13/1/11

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Ανακαλύψαμε το παρακάτω συγκλονιστικό video από ένα link που λάβαμε. Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις αυτό που νιώθεις ακούγοντας αυτά που λέγονται στο δεκάλεπτο απόσπασμα μίας μεγάλης συνέντευξης. O εβραϊκής καταγωγής σκηνοθέτης του Hollywood Aaron Russo και υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2004, λίγο καιρό πριν πεθάνει από καρκίνο τον Αύγουστο του 2007, έδωσε μια ιστορικής σημασίας συνέντευξη στον Alex Jones.
Ο έντιμος και υπεύθυνος χαρακτήρας του, του επέβαλε να δώσει αυτήν την συνέντευξη, γνωρίζοντας ότι θα πεθάνει. Εκεί αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη γνωριμία του με τον μεγιστάνα Nick Rockefeller και τις απίστευτες παραδοχές που του είχε εκμυστηρευτεί, όπως την επερχόμενη καταστροφή των Δίδυμων Πύργων 11 μήνες πριν αυτή καν συμβεί! Μιλάει ακόμα για το τι του απεκάλυψε ο μεγιστάνας στην προσπάθεια του να τον προσεταιριστεί και να τον εντάξει στα σχέδια του, προφανώς λόγω της ιδιότητας του ως υποψηφίου προέδρου της χώρας. Του μίλησε σχετικά με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της οικογενείας του στην δημιουργία του φεμινιστικού κινήματος και τα σχέδιά της για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας. Σκοπός τους, όπως με απόλυτη ευθύτητα και σαφήνεια μας αφηγείται ο Russo, είναι ο έλεγχος με microchip και η υποδούλωση, όσων ανθρώπων απομείνουν, μετά τον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού που σχεδιάζουν.
Δεν έχουμε κανένα σχόλιο να κάνουμε. Διαδώστε το βίντεο αυτό και σε άλλους. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα στοιχεία για τον Ααρών Ρούσω, δείτε το ακόλουθο link (είναι στα Αγγλικά) http://en.wikipedia.org/wiki/Aaron_Russo
Πηγές:

31 σχόλια:

  1. ελα τωρα το ανακαλυψατε παλι καλα.................................

    στο youtube ειναι ολλα τα ντοκιμαντερ του αλεξ τζοουνς

    καλα θα κανετε να τα βαλεται
    να τα δει ο κοσμος

    γιατι οι ελληνες δεν ανηκουν στη γενετικη τραπεζα που θα δωθει δικαιωμα για επιβιωση στο πλανητη γη

    οσο και να γλείφουν οι μασόνοι της ελλαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. >και τα σχέδιά της για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας.<

    Πολλοί την ονειρεύτηκαν, λίγοι προσπάθησαν να την επιβάλουν, ουδείς το πέτυχε. Φαίνεται ότι δεν είναι δυνατή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος εάν και κατά πόσο μας συμφέρει πραγματικά ως Έθνος να συνεργαζόμαστε με κράτη που λειτουργούν υπο την καθοδήγηση και τον έλεγχο τέτοιων ανθρώπων,θεωρώ απαραίτητο να αποσαφηνίσουμε τι ακριβώς είναι προς το συμφέρον μας.

    Με λίγα λόγια,συμφωνίες με τον διάολο δεν μπορούν να σου αποφέρουν πραγματικό και ουσιαστικό ώφελος.

    ΥΓ
    Δεν αναφέρομαι στους Εβραίους,τους θεωρώ θύματα και αυτούς όπως και τους Αμερικανούς πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11 μηνες πριν το 9/11, κοτζαμ Ροκφελερ του λεει πως θα εισβαλουν στο Ιρακ, Αφγανισταν. Και αυτος, ενας πολιτικοποιημενος ανθρωπος (απο το 98 ειχε κατεβει στον πολιτικο στιβο), με τις συγκεκριμενες πολιτικες πεποιθησεις, δεν εγραφε ενα αρθρο, ενα βιντεο, κατι, να προειδοποιησει τον κοσμο?

