5/1/11

Φαήλος Κρανιδιώτης: «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ» ΚΟΧΙΜΠΑ


Πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι και κυκλοφορήσει το προηγούμενο άρθρο μου στη "δημοκρατία" για τη λαθρομετανάστευση και τον εγκληματικό ρόλο της Τουρκίας, άρχισαν τα όργανα. Οι ιέρειες της "πολιτικής ορθότητας", οι "αριστεροί" με τις δεξιές τσέπες και οι ντεμί σεζόν τρόφιμοι των πολιτικών ιδρυμάτων εξανέστησαν στα ερτζιανά και σπάσανε τα μολύβια τους από κολωνακιώτικο μένος στα περιτυλίγματα των cd, που υποδύονται τις εφημερίδες του Μνημονίου.

Οι γνωστές γιάφκες της βαριάς κι ασήκωτης προόδου στο Ντα Κάπο και το Τζάκσον ανταριάστηκαν. Φρεσκοαναμμένα κοχίμπα τσακίστηκαν από θυμό στα κρινοδάχτυλα των μπιστικών της καθεστωτικής παραπληροφόρησης. Αυτοί που θέλουν οι Πακιστανοί κι οι Αφγανοί να μένουν στις γειτονιές των άλλων θύμωσαν. Γι' αυτό λοιπόν θα θέσω μερικά απλά ερωτήματα...
Τι σχέση έχει με τα ανθρώπινα δικαιώματα η παράνομη είσοδος κι η ασύδοτη δράση των Σομαλών και Νιγηριανών νταβατζήδων και ναρκέμπορων; Πόσο αριστερή ή 'εστω προοδευτική είναι η κακουργηματική δράση των δουλεμπορικών συμμοριών που απαρτίζονται από τούρκους μαφιόζους, στρατιωτικούς, στρατοχωροφύλακες, λιμενικούς και τους Αφγανούς ή Πακιστανούς συνεργούς τους, που εκμεταλεύονται, διακινούν κι ενίοτε βασανίζουν ή σκοτώνουν για τα "ναύλα" κοπάδια εξαθλιωμένων συμπατριωτών τους;
Ποιός καταστατικός χάρτης περιλαμβάνει τα "μπάτε σκύλοι, αλέστε" δικαιώματα των δουλεμπόρων, των προαγωγών, των ντίλερ της ηρωίνης;
Ποιό προοδευτιλίκι περιλαμβάνει τους Κοσοβάρους, που εξαπατούν, εγκλέιουν και "σπάνε" με ομαδικούς βιασμούς δύστυχα κορίτσια από την Αν. Ευρώπη, τα οποία μετά εξάγονται για πορνεία από τη ληστρική "δημοκρατία" του εμπόρου ανθρωπίνων οργάνων, Χασίμ Θάτσι, και στην Ελλάδα, πωλούμενες στους προαγωγούς με το κεφάλι, σαν μοσχάρια;
Οι μαύροι πωλητές cd και "μαϊμούδων" με τα απλωμένα πανιά μπροστά στα νόμιμα μαγαζιά που ξεσχίζει κι οδηγεί στο λουκέτο η κρίση, δεν είναι παρά η λιανική της ιταλικής μαφίας. Διαβάστε τα συγκλοσνιστικά "Γόμμορα" του Ρομπέρτο Σαβιάνο ή δείτε τη βραβευμένη στις Κάννες ομώνυμη ταινία του Ματέο Γκαρόνε, βασισμένη στο βιβλίο. Θα μάθετε ότι ο χαλαρός μαυρούλης με τους τρεις τσιλιαδόρους στην Ερμού όχι μόνο δεν πληρώνει φόρους, ΦΠΑ, ΤΕΒΕ και άλλα μπανάλ, όχι μόνο βοηθάει στο κλείσιμο νόμιμων επιχειρήσεων, αλλά μπήκε παράνομα στη χώρα, επικαλείται "μαϊμού" διώξεις για να ζητήσει πολιτικό άσυλο και σου πουλάει "μαϊμούδες", με τα κολλαριστά ευρώπουλά σου να καταλήγουν εν μέρει, κατευθείαν στ' αφεντικά της ναπολιτάνικης Καμόρα και των άλλων εγκληματικών οργανώσεων.

Οι παράνομοι, αδέρφια, δεν έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους νόμιμους. Όποιος είναι υπέρ της ελεύθερης κι ασύδοτης εισόδου λαθρομεταναστών ή υπηρετεί ξένα συμφέροντα ή είναι ηλίθιος. Σίγουρα πάντως είναι υπέρ της μαύρης εργασίας. Εξυπηρετεί τα συμφέροντα αυτών που θέλουν μεροκάματα πείνας.
Η ασφάλεια στα σύνορα, στους δρόμους, στα σπίτια είναι συνταγματική επιταγή κι αναφαίρετο δικαίωμα του Έλληνα πολίτη. Όχι, δεν είμαστε ο περιούσιος λαός, δεν είμαστε οι εκλεκτοί κι οι λαθρομετανάστες δεν είναι υπάνθρωποι ούτε ανθρώπινα σκουπίδια. Αυτοί που τους εκμεταλεύονται και τους απομυζούν, οι δουλέμποροι και οι επικοινωνιακοί "συνήγοροί" τους είναι.
Η Πατρίδα όμως είναι το σπίτι μας. Στο σπίτι του ο καθένας από εσάς ζει με την οικογένειά του και μπορεί να φιλοξενήσει και άλλους τέσσερις, πέντε, άντε δέκα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης κι αυτό όχι για πάντα. Δεν μπορείς να φιλοξενήσεις 40 ή 50. Δεν μπορεί κανείς να σας απαιτήσει να είναι η πόρτα ορθάνοιχτη και να μπιανοβγαίνει όποιος του καπνίσει. Δεν θα ανεχόστασαν ποτέ κάποιος γείτονας να πλουτίζει πουλώντας σε ξένους είσοδο και διαμονή στο δικό ΣΑΣ σπίτι, όπως κάνει το κράτος - δουλέμπορος, η Τουρκία.
Δεν θα δεχόστασαν ποτέ οι παράνομοι "φιλοξενούμενοι" σας να σας επιβάλλουν τον τρόπο ζωής τους, να κάνουν με το ζόρι ναμάζι στο σαλόνι σας.
 Ο Αντώνης Σαμαράς είπε πέρυσι ότι "είμαστε χώρα, δεν είμαστε χώρος, είμαστε λαός, δεν είμαστε πληθυσμός".
  Έχουμε κοινή γλώσσα, καταγωγή, θρησκεία. Είμαστε η Πατρίδα. Εμείς όλοι.
 Η προστασία των συνόρων, η διαφύλαξη της εθνικής, θρησκευτικής και κοινωνικής συνοχής είναι πατριωτικό καθήκον και συνταγματική επιταγή. Η ανοχή στην παρανομία, η δικαιολόγηση αυτής, είναι εγκλήματα.
Μια άνευ προηγουμένου ισλαμική εισβολή βρίσκεται σε εξέλιξη με τη σύμπραξη της Τουρκίας, του κράτους - δουλεμπόρου.
Η απειλή δεν είναι απειλή, είναι πράξη, ανοιχτός καθημερινός πόλεμος.
Η κυβέρνηση, αφού με τις εντολές της, λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, άφησε ασύδοτες τις δουλεμπορικές συμμορίες να σπρώχνουν στρατιές μέσα στα σύνορά μας, τώρα ανακοινώνει .... μέτρα. Το 23% της άκρας Δεξιάς σε γειτονιές όπως ο Άγιος Παντελεήμονας αλλά και η οργή των πολιτών που ζούν σε συνοικίες που έχουν μεταβληθεί σε χωματερές ψυχών φαίνεται πως τράβηξαν το μανίκι της χαρωπής ΜΚΟ, που υποδύεται την κυβέρνηση.
Για τον λόγο αυτό ή γιατί διαβάζει "δημοκρατία" ο υπουργός Προ. Πο., Χρήστος Παπουτσής, μετά από μερικές εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες, κυρίως μουσουλμάνους, εξαγγέλλει τείχος στο Εβρο και "σκούπα" στην εκπορθημένη Πάτρα. Θυμόμαστε πέρυσι όταν συνεπλάκησαν με λοστούς και μαχαίρια Αφγανοί με Σομαλούς και κυνηγώντας οι μεν τους δε μπήκαν σε εκκλησία, όπου γινόταν γάμος; Το πατρινό ζευγάρι θα έχει αξέχαστες φωτογραφίες από το μυστήριο!
Οι πραγματικοί φασίστες καθυβρίζουν τους απλούς ανθρώπους θεωρώντας τους "ρατσιστές". Πάνε στις εξαθλιωμένες γειτονιές και κάνουν πολιτικό και δημοσιογραφικό τουρισμό. Πόρνες, νταβατζήδες, ναρκέμποροι, παράνομοι λιανοπωλητές της Μαφίας, επαίτες και κοπάδια ξέμπαρκων δύστυχων που ψάχνουν τρόπο να φύγουν στη Δυτική Ευρώπη είναι η ατραξιόν.
Μετά, μόλις σκοτεινιάσει, τα «αντιρατσιστικά» κοχίμπα, οι παχιές ΜΚΟ και τα «προοδευτικά» montblanc της παραπληροφόρησης θα αποσυρθούν στην ασφάλεια των σπιτιών τους στο Κολωνάκι, στο Ψυχικό και στην Εκάλη, ενώ οι μικρονυκοκυραίοι θα μείνουν αμανάτι με τους μουσαφίρηδες, που ποτέ δεν προσκάλεσαν, με την υποβάθμιση, την εξαθλίωση και την εγκληματικότητα.
 Η τήρηση του νόμου δεν είναι δα καμιά φοβερή επανάσταση, όμως μπορεί, σχεδόν τζάμπα, να αλλάξει την ποιότητα ζωής των απλών ανθρώπων προς το καλύτερο.
Όποιοι δικαιούνται πραγματικά πολιτικό άσυλο, όποιοι έχουν αληθινούς ανθρωπιστικούς λόγους, θα μπορούν κατ' εξαίρεση να μείνουν. Όσοι χρειάζονται για την οικονομική παραγωγή θα προσκαλούνται και θα έρχονται νόμιμα. Όσους πραγματικά χρειαζόμαστε. Με μηχανισμούς υποδοχής και αφομοίωσης, μετα πλήρη δικαιώματα των Ελλήνων εργαζομένων, εαν θα υπάρχουν σε λίγο τέτοια.
Μην ακούτε τους «προοδευτικούς», αληθινούς φασίστες. Ψεύδονται ενσυνείδητα. Οι Έλληνες πουθενά δεν πήγαμε σαν ακρίδες. Παντού πήγαμε οργανωμένα, στη σειρά, μετά από ιατρικές εξετάσεις κι αφού μας περίμενε η δουλειά στη Γερμανία, στο Βέλγιο, στην Αυστραλίας, στις ΗΠΑ.
Ήμαστα λαός μεταναστών, όχι λαθρομεταναστών. Είμαστε ανθρωπιστές, αλλά δεν είμαστε αυτόχειρες.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,  στο φύλλο της 5ης Ιανουαρίου 2010

