26/1/11

Μπάτε σκύλοι…

του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Στις πόσες προβοκάτσιες καίγεται άραγε το Εθνικό Συμφέρον; Κάποιοι εγχώριας εκτροφής, βαρεμένοι, αφελείς, πείτε τους όπως θέλετε, πήραν 300 μουσουλμάνους λαθρομετανάστες και τους πήγαν εκδρομή από την Κρήτη στην Αθήνα. Κανείς δεν πήρε χαμπάρι; Οι αρμόδιοι τους πέρασαν μήπως για Λύκειο Αρρένων του Μαγκρέμπ σε πενταήμερη;

Οι «χρήσιμοι ηλίθιοι», συναυτουργοί και καθοδηγητές, σπάσανε πόρτες, όχι κάποιου τυχαίου δημοσίου κτιρίου αλλά της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σάρκα από τη σάρκα σου, πέτρα την πέτρα χτισμένη με το αίμα σου, το οποίο ανακαινίζεται από το υστέρημα σου, μνημονιακέ ραγιά μου και νεοφιλελεύθερε ελαστικοποιημένε δουλοπάροικε. Από κει αποφοιτούν οι μύστες των Νόμων σου, στελεχώνεται η πολιτική τάξη κι η Δικαιοσύνη σου, Λαέ του φορτσάτου σινιέ Αλέξη και της καινούργιας, ολόφρεσκης Ντόρας. Το «Εθνικό» από τη μπίχλα δεν φαίνεται κι ο Καποδίστριας, αν ήξερε, θ’ αυτοκτονούσε πριν τον φάνε οι Μαυρομιχαλαίοι.


Οι «ιαχωβάδες» της …προόδου, προφυλακές της ευθείας γραμμής του εθνικού εγκεφαλογραφήματος, κάνανε πάλι το θαύμα τους. Ο υπαρκτός σουρεαλισμός μας κατέκτησε κι άλλες κορυφές. Ο Νόμος έγινε γι’ άλλη μια φορά κουρελόχαρτο, σκούπισε μ’ αυτόν τον απαυτό της όλη η ληγμένη κρεμ ντε λα κρεμ της εξαρχειώτικής και κολωνακιώτικης διεθνιστικής «προόδου». Αυτοί σπάσανε τις πόρτες κι οι απρόσκλητοι μουσουλμάνοι μουσαφιραίοι μπήκαν, την άραξαν, στρώσανε τα γιατάκια τους και το νοικοκυριό τους και μαζί με άλλες ομάδες ομοίως απρόσκλητων μουσουλμάνων μουσαφιραίων ανά το ξέφραγο αμπέλι μας, εξαγγέλουν απεργία πείνας με αίτημα την χωρίς όρους και προϋποθέσεις «νομιμοποίηση». Το μπάτε σκύλοι αλέστε υπό μορφήν «προοδευτικού» αιτήματος και με την βούλα των βαρεμένων παραφυάδων του φραγκάτου «Τσε Γκεβάρα» της Κουμουνδούρου.


Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η βάναυση πρόκληση της κατάληψης κεντρικών πλατειών, των Προπυλαίων του Πανεπιστημίου συμπεριλαμβανομένων, μαζί με την τωρινή απύθμενου θράσσους ξεφτίλα στην Νομική, είναι ολοφάνερο ότι συγκροτούν πλέον σχέδιο. Η πλειοψηφία των «ακτιβιστών» που συνδράμουν όλο αυτό το καρναβάλι προφανώς είναι απλώς στην κοσμάρα τους. Οι καθοδηγητές όμως, κάποιοι λίγοι, πολύ λίγοι αλλά υπαρκτοί, παίζουν καλά και με θράσσος το παιχνίδι που τους επιτρέπει το θεσμικό μπουρδέλο που στήσαμε με ασυδοσία, «άσυλο» και μπόλικη έλλειψη αυτοσεβασμού και συλλογικής αξιοπρέπειας.


Σε καμμία μα καμμία ευρωπαϊκή χώρα, σε κανένα συγκροτημένο κράτος του κόσμου ολόκληρου, κράτος με στοιχειώδη σεβασμό του νόμου και του ελάχιστου δημόσιου συμφέροντος, δεν θα μπορούσε ατιμώρητα να λάβει χώρα τέτοιο γεγονός και να ξημερώσουν το πρόβλημα κι οι αυτουργοί του απείραχτοι. Αν απόψε τη νύχτα ο Φιλόσοφος, Στοχαστής, μύστης της Διεθνούς Διακυβέρνησης και κάτοικος των VIP αιθουσών των αεροδρομίων, ο Πρωθυπουργός μας, το λύσει και μπαγλαρώσει αυτούς που βανδάλισαν δημόσια περιουσία και την μετέτρεψαν σε πανδοχείο της καφροσύνης τους κι αναφέρομαι στους εγχωρίους, τότε απολογούμαι και σας υπόσχομαι να πάω στην Παναγιά της Μινεσότα ν’ ανάψω λαμπάδα στο μπόϊ του. Όμως χλωμό το βλέπω, άρα, φευ, δεν θα δω ποτέ τις σκονισμένες πεδιάδες του Μίντγουέστ.


Είναι σαφές, αναντίρρητο, πως η δράση των μπετατζήδων, προμηθευτών, καναλαρχών, κρατικοδίαιτων μαικήνων του αθλητισμού και της «τέχνης» είναι εξίσου μεγάλος κίνδυνος για την Πατρίδα, την Δημοκρατία και την κοινωνική συνοχή.
Είναι προφανές πως η διαπλοκή επιχειρηματιών και ορισμένων πολιτικών, το Μνημόνιο κι η μειωμένη κυριαρχία μας, συνιστούν καρκινώματα στο εθνικό σώμα.


Όμως το ένα όνειδος δεν νομιμοποιεί το άλλο. Όποιος εξαιτίας της παρακμής, της κοινωνικής αδικίας και υποκρισίας, αμφισβητεί την Πατρίδα, το Έθνος, τα σύνορα, την έννομη τάξη, μαγκιά του, γούστο του και καουμποϊλίκι του.
Αν όμως το κάνει έμπρακτα, τότε θα πληρώνει το τίμημα του Νόμου.