    Γιατι οι προφητες ερχονται παντα κατοπιν εορτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρήστος Χατζησαββίδης είπε...
    Θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος εάν και κατά πόσο μας συμφέρει πραγματικά ως Έθνος να συνεργαζόμαστε με κράτη που λειτουργούν υπο την καθοδήγηση και τον έλεγχο τέτοιων ανθρώπων,


    Δεν προκειται ουτε για εθνη ουτε για κρατη.προκειται για μια διεθνη
    που αυτοαποκαλειται ελιτ πολυ εσωτερικη και μυστικη που εχει διεισδυσει παντου και το παιζουν θεοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και αυτος, ενας πολιτικοποιημενος ανθρωπος (απο το 98 ειχε κατεβει στον πολιτικο στιβο), με τις συγκεκριμενες πολιτικες πεποιθησεις, δεν εγραφε ενα αρθρο, ενα βιντεο, κατι, να προειδοποιησει τον κοσμο?
    Γιατι οι προφητες ερχονται παντα κατοπιν εορτης?
    13 Ιανουαρίου 2011 12:43 μ.μ.

    Εχει γραψει και εχει πει πολλα ακομα και μεχρι τον θανατο του ελεγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό που δεν έχουμε συνειδητοποιήσει είναι ότι αν ήταν τόσο δυνατοί δεν θα χρειαζόντουσαν όλες αυτές τις μηχανορραφίες. Και τα σχέδιά τους αυτή τη στιγμή δεν βγαίνουν πέρα και τόσο καλά.

    Θα αποχωρήσουν από το Ιράκ (οι τελευταίοι φεύγουν το καλοκαίρι) και στη συνέχεια φεύγουν και από το Αφγανιστάν. Ήξεραν ότι έτσι δεν θα μπορούσαν να κερδίσουν ποτέ (Βιετνάμ). Το θέμα είναι να καταφέρουν να "μπουν" μετά κάποιοι άλλοι (γειτονικές χώρες) ώστε να εξαντληθεί ολόκληρος ο ισλαμικός κόσμος σε πολέμους (όπως ο πόλεμος Ιράν Ιράκ) μέχρι να πάμε στη "σύγκρουση των πολιτισμών" ενός άλλου "προφήτη" του Χάντιγκτον, που θα φέρει τη Δύση κυρίαρχη μέχρι την Ινδία.

    Ήδη ο μουσουλμανικός κόσμος έχει διολισθήσει στον φανατικό ισλαμισμό και οι δυτικοί υποστήριζοντας τη λαθρομετανάστευση σε βαθμό πραγματικής εισβολής προκαλούν τις δίκαιες αντιδράσεις του κόσμου προετοιμάζοντας τη σύγκρουση που θα ακολουθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρχέλαε

    Οι συγκεκριμένοι χρησιμοποιούν πολύ συγκεκριμένες χώρες για να επιβάλουν αυτά που επιθυμούν,λέω απλά ότι θεωρώ εξαιρετικά επικίνδυνο να αναπτύξουμε ή να συνεχίσουμε να αναπτύσουμε οποιουδήποτε είδους συνεργασίες με αυτές τις χώρες,πιστεύω πως είναι σαν τον καρκίνο ως προς την εξάπλωση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να θυμίσω ότι από "καρκίνο" πέθανε και ο μακαριστός π.Αντώνιος Αλεβιζόπουλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 13 Ιανουαρίου 2011 1:08 μ.μ.