56 σχόλια:

  1. Στο χωριό μου λένε μια παροιμία "Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί"

    Σοφά ο Κος Κρανιδιώτης δεν αναφέρει πουθενά την πορεία του Μαύρου Χρήματος και τον ρόλο των Διακινητών Λαθρεμπόρων.Μην προκαλέσουμε και άλλη θύελλα

    Ετσι αναλώνεται σε μια ανάλυση λαικιστική, (ειλικρινά το έχω ξαναπεί μου θυμίζει τις ένδοξες μέρες της Αυριανής).

    Παρατηρώ επίσης την απουσία της Λέξης Αλβανός ή Αλβανία προσέχουμε τις κακοτοπιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ,
    ωραία τα λέει.

    Οταν ήταν ο Παυλόπουλος τι έλεγε ;
    για τα Δουβλίνο ΙΙ ;

    Τώρα τα θυμηθήκαμε ;

    Ολοι ίδιοι είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. - Το πόσο συμφωνώ ή όχι -με την «ουσία» του άρθρου- απόλυτα ή εν μέρει, μικρή σημασία έχει. Ανυπομονώ όμως -και προσκαλώ- για συγκεκριμένο αντίλογο
    Υγ.:
    - Να μείνω πρώτα «εθνιστής»... για να τιμώ μεγάλους,
    κι’ είμαι μετά διεθνιστής, με σεβασμό στους άλλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι ενδιαφέρουσα μια αντιπαράθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη στο indymedia όπου αυτοί οι τόσο "αριστεροί" και "δημοκράτες" ερίζουν για την "προοδευτική" τους δράση τη βραδιά της πρωτοχρονιάς στην Αθήνα. Προφανώς, το ασκέρι από άνδρες, νέους, μουσουλμάνους, κυρίως αφγανούς, μαροκινούς και αλγερινούς (αφού ακόμα και πακιστανοί και μπαγκλαντεζιανοί θεωρούνται μάλλον ανεπιθύμητοι), λες και όλα αυτά δεν αποτελούν σεξιστικές, φυλετικές και θρησκευτικές διακρίσεις, είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται από νωρίς με καλά οργανωμένες προσυγκεντρώσεις και πορείες προς την πλατεία συντάγματος για τις οποίες δεν μάθαμε ούτε και θα μάθουμε ποτέ. Το λάθος έγινε όταν νεαροί αλβανοί πήγαν να γορτάσουν, δεν φτάνει που ήταν λευκοί, προκάλεσαν το δημόσιο αίσθημα φέρνοντας και τις κοπελιές τους και τόλμησαν να ανάψουν και πούρα. Ε, τότε οι άλλοι δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν και όρμησαν ...στις γυναίκες. Οι αλβανοί τόλμησαν να αντισταθούν και άρχισαν οι βιαιοπραγίες. Κάποιοι λοιπόν από τους "προοδευτικούς" επαναστάτες έσπευσαν να υπερασπιστούν τους αλβανούς ενάντια στο ασκέρι που τους είχε βάλει στη μέση. Και άναψαν οι κατηγορίες από τους υπόλοιπους για την "προδοσία", την "αλόγιστη βία" και τον "ρατσισμό" κατά των "μεταναστών".

    Θα είχε ενδιαφέρον μια μελέτη για τον τζίρο της όλης επιχείρησης αφού για να φτάσουν εδώ όλοι αυτοί οι άνθρωποι εξ ανατολών (έφτασαν φέτος περί τις 150.000 άρα υπολογίζοντας προοδευτική αύξηση τα προηγούμενα 10 χρόνια - πριν είχαμε τους αλβανούς - πρέπει να είναι περί το 1.000.000) χρειάστηκαν με μετριοπαθείς εκτιμήσεις περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια, περίπου 5 εκατομμύρια το χρόνο, που σίγουρα οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν και δεν έχουν να δώσουν (αν είχε μια οικογένεια 5000 το κεφάλι στο αφγανιστάν θα ήταν άρχοντες). Προφανώς είναι "επένδυση" κάποιων άλλων που από το δουλεμπόριο, την πορνεία, το εμπόριο ναρκωτικών, φανάρια, επαιτεία, προστασία κλπ. κερδίζουν μεγάλα ποσά. Αλλά και γι' αυτούς ακόμα αυτή ειναι η αμοιβή τους από τα κέντρα εκείνα που παίζουν τα γεωπολιτικά τους παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Στρατηγός ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ρύθμιζε τό θέμα τών μετοίκων καί εργατών-δούλων(εκ τού δουλευω=εργάζομαι επαγγελματικά..υπηρετώ).
    Γνώριζε τά πάντα!
    Τώρα;
    Χάος!!!
    Ευ γε στήν Ευρωπαικιά Ενωσούλα...!
    Σαρκαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά τα λέει ο Κρανιδιώτης, αλλά το κόμμα του η ΝΔ έχει μεγαλο-στελέχη όλους αυτούς που συχνάζουν στο Κολωνάκι και παριστάνουν και αυτοί τους ψευτο-προοδευτικούς και τους λαθρολάγνους, όπως τα στελέχη της Αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ.

    Δεν θυμάστε όταν η ΝΔ ήταν κυβέρνηση που άφησε όλους αυτούς να κάψουν και να λεηλατήσουν την Αθήνα στα Δεκεμβριανά του 2008;

    Ρε Κρανιδιώτη, καλά τα λες, αλλά σήκω φύγε από τη ΝΔ, το κόμμα αυτό έχει σοβαρό ιδεολογικό πρόβλημα χωρίς ξεκάθαρες θέσεις σε πολλά θέματα όπως και στη λαθρομετανάστευση.

    Επίσης, άν πρόσεξες, πολλά από τα μεγαλο-στελέχη του είναι μιμητές της αριστεράς και επιπλέον απίστευτα αλαζονικοί τύποι (βλ. διαδρομιστές στη Ρηγίλλης, κ.λπ.).

    Άσε που έβαλαν και αυτοί το χεράκι τους στην καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας μαζί με το ΠΑΣΟΚ.

    Πήγαινε σε κανένα Πατριωτικό κόμμα, από εκεί θα προσφέρεις περισσότερα.

    Αχιλλέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1.Ο «Ιός» της εμπάθειας τυφλώνει: Έλληνες μετανάστες στις ΗΠΑ

    α.Ο "Σοφός" της συμπάθειας ξεστραβώνει. Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

    1.ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ 1929-30

    α.ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1999-2010

    Έτσι για να υπάρχει μια ισορροπία στον υπερευαίσθητο σχολιαστή, γιατί η δική του πλάστιγγα γέρνει μονόπαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κανονικά το άρθρο του Φαήλου θα έπρεπε να το δημοσιεύσετε αύριο.

    Να πάρει και κανένας την εφημερίδα.

    Εγώ πάντως την πήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υμέτερος είναι πολύ εύκολο να κρεμιέσαι σε ένα κλαδί και να ουρλιάζεις, σαγηνεύει τον όχλο η κραυγή. Δεν μπορεί να υπάρξει χώρος για λογική απάντηση.

    Φυσικά με την παρουσία του Κου Σαμαρά επήλθε και η κάθαρση, φυσικά και δεν ρέει στα Ταμεία της Ν.Δ. Μαύρο Χρήμα, Φυσικά και δεν υπάρχουν διακινητές και επίορκοι που χρηματίζονται απο το Εμπόριο Ανθρώπων,Επιχειρηματίες και Επιχειρηματικά συμφέροντα που δεν χρησιμοποιούν σθηνό εργατικό δυναμικό και φυσικά και αν υπάρχουν δεν ανήκουν στην Ν.Δ (μόνο που τυχαία ο Κος Παπούλιας υπέγραψε την μονομερή άρση του εμπολέμου και μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη με ΥΠΕΞ Σαμαρά άρχισε η κάθοδος των ΑΛβανών).

    Ελλάδα χώρα και χώρος που μπορεί κάποιος ελεύθερα να ζεί τον Μύθο του μην ξεχνάμε ότι όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε αυτός ήταν που αποκάλυψε το φιάσκο του Ναιρόμπι.

    Η Πληροφορία ότι είναι ο δημιουργός του Σύμπαντος ελέγχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρέπει να χτυπήσουμε κατά μέτωπο μερικά επικοινωνιακά επιχειρήματα των λεφτάδων αντιρατσιστών:

    1."οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα είναι 250.000"
    Μόνο οι Αλβανοί σύμφωνα με δημοσιεύματα και με τη δήλωση του εκπροσώπου των Αλβανών εργατών στην Ελλάδα είναι 1.500.000

    2. Δεν υπάρχουν "λαθραίοι άνθρωποι"

    Δεν υπάρχουν και λαθραίες χώρες όπου ο καθένας μπορεί να βιάζει, να σκοτώνει να γδέρνει άλλους ανθρώπους.

    3. Πόσες ΜΚΟ ασχολούνται με θέματα μεταναστών και από που προέρχονται τα έσοδά τους?

    4.Γιατί στην Ελλάδα δεν εφαρμόζεται ο νόμος? Μήπως το σύνταγμα είναι ρατσιστικό?

    5. Γιατί δεν υπάρχουν μεταφραστές
    στις ΜΚΟ ώστε να γνωρίζουμε από που προέρχεται ο κάθε έποικος?

    6.Τέλος πόσους ανθρώπους σκότωσαν οι Έλληνες στο Αφγανιστάν και πόσους οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα,από το 1990 και μετά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακρίτας είπε...
    Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010
    “Οι Μουσαφιραίοι”, από τον Φαήλο
    Παρατηρώ επίσης την απουσία της Λέξης Αλβανός ή Αλβανία προσέχουμε τις κακοτοπιές
    5 Ιανουαρίου 2011 2:07 μ.μ.

    Ακριτα
    Για προσεξε λιγο πριν τι γραφει για Αλβανους


    Μ. Κρανιδιώτη
    εφημερίδα “δημοκρατία” 29-12-10
    Όταν έπεσε ο πειναλέος “παράδεισος” του Χότζα και των συντρόφων του, η αλβανική πλημμυρίδα των αθλίων ξεχύθηκε προς την Ελλάδα και την Ιταλία. Τόσκοι, Γκέγκηδες και Τσάμηδες, μουσουλμάνοι, ορθόδοξοι και μιδρίτες, πήραν τ' αρχαία μονοπάτια του Νότου. Η πλειοψηφία τίμιοι κι εργατικοί, φαμελιάρηδες, ανάκατοι όμως με μια διακριτή μειοψηφία φυλακόβιων πλιατσικολόγων. Φονιάδες, ληστές, νταβατζήδες και πρεζέμποροι, κατέλαβαν τα εδώλια του Μικτού Ορκωτού, του Τριμελούς Κακουργημάτων και τις φυλακές, κάνοντας καθημερινότητα εγκλήματα ασύλληπτης αγριότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αρχέλαε μίλησα για την σημερινή ανάρτηση.Ευχαριστώ για την ενημέρωση όμως και πάλι δεν λέει την αλήθεια η πλημμυρίδα δεν άρχισε με την πτώση του Χότζα μόνο, αλλά μετά απο την υπογραφή της μονομερούς άρσης του εμπολέμου και μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη με ΥΠΕΞ Σαμαρά στα Τίρανα (και φυσικά είχε υπάρξει μεγάλη πίεση για φθηνά εργατικά χέρια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ακρίτα, αν είναι να χτυπάμε αυτούς που βγαίνουν δημόσια και μιλάνε , είμαστε χαμένοι από χέρι.
    Ο Φαήλος είναι ο πρώτος που μιλάει σε εφημερίδες για τους "επαγγελματίες αντιρατσιτές".
    Μη κόβεις τη φόρα της κοινωνίας,αυτό το έχει αναλάβει το ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατί αναρτάτε το άρθρο αφού
    ο Ακρίτας εμφανίζεται να βάλλει πρώτος τον λίθο;

    Ο ανεμιστήρας που πετάει τη λάσπη...

    Εξάλλου, πως δεν αναφέρονται οι Αλβανοί; Οι Κοσοβάροι και ο Θάτσι που αναφέρει ο Φαήλος τί είναι;

    Μιλάμε για ατέλειωτη ανοησία και κακοήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πές τα Κε Κρανιδιώτη !!! Πες τα χρυσόστομε.!!!Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Το Μεσολόγγι το μικρό Τουρκιά δεν προσκυνάει."
    Θα ήθελα να ενημερώσω τον ανώνυμο, και όλους τους ιδίους ότι εμείς, οι απλοί ανώνυμοι Έλληνες πολίτες, κάναμε υπομονή χρόνια ολόκληρα, όσο καιρό οι διάφοροι κατασπαταλούσαν τον κόπο μας και μας ξεφτύλιζαν στο εξωτερικό.
    Τώρα δε που αποθρασύνθηκαν τελείως, ζητούν να βάλουν και χέρι στην ζωή μας.
    Να θυμάστε ένα πράγμα:
    Όταν καταρεύσσει η κατάσταση, κάτι που όπως όλα δείχνουν θα γίνει σύντομα, θα έρθουμε για εσάς. Δεν θα σας μιλήσουμε, δεν θα σας συλλάβουμε, δεν θα σας δικάσουμε. Θα σας σφάξουμε στο γόνατο.
    Δεν μπορείτε να μας βρείτε γιατί είμαστε ανώνυμοι, ανεξάρτητοι και δεν μας ξέρετε. Ούτε έχουμε φακέλλους στην αστυνομία.
    Είμαστε οι εκδικητές της φυλής, που ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, ενστικτωδώς.
    Η ώρα που οι ξενόφερτες αξίες και αρχές που μας φέρανε απέξω και τα διάφορα πρέπει, τελείωσαν.
    Είμαστε η Νέμεσις της φυλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνώ απόλυτα με το Φαήλο,αλλά και με τον σχολιαστή Αχιλλέα. Τι κάνει ο Φαήλος με την Νέα Δημοκρατία? Χάνει μόνο την αξιοπιστία του. Τα επιχειρήματα του είναι πολύ πειστικά καθώς και ο τρόπος γραφής του, πιασάρικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έχουν πλάκα τα πιο πάνω, αναφέρομαι σε ο΄σους τα έβαλαν με τον Φαήλο Κρανιδιώτη. Δολοφονικά υπονοούμενα, γενικότητες, αστειάκια, φευγάτες πονηριές κτλ, αλλά κανένα επιχείρημα. Στην Ελλάδα αυτών που λένε την αληθεια τους δολοφονούν τον χαρακτήρα και οι δολοφόνοι λένε τους εαυτούς τους "προοδευτικούς". Ας διαβάσει κανείς την ανάλυση του Κονδύλη για τους "προοδευτικούς" και είμαι σίγουρος θα ψάξουν να βρούν λιγότερο άθλιο επιθετικό προσδιορισμό για τους εαυτούς τους. Ο Κρανιδιώτης είναι καταπέλτης. Αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ένα πρέπει να γίνει κατανοητό: Το τι έκανε η ΝΔ παλιά δεν μπορεί να αφορά στον Κρανιδιώτη. Ο τελευταίος, μαζί με τον Λαζαρίδη και λίγους άλλους, προσπαθούν να απεμπλέξουν το κόμμα από τα θολά νερά του "μεσαίου χώρου", στα οποία το είχε ρίξει ο Καραμανλής ο ολίγιστος με συμβουλάτορα τον Λούλη και να το επαναφέρουν στην παλιά του θέση, αυτήν της πατριωτικής, λαϊκής δεξιάς. Ναι, δεξιάς, μιας κουβέντας που τόσα χρόνια την ξόρκιζαν, προσπαθώντας να βγουν σε όλους από τ' αριστερά και συμπλέοντας στον εθνομηδενισμό με το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΝ.