Εμείς, επειδή η Πατρίδα μας έχει γκρεμισμένους τοίχους, εστίες μόλυνσης και διαφθοράς, θέλουμε να την ξαναχτίσουμε, να την καθαρίσουμε και να την ομορφύνουμε, όχι να της βάλουμε φωτιά. Δεν θα την παραδώσουμε στους Κοτζαμπάσηδες της υποταγής, ούτε στα κοπάδια των μουσουλμάνων που σπρώχνουν η Ανάγκη, το κράτος – δουλέμπορος της Άγκυρας κι οι πιο σκοτεινοί κύκλοι ισλαμιστών από το Ιράν κι αλλού, που και λεφτά κονομάνε και την παρακμιακή Δύση υπονομεύουν, έχοντας ως συνεργούς τους «χρήσιμους ηλίθιους» της ανακυ6κλωμένης προοδευτικάντζας.


Αδέρφια, δικοί μας είναι οι Νόμοι, είναι ο φράχτης που φυλάει το έχει μας, την βιος μας, τα παιδιά μας, τα σύμβολα μας, τους τάφους των πατέρων μας, το κοινό μας σπίτι.
Η ανομία είναι κίνδυνος, είναι εχθρός, όποιος κι αν την διαπράττει, με ή χωρίς «αριστερό» ή «αντεξουσιαστικό» άλλοθι.


Η χώρα χρειάζεται την πιο απλή επανάσταση: την εφαρμογή του Νόμου. Αυστηρά. Δίκαια. Άμεσα. Παντού.



www.antinews.gr

35 σχόλια:

  1. "πείτε τους όπως θέλετε"

    Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υγνωμμη αλλα δεν μπορω να θυμηθω κανεναν απο τους τους Ελληνες φοιτητες στο Ηνωμενο Βασιλειο να εχει κανει ποτε καταληψη σε βρετανικο πανεπστημιο για οποιοδοποτε λογο.Εξαλλου οποιος θα ειχε δοκιμασει κατι τετιο θα τον ειχε μπουζουριασει η ασφαλεια του πανεπιστημιου και θα τον παρεδιδε στην αστυνομια για τα περαιτερω (απελαση) σε χρονο μηδεν! Μηπως θα επρεπε και εμεις να πραξουμε κατι τετιο;Αλλα ξεχασα εμεις ειμαστε πολυ "προοδευτικοι" για να προστατευσουμε τα Πανεπιστημια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου δεν αγαπαμε τα παιδια και τους νεους γιατι ειναι "πονοκεφαλος" και εμποδιο στην καριερα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αιωνία σου η μνήμη!

    "...οι απρόσκλητοι μουσουλμάνοι μουσαφιραίοι μπήκαν, την άραξαν, στρώσανε τα γιατάκια τους και το νοικοκυριό τους..."

    τάπες ξέδωσες άντε και μια βόλτα να δεις τα ΝΕΑ ΜεταΑλεξανδρινά θέατρα, νεκροταφεία, που τους χτίσανε σε αντιπαροχή για τα σπίτια τους γκρέμισαν! Φαήλε!

    Ζήτα πρώτα να εφαρμοστή αυτός νόμος

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

    και νάσε σίγουρος ότι αμέσως όλα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε τάξη, κι υπήκοοι του Αλέξανδρου έχουν δικαίωμα σ΄ αυτή τη χώρα όχι μόνον του Μωυσή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς τι η αναρτηση του αρθρου δυο φορες;

    Ας τους δωσουμε κι απο ενα πτυχιο να κανουν τους δικηγορους οταν βγουν με το καλο.
    Μπορει να γινουν αυτοματα και e-lawyers

    Φαηλοοοοοο!
    Οι πεδιαδες του Μιντγουεστ ειναι χιονισμενες τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλέπουν τὴν μεγάλην ἀντίδρασιν τοῦ κόσμου εἰς τὴν εἰσβολὴν τῶν λαθρομεταναστῶν καὶ ἐπιχειροῦν νὰ τρομοκρατήσουν τοὺς Ἕλληνας. Σκοπὸς εἶναι ἡ ἐπιβολὴ τοῦ φόβου. Πρόκειται λοιπὸν περὶ εὐθείας ἐπιθέσεως κατὰ τῆς Πατρίδος. Ἀλλὰ δὲν θὰ τοὺς κάμωμεν τὴν χάριν.
    Εἷς Ἕλλην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ¨η ΕΛΑΣ τη "μόνη όχληση" που είχε ήταν από τον αστυνομικό διευθυντή Χανίων προκειμένου να παρεμποδιστεί η επιβίβαση μεταναστών".
    Απο την προηγούμενη ανάρτηση.