    Δεν τους ενδιαφερει τιποτα απο αυτα που εγραψες.Ειναι με ολους,παιζουν με τους παντες και τους χρησιμοποιουνε ,εχουν διεισδυσει παντου υψηλοβαθμα και καθοδηγουνε και το μεγαλο σκοπουμενο τους ειναι πολυ σοβαροτερο απο το παιχνιδι που ξετυλιγεται εδω.Εχουν Γνωσεις αλλα εχουνε καβαλησει το καλαμι της... "Αθανασιας"!.Εχουν ομως και μια "αχιλλειο πτερνα".ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ και το ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.Τρεμουν την αποκαλυψη τους και το πετροβολημα που μπορει να ακολουθησει.Φοβουνται το μουγγρισμα της ανθωπομηχανης και το κλωτσημα της εκτος του προγραμματισμου της απο αυτους.Ειναι και αυτοι ανθρωποι σαν και εμας αλλα πρωτοι στις αρπαχτες γιατι "ο σκοπος αγιαζει τα μεσα" γιαυτους.
    Παρολο που τα γνωριζα οσα ειδα στο βιντεο δεν μπορεσα να κρυψω την οργη μου,νομιζα οτι τα ειχα συνηθησει πλεον αλλα αυτο δεν μπορει να γινει σε ελευθερους ανθρωπους που καποιοι επιθυμουν να τους μαρκαρουν σαν τα ζωα και να προδιαγραψουν τα σαινια αυτα το μελλον αυτων και των παιδιων τους.
    Εδω θελει μια εναρξη οργανωσης και αντιστασης χωρις φανατικους απο εκκλησιες και τα παρομοια αλλα μονο απο αυτους που γνωριζουν και ειναι αποφασισμενοι να διεκδικησουν την ποιοτητα για αυτους και τα παιδια τους και οχι το περιλαιμιο του σκυλου.Ο αγωνας για ελευθερια ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του καθε ανθρωπου και δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος καραγκιοζη που παριστανει την ελιτ στην καμπουρα του απλου ανθρωπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ετοιμάζεται κάτι πολύ μεγάλο και απλά μας απασχολούν με το θέμα της παγκόσμιας κυβέρνησης του ολοκληρωτικού ελέγχου κ.α. Οπότε αυτοί δουλεύουν ανενόχλητοι για να πετύχουν τον πραγματικό σκοπό τους. O Alex Jones –και όχι μόνο- έχει αποκαλύψει πράγματα και θαύματα για την νέα τάξη πραγμάτων και τα σχέδια τους αλλά παράλληλα λειτουργεί και σαν βαλβίδα εκτόνωσης της πίεσης. Οι ίδιοι το ξέρουν πολύ καλά αυτό. Δεν λέω ότι είναι «πουλημένος» αλλά ότι τον χρησιμοποιούν. Αφού αυτοί έχουν όλη την δύναμη δεν θα μπορούσαν να βρουν τρόπο να του «κλείσουν» το στόμα; Άρα είναι προφανές ότι ή δεν τους ενδιαφέρει αν μαθευτούν τα σχέδια τους ή ότι θέλουν να τα μάθουμε. Αν δεν τους ενδιαφέρει τότε δείχνουν υπέρμετρη αλαζονεία. Είναι σαν να λένε ορίστε εμείς σας λέμε τι σκοπούς έχουμε. Δοκιμάστε να μας σταματήσετε, οπότε το θέμα κλείνει εδώ. Αν όμως θέλουν να τα μάθουμε ποιος ο λόγος. Ίσως η αρχική μου σκέψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν και το βίντεο είναι παλιό καλά έκανες Σάββα που το ανάρτησες. Έτσι, για να καταλάβουν μερικοί εδώ μέσα ότι εμείς που φωνάζουμε τόσο καιρό για την Νέα Τάξη και τον Σιωνισμό δεν είμαστε γραφικοί αλλά είμαστε φωνές βοώντων εν τη ερήμω.
    Και μας κατηγορούσαν παρελκυστικά ότι στρεφόμαστε εναντίον όλων των Εβραίων για να παραπλανήσουν τους έχοντες άγνοια, ενώ στην πραγματικότητα και οι απλοί Εβραίοι θα είναι θύματα όπως και εμείς.

    Ο Ροκφέλερ είναι (Ο) Αρχιερέας του Σατανά και του Σιωνισμού και της βρώμικης διεθνούς ελίτ που τον περιτριγυρίζουν σαν σκυλιά προκειμένου να έχουν την εύνοια του και ένα κοκκαλάκι.
    Φάγανε τον Κένεντυ και τόσους άλλους που προσπάθησαν να τους ξεσκεπάσουν. Όμως για όλα αυτά τα εγκλήματα που σχεδιάζουν θα επιληφθεί τελικά ο αληθινά Μεγάλος, ο Χριστός, που θα είναι η ασπίδα όλων των αδυνάτων της γης. Δεν έχουν καταλάβει εναντίον ποίου στρέφονται, ποιος είναι ο αντίπαλος και τιμωρός τους. Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι! Αυτή θα είναι η μοίρα τους!
    Προς το παρόν όμως, θα πρέπει και εμείς να αντισταθούμε όσο μπορούμε.

