19/1/11

Η άποψη της Χρυσής Αυγής για τα διαδραματισθέντα στο Δημοτικό Συμβούλιο

Το θέμα δημιουργήθηκε στην διάρκεια ενός διαλλείματος μετά την ψηφοφορία για τους συμβασιούχους όταν ο δήμαρχος κ. Καμίνης είπε αν θα συζητήσουμε για τον Άγιο Παντελεήμονα. Σημειώνεται ότι το θέμα του Αγίου Παντελεήμονα ετέθη εκτός ημερησίας διατάξεως από τον κ. Δήμαρχο τυπικά, αλλά από τον Κωνσταντίνου ουσιαστικά, ο οποίος μοίραζε και φυλλάδια για το θέμα και φυσικά δεν είχαν κληθεί να είναι παρόντες και οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι αντέδρασαν στην συναυλία, η οποία δεν ήταν απλά αντιρατσιστική, αλλά είχε συγκεκριμένο θέμα, ήταν συναυλία καταδίκης της κατασκευής του φράχτη στον Έβρο.
Θέμα για το οποίο ο Ελληνικός λαός στην συντριπτική του πλειοψηφία είναι υπέρ της κατασκευής του φράχτη και όχι μόνον…
Δεν υπήρχαν οι κάτοικοι αυτοί που διοργάνωσαν την διαμαρτυρία και υπήρχαν κάποιοι άλλοι κάτοικοι, οι οποίοι δήλωναν κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα και γνώριζαν για την εκτός ημερησίας διατάξεως συζήτηση. Πως ήξεραν αυτοί για την συζήτηση και δεν το ήξερε κανένας άλλος στον Άγιο Παντελεήμονα;
Επρόκειτο, λοιπόν, περί μίας στημένης ιστορίας στην οποία αρνηθήκαμε να λάβουμε μέρος. Τις προκλήσεις άρχισε ο εκπρόσωπος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που πριν λίγους μήνες πρωτοστατούσε στην επίθεση κατά του Δημαρχείου από μουσουλμάνους γιατί δήθεν κάποιος δημοτικός αστυνομικός είχε σκίσει το κοράνι. Είναι ο ίδιος του οποίου υπάρχει φωτογραφία με σακίδιο έξω από την Τράπεζα Marfin, όταν πέθαιναν μέσα στο κτήριο 4 αθώες ψυχές. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν άρχισε να προκαλεί κραυγάζοντας για φασιστική προπαγάνδα. Προηγουμένως στην διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου είχε μιλήσει για κατάληψη της Βουλής και διαφυγή απ’ αυτήν του νομίμου πρωθυπουργού της χώρας Γ. Παπανδρέου με… ελικόπτερο! Όμως αυτό δεν έθιξε τα δημοκρατικά αισθήματα των παρισταμένων. Στις υστερικές κραυγές του περί φασιστικής προπαγάνδας πράγματι απήντησα με το δεξί χέρι υψωμένο ψηλά. Και αυτός ο χαιρετισμός για άλλους είναι ναζιστικός, για άλλους είναι Ελληνικός, για άλλους είναι Ρωμαϊκός. Αυτό όμως δεν απευθυνόταν ούτε στο δημοτικό συμβούλιο, ούτε σε κανέναν άλλον παρά μόνον στον εκπρόσωπο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Επιπλέον αυτός ο χαιρετισμός δεν είναι παράνομος! Δεν προβλέπεται από τον νόμο ότι απαγορεύεται! Εάν δε κάποιους τους ενοχλεί θα τους πω ότι και εμένα με ενοχλεί η αριστερή υψωμένη γροθιά σαν σταλινικός χαιρετισμός συνοδευόμενος από την σφαγή δεκάδων εκατομμυρίων αθώων… Πάντως για την ιστορία, αυτός ο χαιρετισμός(όχι η αριστερή γροθιά, ο άλλος…) υπήρχε σε αυτήν την χώρα χιλιάδες χρόνια πριν.
Όσο για τα περί φουσκωτών και οπλοφόρων πρόκειται περί λάσπης και γελοιοτήτων. Σημειώνεται ότι μας είχε καταστεί γνωστό εκ των προτέρων από πληροφορίες μας και όχι από τους αρμοδίους όπως όφειλαν, ότι αιφνιδιαστικά ο δήμαρχος Καμίνης θα θέσει εκτός ημερησίας διατάξεως το θέμα των επεισοδίων του Αγίου Παντελεήμονα. Επεισόδια στα οποία έγινε μια βάρβαρη αστυνομική επιχείρηση εναντίον πολιτών των Αθηνών, βάρβαρη μέχρι του σημείου να πέσουν δακρυγόνα εντός του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονα και την ώρα εκείνη ήταν κρατούμενοι δύο νέοι άνθρωποι άδικα, αντιμετωπίζοντας βαριές κατηγορίες.