    Οι Κρητικοί, δείχνουν τον τρόπο επίλυσης του προβλήματος στη πολιτεία αλλά κανείς δεν το κατάλαβε. Διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους όλοι, επειδή ήρθαν στην Αθήνα. Μήπως θα έπρεπε να μείνουν στη Κρήτη ; Χρόνια φωνάζουμε και μεις απο το Αιγαίο ότι φλομώσαμε στις καθημερινές "αφίξεις τουριστών", αλλά κανείς δεν ακούει. Όσο τους "φιλοξενούμε", είναι ήσυχη η Αθήνα. Τώρα βγήκαν όλοι να διαμαρτυρηθούν για την κατάληψη. Κάντε τους κι εσείς εξαγωγή κατευθείαν σε Ευρωπαικές χώρες. Δώστε σε αυτούς χαρτιά εκεί στην Πάτρα και αλλού, όπου έχουν στοιβαχθεί και στείλτε τους μόνιμα και νόμιμα στον παράδεισο της Ευρώπης. Εμείς θα λύσουμε το πρόβλημα και θα το φορτωθούν εκείνοι που το δημιούργησαν.
    Και κάποιοι που τους βαπτίζουν μετανάστες, ας μάθουν να μιλάνε σωστά Ελληνικά. Δεν είναι μετανάστες που τους κάλεσε η χώρα μας για εργασία. Είναι απρόσκλητοι λαθρομετανάστες και όλοι παίζουν παιχνίδια μαζί τους. Διακινητές, εργοδότες μαύρης εργασίας, πολιτικοί με ψευτοευαισθησίες αφού μιλούν υπέρ αυτών, αλλά δεν τους φιλοξενούν στα σπίτια τους, οι γείτονες "φίλοι" που τους συμφέρει να μας γεμίζουν προβλήματα και τέλος οι επικυρίαρχοι που θέλουν την αλλοίωση του πληθυσμού μας.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Ο Αισχύλος είναι συγχρόνως ο πρώτος πού ανέπτυξε μέσα από τή δημοκρατική διάσταση τής τραγωδίας τήν έννοια τής εθνικής ελευθερίας τών Ελλήνων,τούς οποίους παρουσιάζει ως λαό μέ κοινές ιστορικές καί πολιτιστικές καταβολές,μέ κοινά ήθη καί έθιμα,μέ συγκροτημένη ήδη τήν καθολική ελευθερία η αυτονομία στό ατομικό,κοινωνικό καί πολιτικό πεδίο.
    Η εθνική ελευθερία τού Αισχύλου επιβεβαιώνει τήν παροσία της,όχι μέσω ενός ενιαίου κρατικού μορφώματος καί μάλιστα που νά ενσαρκώνει τήν πολιτική,αλλά διά τού κοσμοσυστημικού του κεκτημένου.΄Οταν η βασίλισσα Ατόσσα,μητέρα τού Ξέρξη,θά διερωτηθεί "ποιός είναι ο αρχηγός πού οδηγεί στή μάχη τόν στρατό τών Ελλήνων",ο ήρωας τού ποιητή θά απαντήσει:"δέν είναι δούλοι ούτε ανδράποδα κανενός αρχηγού"......
    Οπως και στούς Πέρσες τού Αισχύλου,η αντίθεση μεταξύ "Ελλάδας"καί "Ανατολής"είναι ταυτόσημη με τις αντιθέσεις βάρβαρος καί ΄Ελληνας,ύβρις καί σωφροσύνη,δούλος καί ελεύθερος,εντέλει με τήν ειδοποιό διαφορά μεταξύ τού αυρωοκεντρικού κοσμοσυστήματος καί τής ασιατικής κρατικής δ ε σ π ο τ ί α ς.Η ελευθερία συνδέεται μέ έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής,τού οποίου συστατικά στοιχεία ειναι...."
    Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟΣΥΣΤΗΜΑ
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ.ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ

    Σχόλιο
    Ο ελληνικός Πολιτισμός,πολέμησε τόν Δεσποτισμό τής Ανατολής καθώς καί τόν Ηγεμονισμό τής Δύσης!
    Αυτοί τήν έννοια έχει η ελληνικότητα,η Ελληνοσύνη!
    Κάποιοι Ηγεμόνες καί Δεσπότες αυτές πολεμούν!
    Δηλαδή τόν τρόπο ζωής καί τόν Αγώνα μας διαχρονικά γιά Ιδέες-Επιστήμες!Είμαστε λίγοι,έτσι πολεμούσαμε πάντα!
    Γι'αυτό στέλνουν τούς Λάθρα-μετανάστες,γιά νά μας σπάσουν τόν κοινωνικό ιστό,τήν Πόλη καί τίς κοινότητες τών Ελλήνων....
    Μέχρι τώρα δείχνουν νά τά καταφέρνουν μέ τά δικά μας
    Ψοράκια....Σοράκια...
    Θά τούς αφήσουμε;
    Ενωσις Ελλήνων!Τώρα.ΌΧΙ ΑΥΡΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αδέρφια, δικοί μας είναι οι Νόμοι, είναι ο φράχτης που φυλάει το έχει μας, την βιος μας, τα παιδιά μας, τα σύμβολα μας, τους τάφους των πατέρων μας, το κοινό μας σπίτι.
    (Κρανιδιωτης)

    300 δυστυχισμενοι κουβαλημενοι στην Αθηνα φουσκωμενοι με αυταπατες
    και υπευθυνους της προβοκατσιας Ελληνες.Αυτοι πρεπει να ανευρεθουν και να πληρωσουν οποιοι και αν ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά, ένα μας έμεινε ημών των Ελλήνων. Να γράφουμε στον Η/Υ και να ξεθυμαίνουμε. Ο κόσμος γύρω μας ξεσηκώνεται κι εμείς περιμένουμε προκοπή από το pc.

    ΥΓ: Όταν τα έγραψα ξανά προχθές, πετάχτηκε μία "γάτα" και με κατηγόρησε ότι θέλω ... αίμα, σαν να μην με έφτανε ... ο εμφύλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάποιοι εγχώριας εκτροφής, βαρεμένοι, αφελείς, πείτε τους όπως θέλετε, πήραν 300 μουσουλμάνους λαθρομετανάστες και τους πήγαν εκδρομή από την Κρήτη στην Αθήνα. Κανείς δεν πήρε χαμπάρι; Οι αρμόδιοι τους πέρασαν μήπως για Λύκειο Αρρένων του Μαγκρέμπ σε πενταήμερη;

    Θα ήθελα να σας εκφράσω μια απορία που έχω.
    Πηγαίνοντας Σάββατο βράδυ συγγενείς μου στο λιμάνι του Πειραιά για να πάρουν το καράβι των 9 για Χανιά,είχα δει απο την στροφή Κόνωνος προς Ακτη Κονδύλη,ανα 100-150 μέτρα περίπου,αυτοκίνητα της ασφάλειας παρκαρισμένα κατα μήκος του δρόμου.Δεν έδωσα σημασία.Αυτο που είδαμε κ κόλλησαν τα μάτια μας ηταν μια διμοιρία των ΜΑΤ,οταν ενας απο τους νεαρούς της διμοιρίας και λίγο στουμπουλός ,κρατούσε απο ενα πιτόγυρο σε κάθε χέρι αφήνοντας την ασπίδα στο λεωφορείο...Κάναμε λίγο καλαμπούρι με τους συγγενείς για τους νεαρούς ΜΑΤατζήδες.Μπαίνοντας στην είσοδο Ε3 που είναι για την Κρήτη,είδα παντού αστυνομικούς (ομάδες των 2-3 ατόμων ΜΑΖΙ με λιμενικούς) με 1 τζιπ της αστυνομίας,που βρισκόταν ο επικεφαλής με ασύρματο...
    Ηταν 9 παρά κ παίρνω το δρόμο της επιστροφής,αλλα αυτη την φορά σκεφτόμουν γιατι τέτοια κινητικότητα,πήγε το μυαλό μου στον Εργοτέλη και ΟΦΗ,(Κυριακάτικοι αγώνες με Αθηναϊκες ομάδες)αφου στις 10 φτάνανε τα καράβια απο Χανιά και Ηράκλειο.Αλλά και πάλι δεν έδενε, να κάνουν τοσες ώρες ταξίδι (Τελικά ο Εργοτέλης έπαιζε Κρήτη και ο ΟΦΗ πριν λίγες ώρες στην Καρδίτσα-δεν προλάβαινε το Καράβι της επιστροφής).