    Υπάρχουν, όμως, πολλοί στο κόμμα που αντιδρούν στην σκληρή, αλλά ξεκάθαρη αυτή γραμμή του συμβούλου και φίλου του Σαμαρά, Φ. Κρανιδιώτη, ο δε Σαμαράς δεν έχει ούτε το ανάστημα ηγέτη, ούτε την απαιτούμενη αποφασιστικότητα να επαναφέρει το κόμμα στην φυσιολογική του τροχιά. Έτσι αρκείται να κρατά ισορροπίες, μέχρι να δει προς τα πού γέρνει η πλάστιγγα.

    Δεν νομίζω ότι τελικά θα καταφέρει τίποτε ο ομάδα Κρανιδιώτη και μάλλον βλέπω σύντομα και τον ίδιο να αποχωρεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΝΑΝΕ...

    τους ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ Κ*ΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΡΕΜΟΥΛΑ.

    ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. του συμβούλου και φίλου του Σαμαρά, Φ. Κρανιδιώτη, ο δε Σαμαράς δεν έχει ούτε το ανάστημα ηγέτη,
    5 Ιανουαρίου 2011 4:24 μ.μ.

    Εχω την εντυπωση οτι το κουστουμι
    "κρανιδιωτης" ειναι πολυ μεγαλο για τα μικρα νουμερα που αρμοζουν στα μετρα του Σαμαρα.Μαλλον το αντιθετο μπορει να συμβει οταν ερθει η ωρα και δεν θα λαμβανονται υποψιν οι..."γραμμες αιματος" των ακαμματιδων πολιτικων.Τοτε ο Σαμαρας
    θα πρεπει να θεωρησει ρουσφετι να του ανατεθει να φτιαχνει τον βαρυ γλυκο του Κρανιδιωτη στο καφενειο του νεου κομματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δημώδες


    Η ΔΕΣΠΩ

    Αχός βαρύς ακούετε,πολλά τουφέκια πέφτουν.
    Μήνα σε γάμο ρίχνονται,μήνα σέ χαροκόπι;
    Ουδέ σε γάμο ρίχνονται,ουδέ σέ χαροκόπι.
    Η Δέσπω κάνει πόλεμο μέ νύφεν καί μέ αγγόνια.
    -Γεώραινα,ρίξε τ'άρματα,δέν είναι εδώ το Σούλι,
    Εδώ είσαι σκλάβα τού πασα,σκλάβα τών Αρβανίτων.
    -Τό Σούλι κι άν προσκύνησε κι άν τούρκεψεν η Κιάφα,
    Η Δέσπω α φ έ ν τ ε ς λ ι ά π η δ ε ς δέν έκαμε,δέν κάνει,
    Δαυλί στό χέρι άρπαξε,κόρες καί νύφες κράζει:
    -Σκλάβοι Τουρκών μή ζήσωμε!παιδιά,μαζί μου ε λ ά τ ε.
    Καί τά φουσέκια ανάψανε κι όλοι φωτιά γενήκαν.
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΨΩΜΑΛΛΙΑΔΕΣ,ΤΟΥΣ ......


    ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ,ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ
    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Με τι μυαλο να κανεις σχολιο σ'αυτην την αναρτηση οταν η φωτογραφια που το συνοδευει σε αποπροσανατολιζει και σε κανει να ονειρευεσαι,[για μενα τον ηλικιωμενο μιλαω].Παντως Φαηλο,λαθος χωρο διαλεξες,σε βλεπω γρηγορα να διαφωνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ακρίτα, μπορείς να κάνεις λίγο σαφέστερη την άποψή σου; Από τα σχόλιά σου ψιλομπερδεύτηκα. Βασικά συμφωνείς ή διαφωνείς με την άποψη του Κρανιδιώτη; Ή μήπως συμφωνείς μεν με την άποψη, αλλά διαφωνείς με τον τρόπο που τη διατύπωσε; Σίγουρα ο τρόπος της διατύπωσης του άρθρου του Κρανιδιώτη δεν είναι "πολιτικά ορθός", άλλωστε αυτό το έχουν επισημάνει τις τελευταίες μέρες άνθρωποι πολύ πιο "έγκυροι" από εμάς, όπως ας πούμε ο Πρετεντέρης, ο Σωμερίτης, η Κάτια Μακρή, και λοιποί γίγαντες της καθώς πρέπει δημοσιογραφίας (επί πλέον, σε αυτούς οφείλουμε το ότι προσπάθησαν να μάς ανοίξουν τα μάτια, όταν έγραφαν σε όλους τους τόνους ότι τα άρθρα του Κρανιδιώτη είναι λαϊκιστικά...).

    Μια δεύτερη απορία μου έχει να κάνει με την πολιτική σχέση του Κρανιδιώτη με τον Σαμαρά, την οποία έμμεσα επικαλείσαι. Αν κατάλαβα αυτά που λες, επειδή ο Κρανιδιώτης είναι πολιτικός φίλος του Σαμαρά, δεν πρέπει να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την άποψή του, άσχετα αν είναι σωστή ή λάθος! Πάει καλά μέχρι εδώ;

    Και κάτι ακόμα, γιατί πιστεύω ότι θα συμφωνείς πώς η πληροφόρηση είναι προτιμότερη από την παραπληροφόρηση. Το άνοιγμα των συνόρων με την Αλβανία ήταν "έργο" αρμοδιότητας Θ. Αναγνωστόπουλου (Υπ. Δημ. Τάξεως, όπως τώρα ο φράχτης στον Έβρο είναι έργο Παπουτσή), ουσιαστικά όμως του Μητσοτάκη. Αυτό το είχε παραδεχτεί ο ίδιος ο Αναγνωστόπουλος το 1998 σε τηλεοπτική εκπομπή του Τράγκα, όταν σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι για το άνοιγμα των συνόρων "δεχθήκαμε ισχυρή παρότρυνση από τους Αμερικανούς", για να του ανταπαντήσει ο Τράγκας: "Κομψά το θέσατε".

    Κλείνοντας το σχόλιό μου, επανέρχομαι στο βασικό ερώτημα: Δεν είναι χρήσιμο να διατυπώνονται απόψεις σαν του Κρανιδιώτη, ιδιαίτερα όταν αυτός μετέχει σε ένα από τα θεωρούμενα μεγάλα κόμματα; Παλιότερα κάτι τέτοιο θα ήταν αδιανόητο, ως μη πολιτικά ορθό. Επομένως, τώρα που έχει οξυνθεί το πρόβλημα, δεν πρέπει να ακούγονται τέτοιες φωνές και στα μεγάλα κόμματα; Τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συμφωνώ φυσικά με όλα τα αυτονόητα που αναφέρει στο άρθρο του ο αγαπητός φίλος Φαήλος. Επειδή, όμως, δεν πρέπει να θεωρούμε ότι ανακαλύψαμε την Αμερική, θα ήθελα να παραθέσω τρία μόνο (από τα εκατοντάδες σχετικά) δημοσιεύματα της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Ελληνικές Γραμμές», για να φανεί ότι κάποιοι τα λέγαμε και τα γράφαμε πάνω από μία δεκαετία πριν. Τότε βεβαίως ήμασταν «φασίστες»!...

    http://www.e-grammes.gr/article.php?id=45

    (Δημοσιεύθηκε 24/10/2000, δηλαδή 10,5 χρόνια από σήμερα!)

    http://www.e-grammes.gr/article.php?id=1185

    (Δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο 2002, δηλαδή 9 χρόνια από σήμερα!)

    http://www.e-grammes.gr/article.php?id=1852

    (Δημοσιεύθηκε 02/09/2005, δηλαδή 5,5 χρόνια από σήμερα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Με τους Κουρδους επαναστατες η Μη του πελατη του Οτσαλαν θα μας πει κατι ; Ηταν νομιμοι η παρανομοι; Για κατι εκτροπα που εκαναν τοτε συγκαταλεγονται στα εκτροπα των τωρινων μεταναστων ; (πεστε τους οπως θελετε )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι υπερμαχοι της ελληνοισραηλινης "συμμαχιας" και οψιμοι εχθροι των Τουρκων υπεραμυνονται των αλβανων του Χοτζα και καταφερονται εναντιον του Κρανιδιωτη.
    Αααα ρε Καπλανι, και Κολομπανι που σας χρειαζεται η αντε ενας Νικος Δημου.


