4/1/11

Διασυρμός της Ελλάδας στο μετρό του Λονδίνου

Οι Βρετανοί καλούν τους πολίτες να ενδιαφέρονται μόνο για τον Τζέιμς Μποντ και όχι για τα ελληνικά ομόλογα (bonds) και φυσικά να συνεχίσουν να “σαμποτάρουν” το ευρώ!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους Έλληνες που επισκέφτηκαν το Λονδίνο την περίοδο των εορτών. Στο πολυσύχναστο μετρό του Λονδίνου με μεγάλων διαστάσεων διαφήμιση ο γνωστός βρετανικός χρηματιστηριακός οίκος Capital Spreads της London Capital Group Ltd, προτρέπει τα εκατομμύρια των περαστικών, Βρετανών και ξένων να προτιμήσουν τις υπηρεσίες του, τώρα που “τα ομόλογα της ελληνικής κυβέρνησης βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση, καθώς αυξάνεται η απειλή πτώχευσης της Ελλάδας...”
Όπως γράφει η εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”, που έχει και την ανάλογη φωτογραφία, το διαφημιστικό “εύρημα” δεν τιμά καθόλου τα ελληνικά ομόλογα αφού θέτει το δίλημμα στους επενδυτές: εάν το μοναδικό ομόλογο (bond) που γνωρίζουν είναι ο...κατάσκοπος Τζέιμς Μποντ ή εάν θα συνεχίσουν να “σορτάρουν” πουλώντας ευρώ.

Οι φωτογραφίες της διαφήμισης εντοπίστηκαν την 1η Δεκεμβρίου και παρέμειναν καθ' όλη τη διάρκεια των εορτών στη στάση Warren της γραμμής Victoria στην καρδιά του Λονδίνου.

Αλήθεια όμως θα μας πουν οι Βρετανοί τι κάνουν με τα ολυμπιακά τους έργα ενάμιση χρόνο πριν τους ολυμπιακούς του 2012 ή να πάμε και εμείς κρυφά και να τους κάνουμε ρόμπα! Ας ασχοληθούν με τον υποτιθέμενο βασιλικό τους γάμο και να μας αφήσουν και εμάς ήσυχους!http://www.sigmalive.com

14 σχόλια:

  1. τι θελουν? 1.000.000 υπογραφες? ρε ουτε μια τους ευχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ!
    HERKULES!!!PANGOSMIOS!!!
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ...
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ,ΤΟΛΜΗ,...ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΑΛΛΩΣ...
    ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΔΗΜΑΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΛΑΓΝΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!
    ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ!
    LONDON SCOOL EKONOMIST...KRISI !!!
    SARKASTIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ την διασύρανε μέλη της συμμορίας που λέει ότι κυβερνάει, οι Άγγλοι δεν θα το κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Άγγλοι, (και όχι οι Βρετανοί, επειδή στην ΕΕ οι Γάλλοι δεν τους το επέτρεψαν, ενώ ε,είς δεχόμαστε τη Φυρομ ως σύνθετο της Μακεδονίας μας), πλήρωσαν για τα πόστερς, να ενημερώσουν το λαό τους για κάτι που νομίζουν σωστό.
    Εμείς; Με τόσα ανομολόγητα και ομολογημένα εκκρεμη προβλήματα; Όλα στο μιλητό και από τον καναπέ!
    Ας ενωθούμε και ας μαζέψουμε λεφτά για να ενημερωθούν όλοι για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ του ΓΑΠ και της μαφίας όλων των πολιτικών, με όλα τα μέσα της δημοσιότητος. (Όχι βέναια των ΜΜΕ).
    γιώργος καλαμαράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. BΡΕς την σχεση Capital Spreads της London Capital Group Ltd με την SAXO BANK και SOROS ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ"ΔΗΘΕΝ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΝΑ ΚΡΙΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ(;) FALLMERAYER,
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΣ!;
    ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΑΧΑ ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ,ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΝ ΕΘΝΟΣ!ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΔΕΣ!!!
    Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΟΛΥΒΙΟΣ(ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ,ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ)ΓΡΑΦΕΙ Θ.35 ΟΤΙ:
    "ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΝ ΠΛΕΙΩ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΟΥ ΠΑΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ"
    ΚΑΊ Θ,35,2
    "ΤΙΣ ΓΑΡ ΥΜΩΝ ΟΥΚ ΟΙΔΕΝ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΡΧΑΙΟΝ ΠΡΟΦΡΑΓΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΣΤΙ;"ΚΑΊ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΝ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ,ΩΣ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΥΓΕΙΑ!!!ΠΑΥΣΑΝΙΑ "ΑΡΚΑΔΙΚΑ"
    ΠΟΛΥΒΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μακράν ο χειρότερος Ευρωπαικός λαός,όλη η ιστορία τους είναι ένα σίχαμα.