    Την Δευτέρα το πρωί άκουσα για τα γεγονότα της Νομικής...Κανείς δεν ήξερε πως ήρθανε...
    Μήπως ήρθανε βράδυ Σαββάτου και με συνοδεία αστυνομίας φτάσανε μέχρι εκεί;...

    Δεν μπορώ να πω με σιγουριά τίποτα, μια απλή παρατήρηση οδηγώντας μου έκανε να σκεφτώ διάφορα.

    "ΜΕΡΙΑΝΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ.ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ.ΑΚΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΝΑ ΚΟΥΚΟΥΕΔΟΠΑΙΔΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΡΙΝΓΚΟΣ. ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΤΑ ΑΛΗΤΟΠΑΙΔΑ ΤΑ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΖΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΥΚΑΝ ΕΝ ΕΤΕΙ 2011 ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΈΥΟΝΤΑΙ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ/ΕΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΣΗΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΣΑΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ. ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΜΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΕΑΝ ΧΡΕΙΖΕΣΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ 5000 ΕΡΥΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριοι

    Όλοι νομίζω όσοι ενημερώνονται από το παρόν blog έχουν αποκρυσταλλώμένη άποψη για το ποίοι ευθύνονται για το πρόβλημα και ποίες θα είναι οι συνέπειες από τη διαιώνιση του.Επόμενως αρκετά με τα λόγια πρέπει να περάσουμε σε πράξείς.Επί του πρακτέου λοιπόν σκεφτείτε δράσεις και προτείνετε. Εγώ προτείνω τα εξής
    1. Συλλογη υπογραφών για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος εναντίον της λαθρομετανάστευσης.
    2. Άγωγές κατά αυτών που εκμεταλλέυονται οργανώνουν τις πάρανομες κατλήψεις πορείες και λοιπές ενέργειες λαθρομεταναστών.Δε με νοίαζει αν ο νταβάς λέγεται ΣΥΡΙΖΑ ή αριστεριστές. Συγκέντρωση στοιχείων και στο σκαμνί.
    4.Απαίτηση των ΜΚΟ να δώσουν λογαριασμό για τα πεπραγμένα τους.Και βάσει αυτών να τιμωρηθούν.
    5. Επιτέλους πρέπει να συγκροτηθεί ενα Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο (ΕΑΜ) που να εκφράζει όλον αυτόν το κόσμο που υποφέρει και ανησυχεί για τις συνέπειες του προβλήματος. Δεν είναι δυνατόν με τις σημερινές συνθήκες να μην υπάρχει μια κίνηση που να συγκεντρώνει τουλάχιστον 20%. Δεν γίνεται ο χώρος αυτός να είναι κατακερματισμένος σε ένα σωρό μαγαζία όπως, ΛΑΟΣ,Μίκης,Παπαθεμελής,μέρος Πασοκ,Μερος ΝΔ ΚΛΠ.Μέχρι πότε θα είμαστε όμηροι μιας φασιστικής μειοψηφικής συμμόριας(ΣΥΡΙΖΑ-"ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΏΝ") του 3% και ΜΚΟ που δεν εκπροσωπούν κάνεναν?
    Κάντε προτάσεις μήπως και καταλήξουμε κάπου.
    Άν ο Φαήλος πιστεύει ότι μπορούμε να έχουμε απότελεσμα μέσω ΝΔ(έγω είμαι σκεπτικός απέναντι στο συγκεκριμμένο κόμμα) ας μας πει τι μπορούμε να κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @@@και νάσε σίγουρος ότι αμέσως όλα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε τάξη, κι υπήκοοι του Αλέξανδρου έχουν δικαίωμα σ΄ αυτή τη χώρα@@@@

    Από πού κι ως πού έχουν δικαίωμα σ αυτή την χώρα οι υπήκοοι της Αλ κάϊντα και της Τζιχάντ?
    Τους χρωστάγαμε κι από παλιά και δεν το ξέραμε? Να ξεκουμπιστούν και να φύγουν από την χώρα μας, δεν τους χρωστάμε απολύτως τίποτα!!!!! από τις δικές τους χώρες μας έχουν διώξει εδώ και δεκαετίες και έχουν υφαρπάξει με την βία τις ελληνικές περιουσίες στην Αίγυπτο και προσπαθούν να αρπάξουν και το ελληνικό Πατριαρχείο στα Ιεροσόλυμα.

    Και όλοι εσεις οι καλοθελυτές που τους υποστιρίζετε και τους εκμεταλλεύεσθε για κομματικά και νάλλλα οφέλη είστε όλοι υπόλογοι επί εσχάτης προδοσίας και υποκρισίας χιλίων πιθήκων.
    Να τους πάρετε στα δικά σας σπίτια και να τους ταϊζετε ή στα δικά σας γραφεία στην Κουμουνδούρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πεταμα με τις κλωτσιες ολων των λαθρομεταναστων και μαζι μ' αυτους κι ολους τους τσυριζαραιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι μόνοι υπήκοοι του Αλεξάνδρου που έχουν μείνει στην Αίγυπτο και στο Μαγκρέμπ είναι οι Κόπτες και αυτούς στις δικές τους τις χώρες τους σφάζουν, τους διώκουν , και καίνε τις εκκλησίες τους συστηματικά με ανοχή των αρχών και των κρατών τους .
    Άν πάμε εμείς σε Μαρόκκο, Τυνησία και κάνουμε ανάλογες πράξεις θα καταλήξουμε σε κολαστήρια βασανηστηρίων στις υπέροχες φυλακές των τριτοκοσμικών καθεστών τους.
    Απαίτηση του ελληνικού λαού να καταργηθεί εδώ και τώρα το δήθεν άσυλο.
    Κούτοβικ και λοιποί Συριζοφασίστες να πάψουν πιά να εμπαίζουν την ελληνική κοινωνία και να στέλνουν τον λογαριασμό των σπασμένων κάθε τόσο στο βαθιά βασανισμένο έλληνα πολίτη.
    Κατάργηση ασύλου εδώ!!!! και ΤΩΡΑ!!!!! σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
    Έχουν πιά ξεπεράσει πλέον κάθε όριο ανοχής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στο Ντουμπάι 70 μετανάστες εκαναν διαδήλωση για αύξηση των μισθών τους.Η αστυνομία τους συνέλαβε και τους εδωσε διορια να αποφάσιοουν ειτε να αποσυρουν τα αιτήματα τους ή να εγκαταλειψουν τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το άσυλο-πανεπιστημιακό- είναι άσυλο διακίνησης ιδεών και όχι ασυλο ποινικών πράξεων.Αυτό άλλωστε γράφει και ο νόμος,αν θυμάμαι καλά,αλλά στο ελλάντα έχουμε ξεφτελίσει σοβαρότερα πράγματα θα μας ξέφευγε το πανεπιστημιακό άσυλο ;;;;Να εφαρμοσθεί ο νόμος λοιπόν και όσοι οφείλουν να τον εφαρμόσουν αλλά ποιούν την νήσσαν ..... αυτόφορο. Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι τούρκοι στρατιωτικοί τούς προωθούν μέχρι τά σύνορά μας καί από εκεί οι αριστεροί τούς πάνε στήν Αθήνα.