    Λιζα Ι.Χαλαουα
    υποψηφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οταν βρίσκονται στήν αντιπολίτευση τά λένε πολύ ωραία. Πράγματι τό άρθρο είναι τέλειο, αλλά πρέπει νά συνοδευτεί μέ παραίτηση από ένα κόμμα πού μάς φόρτωσε χιλιάδες ξένους βαρυποίνιτες οι οποίοι έχουν οδηγήσει στό θάνατο χιλιάδες αθώους ανθρώπους.
    Από ένα κόμμα πού μας φόρτωσε εκατομμύρια μουσουλμάνους οι οποίοι θά αποτελέσουν ωρολογιακή βόμβα γιά τήν εθνική μας ασφάλεια καί ακεραιότητα.

    Είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα πού απειλούνται τά σύνορά μας διαρκώς καί τά δύο μεγάλα κόμματα πρωταγωνιστούν στίς παραχωρήσεις στό κράτος πού απειλεί τά σύνορά μας.

    Η Ν.Δ. υπήρξε τό ίδιο άθλια καί προδοτική στά μεγάλα εθνικά θέματα όπως καί τό ΠΑΣΟΚ. Αδυνατώ νά εντοπίσω δiαφορές.


    Μία απάντηση στόν Ιό του Σόρος είναι ότι η μετανάστευση στήν Αμερική είχε σάν αποτέλεσμα τή γενοκτονία όλων των ιθαγενών της Ηπείρου. Κάτι πού θεωρείται λεπτομέρεια από τούς πάντες.

    Κακώς κατ' εμέ πήγαν οι Ευρωπαίοι άρα καί οι Ελληνες σέ μία ξένη χώρα. Επρεπε νά μείνουν στά χωριά τους καί νά βοηθήσουν τόν τόπο τους. Τό μεγαλύτερο ποστοστό από αυτούς πού έφυγαν φράγκεψε καί ξέχασε τήν πατρίδα του. Παράδειγμα ο James Stavridis, αρχηγός του ΝΑΤΟ στήν Μεσόγειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. το κακο με τους λαθρο γινεται χρονια τωρα και θα συνεχιζει να γινεται. δεν εχουμε καταλαβει κατι σημαντικο. οι τυποι αυτοι πληρωνουν 3000 μπακς το κεφαλι για να μας κουβαληθουν, κανενα τοιχος και κανενας φραχτης δεν προκειτε να τους σταματησει παρα μονο η δικη μας θεληση και τετοια εχει παψει να υπαρχει εδω και παρα μα παρα πολυ καιρο.
    για τα περι ''ακροδεξιας'' να αναφερω μονο πως ο πνιγμενος απο τα μαλλια πιανεται για να σωθει και εδω που φτασαμε οι θεσεις του συγκεκριμενου πολιτικου φορεα δεν ακουγονται καθολου ακραιες για τους κατοικους των γκετο του κεντρου.
    και εν πάσι περιπτώσι ποιος ειναι αυτος που καθοριζει τι ειναι ακραιο και τι οχι? παντως οι τυποι του κωλονακιου και των β.π. οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σωστά και αυτονόητα όσα αναφέρει ο κ. Κρανιδιώτης, όμως έχουν παρέλθει οι καιροί που οι βαρύγδουπες δηλώσεις έπειθαν τους Έλληνες.
    Είναι επιτακτική ανάγκη να ανέλθει στην εξουσία ένας άνθρωπος που θα έχει πραγματικά ηγετικά χαρακτηριστικά. Ένας ηγέτης που θα τιμωρήσει όσους υπονομεύουν τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος και θα πατάξει δια παντός την εσωτερική απειλή που έχει πολλά προσωπεία.
    Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, "αντιρατσιστικές" και "προοδευτικές" οργανώσεις, διεφθαρμένα ΜΜΕ, αναρχικές ομάδες και προδότες πολιτικοί συνθέτουν τον εχθρό που διαλύει την Πατρίδα μας εκ των έσω.
    Μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτόν τον εχθρό και να χαράξετε μία πολιτική με γνώμονα το εθνικό - και μόνο - συμφέρον;
    Εγώ προσωπικά θα ξεχάσω όσα σφάλματα έγιναν επί κυβερνήσεως Ν.Δ. εάν αυτή επανορθώσει όταν θα κυβερνήσει.
    Έως τότε, θα ανήκετε σ' αυτούς που έβλαψαν και συρρίκνωσαν πολιτικά, ιστορικά και διεθνώς την χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΨΩΜΑΛΛΙΑΔΕΣ,ΤΟΥΣ ......

    5 Ιανουαρίου 2011 5:15 μ.μ.

    --------------------------

    Να! Και ένα ωραίο σύνθημα!!

    Κατά τα άλλα Πιγκουϊνε, εκτός εξαιρέσεων, πολλοί την έχουνε χάσει την μπάλα εδώ μέσα!
    Ούτε έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει τι έχουμε πάθει, τι μας έχει συμβεί. Περί άλλων τυρβάζουν και αυτό φαίνεται από τις συζητήσεις περί δεξιάς, αριστεράς, κεντροδεξιάς, αριστεροδεξιάς, πισωπλαγιαστής και όρθιας ανάποδης!!
    Τζίφος η υπόθεση, Πιγκουϊνε, καλά κρασιά που λένε!! ίσως σε 30 χρόνια αν ακόμη υπάρχουμε, κάτι να καταλάβουν...πάντα υπάρχει ελπίς..

    Το άρθρο του Κρανιδιώτη αποτυπώνει απλά την αλήθεια.
    Δεν έχω τι άλλο να σχολιάσω και αποχωρώ από αυτήν την κακότυχη ανάρτηση που κάτι καλύτερο της άξιζε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ Γιάννη Κουριανίδη

    Αν τότε κάποιοι είχαν δώσει πίστη στα λόγια των "φασιστών", σήμερα ίσως να μην χρειαζόταν ο Φαήλος να γράφει τέτοια άρθρα. Η ασθένεια πρέπει να προλαμβάνεται, ή τουλάχιστον να θεραπεύεται στο αρχικό στάδιο. Όχι όταν ο ασθενής έχει πια ξεψυχήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. - Αγαπητέ Ακρίτα,
    Αφού σας ευχαριστήσω -άλλη μια φορά- για την φιλοξενία σας σ’ αυτό εδώ το βήμα ελεύθερης έκφρασης, που συμπαθώ και τιμώ, παρά τα όποια προβλήματα μου δημιουργούνται -από μη φίλους σας- κατά καιρούς, επισημαίνω πως, επικέντρωσα στην «ουσία» του άρθρου (πέραν δηλ. του προσώπου -και του περιβάλλοντος- του συντάκτη).
    Το θέμα που διαπραγματεύεται είναι όντως σοβαρό, γι’ αυτό και προσκάλεσα σε «αντίλογο συγκεκριμένο», ο οποίος λίγο - πολύ προέκυψε.
    Τα σέβη μου και «Καλή Χρονιά» σε όλους, συντάκτες & αναγνώστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο φαήλος ειναι μόνο η αρχή...Υπαρχει λαική αφύπνιση και κανένας δε μπορει να κανει κατι για να αποτρέψει αυτό τό φαινόμενο!Φαηλο δεν εισαι μόνος σου.Προχώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτά όπως και πολλά αλλα έχουν ειπωθεί εδώ και πολλά χρόνια από τον πατριωτικό/Εθνικιστικό χώρο, δεν ανακαλύψαμε την Αμερική.

    Το πρόβλημα στην περίπτωση Κρανιδιώτη είναι ότι υπηρετεί ένα από τα κόμματα που συνέβαλαν στην Οικονομική, Εθνική, Κοινωνική καταστροφή της χώρας για αυτό και μονο τον λόγο δεν πείθομαι, τα ίδια πρόσωπα βλέπουμε από χθες. Ούτε ο Σαμαράς είναι καμια παρθένα, βουλευτής από το 76, Υπουργός 3 φορές(Κυβερνήσεις Μητσοτάκη, Καραμανλή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 5 Ιανουαρίου 2011 3:23 μ.μ.
    Άπο την στιγμή που δεν αναφέρει την πορεία του μαύρου χρήματος, απο την στιγμή που δεν χτυπάει τα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα που επωφελούνται απο την Λαθρομετανάστευση είναι το ίδιο με τους επαγγελματίες αντιρατσιστές, απλά είναι στην απέναντι πλευρά.