55 σχόλια:

  1. Οι τραμπούκοι της Χ.Α. δεν έχουν καμιά δουλειά να καπηλεύονται τον αγωνα των κατοίκων. Στο τέλος θα γίνει το ποιος θα μας προστατεύσει από τους προστάτες. Αν θέλουν να παίξουν ξύλο με τους αναρχικούς να πάνε αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Μιχαλιολάκο, με συγχωρείτε, αλλά κάνατε μαλακία. Φαίνεται δεν σας άρεσε το 20% που πήρατε στις εκλογές και θέλετε να το κάνετε 2%!!!
    Και τώρα δηλαδή που χαιρετήσατε ναζιστικά (γιατί ναζιστικός είναι ο χαιρετισμός και αφήστε τα ελληνορωμαϊκά)τι έγινε;
    Τιμωρήσατε το τομάρι τον Κωνσταντίνου;
    Του κάνατε τα μούτρα κρέας!!!
    Βουτυράκι στο ψωμί του αλείψατε, τόσο που αρχίζω να αμφιβάλλω για τους πραγματικούς σκοπούς σας. ΌΛΟΙ, λοιπόν δουλεύετε για το σκατοσύστημα, από την άκρα δεξιά έως την άκρα αριστερά;
    Ακροδεξιοί μπορείτε να είσαστε, αν θέλετε, μιας και στην Δημοκρατία υπάρχει η αναγνώριση της πολιτικής θέσης. Μαλάκες όμως δεν δικαιούστε να είσαστε, όταν τόσοι άνθρωποι που σας ψήφισαν θα αρχίσουν να μετανοιώνουν για την επιλογή τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το 20% της Χρυσής Αυγής σε περιοχές που σηκώνουν το βάρος της ανυπαρξίας πολιτικής στο ζήτημα των μεταναστών, είναι η απάντηση του απλού κόσμου.
    Θα πρέπει όλοι να σεβαστούν τη λαϊκή βούληση και να αναρωτηθούν γιατί τους 'έφτυσε' ο κόσμος.
    Στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι στραβός ο γιαλός.
    Όσο για εκείνους που έκαψαν ζωντανούς τους ανθρώπους στη ΜΑΡΦΙΝ, το κράτος οφείλει να τους βρει.
    Τα στοιχεία που έχουν οι αρχές στα χέρια τους, να αναλυθούν σωστά και να προχωρήσουν οι έρευνες για να βρεθούν οι βάρβαροι δολοφόνοι των εργαζομένων και κυρίως της εγγύου γυναίκας που έφυγε με το αγέννητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιχαλιολιάκος και ξερό ψωμί. Ξέρο ακριβώς τι είναι , τι ψηφίζω και δεν επιφυλάσει εκπλήξεις.

    1000 φορές αυτός, παρά προδοτικά στοιχεία, δηλωμένοι δοσίλογοι και πολιτικές τραμπάλες που πάνε όπου φυσάει ο άνεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέσαν οι μάσκες...
    Ιδού ο "Έλληνας", ο οποίος υπερασπίζεται τους Έλληνες αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσει το ναζιστικό τυπικό χαιρετισμό, ξεχνώντας ότι κάποιοι άλλοι που χαιρετούσαν σαν τον εν λόγω κύριο έσφαζαν σαν τα αρνιά Έλληνες δεξιούς, αριστερούς, ουδέτερους, ενήλικους, ανήλικους και αγέννητους (στην κοιλιά της μάνας τους!) ως αντίποινα για τους προκληθέντες μώλωπες σε ομοϊδεάτες τους στρατιώτες!
    Το μισό μου σόι είναι δεξιοί και το μισό μου σόι είναι αριστεροί: αν τολμούσα να χαιρετίσω ναζιστικά, θα με είχαν αποκληρώσει και οι μεν και οι δε! Οι Έλληνες δεν μπορούν να είναι φασίστες και οι φασίστες δεν μπορούν να είναι Έλληνες, όταν ο ελληνικός λαός έχει νιώσει στο πετσί του τι σημαίνει φασισμός! (Καλάβρυτα, Δίστομο, Κομμένο, Ανώγεια, Παραμυθιά κτλ.)