    Αριστερά καί Τούρκια: Συμμαχία!!!!

    Σύμμαχοι καί στό θρακικό καί στό σκοπιανικό καί στό κυπριακό καί στό Αιγαίο. Παντού εξυπηρετούν τά συμφέροντα της Τουρκίας. Oύτε μία πορεία δέν έκαναν γιά νά εκμεταλευτούμε τόν ορυκτό μας πλούτο, ούτε μία πορεία κατά τού Αττίλα, ούτε ίχνος αλληλεγγύης στήν δασκάλα πού ξυλοκόπησαν οι τουρκαλάδες, ούτε ίχχνος αλληλεγγύης στόν Αριστοτέλη Γκούμα πού δολοφόνησαν οι ουτσεκάδες.

    Είναι πολλά τά λεφτά Τσίπρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τον Οτσαλάν ήξεραν να τον πετάξουν έξω με μπράβους,αυτούς......

    Όπως είπε ο πρύτανης,αν έμπαιναν στη Βουλή πως θα αντιδρούσαν,γιατί αν τους μεταφέρουν, εκεί πρέπει να τους πάνε,και όλους όσους βρούνε στην Αθήνα,να τους δώ τότε.

    Πάντε και μερικές χιλιάδες να αράξουν στα ''τένις κλάμπ'' τους,στο κολωνάκι,έξω απο τα αγαπημένα τους εστιατόρια.

    Τότε να δείτε λύσεις και πολιτική βούληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σε ένα σοβαρό κράτος δεν θα γινόταν καν συζήτηση. Θα ήταν αυτοματοποιημένη διαδικασία. Η αστυνομία θα έμπαινε μέσα, αν αντιδρούσαν με βια θα τους έσπαζε στο ξύλο, στη συνέχεια στη κλούβα "πακέτο" και θα ήταν οι πρώτοι της επόμενης "φουρνιάς" απέλασης.
    Αν υπάρξει ανοχή θα το πράξουν κι άλλοι. Δεκτό το ότι υποφέρουν, το ότι είναι πρόσφυγες αλλά στο κάτω κάτω η Ελλάδα προσφέρει ότι μπορεί. Παραπάνω δεν μπορεί ας το καταλάβουν. Ούτε μπορεί η χώρα να δίνει πολιτικό άσυλο στον κάθε πρόσφυγα. Απλό το θέμα.
    Όσον αφορά το Πανεπιστήμιο...
    1) Έχουμε καθηγητές που κανένας δεν τους ελέγχει ουσιαστικά(αν διδάσκουν σωστά, αν βαθμολογούν σωστά κ.α.).
    2) Οι πολιτικές νεολαίες λύνουν και δένουν.
    3) Κονδύλια ΜΗΔΕΝ για ουσιαστική έρευνα από καθηγητές και φοιτητές.
    4) Αφίσες και βαψίματα "τέχνης" σε όλο το χώρο του Πανεπιστημίου.
    5) Ασφάλεια ΜΗΔΕΝ ειδικά όταν σκοτεινιάσει το βράδυ.
    6) Ο φασισμός σε όλο του το μεγαλείο χάρη στην "σωτήρια" επέμβαση των αναρχικών αν ακουστούν άλλες ιδέες από αυτές "που επιτρέπονται".
    7) Σεβασμός ΜΗΔΕΝ στο πρόσωπο του εκάστοτε Πρύτανη...θυμηθείτε τον άνθρωπο που τον είχαν πλακώσει στο ξύλο μερικά "καλά" παιδιά μπουκάροντας μέσα στη συνεδρίαση. Επίσης ας θυμηθούμε το περιστατικό με το χτύσιμο(!) πόρτας από κάτι άλλα "καλά" παιδιά.

