5/1/11

Νέα χρονιά, ίδιο σκηνικό από τους Τούρκους στο Αιγαίο

Μερικές συνήθειες, όπως οι τουρκικές παραβιάσεις, δεν αλλάζουν για κανένα λόγο... Τέταρτη μέρα του 2011, η τουρκική πολεμική αεροπορία επανέλαβε την πρακτική της αποστολής μαχητικών αεροσκαφών στο Αιγαίο, με το αιτιολογικό της δήθεν εκπαιδευτικής δραστηριότητας.

Δεκαέξι τουρκικά μαχητικά, οκτώ εκ των οποίων οπλισμένα, εισέβαλαν σε περιοχές του βόρειου και κεντρικού Αιγαίου, χωρίς να έχουν υποβάλλει προηγουμένως σχέδια πτήσης και προχώρησαν σε τέσσερις παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου.

Δεν σημειώθηκαν εμπλοκές μεταξύ των τουρκικών μαχητικών και των ελληνικών αεροσκαφών επιφυλακής.

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, «όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική».
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

2 σχόλια:

  1. Οταν παραβιαζουν τον εθνικο εναεριο χωρο σε απειλουν με πολεμο και ο ηγετης του λαου τρεχει στην τουρκια για διαβουλευσεις με τον εχθρο πεστε μου με ποιο σθενος θα εξυπηρετησει τα Ελληνικα συμφεροντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ Ελληνικα συνφεροντα θα εξυπηρετηθουν μονο οταν "ενας ανθυποσμυναγος" πατησει το κοκινο κουμπι "καταλαθος" οταν ο GIORGOS ειναι εκει.. και μονο τοτε σταματουν ολα.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.