    Προς προηγούμενο σχολιαστή: Πολιτική θέση είναι η θέση που έχει σχέση με τον πολίτη (άνθρωπο) και την πολιτεία. Η θέση που στρέφεται κατά του πολίτη και της πολιτείας είναι κάθε άλλο παρά πολιτική. Ο φασισμός ουσιαστικά είναι η εφαρμογή του νόμου της ζούγκλας σε ανθρώπινες πολιτείες. "Ο θάνατος σου η ζωή μου".
    Εγώ προτιμώ να παραμένω άνθρωπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

    ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ
    ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΛΜΒΑΝΟΥΝ

    ΤΙΣ ΒΡΙΚΕ... ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΈΔΙΝΕ ΜΕΤΑ

    ΞΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΑ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΩ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΤΗ ΒΗΚΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΊΝΕ

    ΑΠΩ ΑΥΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ

    ΤΑ ΒΡΉΚΕ ΚΆΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΝΕ

    ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΝΕ
    ΣΕ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΎ ΦΊΛΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΎΡΙΖΑ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ

    ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΜΠΟΔΊΖΕΙ ΤΗ ΚΑΤΑΣΒΕΣΕΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΚΡΟΥΠ Η ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑΓΜΑ... ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΩΣΤΑ......... ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΙΔΙΑΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ ΚΑΙΝΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

    ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ

    ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΚΩΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ. Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. προς κον Απέλλη.
    Θα συμφωνούσα σε ότι γράφετε. Βλέποντας όλο το βίντεο,το επεισόδιο έγινε σε διάλειμμα του Δ.Σ. Του επεισοδίου προηγήθηκε καταγγελία της Χ.Α. για τον λαθραίους που το ΠΑΣΟΚ έδωσε δικαίωμα ψήφου και εξέλεξαν τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλους αριστεριστές. Ο κος Κωνσταντίνου αντέδρασε αποκαλώντας τον Ν.Μ. φασίστα. Αντιλαμβάνομαι ότι ο χαιρετισμός έγινε για σπάσιμο στο κον της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το έκανε μάλιστα 2 φορές. Έφυγε και ξαναγύρισε. Τελικά ο Ν.Μιχαλολιάκος το διασκεδάζει πραγματικά προκαλώντας το κύριο αυτόν προφανώς και τους υπολοίπους.
    Σίγουρα αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου θα έχει πολύ ενδιαφέρον...
    Πάντως ο χαιρετισμός είναι Ελληνικός, χρησιμοποιήθηκε-ται και αλλού, πχ. Λατινική Αμερική,Λίβανος(σήμερα), Ιράν (σήμερα) έχει δυσφημιστεί και καταδικαστεί από την χρήση των Γερμανών στα πλαίσια του ο νικητής επιβάλει την αλήθεια του και ξεσκίζει τον ηττημένο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα μέτρα φράκτη στον Εβρο του Παπουτσή δεν έχουν παρά στόχο τις εντυπώσεις για το θεαθήναι.
    Οι αρμόδιοι δυστηχώς αδιαφορούν
    και αντιμετωπίζουν το πρόβλημα επικοινωνιακά.Είτε δεν τους ένδιαφέρει είτε δεν έχουν συνηδητοποιήσει την εκταση την τεράστια του προβλήματος.