    Καιρό έλειπα,αλλά απ'ότι βλέπω δεν άλαξε και τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. paidia tis ellados paidia .xexaste ligo to endokso parelthon kai deite to melon.min katigorite toys eyropeoys deite to ligo apo tin meria toys. blepoyn mia xora me axristoys politikoys poy toys kanoyn oti theloyn kai enan entelos ilithio lao poy xynei ta a....dia toy,amorfoto aggramato malthako.afasia kai pseutomanga poy panta psifizei ta idia bodia se mia xora poy tipota then leitoyrgi kai to mono poy kanei einai na zhtaei lefta apo tin eok kai na ta trone!!!!! meipos exoyn dikio?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Αλήθεια όμως θα μας πουν οι Βρετανοί τι κάνουν με τα ολυμπιακά τους έργα ενάμιση χρόνο πριν τους ολυμπιακούς του 2012 ή να πάμε και εμείς κρυφά και να τους κάνουμε ρόμπα! Ας ασχοληθούν με τον υποτιθέμενο βασιλικό τους γάμο και να μας αφήσουν και εμάς ήσυχους!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Ευρώπη βαράει διάλυση κι αυτό είναι που μετρά. Τώρα, το τι γράφει ο κάθε Άγγλος, ομολογώ ότι μ' αφήνει παγερά πια αδιάφορο, αφού το χάλι της χώρας μας είναι απερίγραπτο και αυτό είναι που μετρά.

    Αφού καταφέραμε να γίνομε παράδειγμα προς αποστροφή, ας μην κατηγορούμε αυτούς που μας δείχνουν σαν τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για πες μας 4 Ιανουαρίου 2011 3:43 μ.μ. εσύ είσαι ένας από εμάς εδώ στην Ελλάδα ή είσαι ένας από αυτούς εκτός Ελλάδας και τα λες αυτά;
    Αν ζεις εδώ, τότε προφανώς θα αναπνέεις στον δικό σου ΠΕΡΦΡΑΓΜΕΝΟ και ΑΣΦΑΛΗ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ του ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΣΟΥ.
    Αν ζεις εκτός, τότε λυπάμαι για δύο πράγματα: α) για το γεγονός ότι αν και Έλληνας του εξωτερικού, κατάντησες σαν τα μούτρα τους και β) για το γεγονός ότι άφησες τη φλόγα που κουβαλάμε μέσα μας όλοι οι Έλληνες να σβήσει!
    Δειλό και άνανδρο για τον λόγο σου είναι να παρουσιάζεις την κριτική σου σε γραφή μη νεοελληνική.
    Και επειδή οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν ΤΙΜΗ την μάχη σώμα με σώμα, την επόμενη φορά που θα σχολιάσεις, να υπογράψεις με το ονοματάκι σου...ΒΑΡΒΑΡΕ!!!

    Αθανάσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φρονω οτι μπορουμε ετσι για προθερμανση να προβουμε σε δυο μετρα:
    α) Καταθετουμε αλλεπαληλες μυνησεις στην εν λογω εταιρια μεχρι να την φαληρησουμε!
    β) στελνουμε ορισμενους δημοσιογραφους και τους ξεκατινιαζουμε για τα εργα τους για τους Ολυμπιακους του 2012 (οταν αυτοι το εκαναν ηταν ωραια;Παρεπιντοντως το κοστος των εργων ηδη απο προπερσι εχει υπερβη 3 ΦΟΡΕΣ τον αρχικο προυπολισμο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Χρήστο Βούλγαρη
    Επ΄ευκαιρία, χρόνια πολλά για την ονομαστική σας γιορτή-καθυστερημένα βέβαια.
    Γι΄αυτά που λέτε, λογικό είναι να αποδίδεις τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, αλλά "θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία".
    Καλά θα κάνουν όμως όλοι οι ξένοι να κοιτάξουν τα δικά τους χάλια και να μας αφήσουν ήσυχους. Δεν πρόκειται να τους ωφελήσει σε τίποτα η λασπολογία εναντίον μας, είναι απλά ανοησία. Πέρυσι τέτοια εποχή, όλοι τα έβαζαν μαζί μας, αλλά φέτος που έχουν πιαστεί και άλλοι στην ξώβεργα, είδανε τη γλύκα. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Agapite Athanasie eimai kai ego enas apo esas anergos opos kai oi gynaika moy. aniko stin ethnofylaki exo oplo spitimoy kathe kyriaky kano 75 xiliometra gia na kano boli kai exo xodepsi polla lefta gia exoplismo poy then mas dini o stratos kai se plhroforo oti eimai poio ellinas apo esas kai sigoyra aytapodikta den afisa tin floga na sbisi.ayta ta enas pros enas pes ta se alloys.profanos eisai apo toys pseytomages athineoys poy mono gia axristes diadilosis iste ikanoi.isos an diethetes ligo parapano iq na mporoyses na diabasis mesa apo tis enoies kai na katalabis oti agapo tin ellada opos itan kapote kai oxi opos einai tora .alithia stis ekloges ti psifises? kai an thelis maxi 1 me 1 opote thelis
    nikos 2.02m ipsos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.