    Πιστέψτε τον Ρούσσο και όσα λέει, διότι ένας άνθρωπος που πεθαίνει, που δεν έχει ελπίδα για ζωή και για μωροφιλοδοξίες, που δεν τον αγγίζουν πλέον τα συμφέροντα, μόνο αλήθειες μπορεί να λέει για να μπορέσει τουλάχιστον να σώσει την ψυχή του.

    Σύμφωνα με αυτούς τους απάνθρωπους, τους σατανιστές αλήτες, τους κυνικούς παλιανθρώπους, μόνο 500 εκατομμύρια πρέπει να ζουν πάνω στον πλανήτη! Τα υπόλοιπα 5,5 δισεκατομμύρια θα πρέπει να εξαφανισθούν!
    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ. Για αυτούς όλοι εμείς είμαστε αναλώσιμοι και πρέπει να πεθάνουμε!

    Θάνατος λοιπόν σε αυτούς και στα τσιράκια τους!
    Είναι θέμα χρόνου πριν κάποια στιγμή μπουκάρει ο κόσμος στις Στοές και δεν μείνει ούτε κ@λοτρυπίδα Μασωνική!!!
    Όσοι Μασώνοι διαβάζετε, συνέλθετε! Εγκαταλείψτε τις Στοές πριν να είναι αργά. Σώστε πρώτα και κύρια την ψυχή σας που πάει ολοταχώς προς την απώλεια και κατά δεύτερον σώστε την ζωή σας, όσο ακόμη μπορείτε! Είστε μισητοί στον κόσμο που σας έχει καταλάβει πλέον τι ρόλο παίζετε και θα έχετε πολύ άσχημο τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αυτός είναι ο aron rousso Αμερικάνος εβραίικης καταγωγής πρώην κυβερνήτης και διάσημος σκηνοθέτης του χοληγουντ . τώρα όλα αυτά που λέει μου φαίνονται παρατραβηγμένα σαν σενάριο ταινίας που θέλει να φτιάξει , για σκεφτιτετο σαν προμοταρισμα ταινίας είναι και στο τέλος ταινία με τίτλο παγκόσμια κυβέρνησή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ας δούμε αναλυτικά τι έχουμε εδώ.
    1)Ο συμπαθέστατος Ρούσσο είναι Εβραίος.
    2)Η γυναίκα του Άλεξ Τζόουνς επίσης Εβραία
    3)Μιλάνε για άλλους Εβραίους