    Η κυβέρνηση που ψήφισε την νομιμοποιήση και τον λαθρονόμο δεν ενδιαφέρεται δραστικά να καταπολεμισει την λαθρομετανάστευση.Οι εμπόροι καταστρέφονται από απίστευτη έκταση που έχει λάβει το παραεμπόριο και οι ασθένειες που κουβαλούν οι τριτοκοσμικοί εισβολείς απειλούν την υγεία μας.
    Πολλοί εκπρόσωποι της άκρας αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και οργανώσεις ΜΚΟ έχουν μετατραπεί σε δυνητικούς εχθρούς και διώκτες της του ελληνικού λαού και της ελληνικής κοινωνίας.
    ΜΚΟ που υπερασπίζονται δήθεν το πολιτικό άσυλο προσπορίζονται τεράστια κέρδη απο τα κυκλώματα και την διακίνηση της λαθρομετανάστευσης δημιουργόντας τεράστια προβλήματα στην ελληνική κοινωνία.
    Υπερασπίζονται τα δικαιώματα του κάθε λαθροεισβολέα αλλά όταν έρχεται η στιγμή να πληρωθεί το κόστος της ανεξέλενγκτης λαθροεισβολής ,της εγκληματικότητας , της βίας ,της παρασιτικής παραοικονομίας, της τραγικής υποβάθμισης του κέντρου της Αθήνας νήπτουν τας χείρας τους. Τον λογαριασμό τον στέλνουν να το πληρώσει ο ελληνικός λαός ενώ αυτοί επιστρέφουν στις ασφαλείς εστίες τους στα βόρεια προάστια.
    Όσο περισσότερο τα κοινοβουλευτικά κόμματα περιφρονούν τα δικαιώματα του έλληνα μη προνομιούχου πολίτη τόσο περισσσότερο η οργή θα ξεχυλίζει και η επιρροή του
    Μιχαλολιακου θα αυξάνεται.Η ελληνική κοινωνία έχει έρθει στα όρια της αντοχής της και ο λαθροεποικισμός μουσουλμανοποιήση δεν μπορούν άλλο να συνεχιστούν .Αν δεν παρθούν μέτρα ουσιαστικά που να μειώσουν δραστικά τον αριθμό των λαθροεισβολέων η αυτοδικία και οι καταστάσεις βίας θα γίνουν ανεξέλενκτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΚΑΛ
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΣΟΥ

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΒΡΕ

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ......... ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ

    ΜΕ 4 ΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕΣΑ
    ΟΛΟΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ISI CIA ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΣΙΩΠΗΛΗ ΚΑΤΟΧΗ

    ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΆΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
    ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟΙ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΕΡΩΠΟΙΟΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

    ΚΑΙ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΣ
    Η ΑΠΛΑ ΣΚΩΤΏΣΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ....

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ
    ΤΕΛΙΩΣΕ

    ΑΠΛΑ Η ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΙΣΤΙΚΟ
    ΠΑΡΑΜΎΘΙ
    Η ΚΑΠΟΥΤ

    Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις:

    Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης».

    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όσον αφορά τον χαιρετισμό, όταν προκαλείσαι, πρέπει να βρίσκεις τη δύναμη να αντιδράς ψύχραιμα και παραγωγικά.
    Όταν υπάρχει φωτιά, δεν πας να τη σβήσεις με λάδι ή βενζίνη.
    Ο συγκεκρμένος χαιρετισμός, άσχετα με τον αν τον χρησιμοποιούσαν κάποτε οι Έλληνες, είναι ταυτισμένος με τη ναζιστική κατοχή, με σφαγές, δωσίλογους και προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θεοφάνης των 'Ορεων19 Ιανουαρίου 2011 στις 11:06 π.μ.

    K.Καλεντερίδη πιστεύω ότι όποιος θέλει να ενημερωθεί για την άποψη της εν λόγω ναζιστικής συμμορίας, μπορεί κάλλιστα να προστρέξει στο ιστολόγιό της.

    Επίσης στην συγκεκριμένη διαμαρτυρία δεν συμμετείχε και τόσο ο "απλός κόσμος" της περιοχής. Υπενθυμίζω πως από τις 2 συλλήψεις και 13 προσαγωγές μόνο ένας ήταν κάτοικος Αγ.Παντελεήμονα. Οι υπόλοιποι ήταν από το Ναύπλιο ως τη ...Χαλκίδα!

    Και βέβαια όπως και η ιστορία έχει αποδείξει, όσο πιο "απλός" είναι κάποιος, τόσο πιο εύκολα άγεται και φέρεται. Τόσο πιο εύκολα γίνεται θύμα της οποιαδήποτε προπαγάνδας.
    Και στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ στην αρχή πράγματι υπήρχαν προβλήματα από την υπερσυγκέντρωση μεταναστών και τη δράση ορισμένων αντικοινωνικών στοιχείων αναμεσά τους, στη συνέχεια οι κάτοικοι υπέκυψαν στις σειρήνες της ακροδεξιάς και από θύματα έγιναν κυνηγοί κεφαλών.
    Η ρατσιστική ΒΙΑ είναι παρούσα εδώ και μήνες στη συγκεκριμένη περιοχή. Μια βία ωμή,τυφλή και απρόκλητη.Το μένος εναντίον του "ξένου" έχει φτάσει στο σημείο να κρατάνε κλειστή για πάνω από χρόνο την ...παιδική χαρά της πλατείας!

