31/1/11

Χααρέτζ: Το Ισραήλ πιέζει ΗΠΑ και Ευρώπη να στηρίξουν τον Μουμπάρακ

Το Ισραήλ διαβίβασε εμπιστευτικό μήνυμα προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και προς ευρωπαϊκές χώρες ζητώντας τους να στηρίξουν τη σταθερότητα του αιγυπτιακού καθεστώτος του Χόσνι Μουμπάρακ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Haaretz.

Στο μήνυμα αυτό ισραηλινοί αξιωματούχοι τονίζουν ότι είναι "προς το συμφέρον της Δύσης" και "του συνόλου της Μέσης Ανατολής" η διατήρηση της σταθερότητας του καθεστώτος στην Αίγυπτο", σύμφωνα με την εφημερίδα.
"Πρέπει, κατά συνέπεια, να σταματήσει η δημόσια κριτική κατά του προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ", αναφέρεται στο μήνυμα, το οποίο εστάλη την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα. Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό του ισραηλινού στρατού που μετέδωσε τη είδηση, το μήνυμα αποτελεί κριτική απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες και τις ευρωπαϊκές χώρες, που δεν στηρίζουν πλέον το καθεστώς του προέδρου Μουμπάρακ.

Εκπρόσωπος του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, που ερωτήθηκε από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων σχετικά με το εμπιστευτικό μήνυμα, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις πληροφορίες, ενώ ο εκπρόσωπος του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών δεν ήταν διαθέσιμος για να απαντήσει.

Μέχρι στιγμής η ισραηλινή ηγεσία έχει υιοθετήσει χαμηλούς τόνους για την εξέγερση στην Αίγυπτο, ενώ ο ισραηλινός πρωθυπουργός έχει δώσει εντολή στους υπουργούς του να μην κάνουν δηλώσεις.
Ο ίδιος περιορίσθηκε να δηλώσει χθες ότι το Ισραήλ ότι το Ισραήλ επιθυμεί τη διατήρηση της ειρήνης με την Αίγυπτο, καθώς και "την περιφερειακή σταθερότητα και ασφάλεια".
"Η ειρήνη με την Αίγυπτο διαρκεί εδώ και περισσότερο από τρεις δεκαετίες. Στόχος μας είναι η συνέχισή της", είπε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου. Η Αίγυπτος υπέγραψε το 1979 συμφωνία ειρήνης με το Ισραήλ, με αντάλλαγμα την επιστροφή του συνόλου των αιγυπτιακών εδαφών που κατελήφθησαν από τον ισραηλινό στρατό κατά τον Πόλεμο των Έξι Ημερών τον Ιούνιο 1967.

Αν και αυτή η ειρήνη θεωρείται "ψυχρή", έχοντας περιορισθεί στη σύναψη διπλωματικών σχέσεων, έχει αντέξει σε δύο πολέμους του Λιβάνου (το 1982 και το 2006), δύο παλαιστινιακές Ιντιφάντα (1987 και 2000) και στην εμπλοκή της ειρηνευτικής διαδικασίας Ισραήλ-Παλαιστινίων.
imerisia

19 σχόλια:

  1. Αυτα ειναι για τα "ματια".Το ισραηλ δεν εχει αναγκη ητε ειναι προεδρος ο Μουμπαρακ ητε ο κυριος "Νομπελ" που για να "παιξει" τον επομενο "προεδρο" ερριξε λαδι στην φωτια και ειναι συνυπευθυνος των εκατονταδων θυματων Αιγυπτιων.Γνωμη μου οτι ο Μουμπαρκ θα παραμεινει και θα φυγει μονος του την καταλληλοτερη στιγμη και αφου ηρεμησει η κατασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχέλαε

    Στο έλεγα στην άλλη ανάρτηση για την αναγνώριση της Παλαιστίνης από την Κύπρο, ότι το Ισραήλ αρχίζει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του με αυτές τις σαρωτικές πολιτικές αλλαγές στις κοντινές του ισλαμικές χώρες.
    Και να η απόδειξη!
    Το Ισραήλ επιθυμεί την παραμονή του Μουμπάρακ και ας είναι ένας στυγνός δικτάτορας για τον λαό του, μιας και επί τρεις δεκαετίες διασφάλιζε την ανοχή των ισλαμιστών της Αιγύπτου έναντι του Ισραήλ. Έτσι πολιτεύεται το Ισραήλ εις βάρος των δημοκρατικών δικαιωμάτων των λαών, αρκεί το ίδιο να εξασφαλίζει τα συμφέροντα του. Θεμιτό είναι θα μου πεις, αν και ανήθικο, να υπερασπίζει τα συμφέροντα του, θα είναι όμως έτοιμο να πληρώσει και τον λογαριασμό;
    Πολύ φοβάμαι πως όχι!
    Δυστυχώς το Ισραήλ διαβλέπει τις μελλοντικές, αρνητικές για αυτό εξελίξεις από το ντόμινο των εξεγέρσεων. Το ίδιο και η Κύπρος που έσπευσε αμέσως να αναγνωρίσει την Παλαιστίνη.
    Έπεται Ιορδανία, Υεμένη, πιθανόν Σ. Αραβία και ίσως Λιβύη.
    Δεν τίθεται κατ΄εμέ πλέον θέμα Ιράν, αφού στο παιχνίδι έχει μπει ήδη η Τουρκία. Να θυμηθούμε ότι ήδη ο Νταβούντογλου έκανε δηλώσεις αποδοχής των πολιτικών ανατροπών χάριν της "Δημοκρατίας". Προφάσεις βέβαια, αλλά η Τουρκία χρησιμοποιεί ότι της είναι δυνατόν για να επιβληθεί στον μουσουλμανικό κόσμο και στο γεωπολιτικό παιχνίδι της Μ. Ανατολής.
    Θα σώσουν οι ΗΠΑ και η ΕΕ το Ισραήλ; Αμφίβολο. Θα εξαρτηθεί από πάρα πολλά πράγματα και κανείς δε μπορεί να το πει με σιγουριά. Άλλωστε η στάση τους στο θέμα του Μουμπάρακ δείχνει άλλους σχεδιασμούς και επιλογές που μάλλον δεν αρέσουν στο Ισραήλ.
    Το ζήτημα είναι να μην γίνει εξαγωγή του "καυτού" προβλήματος προς την περιοχή μας και η Ελλάδα να παραμείνει ουδέτερη, εκτός και αν προκληθεί από τους Τούρκους.

    Τέλος πάντων, καλού-κακού, αν ήμουν Ισραηλινός θα ετοίμαζα τις βαλίτσες μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν τίθεται κατ΄εμέ πλέον θέμα Ιράν, αφού στο παιχνίδι έχει μπει ήδη η Τουρκία
    Ο/Η ΑΠΕΛΛΗΣ
    31 Ιανουαρίου 2011 11:56 π.μ.

    Απο τον ιουνιο 2011 θα παιχθει χοντρο παιχνιδι και τα πραγματα δεν ειναι παντα οπως φαινονται.
    Οσον αφορα την Τουρκια θα τριβουμε
    τα ματια μας.Ισως!? επικειται και η αυτονομια των ιερων περιοχων του Ποντου.Θεμα που παιζεται και θελει πολυ πολυ προσοχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απελλη
    Και συμπληρωματικα θα ηθελα να εκθεσω και αλλους λογους που το Ισλαμ δεν προκειται να παρει πανω χερι στην Αιγυπτο
    1)το ιδιο το Ιραν που ηγειται η ετσι φαινεται στο Ισλαμ της περιοχης δεν θα επετρεπε μια αλλη χωρα να του παρει τα ινια του Ισλαμ
    2)Η "επανασταση" της Αιγυπτου ζητει οικονομικες βελτιωσεις και οχι ανατροπες και καθεστωτικες αλλαγες και μαλιστα ζητει αντικατασταση του νυν προεδρου μα εναν αλλο εξισου δυτικοσπουδαγμενο και ελεγχομενο απο την Δυση,αρα ζητει βελτιωση της υπαρχουσας καταστασης και οχι ανατροπη αυτης.
    3)Ουτε η Ρωσσια ουτε οι ΗΠΑ επιθυμουν ισλαμικη ριζοσπαστικη κυριαρχια μεσω της Μουσουλμανικης Αδελφοτητας στην Αιγυπτο.