    5 Ιανουαρίου 2011 3:28 μ.μ.
    Εχω το δικαίωμα της να εκφράζω την άποψη μου και μάλιστα να την στηρίζω με επιχειρήματα

    Δεν το ήξερα ότι οι Αλβανοί Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα αναφέρονται ως Κοσοβάροι και Θάτσι πιά, ομολογώ μένω έκπληκτος (φίλε αν είσαι άντρας και όχι ντιντής του πνεύματος λές τα πράγματα με το όνομα τους όσο κιαν πονάει η αλήθεια)

    Λές ...Μιλάμε για ατέλειωτη ανοησία και κακοήθεια ...

    Απαντώ δεν υπάρχει λόγος να περιγράφεις τον εαυτό σου δημόσια

    Πιγκουινε καθαρά και ξάστερα αν δεν χτυπήσεις ανελέητα τους Διακινητές, αν δεν προχωρήσεις στην αποκάλυψη της διαδρομής του Μαύρου χρήματος, αν δεν πατάξεις την διαφθορά και εννοώ όλους τους επίορκους οι οποίοι με χίλιους μύριους τρόπους ευνοούν την εισβολή των λαθρομεταναστών και επωφελούνται απο αυτήν, αποτέλεσμα δεν υπάρχει.

    Είτε αριστεροί είτε δεξιοί, όποιοι και αν είναι, όπου κιαν είναι, όσοι αποσιωπούν τα παραπάνω είναι εκτός τόπου και χρόνου.

    Αυτά βέβαια τα ξέρουν όσοι το 1992 αντιμετώπισαν τα πρώτα κύματα φυγάδων, κάποιοι γράφουν 18 χρόνια μετά και η ανάλυση τους μπάζει απο παντού, σημεία των καιρών, επίσης το ίδιο ισχύει και για κάποιους "υπερπατριώτες" και "αντιρατσιστές".

    ΓΙα τους τιμητές ας κάνουν το κόπο να δούν πόσα άρθρα του Κωνσταντίνου χολέβα έχω αναρτήσει απ οτο DIKTYO21.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μα αυτά που λέει ο Φαήλος Κρανιδιώτης τα λενε προ πολλού το Ελληνικό Μέτωπο, η Χρυσή Αυγή και κάποιοι από το ΛΑΟΣ. Σωστά τα γράφει παραπάνω ο Κουριαννίδης.

    Τώρα τι έχει γίνει; Ο Σαμαράς έχει λαγό τον Φαήλο για να να στρέψει τη ΝΔ προς τα πολύ δεξιά ή κάτι άλλο παίζει;

    Πάντως, όσο μιλάει ο Φαήλος η Ντόρα θα κάνει πάρτυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ακρίτα
    εάν έχεις συγκεκριμένα στοιχεία
    για την πορεία του μαύρου χρήματος
    μπορείς να πας εσύ σε Εισαγγελέα
    να τα καταθέσεις.
    Αλλιώς μην το παίζεις υπεράνω και άσπιλος κριτής όλων.

    Όσο για τα υπόλοιπα, δεν καταλαβαίνω τί ζόρι τραβάς για να μας πείσεις ότι
    οι Αλβανοί που ήρθαν τότε με τα ποδαράκια τους και έχουν αφομοιωθεί είναι το ίδιο με τα μιλούνια αφροασιατών που έρχονται με πλάτες διεθνών δουλέμπορων και κυρίως της Τουρκίας και που δεν πρόκειται να αφομοιωθούν στον αιώνα τον άπαντα.

    Τελικά πως τα καταφέρνεις, βρε παιδί μου και πάντα "δικαιολογείς" την Τουρκία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. O Ios exei ksexasei to Pogrom ton Ellinon stin Ameriki Omaha Nebraska 1909 . Den exei valei giati dimiourgithike To AHEPA kai propantos oi Ellines den exoune kammia sxesi me tous Alvanous Posotika se egglimta ana ton Kosmo. Episis den einai Tyxaio oti o Ios eklise. Ta panta rei syntrofoi alla tora pairnete lefta apo ton Hakan kai tin Sigourimi ti na kanoume isastan eiste kai tha eiste Efialtes. Kali i prospatheia sas alla eiste xamenoi apo xeri APO Dynato XERI.
    X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΣΟΥΜΑ ;[Ο Φασισμός, ο Ναζισμός ο Κομμουνισμός και ο ισλαμισμος αργά ή γρήγορα σκοτώνουν αυτούς που διαφωνούν μαζί τους. ] 2/Το επιχείρημα αυτό είναι βαθιά αντιδημοκρατικό, αφού αποπειράται να θεωρήσει ότι μία κατάσταση παρανομίας γίνεται ένα δεδομένο που πρέπει πλέον να νομιμοποιηθεί./για κάθε 5 μετανάστες, χάνουν την δουλειά τους 2 Έλληνες. /Σήμερα, όμως με τον τρόπο που εισέρχονται οι λαθρομετανάστες, οι Έλληνες εργαζόμενοι υφίστανται αθέμιτο ανταγωνισμό εργασίας καθώς τα μεροκάματα πέφτουν, οι λαθρομετανάστες δέχονται να απασχολούνται ανασφάλιστοι, η δε αγορά εργασίας αποσυντίθεται//Αντιστοίχου υφής με τα ανωτέρω επιχειρήματα όμως ακούγονται για τα ασφαλιστικά ταμεία ("αν τους νομιμοποιήσουμε, θα σωθούν τα ασφαλιστικά ταμεία από τις καταβολές των εισφορών τους"). Αυτού του τύπου οι αποσπασματικές προσεγγίσεις μας αφήνουν κυριολεκτικά άφωνους: είναι δυνατόν υπεύθυνοι πολιτικοί ή διοικούντες δημόσιους ασφαλιστικούς οργανισμούς να λένε τέτοια πράγματα; Έχει υπολογιστεί άραγε το κόστος νοσηλείας και φαρμάκων που χορηγείται δωρεάν στους παράνομους μετανάστες επί χρόνια; Έχει υπολογιστεί το κόστος για την αντιμετώπιση του εγκλήματος που παράγεται από λαθρομετανάστες (αστυνομία, δικαστήρια, φυλακές, απελάσεις); Έχει υπολογιστεί το κόστος για την δωρεάν δημόσια εκπαίδευση που απολαμβάνουν στην Ελλάδα οι λαθρομετανάστες χωρίς να φορολογούνται; Δεν επιτρέπεται να υπολογίζεις έσοδα χωρίς να συνυπολογίζεις έξοδα. //Εδώ πλέον ο "αντιρατσιστικός" λόγος έχοντας απωλέσει κάθε ορθολογικό άλλοθι, μασκαρεύεται έναν ανθρωπιστικό λόγο: "φτωχοί άνθρωποι είναι, παλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί, εμείς, που ιστορικά είμαστε φιλόξενος λαός, ας τους δώσουμε ό,τι μπορούμε".

    Ομολογώ ότι αυτό είναι ένα επιχείρημα που δεν με αφήνει ασυγκίνητο, που κανέναν δεν θα έπρεπε να αφήνει ασυγκίνητο. Το Ελληνικό Κράτος όμως έχει άραγε τόσο πλούτο, η Ελληνική κοινωνία τόση αντοχή, ώστε να μπορεί να διαθρέψει και να μοιράσει; Και αν πρέπει να μοιράσουμε πλούτο, τότε οι προτεραιότητές μας που βρίσκονται; Στην υποστήριξη του Αλβανού λαθρομετανάστη ή του συμπαθεστάτου καθ' όλα Αφγανού πρόσφυγα, ή στην υποστήριξη του Έλληνα ανέργου, της ανύπαντρης και άνεργης Ελληνίδας μητέρας, των πτωχών, αναξιοπαθούντων και ασθενών συμπατριωτών μας; ///
    Πίσω από τον "αντιρατσισμό" των μη κυβερνητικών οργανώσεων δεν κρύβεται ο θεμιτός αγώνας εξαλείψεως των φυλετικών διακρίσεων και η καταδίκη της φυλετικής βίας από όποια εθνική ή φυλετική ομάδα και αν αυτή προέρχεται. Κρύβεται ο αγώνας για την κατάργηση των εθνικών συνόρων, των εθνικών κρατών και κατ' επέκταση των εθνικών πολιτισμών. Κρύβεται η νέα ουτοπία της Αριστεράς: ένας κόσμος χωρίς κράτη, χωρίς διαφορές, χωρίς έθνη, χωρίς θρησκείες, χωρίς φτωχούς και πλούσιους. Η παλαιά κομμουνιστική ουτοπία σερβιρισμένη με νέο περιτύλιγμα.//Η λαθρομετανάστευση δεν είναι παρά μία ακόμη πολιτική για την επιβολή της Νέας Παγκόσμιας Τάξεως, του Νέου Ολοκληρωτισμού://Υπάρχει λοιπόν ρατσισμός σήμερα; Φυσικά. Ο ρατσισμός του "αντιρατσισμού", ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων στην Ελλάδα, ο ρατσισμός εναντίον των κυριάρχων εθνικών κοινοτήτων, παντού στον κόσμο. Υπάρχει όμως και η ελπίδα, η ελπίδα που γεννιέται μέσα από την αντίσταση, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, σε ολόκληρη την Ευρώπη: η αντίσταση των πατριωτικών κινημάτων που, παρά τις συκοφαντίες, τους λιβέλλους, την καταστολή, την αφαίρεση της ελευθερίας γνώμης, αυτά συνεχίζουν να υπάρχουν, να αντιστέκονται, να μεγαλώνουν. Όπως και εμείς. Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.T

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Το άρθρο είναι κάπως επιφανειακό, ξεκομμένο από την πραγματικότητα: Εγώ έχω δικαιώματα, εσένα γιατί να σου δώσω δικαιώματα; Εγκληματία.

