3/1/11

ΗΜΕΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΡΣΙΝΑΣ

Οι φωτογραφίες είναι δημοσιευμένες στην σημερινή ιστοσελίδα της εφημερίδας Χουριέτ. Είναι από τους εορτασμούς για την ¨Ημέρα απελευθέρωσης¨ της πόλης Μερσίνας και ο αρχικός υπότιτλος είναι ¨Ενθουσιασμός απελευθέρωσης στην Μερσίνα¨. Tα συμπεράσματα δικά σας.

6 σχόλια:

  1. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε 10:35 ... ο συντάκτης θέλει να σου πει: "από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια και μου πετάς έναν κιοφτέ ... ωχ το μάτι μου!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tha erthei kai i kourdiki apeleutherosi pisteuo se ligo
    X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι ακριβός εννοείς από ποιον ελευθερώθηκε η ΜΕΡΣΙΝΗ τον 19 εονα ήταν ένα ψαροχώρι και μετατράπηκε σε μια μεγάλη πόλι με σημαντικό αριθμό χριστιανών ΑΡΑΒΩΝ και μεγάλη κοινότητά ασσυριων. γενωκτονησανε τους ΑΣΣΥΡΙΟΥΣ έδιωξαν τους άραβες εξόντωσαν τους λιγοστούς ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ και εγκατέσησαν κουρδους όταν οι κούρδοι ΖΗΤΗΣΑΝ ανθρωπινή μεταχείριση και επαναστάτησαν το 1925 τους κατάσφαξαν και αυτούς , και εγκατέστησαν δεκάδες οικογένειες εξαθλιωμένων ΤΟΥΡΚΩΝ. μια ιστορία γενοκτονίας και βίας εναντίων των γηγενών πλοιθησμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ ! Βέβαια η αγάπη για την σημαία τους οι φίλοι μας την δείχνουν συνεχώς και αδιαλλείπτως. Κάτι που εμείς το θεωρούμε "πασσέ".Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.