    Απλούστατα και ο Ρούσσο στο κόλπο ήταν αλλά κάποια μέρα ανακάλυψε πως πεθαίνει. Έπασχε απο καρκίνο. Ένιωσε τύψεις και τα είπε όλα. Μπροστά στο θάνατο ούτε περιούσιοι υπάρχουν, ούτε εκλεκτοί λαοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτην την εικονα θελουν να περασουν στον κοσμος μεσα απο αυτα τα τεχνασματα τα οποια δηθεν αποκαλυπτουν τη βρωμικη στρατηγικη τους για τον πλανητη. Οτι ειναι πανισχυροι, πανσοφοι και οτι οσο και να αντιδρασει ο κοσμος τα σχεδια τους θα τα πετυχουν στο ακεραιο.
    Ειναι πανουργοι και αδιστακτοι? Και βεβαια ειναι, ανικητοι και πανισχυροι δεν ειναι, δεν προκειται να αντεξουν το βαρος κατω απο μαζικες και στοχευμενες αντιδρασεις του κοσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μα αυτα που λεει ο Ρουσσο τα ειχε πει και τα ειχε σχολιασει εδω μεσα ο Όμαδεον εδω και χρονια. Απο αρχης Ινφωγνωμωνα!
    Οταν οι Ροκφελλερς ηξεραν εκ των προτερων για την 11 Σεπ 2001 λετε να μην το ηξεραν και οι Ροτσιλντς; Λετε να μην τα ηξεραν οι Σιφς; Οι Γκρινσπανς; Οι Νετανιαχηδες; και οι λοιποι μεγαλοεβραιοι;
    Λοιπον ποιοι ησαν πισω απο την τρομοκρατια της Νεας Υορκης και του Πενταγωνου; Ποιοι κατα συνεπεια ξεκινησαν τους τρεχοντες πολεμους στην Μεση Ανατολη;
    ποιοι προσπαθουν να ωθησουν σε ρηξη Χριστιανους και Μουσουλμανους;
    Εχω επανειλλημενως παραθεσει την "μελετη" που εκαναν οι εβραιοι σιωνιστες για τον επερχομενο εβραιο "πρωθυπουργο" της γιαφκας τους, Νετανιαχου (με την οποια γιαφκα εχουν φαγωθει οι ελληνοφωνοι σαγιανιμ για Ελληνο-συνεργασιες και αλλα ευτραπελα)και θα την ξαναπαραθεσω παλι.
    Διαβαστε την με προσοχη. Γιατι εκει βρισκεται ο Μιτος Της Αριαδνης. Ή η ριζα του κακου που μας κυνηγα σημερα.
    http://www.iasps.org/strat1.htm
    Δειτε και ποιοι την υπογραφουν.
    Ο εβραιος Ρουσσο μιλησε για την ριζα του κακου γα την οποια συνεχεια μιλαει και ο Όμαδεον.
    Κρινετε μονοι σας αν η προσφατη διχοτομηση και περεταιρω η ολοσχερης διαλυση του Σουδαν (που σαν απωτερο σκοπο εχει την διαλυση της Αιγυπτου) εχει να κανει με την εβραϊκη "μελετη" του
    "A Clean Break:
    A New Strategy for Securing the Realm";




    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους
    γενοκτονους εθνοκτονους
    Παλαιστινη


    ΥΓ
    Να προλαβω τους σαγιανιμ.
    Οτι και πειτε σχετικα με το σχολιο μου θα φανειτε οπως η ψοφια μυγα μες το γαλα. Τολμηστε ελληνοφωνοι ανθελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να προλαβω τους σαγιανιμ.
    Οτι και πειτε σχετικα με το σχολιο μου θα φανειτε οπως η ψοφια μυγα μες το γαλα. Τολμηστε ελληνοφωνοι ανθελληνες.

    13 Ιανουαρίου 2011 4:59 μ.μ.

    ομαδεον εισαι προφητης
    ενας...σαγιανιμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολλοί Εβραίοι είναι στην πρώτη γραμμή ενάντια στην αδικία και την διαφθορά. Το κέντρο εξουσίας το οποίο κατακρίνει ο Εβραίος Ρούσο είναι πολυεθνικό, και όχι Εβραϊκό. Πράγματι, το συγκεκριμένο κέντρο στο οποίο αναφέρετε ο Ρούσο υπάρχει, έχει όνομα, γραφεία, ιστολόγιο, και μπορεί όποιος θέλει να του πει τη γνώμη του. Ακούστε καλά όλη τη συνέντευξη, η οποία είναι μεγάλη και υπάρχει στο διαδύκτιο / γιου τιουμπ εδώ και καιρό. Εδώ βγάλατε μόνο ένα κομματάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το σχέδιο στην Ελλάδα πιστεύω ότι υλοποιείται με την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, την Κάρτα του Πολίτη και τις άλλες Κάρτες που θέλει να θέσει σε κυκλοφορία η Ελληνική Κυβέρνηση.

    Υπάρχει αντίλογος σε όλη αυτή την προσπάθεια όσον αφορά την Ελλάδα;

    Νομίζουμε ότι μια αξιόλογη προσπάθεια γίνεται μέσω του blog:

    http://ID-ont.blogspot.com

    Διαβάστε τις αναρτήσεις του. 'Εχει πολλά ενδιαφέροντα επιχειρήματα. Στο κάτω μέρος της σελίδα πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις για να δείτε και τα πιο παλιά θέματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παγκόσμια διακυβέρνηση στο μέλλον...μάλιστα. Δηλαδή τόσα χρόνια ποιος κυβερνάει την Ελλάδα; Ο Σημίτης, οι Καραμανλήδες, οι Παπανδρεόυ κτλ.; Ρωτάω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολὺ συνωμοσιολογία, πραγματικῶς δὲν ξέρω γιατί γίνεται.
    Σὲ τί χρησιμεύει τόση συνωμοσιολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. συνωμοσιολογία, αερολογία, μπουρδολαγνεία.
    Και όπως λέει ο καρντάσης μας ο Ερντογάν:
    "δεν υφίσταται καν σαν όρος η ισλαμική τρομοκρατία"