    Δεν αναφέρθηκε στις πορείες των αντιρατσιστών και τον τρόπο δράσης τους. Οι πορείες τους έχουν 4-5 «γέρους» μέλη αριστερών κομμάτων και ΜΚΟ, και έχουν πολλούς φοιτητές(κορόιδα). Οι φοιτητές, αφού φάνε όλο το αντιρατσιστικό παραμύθι, τρέχουν σε πορείες και ξοδεύουν τα λίγα χρήματα τους για να ταΐσουν καμιά οικογένεια λαθρομεταναστών, για μια φορά. Είναι κρίμα να κινδυνεύουν να «παίξουν ξύλο» και να καταστρέψουν την υγεία τους, μόνιμα, οι νέοι. Αν θέλουν να βοηθήσουν λαθρομετανάστες ας το κάνουν χωρίς κόκκινες και μαύρες σημαίες.

    Το άλλο που δεν είπε στο άρθρο είναι η μεγάλη αδικία στα ίσα δικαιώματα. Έχω δικαιώματα γιατί το γράφει ένα χαρτί τύπου νόμος;
    Οι παππούδες και οι γονείς μας, αγωνίστηκαν δεκαετίες μόνοι τους ως πρόσφυγες το 1922 και επιζώντες του 2ου Παγκοσμίου-Εμφυλίου της ισοπεδωμένης Ελλάδας, για να δώσουν θρησκευτική ελευθερία, παιδεία, σπίτι, πόλη, νοσοκομεία, δρόμους, μεταφορές, να συντηρήσουν τις παραδόσεις, την ιστορία κτλ στα παιδιά τους. Έχουμε δικαιώματα εξαιτίας των προσφορών, θυσιών και αγώνων τους για εμάς.

    Δεν μπορεί να έρχεται ο ξένος και να απαιτεί υλική ισότητα χωρίς να έχει προσφέρει τίποτα και να μην έχει αγωνιστεί για αυτήν ούτε στην πατρίδα του.
    Μόνο οι αλβανοί πρόσφεραν κάτι, αλλά δεν είμαι σίγουρος, μπορεί να ήταν Βόρειο-Ηπειρώτες οι περισσότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. πολύ καλά τα λέει,το θέμα είναι ότι παρουσιάζεται από τα μέσα αποβλάκωσης σαν κολλητός του Σαμαρά και φαίνεται να τα λέει τώρα σαν νέα δημοκρατία,έτσι το ποιο πιθανόν είναι να εκπέσει στο επίπεδο του γραφικού,όπως τώρα ο χοντρό πάγκαλος στο πασοκ,ο υβριστής της κοινωνίας,όλοι τον ακούν αλλα κανεις ποια δεν τον ακούει στα σοβαρά,αντίθετα ο Κρανιδιώτης είναι σοβαρός άνθρωπος και με αγώνες για την διεθνοποίηση του κουρδικού αγώνα,όμως αυτό δεν είναι εφαλτήριο καλής αγωγής για το πολιτικο μας σύστημα και πολύ περισσότερο η αλλαγή σελίδας της νέας δημοκρατίας που επιχειρεί να κάνει.Σήμερα για να πάρει ο κόσμος κάποιον στα σοβαρά πρέπει να κόψη κάθε επαφή και οποιονδήποτε δεσμό με τα 2 διεφθαρμένα κόμματα εξουσίας που διάλυσαν κυριλεκτικά την χωρα μας.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ακρίτα (9:10μμ), επικεντρώνεσαι (και ορθά) στο οικονομικό σκέλος της όλης ιστορίας. Εγώ πάλι, θα γίνω πιο απαιτητικός και θα προχωρήσω το θέμα του "αντιρατσισμού", της "πολιτικής ορθότητας", και εν γένει του ντιντισμού ακόμα πιο πέρα και θα το φτάσω στα εθνικά θέματα. Έτσι, θα ανέμενα σε κάποια φάση να δω και ένα άρθρο του Κρανιδιώτη αναφερόμενο στον ελλαδικό ντιντισμό σε θέματα εξωτερικής πολιτικής. Ιδιαίτερα τώρα που πλησιάζει η συζήτηση στη βουλή για τα εθνικά θέματα, κάτι τέτοιο θα αποτελούσε κατά κάποιο τρόπο και ένα "κριτήριο" συνέπειας για τις απόψεις του Κρανιδιώτη και θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε και την αντιστοιχία με τις επίσημες απόψεις του κόμματός του όπως θα εκφραστούν στη βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μια χαρά τα λέει ο Φαήλος. Πολλές κοχίμπες "απάντησαν" πρώτες πρώτες εδώ. Πρέπει να παρακολουθείται από πολλούς ντιντήδες τούτο το μπλογκ. Δεν εξηγείται αλλοιώς. Να πω και κάτι στην Ντόρα λοιπόν που προφανώς τα συντονίζει όλ' αυτά και πληροφορείται φυσικά για όσα γράφονται, για την επιστολή που έστειλε στον Σαμαρά διαμαρτυρόμενη για τον Κρανιδιώτη. Κυρούλα, ο Νεοδημοκράτης σε έστειλε αδιάβαστη από το κόμμα. Και μόνο που πήγαν τελευταία στιγμή εκατοντάδες χιλιάδες να γραφούν μέλη στο κόμμα αποκελιστικά με σκοπό να σε σουτάρουν από κει είναι μεγάλη ξευτίλα για σένα και μην κάνεις πώς ψιχαλίζει ενώ σε έχει φτύσει η συντριπτική πλειοψηφία του Κεντροδεξιού χώρου. Δεν είσαι σε θεση να υποδεικνύεις σε κανέναν τίποτα. Η ρήση ότι είναι ευτυχισμένος αυτός που δεν έχει τσίπα επάνω του βρίσκεται σε απόλυτη συμφωνία με σένα. Κάνε μας τη χάρη υμνήτρια του Ανάν, ιέρεια της μειοδοσίας, που ακόμα κι ο Τζέφρυ ωχριά μπροστά σου, να ασχολείσαι με το εξάμβλωμα που αποκαλείς κόμμα σου και μη μας ζαλίζεις. Εξ άλλου λίγα είναι τα ψωμιά σου στην πολιτική.
    ΙοΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τόσο ο Φαήλος, όσο και ο άλλος από τους πολλούς συμβούλους του Σαμαρά, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, κινούνται με γνώμονα το πατριωτικό συμφέρον.
    Το ότι βρίσκονται σε λάθος κόμμα, να συμβουλεύουν ως ...νηπιαγωγοί τον μικρού πατριωτικού αναστήματος αρχηγό του, κατά την γνώμη μου δεν τους μειώνει, αφού πατριωτικό κόμμα δεν υπάρχει στον ορίζοντα ώστε να βρίσκονται εκεί.

    Αυτοί οι άνθρωποι, μαζί με χιλιάδες άλλους πατριώτες που δεν θέλουν να μπλέξουν με τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα, έχουν στο μέλλον να προσφέρουν πολλά.

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ακριτας
    5 Ιανουαρίου 2011 9:10 μ.μ.
    Άπο την στιγμή που δεν αναφέρει την πορεία του μαύρου χρήματος, απο την στιγμή που δεν χτυπάει τα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα που επωφελούνται απο την Λαθρομετανάστευση είναι το ίδιο με τους επαγγελματίες αντιρατσιστές, απλά είναι στην απέναντι πλευρά.