    Όταν το άσυλο και το θεσμό του ελεύθερου πνεύματος-ιδεών τον εκμεταλλεύονται κάποιοι για να προωθούν τις απόψεις τους φασιστικά τι περιμένετε? Ούτε οι ίδιοι ξέρουν τι θέλουν. Κατευθυνόμενος όχλος που βρήκε 200 κακόμοιρους πρόσφυγες εκεί πέρα, τους φούσκωσε τα μυαλά και τους έβαλε στα ιερά έδρανα της Νομικής σχολής! Έκεί δηλ που αυριανοί πτυχιούχοι μαθαίνουν πως αποδίδεται η...δικαιοσύνη.
    Το Πανεπιστήμιο υπάρχει για να παράγει επιστήμονες και έρευνα. Δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική. Άλλο έρευνα άλλο πολιτική. Γι αυτό είμαστε σε αυτά τα χάλια. Είχε έρθει ένας Λετονός καθηγητής στη σχολή μου(έχει καιρό) και μας μιλούσε στο αμφιθέατρο (στα αγγλικά φυσικά) για τις καλλιέργειες της χώρας του. Ήμασταν ζήτημα 40 άτομα. Έξω στους πάγκους των πολιτικών παρατάξεων οι άλλοι πείνανε καφέ, καπνίζανε και εικόνα μπάχαλο από αφίσες παντού. Ο άνθρωπος σοκαρίστηκε σχεδόν. Είμαστε για κλάμματα ενώ σαν δυναμικό η χώρα έχει δυνατότητες! Είναι κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βρήκαν καινούργιους συμμάχους στην συνέχιση της ανομίας , και της διάλυσης οτιδήποτε έχει μείνει όρθιο σε αυτή την χώρα οι αναρχοφασίστες, Συριζοπροδότες, αυτόχειρες δολοφόνοι Μαρφίν, βανδαλο-μπαχαλολήσταρχοι .
    Βρήκαν καλή κομπίνα με τα τζιχάντια,,, μπροστά τους ανοίγεται πεδίο συνεργασίας και δόξης λαμπρόν.
    Εκμετάλλευση πόνου Παλαιστηνίων- Ιρανών και λοιπών.... Μαγκρέμπ δυνάμεων.
    ...... Τί άλλο έμεινε να δούμε σε αυτή την χώρα?..... Στούς βανδαλισμούς , στις πυρπολήσεις και λεηλασίες στο κέντρο της Αθήνας να συμμετέχουν και οργανωμένοι ισλαμοβάνδαλοι λαθροέποικοι?...Σομαλοί,Νιγηριανοί, Σουδάν ,Αφγάν, Πακιστάν όλοι κατάληψη στο Πολυτεχνείο και στην Νομική..
    Το πιό αδιανόητο?
    το κράτος , η αστυνομία, η Πρυτανεία σιωπηλοί συνέννοχοι,Πόντιοι Πιλάτοι, κανένας τους ..δεν φέρει καμία ευθύνη!! όχι μόνο ανέχτηκαν την άφιξή τους από Κρήτη αλλά έστειλαν και αστυνόμικούς!!!!! να περιπολούν την ασφάλεια του κάθε Μαγκρεμπίνου Άραβα που θα έφτάνε στο λιμάνι του Πειραιά με κατεύθυνση και σκοπό την κατάληψη της νομικής....Σε αυτή την κατάντια έχουμε φτάσει ο κάθε έλληνας αστυνομικός να γίνεται υποκόμος του κάθε λαθραίου επίδοξου καταληψία και να τους εξυπηρετεί μάλιστα ή στην καλύτερη , κάνει τα στραβά μάτια μέχρι να γίνει η κατάληψη .
    Σε πιά χώρα του κόσμου γίνονται αυτά ?
    Μήπως γίνονται στις χώρες καταγωγής των Μαγκρέμπ καταληψιών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΜΠΡΟΣ - ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ - ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΜΑΓΓΙΝΑΣ

    Παιδιά, εγώ αναθεωρώ την κακή γνώμη που είχα για τον Μαγγίνα. Φιλοξενούσε 3 Πακιστανούς στο αγρόκτημά του και είχαν πέσει όλοι επάνω του να τον φάνε, πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Αυτός όμως έβλεπε πολύ μπροστά. Έδειχνε το δρόμο στούς συναδέλφους του. Αλήθεια, αν κάθε βουλευτής, υπουργός, πολιτευτής, επιχειρηματίας που απασχολεί λαθρομετανάστες, "προοδευτικός" δημοσιογράφος, επαγγελματίας αντιρατσιστής κλπ, φιλοξενούσε από 4-5 λάθρο στο σπίτι του, δεν θα είχε περιοριστεί σημαντικά το κοινωνικό πρόβλημα; Ακόμα και οι χρήσιμοι ηλίθιοι τού συστήματος, αν φιλοξενούσαν από 2-3 (σ' αυτούς κάνω σκόντο 2 λάθρο γιατί σίγουρα είναι χαμηλότερου εισοδήματος από τούς προηγούμενους), τότε θα αποδεικνύονταν πραγματικά χρήσιμοι για την κοινωνία.

    Τελικά, μού φαίνεται ότι γι αυτό έπεσαν τότε όλοι επάνω να κατασπαράξουν τον Μαγγίνα. Φοβήθηκαν μήπως δημιουργήσει κακό προηγούμενο και μετά απαιτούσαμε να ακολουθήσουν κι αυτοί το παράδειγμά του. Εμπρός λοιπόν κύριοι πολιτικοί και λοιποί προαγωγοί τών λάθρο, πάρτε τους από τη Νομική και τακτοποιείστε τους στο σπίτι σας. Θα είναι καλύτερα και γι αυτούς και για εμάς. Εμπρός, στο δρόμο που χάραξε ο Μαγγίνας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ωραίο τρόπο βρήκαν οι παρηκμασμένοι φασιστοψευτοαριστεροί να εκδικηθούν την ελληνική κοινωνία και τον έλληνα πολίτη που καταδικάζει τις φασιστομεθόδους τους και όλο και περισσότερο γυρνά την πλάτη της απηβδυσμένη στην σάπια και αρρωστημένη Συριζοψευτοιδεολογία τους.... Την εκμετάλλευση του πόνου και την συμμαχία με τον κάθε λογής λαθρομετανάστη, λαθροεισβολέα!..... Και σε συνεννόηση με τις αρχές και την αστυνομία!!!! Και όταν έρχεται ο έλληνας αγρότης να διαδηλώσει από την Κρήτη τον περιμένουν με τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα. Όταν όμως είναι ο λαθροτυνήσιος και ο λαθροπαλαιστήνιος να αποβιβαστεί στον Πειραιά στέλνουν ασφάλεια να τους
    Φ Υ Λ Α Ε Ι μην τυχόν και γίνουν προβοκάτσιες και έχουμε τίποτα.... διπλωματικά επεισόδια..... Υπουργείο προστασίας του λαθροεισβολέα και του λαθροεποίκου .Άσυλο ανιάτων της απαξιωμένης πολιτικής !Επιβολή ΣΥΡΙΖΟφασισμού με το έτσι θέλω!