    Ε! αφού το λέει το Ερντογάν, ο τζιμης και ο Ομαδεον, δε μπορεί! έτσι θα είναι!

    www.turkishpress.com/news.asp?id=363547

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αφού μας διαβεβαιώνει η κοπελιά 1:06 π.μ. ότι η ΜΟΣΑΝΤ δεν ασχολείται με συνωμοσίες, δολοφονίες και τα τοιαύτα, παρά η δουλειά της είναι να μαζεύει ...μαργαρίτες και να τις μοιράζει στους πολίτες που δεν γουστάρουν τον σιωνισμό(=φασισμό κατά τον ΟΗΕ)για να αλλάξουν γνώμη, ας την πιστέψουμε...

    Μήπως έγραφες και πριν ένα χρόνο αυτά κατά του Ερντογάν και της Τουρκίας;;;
    Δεν βλέπω κάτι τέτοιο!
    Τουναντίον διαβάζω σχόλιά σου που τους γλείφεις αφού ήσαν -και παραμένουν ακόμα- σύμμαχοι του Ισραήλ εναντίον του Ελληνισμού !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @1:06 π.μ.
    Μήπως να μας εξηγήσεις πώς γίνεται, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ (δηλαδή ΤΩΡΑ) που παραδίδετε στρατιωτικό υλικό στην Τουρκία που χρησιμοποιεί εναντίον μας, να μας το παίζετε φίλοι και σύμμαχοι;

    Κοπελιά, μπορεί να έχετε βρει τους πρόθυμους/ανθέλληνες/ηλιθίους στην ελληνική κυβέρνηση, αλλά μεταξύ των πολιτών της Ελλάδας που είναι πατριώτες (άρα νοήμονες), ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μόνο που ο Ροκφέλερ δεν είναι εβραίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κονιε,
    (13 Ιανουαρίου 2011 11:31 μ.μ.)
    Τιποτα δεν ειναι κρυφο και τιποτα δεν ειναι συνωμοσιολογιες.
    Ολα ειναι υπο τω φως του Ιντερνετ.
    Αν θελεις να τα μαθης ψαξε και θα τα βρης.
    Αν μαλιστα κανεις καλο ψαξιμο θα βρης ακομα και το μαγειρεμα των ΟΜΚ του Σανταμ που τα μαγειρεψαν εβραιοι σε υπογειες κουζινες της Αμερικανικης Πρεσβειας στην Ρωμη και στα υπογεια του γραφειου του Τσενι στην Ουασινγτον, με την αγαστη συνεργασια των εβραιων της Αγγλιας.
    Ακομα και το δημοσιευμα "Τι ΔΕΝ βρηκα στον Νιγηρα" του Πρεσβη Τζο Γουϊλσον θα μαθης.
    Ναι εκεινου του φουκαρα Πρεσβη που οι εβραιοι (παλι αυτοι; μα τοσο αντισιμητης εχω καταντησει;) ξεσκεπασαν την ιδιοτητα της γυναικας του σαν πρακτορα της CIA προς οφελος των Τουρκων εμπορων ναρκωτικων και ανταλλακτικων για ατομικα οπλα.
    Αν παρεις φορα στο ψαξιμο μεχρι που θα μπορουσες να μαθης την αληθεια για το ποιοι πραγματικα ησαν πισω απ την τρομοκρατια της 11 Σεπ 2001 με τα γνωστα παγκοσμια σημερινα αποτελεσματα.
    Ψαξε και θα μαθης.

    Συμβουλη:
    Μονο μην πας για ψαξιμο στις εβραιοφυλλαδες και τα εβραιοτσοντοκαναλα. Γιατι αν πας εκει θα βουλιαξης στο βουρκο τους.
    Πιθανον και να πνιγης, οπως ο "αδερφος" Σιδηρουντιος.