    Αν παραδοξα δουμε να εφαρμοζεται το
    3) τοτε τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα και εχει ξεκινησει χοντροτατο παιχνιδι με πολυ μεγαλο και προκλητο "τεχνικο οφσαιτ" και ο Θεος να μας φυλαξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να τελειώνουν τα ψέματα:

    Όταν οι απελλήδες , σιωπούσαν επί
    δεκαετίες για τη χούντα της Αιγύπτου,
    υπήρχαν κάποιοι ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ που μιλούσαν για ανθρώπινα δικαιώματα.
    Για ελευθερία λόγου και για τον
    αιγύπτιο blogger του οποίου την ύπαρξη,

    "έλληνες" τύπου "Απελλή" ούτε καν γνωρίζουν...


    Το ίδιο σιωπούσαν οι απελλαίοι "ελληναράδες" όταν ο Azzam Azzam,
    ένας Ισραηλινός εργάτης,
    φυλακίστηκε για οχτώ χρόνια στην Αίγυπτο για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ. Χωρίς να παρουσιαστεί στο δικαστήριο ούτε μια απόδειξη.

    Και μήπως οι "ελληναράδες απελληδες" είπαν μια κουβέντα,
    όταν η Jerusalem Post έγραφε για τα βασανιστήρια που γίνονται στο Σινά;
    Διαβάστε μόνο εάν έχετε γερό στομάχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτά λοιπόν, για το Ισραήλ.
    Όσο για τα άλλα, οι ΗΠΑ εγκλημάτισαν για μια ακόμα φορά προς την Ευρώπη.
    Τα ίδια που έκανε ο Κάρτερ και ανέβασε τους μουλάδες στην εξουσία του Ιράν.
    Τα ίδια έκαναν τα αμερικανάκια και στο Ιράκ: Έριξαν τον δικτάτορα Σαντάμ για να φέρουν τους μανιακούς θρησκομανείς.
    Τα ίδια κάνει και ο Ομπάμα: που αλλάζει άπληστους δικτάτορες για να φέρει στην εξουσία ψυχοπαθείς ισλαμιστές δικτάτορες.

    Σήμερα η Δημοκρατία εξακολουθεί να είναι άπιαστο όνειρο για τους εξεγερμένους. Οι χριστιανοί της Αιγύπτου και της Μέσης Ανατολής αλλά και της Αφρικής θα σφαγιαστούν μαζικά.
    Και η Ευρώπη εξισλαμίζεται με αντάλλαγμα την αμερικανική ηγεμονία.
    Οι μόνοι που χαίρονται είναι τα τζιχάντια και οι σύμμαχοί τους οι αμερικανοί.
    Εγώ ανατριχιάζω και μόνο που σκέφτομαι ότι την ώρα που τα αιγυπτιακά F-16 (ξέρετε πόσα είναι;)
    θα περνάνε σε ισλαμικά χέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μπαραντέι έχει αναγκαστεί να έλθει σε συνεννόηση με τους "Αδελφούς Μουσουλμάνους".
    Αλλιώς, ούτε αυτός θα μπορέσει να σταθεί.
    Εάν γίνουν ελεύθερες εκλογές όπως είπε μέσα σε ένα χρόνο, οι Α.Μ. θα σαρώσουν.
    Ήδη στις προτελευταίες εκλογές με νοθεία και βία από πλευράς Μουμπάρακ, είχαν πάρει 90 έδρες.
    Στις τελευταίες εκλογές δεν κατέβηκαν αφού το φιλαράκι των σιωνιστών, τους είχε αποκλείσει...

    Αυτό θα σημάνει χαλάρωση των μέτρων αποκλεισμού στην Γάζα που είχε λάβει το διευθαρμένο καθεστώς Μουμπάρακ και η Χαμάς θα τροφοδοτηθεί πάλι με εφόδια και οπλισμό.
    ΑΥΤΟ είναι που το Ισραήλ δεν θέλει να γίνει !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 31 Ιανουαρίου 2011 2:15 μ.μ.



    Για κάτσε, ρε φίλε, που μου πήρες φόρα!!