    Κατάργηση του Ασύλου- φάρσα κατάργηση του Ασύλου- Παρωδία ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ούτε άσυλα, ούτε τίποτα !!! Απελάσεις εδώ και τώρα !!!
    Πόλεμο σε όλους αυτούς που τους υποστιρίζουν ιδεολογικά ΣΥΡΙΖο- φασιστοαναρχικούς , εθνοκατεδαφιστές, εθνοκτόνους, που μας τους έχουν φορέσει στενό κορσέ στον λαιμό μας εδώ και τόσα χρόνια.
    Δρόμο σε όλους τους παρηκμασμένους ψευτοπρυτάνεις, δρόμο στους Μαρκάτους που έχουν καταντίσει το Πολυτεχνείο και την Πανεπιστημίου
    αφγανικό τσαντιρομαχαλά.
    Κίνημα πολιτών για Απαίτηση κ-α-τ-ά-ρ-γ-η-σ-η-ς του ΑΣΥΛΟΥ. ΕΔΩ και τώρα Α Π Ε Λ Α Σ Ε Ι Σ.
    Να μάθουν ότι η χώρα μας δεν είναι το μπουρδέλο τους που επιβάλουν τον δικό τους νόμο και την δική τους ανομία ,που πάνε και αποπατούν και αφοδεύουν και κάνουν κατάληψη και λαθροεμπόριο όπου θέλουν και έχουν καταντίσει την Αθήνα να μυρίζει από τα ούρα , τα κόπρανα και την δυσωδία τους σαν γιγάντιο αφοδευτήριο.
    Πίσω από την πλάτη μας ,μας κοροϊδεύουν ,μας χλευάζουν δεν μας λαμβάνουν πιά καθόλου υπόψη. Στις χώρες τους δεν ανέχονται ούτε κάν μιά δική μας εκκλησία.Τους Κόπτες τους σφάζουν στις χώρες τους με σύστημα και στρατηγική.
    Κατάργηση τώρα του φαρσοΑσύλου τους....Τέλος σ΄' αυτή την φαρσοκοροϊδία πιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε σεις, τι κράτος είναι αυτό;
    Πως μας κατάντησαν έτσι οι πολιτικοί που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν (ΝΔ+ΠΑΣΟΚ) από το 1974 και μετά;

    Κρανιδιώτη, σε λάθος κόμμα είσαι. Σήκω φύγε από τη ΝΔ. Το κόμμα αυτό έχει πρόβλημα. Τα στελέχη του δεν έχουν ξεκάθαρες θέσεις, μιμούνται την αριστερά και δεν καταλαβαίνουν τους απλούς Έλληνες που υποφέρουν από τους λαθρομετανάστες. Η χώρα βουλιάζει στη φτώχια και στην εγκληματικότητα και τα στελέχη της ΝΔ στη κοσμάρα τους παριστάνωντας τους "Δημοκράτες" και τρέμωντας μη τους πουν "Ακροδεξιούς" και "Φασίστες" οι Συριζαίοι, οι ΑριστεροΠασόκοι Δημοσιογράφοι και υμνητές του Άρη Βελουχιώτη, και οι λοιποί λαθρολάγνοι.

    Δες το παρακάτω βίντεο στο Youtube με τις ευχαριστίες για τους λαθρομετανάστες.

    Ακόμα και σήμερα που έχουμε φτάσει στο χείλος του γκρεμού, η ΝΔ σαν κόμμα, δεν ζητάει να φύγουν άμεσα όλοι οι λαθρομετανάστες που μπήκαν παράνομα στη χώρα για να σωθούμε, αλλά ουσιαστικά ανέχεται να γεμίζουμε παρεμπόριο, μαντήλες, μωαμεθανούς και τζαμιά την Ελλάδα.
    Και όταν ήταν Κυβέρνηση 5 χρόνια έκανε ότι μπορούσε για να έρθουν και να γεμίσει η Ελλάδα λαθρομετανάστες. Ας μην ξεχνάμε και τα σύγχρονα Δεκεμβριανά του 2008, που τους άφησε όλους αυτούς να κάψουν και να λεηλατήσουν την Αθήνα.

    Ρε Κρανιδιώτη, πήγαινε σε κάποιο άλλο κόμμα που έχει πραγματικούς πατριώτες. Από εκεί θα προσφέρεις περισσότερα.

    Δες το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβεις και θα δεις ότι έχω δίκαιο. Έλεος πιά!!!

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=USfAbtOmKqc

    Αχιλλέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "Στις πόσες προβοκάτσιες καίγεται άραγε το Εθνικό Συμφέρον; "

    Να ρωτήσουμε τον μέγα υπουργό Πάκη
    που ξέρει και από λαθρομετανάστες και από πυρκαγιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. μου αρεσει που εχετε παθει πλακα με την νομικη.
    ολο το κεντρο ετσι ειναι.υπαρχουν απειρες "νομικες" σε ολη την αθηνα.

    Το "Δικτυο-forum" που χρονια κανει την ιδια δουλεια
    εκανε παλι τα μαγικα του.

    Γνωστο οτι αρκετα καλα παιδια (μεγαλα) απο εκει πληρωνονται απο την Τουρκια.

    Τωρα οσο αφορα την Νομικη.
    Η δαπ εχει πολυ υψηλα ποσοστα στις εκλογες
    Αρα στο Δοιηκητικο Συμβουλιο Φοιτητων εχει αρκετες Εδρες.

    Παρα ταυτα Ψηφησαν υπερ.

    ΤΟ ασυλο πρεπει να υπαρχει γιατι οι καιροι ειναι
    Δυσκολοι.

    Και μην βλεπετε την χλιαρη αντιδραση που εχουν στους ξενους ,εμας θα μας προσπαθησουν να μας γονατισουν.

    Η χωρα μας ειναι η χαρα του καθε πρακτορισκου....
    Δεν χρειαζετε να παει στο ασυλο του πανεπιστημιου (παρολο που υπαρχουν και κατα τοπους καποιοι ) να κανει την δουλεια του.
    Παει στα Φαναρια και "Πλενει Τζαμια" .....και αλλα πολλα επαγγελματα του "δρομου"...

    Δεν ξερω εαν το παιξαν οι τηλεορασεις οι αστυνομοι του πηγαν συνοδεια στο πλοιο στην κρητη...

    Αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καθηγητής σε αρθρο του ανέφερεε τον αριθμο τεσσάρων εκατομυρίων. Οι μετανάστες είναι πιά το 40% του ελληνικού πληθυσμου. Οταν μαζεύονται κατα χιλιάδες στις πλατειες να προσευχηθούν στον Αλλάχ και καταλαμβάνουν δημόσια κτίρια και δεν υπάρχει αντίδραση ούτε από τον γηγενή πληθυσμό ούτε από την κυβέρνηση, η λογικη μας λεει οτι εδώ έχει γίνει εχθρική εισβολή και άλωσις της χώρας.