    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους
    γενοκτονους εθνοκτονους
    Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όμαδεον

    σε περίπτωση που δεν το έχεις ακόμα καταλάβει,
    στη Λωρίδα της Γάζας (λιμάνι της αρχαιότητος που χτίστηκε από Έλληνες Μινωΐτες)
    δεν υπάρχει ούτε ένας Εβραίος.
    Ή μάλλον, υπάρχει ένας Εβραίος,
    ο οποίος κρατείται από ανθρωπόμορφα κτήνη παρά τη θέλησή του.

    Επίσης, στην Λωρίδα της Γάζας
    βρίσκονται φυλακισμένοι
    εκατοντάδες Αφρικανοί.
    Αιχμάλωτοι της Χαμάς,
    για δουλεμπόριο
    και πώληση ανθρωπίνων οργάνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Συγνωμη "φιλη" μου αλλα σαν Χριστιανος Ορθοδοξος που ειμαι, ειναι εναντιον των Θρησκευτικων μου πεποιθησεων να συνομιλω μαζι σου.
    Αλλα θα σου πω δυο λογια μονο, και στα κρυφα μη με ακουσει και ο Σεβασμιωτατος Πειραιως Σεραφειμ που συνομιλω εστω και για δευτερολεπτα μαζι σου.

    Τα ανθρωπομορφα κτηνη ειναι αυτα που εχουν εθνοκαθαρισει και υποδουλωσει μια χωρα ολοκληρη και αυτη η χωρα ονομαζεται Παλαιστινη.
    Τα αλλα ανθρωπομορφα κτηνη που πουλαν ανθρωπινα οργανα ειναι παγκοσμιως γνωστα. Δες και "μονη" σου.
    http://www.nytimes.com/2009/07/24/nyregion/24jersey.html

    Μηπως και συ εισαι ενα ανθρωπομορφο τερας και δεν το ξερεις;



    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους
    γενοκτονους εθνοκτονους
    Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όμαδεονα,

    πως και χρησιμοποιείς ως απόδειξη
    τα "σιωνοκρατούμενα" ΜΜΕ; Και ειδικά τα αμερικανάκια;

    Το ποιοί είναι αυτοί που υποστηρίζεις το λένε Ιταλοί ανθρωπιστικής οργάνωσης με αδιάψευστα στοιχεία.
    Εκτός αν θέλεις να μας πείσεις ότι ξέρει καλύτερα ο δημοσιογράφος της ΝΥ;

    Και Γιατροί που περιθάλπτουν τους διωγμένους αφρικανούς, θύματα του ακραίου ισλαμισμού. Και ένα βήμα πριν φτάσουν στο ασφαλές καταφύγιο που τους προσφέρει
    το Ισραήλ, τους βιάζουν, τους βασανίζουν, τους σκοτώνουν και πουλάνε το σώμα τους οι βρωμιάρηδες της Χαμάς.

    Και όλα στοιχειοθετημένα. Και όχι λόγια του αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμη/ε
    (14 Ιανουαρίου 2011 9:32 μ.μ.)

    Σου εχω ξαναπει οτι μολυνεις το περιβαλον με την υπαρξη σου. Απορω πως δεν σ' εχει παρει ακομα χαμπαρι ο μπογιας για να σε μαζεψη.
    Νομιζω οτι πρεπει να βρισκεσαι στο τελευταιο σταδιο πριν αρπαξεις κανα μυδραλιο και αρχιζεις να πυροβολης ανυποψιαστους πολιτες στο κεντρο της Αθηνας οπως ο φιλος σου και ομοϊδεατης σου, το εβραιοφρικιο της Αριζονας, που δολοφονησε μεταξυ των αλλων και ενα εννιαχρονο κοριτσακι. Οπως κανουν και οι αλλοι ομοϊδεατες σου στην σκλαβωμενη Παλαιστινη που δολοφονουν κοριτσακια την ωρα που τα δυστυχα πανε στο σχολειο τους.
    Πρεπει να τεθης υπο εντατικη ψυχιατρικη παρακολουθηση για να μην σου "λασκαρει και η τελευταια βιδα".



    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους
    γενοκτονους εθνοκτονους
    Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.