&nuceID=1682

    Iδιαίτερη προσοχή στο σημείο που αναφέρεται στον θάνατο του απο φυσικά αίτια ή τυχαίο περιστατικό όπως ο σεισμός και το τι θα σημάνει για το PKK και τον Κουρδικό Λαό.

    Η θηλιά σφίγει αργά και βασανιστικά στο λαιμό του τουρκικού φασιστικού κράτους και παρακράτους απο έναν άξιο ηγέτη ενός περήφανου λαού.

    Αργαε τι να σκέφτονται οι θιασώτες της συμφωνίας της Μαδρίτης, των Ιμίων και του Ναιρόμπι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πρόκεται να δολοφονηθεί ο Ερντογάν.
    Διότι έχει δηλώσει ότι τον έστειλε ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι σίγουρο ότι ο Οτζαλάν διαβάζει...Ινφογνώμονα και θα πρόσεξε αυτά που ...έγραψα προχθές ότι οι στρατηγοί το πάνε για πραξικόπημα και τον Έρντο δεν τον βλέπω καλά !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι σίγουρο ότι ο Οτζαλάν διαβάζει...Ινφογνώμονα και θα πρόσεξε αυτά που ...έγραψα προχθές ότι οι στρατηγοί το πάνε για πραξικόπημα και τον Έρντο δεν τον βλέπω καλά !!!
    τζιμης
    4 Ιανουαρίου 2011 7:54 μ.μ.

    Ολο και μεγαλωνεις Τζιμη,για ουρανοξυστης πας.Εχεις και τα δυο προηγουμενα σημερα και το κακο τριτωσε.Προσεχε στο 4ο σε μπουζουριαζουν και σε πανε για ..."τσιπακι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θέλουν να το φάνε μεσα στη φυλακή- μάλλον σαν αντίποινα στους Ισραηλίτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 8:09 μ.μ.,
    Δηλαδή, αμφιβάλεις ότι με διαβάζει...ο Οτζαλάν;
    Ή ότι έχω επαφές με γαλαζοαίματους της παρούσης ή παρελθούσης περιόδου;
    Ή ότι μιλάω καθημερινά με μια σειρά ξένων ηγετών όπως ο Άχμι, ο Έρντο, ο Σαρκό κλπ;;;

    Μήπως να σου στείλω το φωτογραφικό μου άλμπουμ για να πιστέψεις;;;
    Τέλος πάντων, μου θυμίζεις έναν από τους μαθητές Μου, τον Θωμά !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η πολιτικη και η στρατιωτικη ηγεσια ειναι οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος στην τουρκια.Ειναι το παιγνιδι των παπατζηδων που παραπλανα τα θυματα τους.Το παιζουν δε τοσο περιτεχνα και διαρκως εξελισσομενο που σε αποκοιμιζουν σαν τις κομπρες.Αν δουμε τις εξελιξεις μεχρι τωρα,απο που προκυπτει οτι ακολουθουν αντιθετες πορειες;.Οτι 'παγιωσε' ο στρατος,η πολιτικη το χρησιμοποιησε,οπου ο στρατος 'προκαλεσε',η πολιτικη το 'μαλακωσε'.Ιδανικη συμβιωση αναλγητων,αφερεγγυων,ανηθικων,θρασυτατων,ανεντιμων,ψευτων,αρπαγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για το παιχνίδι παπατζήδων, δεν έχεις άδικο ΝΑΙΑΣ. Ομως καλά τα λέει και ο Αρχικέραυνος.
    Την Τουρκία δεν μπορείς να την εμπιστεύεσαι, πρέπει να είσαι συνεχώς σε επιφυλακή. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Eίμαι ο Μέγας Αρχιτέκτωνας του Σύμπαντος και οποίος δεν με υπακούει θα τον καταστρέψω!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ 7:30 μ.μ., με τόσα ορθογραφικά λάθη που κάνεις σε μόλις δύο αράδες, καρφώνεσαι πολύ για το ποιός τζουμπές είσαι...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 7:30 μ.μ., με τόσα ορθογραφικά λάθη που κάνω σε μόλις δύο αράδες, καρφώνομαι πολύ για το ποσο ισλαμάκος είμαι...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.