11/1/11

Θέλει ο νεο-οθωμανός να κρυφτεί και η "χαρά" δεν τον αφήνει

Ο Τούρκος Πρόεδρος Αμπντουλάχ Γκιούλ συμμετείχε στην τελετή εγκαινίων του  ανακαινισμένου κοιμητηρίου των  νεκρών Οθωμανών στρατιωτών στην  Σαναά της Υεμένης.Κατά τη διάρκεια της τελετής ο Πρόεδρος της Τουρκίας και Τούρκοι Υπουργοί ξέσπασαν σε κλάματα απο την συγκίνηση.
Στην ομιλία του ο Γκιούλ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τον Πρόεδρο της Υεμένης  και τους ανθρώπους που συνετέλεσαν στην  ανέγερση του μνημείου.Μιλώντας στα εγκαίνια, ο Πρόεδρος Γκιουλ είπε οτι τα εδάφη της Υεμένης ήταν κάποτε  οθωμανική γη και πρόσθεσε:«Οι πρόγονοί μας υπερασπίστηκαν το έδαφος αυτό για 400 χρόνια".
worldbulletin.net/

12 σχόλια:

  1. ενντ δι οσκαρ γκοουζ του...Αμπντουλαχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλώντας στα εγκαίνια, ο Πρόεδρος Γκιουλ είπε οτι τα εδάφη της Υεμένης ήταν κάποτε οθωμανική γη και πρόσθεσε:«Οι πρόγονοί μας υπερασπίστηκαν το έδαφος αυτό για 400 χρόνια".


    "υπερασπίστηκαν";;;
    γέμισε ο κόσμος τουρκοθωμανικες αγαθοεργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ νά συγχαρώ τούς Τούρκους Υπευθύνους!
    Ξέρουν να κάνουν Εξωτερική Πολιτική!
    Σέ Αντίθεση μέ όλους διαχρνονικά τούς δικούς μας,πού τόσες φορές πάνε στήν Τουρκία,στά πάλαι ποτέ εδάφη τού Ελληνικού Ευξείνου Πόντου (Αυτοκρατορία Τραπεζούντος),
    Ιωνία τής Άσιας τής δικής μας Κόρης,καί δέν χύνουν έ ν α καί ωραίο δ ά κ ρ υ!
    Δέν δακρύζουν μπροστά στά Μνημεία τών Ελλήνων Ηρώων,πού έπεσαν σε Αγώνες γιά τήν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΏΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
    Γιά τήν Ε λ λ η ν ο σ ύ ν η!
    ΑΡΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΚΙΟΥΛ >>>> «Οι πρόγονοί μας υπερασπίστηκαν το έδαφος αυτό για 400 χρόνια". ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΙΑΜΕΠ «Ο κ. Βερέμης είχε ιδιαίτερες ευαισθησίες στις θεωρίες του ελληνοτουρκισμού και προσβλέπει στο ιδεώδες όχι της απλής ελληνοτουρκικής συνύπαρξης, αλλά της δημιουργίας μιας πολιτικής φόρμουλας ελληνοτουρκικής συνομοσπονδίας. Ο κ. Βερέμης πρεσβεύει πως η ιδέα του έθνους είναι ανύπαρκτη και αποτελεί φανταστικό κατασκεύασμα, πως το σημερινό ελληνικό έθνος είναι αντικειμενικά ανύπαρκτο και δημιούργημα διανοουμένων»! (Απο το περιοδικό Επίκαιρα της 23/12/2010)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12:03, εννοείς το Όσκαρ πρώτου κωμικού ρόλου.
    Ενώ ο Γκιούλ το ξεκινάει καλά στην πρώτη φωτογραφία, μετά στη δεύτερη το παρακάνει και κλαίει σα λιθρίνι, όπως στις τούρκικες σαπουνόπερες ένα πράμα.
    Ο διπλανός του πάει να ξεκινήσει το ίδιο στην πρώτη φωτογραφία, αλλά μόλις βλέπει ότι ο άλλος το παραξευτίλισε, στη δεύτερη φωτογραφία το γυρίζει και φυσάει τις μίξες του.
    Και ο τρίτος από πίσω, ενώ στην αρχή πάει να σκάσει χαμόγελο με αυτά που βλέπει μπροστά του, μετά αντιλαμβάνεται ότι τούς παίρνει ο φακός και το σοβαρεύει απότομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11:49 π.μ.,