    Ακριτα
    Παρα το οτι φανηκε οτι τον στηριζω,
    παρα το οτι η "γλωσσα" του κ.Κρανιδιωτη εκφραζει αληθειες και το κοινο αισθημα,παρα το οτι ανηκει και εκφραζει την "πατριωτικη"Ελλαδα,παρα το οτι
    εχει μεντορα αυτον που γραφει τους πυρηνους λογους του Σαμαρα και παρα το οτι οι λογοι του ουτε εμενα με αφηνουν αδιαφορο εχω να συμπληρωσω τους ακολουθους "κινδυνους" απο τον ανθρωπο αυτον που θελουν προσοχη.
    Εκπεμπει λαικισμο,αναφερεται για πολλοστη φορα σε θεματα που γνωριζωμε ηδη αλλα με πυρινο τροπο,
    δεν προτεινει τιποτα για λυση γιατι δεν εχει τις αναλογες γνωσεις
    και τελος μου αναβει τα λαμπακια οτι δημιουργει το δικο του προφιλ αλλα με τροπο που με παραπεμπει σε ολους αυτους που το επεξαν σωτηρες
    στην Πατριδα μας και αυτο με βαζει στο σκεπτικο μηπως δημιουργουμε ακομα εναν κατευθυνομενο εγωπαθη με εντολεις του καποιους αλλους γνωστους-αγνωστους.Λεω μηπως,μπορει και να κανω λαθος,ψαχνομαστε οπως εχουμε ολοι υποχρεωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Απο λαθος υπεγραψα σαν Ανωνυμος
    στο 6 Ιανουαριου 2011 8΄54 πμ
    Αρχελαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αρχέλαε πολλές φορές έχει ακουστεί η φράση το Ελληνικό κράτος είναι μπ......

    Ομως να ξέρεις ότι σε επίπεδο συλλογής και επεξεργασίας πληροφοριών αγγίζουμε το άριστο.

    Το πρόβλημα μας είναι το πως τα κέντρα αποφάσεων τις αξιολογούν και το γιατί παίρνουν αυτές τις αποφάσεις που παίρνουν.

    Αν θέλει ο Κος Κρανιδιώτης μπορεί να γράψει ένα άρθρο για τα δικαστικά και δικηγορικά κυκλώματα που "αθωώνουν" τους διακινητές λαθρομεταναστών (δικηγόρος είναι, το φιάσκο του Ναιρόμπι αποκάλυψε ώς κόπτεται).

    Δεν είναι τυχαίο ότι τις μεγαλύτερες δίκες για μεγαλέμπορους ναρκωτικών τις αναλαμβάνουν δικηγόροι του "προοδευτικού χώρου".


    Ο Κος Κρανιδιώτης ή δεν ξέρει ή δεν θέλει να ξέρει το τρόπο που δρούν τα κυκλώματα.

    Στον αγαπητό αναγνώστη "Γειά σου Κε εισαγγελέα με την Τζένη την ωραία" έχω να πώ, πως άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην περιοχή που θα τοποθετηθεί ο φράχτης έχουν παραπεμφεθεί για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος φυσικά δεν περίμενα να το γνωρίζει.

    Η Λαθρομετανάστευση είναι οικονομικό πολιτικό και οικονομικό φαινόμενο και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί, πρέπει λοιπόν να χτυπηθεί ο πυρήνας και ο πυρήνας είναι το μαύρο χρήμα και το ξέπλυμα του.

    Τα περί αθώωσης της Τουρκίας τα επιστρέφω στον ηλίθιο σχολιαστή, λυπάμαι που δεν μπορώ να ικανοποιήσω τους ευσεβείς του πόθους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. @ ανώνυμο 12.49πμ΄
    Μάλλον Βορειοηπειρώτες ήταν οι περισσότεροι. Αλλά και κάποιοι με αλβανική υπηκοότητα από μικτούς γάμους.
    Για όλα τα άλλα, έχει δίκιο το άρθρο, αλλά θεωρώ ότι τέτοιες φωνές έπρεπε να ηχούν περισσότερες και το ίδιο δυνατά, εδώ και χρόνια. Ισως να είχαμε αφυπνιστεί γρηγορότερα. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Όντως δεν συμφέρει σε κανέναν που είναι κοντά στον κ. Σαμαρά να μιλάει για το όργιο της λαθρομεταναστεύσεως επί της τραγικής θητείας του προέδρου της ΝΔ στο υπουργείο εξωτερικών. Αυτός τους έβαλε μέσα και το κακό παραέγινε και με την επιλήσμονα δεξιά του κ. Καραμανλή στην θητεία του οποίου γκετοποιήθηκε η Αθήνα, μολονότι κατ' όνομα η ΝΔ προβάλλεται ως εθνικό κόμμα. Είναι καλή η ιδέα της κυβερνήσεως για τον φράχτη, αλλά πολύ απλά δεν γίνεται δια εθνικούς λόγους . Η καταπολέμηση της λαθρομεταναστεύσεως θα προχωρήσει λόγω της ραγδαίας αυξήσεως της ΑΝΕΡΓΙΑΣ. Η πάταξη της μαύρης εργασίας είναι απαραίτητη γιατί σε λίγο άπαντες οι πτυχιούχοι θα είναι στα μπετά...
    Ανέστης ο ΈΛΛΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Κα Ελίνα
    Τότε δεν μιλούσε κανείς, απλά γιατί το συμφέρον ήταν τα φθηνά εργατικά χέρια και ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υπέκυψαν σε πιέσεις ντόπιων και ξένων κέντρων.

    Η αλήθεια πονά μα κάποιοι υπερπατριώτες ξεχνούν , δεν θελούν να θυμούνται, δεν του συμφέρει του χαλά το ίματζ και το νέο λούκ.

    Η Αστυνομία είχε σηκώσει τα χέρια λόγω πολιτικών εντολών, για την ντόπια κοινωνία είμασταν γουρούνια, φονιάδες, για την τότε πολιτική ηγεσία απλά το μπαλάκι για την προοδευτική Αριστερά Φασίστες.

    Τι κάνουμε ρωτούσαμε; Κοιτούσαμε με απορία, δεν ξέραμε ποιούς να πρωτοπιάσουμε, όσους συλλαμβάναμε σε λίγες μέρες ήταν μπροστά μας πάλι, πιάναμε τους ίδιους ανθρώπους 3-4 φορές τον μήνα.Τι κάνουμε;

    Αυτοσυγκράτηση ήταν η εντολή ξέρετε τι σήμαινε αυτή εντολή ωραίοι έλληνες;

    Οτι κάνουν και οι άλλες υπηρεσίες του Κράτους, τα στραβά μάτια γιατί η εντολη ήταν απο ψηλά.

    Σήμερα καθείστε στο pc στην αναπαυτική πολυθρόνα και πουλήστε το καυμπολίκι σας πολλοί σαν νέοι Κάστερ.Δικαίωμα σας μην ζητάτε όμως να ξεχάσουμε, μπορεί η περηφάνεια για πολλούς να είναι σαν τα εσώρουχα για κάποιους είναι μία και την κουβαλούν μια ζωή και δεν ξεχνούν προδότες καθι προδοσίες

    Καμαρώστε τα αποτελέσματα των έργων σας διαχρονικά, πιστοί ξενόδουλοι οσφυοκάμπτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΜΗΝ μπερδεύερτε τους Αλβανούς με τους υπόλοιπους.Τα πράγματα δεν είναι όπως έχουν αφήσει να εξελιχθούν οι Αυστροουγγγαροί παλαιότερα και οι μεγάλη δύναμη που ελέγχει τον πλανήτη σήμερα που σε συνδιασμό με τη βλακώδη έως "προδοτική" συμπερίφορα των προηγουμένων κυβερνήσεων δημιούργησαν μίσος μεταξύ δύο συγγενικών λαών.

    Δέστε το σχετικό:

    http://ellines-albanoi.blogspot.com/2010/12/blog-post_5155.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Φίλε 2.06

    Ποιός ξεχνάει το πληρωμένο μίσος των δημοσιογράφων εναντίον των Αλβανών; Οι ίδιοι δημοσιογράφοι δεν βρίσκουν μια κουβέντα κακιά για τους λαθρομετανάστες αφροασιάτες βάρβαρους.

    Οπότε κανείς νοήμων Έλληνας δε βάζει τους Αλβανούς
    ίσους κι όμοιους με τους αφροασιάτες.

    Ή μάλλον σχεδόν κανείς. Ο Ακρίτας
    ήταν αυτός που προσπάθησε να εξομοιώσει τον Αλβανό με τον Πακιστανό. Αλλά ο Ακρίτας δεν έχει κανένα σεβασμό στους Ελληνικούς Θεσμούς. Όταν ακούει για Ελληνική Δικαιοσύνη πετάει αμέσως τη λάσπη
    "γεια σου κύριε Εισαγγελέα με τη Τζένη την ωραία"

    Αυτό για να ξέρεις και να μην μπερδεύεσαι: Υπάρχουμε οι Έλληνες που ξέρουμε ότι οι Αλβανοί είναι έντιμος, αξιοπρεπής και δουλευταράς λαός.
    Και υπάρχουν και οι "έλληνες" που ως τουρκόσποροι οι ίδιοι, είναι λογικό να νιώθουν συμπάθεια για τους συγγενείς τους ασιάτες. Και όπως μισούν τους Αλβανούς, μισούν και τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.