    Τι γράφω εγώ, διάβασες; Περιγράφω μια κατάσταση και μάλιστα ομολογημένη από το ίδιο το Ισραήλ! Ο Μουμπάρακ δεν είναι ένας δικτάτορας στην ουσία; Είναι!!!

    Το Ισραήλ δεν επιθυμεί την παραμονή του στην εξουσία ενάντια στην θέληση του αιγυπτιακού λαού; Ναι!!!

    Το Ισραήλ δεν έχει εθνικά ζωτικά συμφέροντα που εξαρτώνται από την ηγεσία του Μουμπάρακ; Έχει!!!!

    Τότε γιατί με αποκαλείς:
    (σαν "έλληνες" τύπου "Απελλή", απελλαίοι "ελληναράδες")και μάλιστα σε εισαγωγικά αμφισβητώντας την εθνική μου καταγωγή;
    Εσύ, το κάνεις αυτό, που είσαι Εβραίος άνθρωπος σοβαρός και μετρημένος;
    Να σε πω και εγώ "Εβραίο" μέσα σε εισαγωγικά για να δω αν σου αρέσει;

    Τέλος, με κατηγορείς ότι ΤΩΡΑ θυμήθηκα την δικτατορία του Μουμπάρακ!!!

    Τι ήθελες να κάνω δηλαδή, αφού μόλις πριν λίγες ημέρες ξέσπασαν τα γεγονότα; Να μιλάω για τον Μουμπάρακ σε άσχετες αναρτήσεις, όπου κανείς δεν μιλούσε για αυτόν, μόνο και μόνο για να σε ευχαριστήσω;

    Ή σε πείραξε αυτό;

    "Τέλος πάντων, καλού-κακού, αν ήμουν Ισραηλινός θα ετοίμαζα τις βαλίτσες μου...."

    Ψέμματα λέω; Αφού και εσύ το βλέπεις, το φοβάσαι και ανησυχείς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αρχέλαε και ΑΠΠΕΛΗ

    Η περιοχή εδώ και λίγες μέρες βράζει,όλα δείχνουν ότι έρχεται μια μεγάλη αλαγή,κατά τη γνώμη μου δεν είναι δυνατόν να γνωρίζεις με σιγουριά πως θα εξελιχθεί το πράγμα,μέσα σε αυτή την ένταση και την έκταση μπορεί να συμβούν τα πάντα,αυτός είναι πιστεύω και ο λόγος που οι ΗΠΑ δείχνουν ανήσυχες για τις εξελίξεις.

    Προσωπικά πιστεύω ότι καλά θα κάνουμε να πάρουμε στα σοβαρά το φαινόμενο αυτό γιατί υπάρχουν πολά σημάδια που δείχνουν ότι πρόκειται για κάτι πάρα πολύ σοβαρό που ίσως δεν τελειώσει σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προσωπικά πιστεύω ότι καλά θα κάνουμε να πάρουμε στα σοβαρά το φαινόμενο αυτό γιατί υπάρχουν πολά σημάδια που δείχνουν ότι πρόκειται για κάτι πάρα πολύ σοβαρό που ίσως δεν τελειώσει σύντομα.

    Χ.Χ. 31 Ιανουαρίου 2011 5:11 μ.μ.

    κατι τετοιο οσφραινομαι και εγω Χ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΕΛΛΗ, Τζιμη και λοιποι Ελληνες- Πατριωτες, φιλοι του Ινφογνωμονα. Ατυχως δεν εχω καιρο να το μεταφρασω για τους μη γνωριζοντες τη Αγγλικη.
    Αλλα ο Αμερικανος αναλυτης/δημοσιογραφος στο αρθρο/αναλυση του, τα λεει χυμα και εξω απ τα δοντια στους απολογητες των εγκληματιων της Μεσο-Ανατολιτικης γιαφκας.
    Ριξτε μια ματια στο παρακατω λινκ και πειτε μου την γνωμη σας.

    http://original.antiwar.com/justin/2011/01/30/the-hosni-mubarak-fan-club/

    Οσο για αυτες και αυτους που ετοιμαζουν ...βαλιτσες στειλτε τους σ' εμενα κατω εδω στην Γαζα για την ασφαλεια τους.
    (Διοτι ο υπολοιπος κοσμος δεν θα ειναι και τοσο ασφαλες καταφυγιο γι αυτους)