    "κωμικού ρόλου":ευγενικά το έθεσες.Εγώ θα έλεγα όσκαρ γελοιότητας και πολύ φθηνού λαϊκισμού.Ακριβής η περιγραφή σου πάντως!


    9:36 π.μ.,
    αυτοί ούτε για την Αθήνα κι όλη τη σημερινή Ελλάδα,δε ρίχνουν δάκρυ...όχι για την Ιωνία,την Καππαδοκία,τον Πόντο,την ανατ.Θράκη,τη βόρεια Θράκη,το Μοναστήρι και τη βόρειο Ήπειρο,την κατεχόμενη Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως, ο πονηρός Ανατολίτης, εξήγησε πως τα δάκρυα ήταν για τους πέντε Τούρκους στρατιωτικούς που σκοτώθηκαν τη Δευτέρα κατά την πτώση ελικοπτέρου έξω από την Άγκυρα.
    Αν αυτό είναι αλήθεια,σκεφτείτε τη μεγάλη διαφορά ανάμεσα στους Τούρκους πολιτικούς και στους δικούς μας...κοπρολόγους.
    Κρατερός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτή τη στιγμή αδυνατώ
    να συγκεντρωθώ.
    Εμπλεος συγκινήσεως συμπάσχω.
    Αυτές οι τραγικές ανθρώπινες ιστορίες
    ένα μόνο θετικό έχουν ανακαλούμενες
    :Μας θυμίζουν ότι είμεθα άνθρωποι...
    Και πιστεύω ότι θα δοθούν
    στους αδελφούς Τούρκους και άλλες
    και άλλες, και άλλες ευκαιρίες !

    ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΗΡΘΕΝ Η ΩΡΑΝ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλες και φίλοι, ελπίζω να μη διακατεχόταν από τα ίδια συναισθήματα και ο παρευρισκόμενος (;) ηγέτης της Υεμένης. Επιτέλους, τι γυρεύουν αυτά τα καθίκια στην Αραβική χερσόνησο;
    CIATICTINOC
    Υ.Γ. Αγαπητέ Σάββα σου εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και κλάαααααμα η κυρία!

    Κάνουν φαίνεται πρόβα για τις ομαδικές κηδείες των μεμετζίκ!
    Κάντε κράτει ρεεε, μη "στεγνώσετε" πριν την ώρα σας και πάνε άκλαφτοι οι επόμενοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ίνα αφιχθεί η ώρα των Τουρκακίων, δέον όπως οι δικοί μας καρεκλοκένταυροι, ένστολοι και μη, φιλοτημιθούν να θάψουν τα οστά των πεσόντων του ΕΣ από Τεπελένι έως Ουσάκ. Και κατόπιν να πράξουν τα αυτονόητα δια της καταθέσεως στεφάνου εις τους τάφους των και της εφαρμογής αξιοπρεπούς πολιτικής και στρατιωτικής διπλωματίας.

    Εισέτι η ώρα ταύτη καθυστερεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2:27
    ΕΙΘΕ!
    Γιά νά πάω νά καταθέσω ένα μεγάλο "στεφάνι"αγριοελιάς στούς ήρωες εκεί κατά Σγγάριο μεριά,εκεί ψηλά στον άγριο τόπο του υψώματος τού "Κάλε Γκρότο",καί στόν πατέρα τής αείμνηστης Μάνας μου,πού δέν τόν γνώρισε....
    Οι δικοί μας πολιτικοί πάνε στήν Τουρκία γιά σκί,καί κατάθεση στεφάνων στό μαυσωλείο του Μουσταφά Κεμάλ,μετά δακρύων!!!
    Αρκάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.