    Τώρα τι έχουν κάνει στους Ελληνες και δεν το βλέπουν και δεν το καταλαβαίνουν ένας Θεός ξέρει.

    Οι Ελληνες είναι αυτή την στιγμή σκλαβωμένοι. Ο εχθρός ειναι και μέσα και έξω.

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 27 Ιανουαρίου 2011 3:03 π.μ.
    τη αντιδραση να υπαρχει?

    ξερεις εμεις ειμαστε επωνυμη οτι και να κανουμε θα βρουμαι την αστυνομια εξω απο την πορτα μας

    η ιστορια εχει λειξη φιλε
    και δεν ειναι απλα 4 μυρια ακομα χειροτερα ειναι

    γιατι ειναι κατα 80% αντρες

    απο το ισλαμ ερχονται 99% αντρες............. ουσιαστικα στης ηλικες 15-35 εχουν μια υπεροχη της ταξης του 1-5 με 1-4

    δεν υπαρχει η ελλαδα καταληφθηκε

    το μονο που μενη μια σικε εξεγερση
    οπως αυτη που δημιουργηται για να νομιμοποιηθουν ολοι οι λαθρομεταναστες ελλαδα

    τη νομιζεις οτι μπορει να γινει οταν για πλακα μαζευονται 100.000

    ποιος θα τους αντιμετωπιση? ολως ο ελληνικος στρατος δεν ειναι 100.000

    η ελλαδα ειναι ισλαμικο κρατος και τωρα ζουμε το τελικο σταδιο της αντικαταστασης των ελληνων........

    με τους νομους του ΔΝΤ και πρασινους φορους, πιστοποιητικα ενεργειας .... θα μας παρουν τις περιουσιες και θα φυγουμε απο τη χωρα......... απλα πραγματακια

    ετοιμαστε βαλιτσες........
    η χωρα καταληφθεί

    οποιος μείνει απλα θα θανατωθεί βίαια
    αργα η γρηγορα απο λαθρομεταναστες νομιμοποιημενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Λυπάμαι που το λέω, αλλά μόλις φάγατε το τυρί... σε λίγο θα σας παγιδεύσει και η φάκα!

    Όταν όλα τα κανάλια ασχολούνται στα μονοθεματικά δελτία τους με την κατάληψη ενός αχρησιμοποίητου, ανακαινιζόμενου κτηρίου της Νομικής από 250 μετανάστες, την ίδια ώρα βγαίνει στη "διαΔούλευση" φορολογικό νομοσχέδιο, στο οποίο περιγράφεται η περαιτέρω φορολογική ελάφρυνση των εχόντων (φορολογία διανεμόμενων κερδών στο 25%!-Ποιός άραγε θα πληρώσει τις απώλειες από τον κρατικό κορβανά;Μήπως εσείς κι εγώ;). Επίσης, οι αναλογιστικές μελέτες για τα ταμεία ασφάλισης βγαίνουν με την παραδοχή ότι τα δώρα Χριστουγέννων-Πασχα και επίδομα αδείας (400-200-200 ευρώ) δεν υφίστανται! Ακόμη και για τις συντάξεις του ΟΓΑ!
    Επιπλέον, η "γλυκειά" Μέρκελ (η οποία είναι αυτή που μας υποχρεώνει να κρατάμε όλους τους μετανάστες στην Ελλάδα!) μας ετοιμάζει νέο Σύνταγμα (αντί για την ελληνική Βουλή), όπου θα αναφέρεται ρητά ότι το έλλειμα δεν θα μπορεί να υπερβαίνει το 3%! Φανταστείτε ποιος θα πληρώνει, όταν οι πολιτικοί μας, ώς ήθισται, θα τα τρώνε... Κι όλα αυτά για να μας βοηθήσει η Φύρεριν να πτωχεύσουμε!

    Ένα σχόλιο για τους μετανάστες: Ο εχθρός μας δεν είναι οι μετανάστες αλλά αυτοί που μας κυβερνούν (τρόικα και εγχώριοι προδότες). Η κατάληψη είναι χαζή ενέργεια γιατί μπορεί πολύ εύκολα να γίνει προβοκάτσια και να δημιουργηθούν άλλα προβλήματα...

    Ένα σχόλιο για το Φ.Κρανιδιωτη: Επειδή τυχαίνει να έχω περάσει κι εγώ από πανεπιστήμιο, ο κ. Κρανιδιώτης, ο "πολλά βαρύς και όχι", και οι όμοιοί του θα κάναν κατάληψη μόνο αν καταποντιζόταν η Μύκονος ή αν γκεμιζόταν η Αράχωβα από τον Παρνασσό! Φλούφληδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μάλλον αυτό που γίνεται στη Νομική σχολή τις τελευταίες μέρες είναι κάποια ανταλλαγή φοιτητών στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus (πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών στα εκπαιδευτικά ιδρύματα) και κακώς το έχουμε παρεξηγήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τι έγινε; Φύγαν από την Νομική και πήγαν αλλού; Και λοιπόν; Είναι σαν να βγάζεις το χαρτονόμισμα από τη μια τσέπη και να το βάζεις στην άλλη. Αποτέλεσμα μηδέν. Ολόκληρο κράτος και δεν μπορεί να επιβάλλει τον νόμο σε 250 ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ και καμμια 500 τσυριζο-τσογλάνια που τα βρίσκουν έτοιμα από το μπαμπά, συνήθως Δημοσιοπολυθεσίτη υψηλόμισθο... και φυσικά αριστερόν κι αυτόν... 'Ενοιωσα ντροπή όταν είδα τον Παπουτσή με τον πρόεδρο των νομίμων μεταναστών (;;;) να παρακαλάν τους εισβολείς με το σας και με το σεις....
    Μάθανε πως... απ' αυτό... πλακώσαν και οι προέδροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αληθεύει πως οι 300 μετανάστες θα μετακινηθούν στο κτίριο της βουλής;
    Ισχύει και εκεί το άσυλο ακριβώς για 300. Βουλευτικό. Ούτως ή άλλως η Μέρκελ και το ΔΝΤ αποφασίζει οπότε η βουλή των 300 αδυνατεί να εκφράσει τη βούληση των 11.000.000 Ελλήνων. Τί τους θέλουμε; Αντικατάσταση. θα μας έρθουν και ποιο φτηνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.