    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    Σκλαβωμενη απο εβραιους
    εθνοκτονους γενοκτονους
    Παλαιστινη

    ΥΓ.
    Ανοιξτε και δειτε.
    http://www.ifamericansknew.org/
    Μιλαμε για εγκληματιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Wiκileaks: Χρηματοδότηση ΗΠΑ σε αντιπάλους Μουμπάρακ

    Mα ο Μουμπάρακ δεν είναι ο άνθρωπός τους; Βέβαια και χθες άκουσα την Κλίντον να τον καλεί να παραιτηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απελλάκο,

    αν η Αίγυπτος και όλη η Βόρεια Αφρική και όλη η Μέση Ανατολή
    περάσουν στο ριζοσπαστικό Ισλάμ

    ευχαριστημένοι θα είναι οι αμερικανοί και οι υπηρέτες τους,
    σαν και εσένα.

    Αν τώρα θέλεις να μας πείσεις ότι ΜΟΝΟ το Ισραήλ κινδυνεύει,
    εγώ θα σου πω
    ότι η Ευρώπη
    με πρώτη την Ελλάδα κινδυνεύει
    με εξισλαμισμό και ολοκληρωτικό αφανισμό.

    Και να ξέρεις ότι το Ισραήλ
    ακόμα κι αν όλη η Υφήλιος εξισλαμιστεί
    θα εξακολουθεί να υπάρχει.

    Και όλη την ανθρωπότητα να καταφέρετε να αιματοκυλίσετε,
    και πάλι το Ισραήλ θα επιζήσει.
    Χαρείτε τώρα που μπορείτε
    γιατί το ΙΣΡΑΗΛ θα γίνει ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όμαδεον, τους συμφέρει να ταυτίζουν κάθε τι μουσουλμανικό με το Ιράν και μάλιστα με την μορφή που είχε στα πρώτα χρόνια μετά τον σάχη.
    Σε ευρωπαϊκό ραδιόφωνο άκουσα ότι αυτοί οι "Αδελφοί Μουσουλμάνοι" είναι πιό λάιτ και από τον Ερντογάν.
    Ο οποίος είχε κάνει και αυτός κάτι χρόνια στην φυλακή ως φανατικός ισλαμιστής.
    Ο κίνδυνος όμως από τον Ερντογάν έρχεται πιό πολύ επειδή είναι Τούρκος, παρά επειδή είναι μωαμεθανός.
    Μωαμεθανοί είναι και οι μισοί κάτοικοι της ...Σιγκαπούρης !!!
    Δεν πάει να πει ότι κινδινεύει η Ελλάδα και από αυτούς...
    Ούτε από τους Αιγύπτιους μωαμεθανούς κινδυνεύουμε, αφού δεν είναι Τούρκοι να διεκδικούν κάτι από εμάς, να μας απειλούν ή να κατέχουν εδάφη μας.

    Εάν ο κύριοι σιωνιστές έχουν πρόβλημα διότι έχουν στο παρελθόν καταλάβει εδάφη τους και σήμερα σφάζουν ομοεθνείς τους Παλαιστίνιους, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα και ας πρόσεχαν !!!
    Ούτε τους ζητήσαμε εμείς να μας βοηθήσουν με την Τουρκία, αφού -εάν το θελήσουμε- ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τους κάνουμε την κηδεία και μόνοι μας...

    Τα προβλήματα που έχουν οι κύριοι Εβραίοι λόγω των εγκληματικών τους ενεργειών, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τα επωμιστούμε όλοι στον Κόσμο.
    Όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν !!!

    Δεν θα μας τρέχουν κι εμάς μαζί τους στα Διεθνή Δικαστήρια Εγκλημάτων και στις φυλακές της Χάγης.
    Οι μισοί υπουργοί του Ισραήλ καταζητούνται με διεθνή εντάλματα συλλήψεως για εγκλήματα.
    Ξεχάσαμε ότι η Τζίπι Λίβνι -υπουργός τότε- δεν πήγε στο Λονδίνο για να μη συλληφθεί;;;

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. //Tom Hurndall, 22, was in a coma for nine months after being shot in the head by an Israeli sniper.
    He died January 13, 2004.
    He had been trying to remove Palestinian children from the range of Israeli rifle fire.//

    //The Israeli soldier on trial for killing the British peace activist Tom Hurndall in the Gaza Strip has admitted he was lying when he said his victim was carrying a gun, but said he was under orders to open fire even on unarmed people.//
    --------------------
    "O 22χρονος βρετανός ακτιβιστής, που βοηθούσε μικρά παιδιά στην Ράφα να απομακρυνθούν από την εμπόλεμη ζώνη, πυροβολήθηκε στο κεφάλι από ισραηλινό στρατιώτη, ο οποίος αποκάλυψε ότι είχε διαταγή να πυροβολεί ακόμα και άοπλους πολίτες."
    Περισσότερα: http://www.ifamericansknew.org/

    (τζιμης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κύριοι σιωνιστές, τόσα χρόνια λέτε ότι μας...σώζετε από το Ισλάμ, αλλά μόνο αυτό δεν βλέπουμε να γίνεται!!!
    Τουναντίον το έχετε φουντώσει στο φουλ, κάτι που βλέπουμε να γίνεται καθημερινά, εάν ισχύει ότι οι "Αδελφοί Μουσουλμάνοι" είναι φανατικοί ισλαμιστές που θέλουν να μας καταστρέψουν.
    Εάν δε, είναι αλήθεια ότι υπάρχει Αλ Κάιντα που ρίχνει ως και δίδυμους πύργους στην Αμερική, πού είναι το χαΐρι σας;;;

    Σας παρακαλούμε πολύ, ό,τι κάνετε να το κάνετε για την πάρτη σας στο όνομα του Γιαχβέ και όχι του Χριστού και της Παναγίας, έτσι που αν χρειαστεί, την νύφη να την πληρώσετε εσείς και μόνο...

    Δεν σας ζητήσαμε να καθαρίσετε και για μας. Εάν το θελήσουμε οι Χριστιανοί και η Δύση, μπορούμε να το κάνουμε και μόνοι μας.
    Ολόκληρη Ευρώπη είμαστε!!!
    Και μαζί η Ρωσία, η Β&Ν Αμερική, η Ωκεανία, οι βουδιστικές Κίνα, Ιαπωνία, Κορέα κλπ.
    Ποιοί είσαστε εσείς που μας λέτε ότι όλοι εμείς δεν μπορούμε να δούμε ποιό είναι το συμφέρον μας ώστε να το υπερασπιστούμε;

    Και αφήστε τα κόλπα και τις προβοκάτσιες, για να φοβηθούμε ώστε να μας βάλετε στο χέρι!!!
    Δεν τσιμπάμε !!!
    Εάν θέλετε να σας πάρουμε στα σοβαρά, να μη λέτε χαζά !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ 31 Ιανουαρίου 2011 7:25 μ.μ.


    Φίλτατε "Εβραίε"

    Το Απελλάκο είναι χαριτωμένο και δείχνει μια κάποια οικειότητα.

    Ωστόσο φαίνεται ότι έχεις χάσει την ψυχραιμία σου και ότι ανησυχείς βαθύτατα, όσο και αν θέλεις να το κρύψεις.
    Γιατί όμως με αποκαλείς υπηρέτη των Αμερικανών; Από πότε οι Αμερικανοί έπαψαν να είναι δικοί σας; Γιατί μου φαίνεται υπαινίσσεσαι ότι είναι πλέον εχθροί σας!!
    Από την άλλη χρησιμοποιείς τον πληθυντικό:

    "να καταφέρετε να αιματοκυλίσετε, Χαρείτε τώρα που μπορείτε"

    Μιλάς σοβαρά; Εμένα γιατί με μπερδεύεις με Αμερικανούς και ισλαμιστές, μήπως επειδή περιγράφω με μελανά χρώματα μια πραγματικότητα;

    Λες:

    "Και να ξέρεις ότι το Ισραήλ
    ακόμα κι αν όλη η Υφήλιος εξισλαμιστεί
    θα εξακολουθεί να υπάρχει"

    Και θέλεις να σε πάρουν οι άλλοι στα σοβαρά;

    Τέλος, έχεις όντως δίκιο για τον μακροπρόσθεσμο ισλαμικό κίνδυνο σε ό,τι αφορά την Ελλάδα και την ΕΕ, αλλά πριν από αυτό δεν θα έπρεπε να ασχοληθείτε με τον βραχυπρόθεσμο κίνδυνο που απειλεί ειδικά το Ισραήλ; Πήραν φωτιά τα μπατζάκια σας που λένε!
    Όποιος έχει "χεσμένη την φωλιά του" έχει δίκιο να ανησυχεί μιας και σε αυτή την ζωή όλα πληρώνονται.
    Το μόνο που με λυπεί είναι οι αθώοι άνθρωποι που θα πληρώσουν τις άδικες πολιτικές των Σιωνιστών σας.
    Αν διακρίνω καλά το ιστορικό προτσές, δεν τίθεται ζήτημα αν θα σας την πέσουν, αλλά το πότε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι Έλληνες της Αιγύπτου -όπως και άλλοι δυτικοί- εκδιώχθηκαν λόγω του αντιαποικιακού κλίματος που υπήρξε σε μια σειρά από χώρες.

    Μήπως και στην Ροδεσία ή στην Μοζαμβίκη ήσαν μουσουλμάνοι; Ή στην Κένυα; Μήπως στην Νότια Αφρική το κίνημα του Μαντέλα ήταν ισλαμικό;

    Εάν είμαι εγώ παρλαπίπας (λέω που και που και καμια μαλακία, το παραδέχομαι, δεν μπορώ να έχω συνεχώς ...επιτυχίες), εσύ είσαι μακράν ο καλίτερος για ...πρόεδρός μας !!!
    Είσαι αρχιΜαέστρος (με κεφαλαίο Μ)!
    Συνεχώς στο πόντιουμ βρίσκεσαι !!!
    (Γράφε κι άλλα τέτοια διασκεδαστικά και κυρίως να ξαναβάζεις κομμάτια από τα σχόλιά μου, για να τα εμπεδώνετε καλίτερα...)

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Λαιτ", αλα τζιμη - συνεχεια ...

    >>Οι Έλληνες της Αιγύπτου -όπως και άλλοι δυτικοί- εκδιώχθηκαν λόγω του αντιαποικιακού κλίματος που υπήρξε σε μια σειρά από χώρες.<<

    Ετσι οπως καταστραφηκαν - "εκδιωχθηκαν", "λαιτ" παντα - και οι Ελληνες, Αρμενιοι και οι Ασσυριακοι, απο της χιλιετεις εστιες τους της κατεχομενης Μικρας Ασιας, οι Κωνσταντινουπολιτες το 1955, οι Κυπραιοι το 1974, απο τους γενοκτονους Τουρκους ;

    >>Μήπως και στην Ροδεσία ή στην Μοζαμβίκη ήσαν μουσουλμάνοι; Ή στην Κένυα; Μήπως στην Νότια Αφρική το κίνημα του Μαντέλα ήταν ισλαμικό;<<

    Δεν μιλας δηλαδη για τον βαρβαρο εποικισμο του Mουσουλμανικου Death Cult και ιμπεριαλισμου ;

    >>Εάν είμαι εγώ παρλαπίπας (λέω που και που και καμια μαλακία, το παραδέχομαι,<<

    Συγχαρητηρια - παλι καλα που το καταλαβες !

    >>δεν μπορώ να έχω συνεχώς ...επιτυχίες), εσύ είσαι μακράν ο καλίτερος για ...πρόεδρός μας !!!
    Είσαι αρχιΜαέστρος (με κεφαλαίο Μ)!<<

    Ε βεβαια, εισαι μεσα "με κεφαλαιο Μ", τζιμακο - συνηθιζεις να τα κανεις Μουσκεμα !

    Συνεχώς στο πόντιουμ βρίσκεσαι !!!
    (Γράφε κι άλλα τέτοια διασκεδαστικά και κυρίως να ξαναβάζεις κομμάτια από τα σχόλιά μου, για να τα εμπεδώνετε καλίτερα...)
    τζιμης 2 Φεβρουαρίου 2011 12:26 π.μ.<<

    Αρλουμπες !

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.