    Και κάτι για το τέλος.
    Ασφαλώς και το κράτος οφείλει να βρεί τους αυτουργούς του εμπρησμού της MARFIN (Αν και κάτι μου λέει ότι αν ζούσαμε σε ένα στοιχειωδώς ευνομομούμενο κράτος ο Βγενόπουλος θα είχε ήδη κάτσει στο σκαμνί).
    'Ομως οφείλει να βρεί και όλους εκείνους (είτε είναι κάτοικοι-είτε κάτοικοι Ναυπλίου) που για πάνω από ένα χρόνο συστηματικά ξυλοκοπούν,μαχαιρώνουν,ληστεύουν, πυρπολούν (Υπενθυμίζω πως στον εμπρησμό "άτυπου" τζαμιού στην όδο Αγορακρίτου μόνο χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής δε θρηνήσαμε θύματα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στις πρόκλησεις της θολοαριστεράς εχθρού του ελληνικού λαού απαντάς με πρόκληση . Γιατί επικρίνεται ο στρατιωτικός χαιρετισμός Μιχαλολιάκου και όχι η πρόκληση Καμίνη να ονοματίσει την Κωνσταντινούπολη Ισταμπούλ ? Οι Τούρκοι χρησιμοποιούν τουρκικές ονομασίες για τις ελληνικές πόλεις εμεις γιατί να χρησιμοποιούμε τουρκικές για την μικρά Ασία την θράκη και τον Πόντο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Πατριωτικός χώρος χρειάζεται συννενόηση και σωστή προβολή, αν λάβετε υπόψη πόσο ισχυροί είναι οι μηχανισμοί προπαγάνδας των "πολυπολιτισμικών -διανοούμενων" που μισούν κάθε τι που προβάλει τις αξίες του Ελληνισμού και τις Πατρίδας ανεξάρτητα απο το σημερινό κατάντημα. Ο Δήμαρχος και οι "συνεργάτες" του έστησαν το δόκανο και το κακό είναι ότι κ. Μιχαλολιάκος "τσίμπησε". Μέχρι εκείνη την στιγμή είχε το πάνω χέρι σε όλα τα θέματα. Ολοι όσοι νιώθουν πατριώτες σε αυτή την χώρα ψάχνουν με αγωνία κάποια σοβαρή εκπροσώπηση. Οι τηλε-πωλητές βιβλίων που γίνονται τηλεοπτικοί αστέρες και οι επιχειρηματίες δημοσιογράφοι που είναι λίγο από όλα και πάνε μια εδώ και μια εκεί, κατά της Ντόρας ή υπερ της Ντόρας τελικά μας απογοητεύουν. Αναγνωρίζουμε και τιμούμε την μαχητικότητα την θέληση και την αυταπάρνηση των ανθρώπων της Χρυσής Αυγής αλλά είναι πολύ ακραίοι και μονολιθικοί για να ανταγωνιστούν επικοινωνιακά την γνωστή "παρέα". Πολιτικά τα σχήματα Συνασπισμός - Σύριζα έχουν αποτύχει αλλά τουλάχιστον είναι στην Βουλή και παίζουν τον ρόλο τους. Ο Πατριωτικός χώρος τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο πρέπει να βρεί μια νέα λύση ελάχιστης συννενόησης -για την ώρα - ώστε να μπεί στην Βουλή. Μετά,! έ ως Ελληνες βλέπουμε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. skal, εκ του αποτελέσματος, πιστεύεις ακόμη ότι οι δολοφόνοι έδρασαν ανεξάρτητα από την κυβέρνηση; Το αποτέλεσμα, αν θυμάσαι, ήταν να σταματήσουν οι απεργίες και οι πορείες για 6 μήνες, ενώ μειώνονταν μισθοί-συντάξεις και περικόπτονταν ασφαλιστικά δικαιώματα!
    Γι'αυτό το λόγο, είμαι πεπεισμένος ότι δε θα βρεθούν ποτέ οι εκτελεστικοί δολοφόνοι... Η αιωρούμενη άποψη ότι όσοι διαδήλωναν τότε (κυρίως οικογενειάρχες-εργαζόμενοι) είναι και επίδοξοι δολοφόνοι, συμφέρει τους υπαλλήλους της Τρόικας, ώστε να συνεχίσουν ανενόχλητοι το έργο τους!

    Επίσης, δεν ξέρω αν το μάθατε (εγώ το διάβασα σε ένα μονόστηλο εφημερίδας πριν μήνες), αλλά ο ένας "δολοφόνος" βρέθηκε:
    http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=356589&dt=24/09/2010
    Για να δούμε...θα πληρώσει;

    Όσον αφορά τα γκέτο της Αθήνας και την άνοδο της Χρυσής Αυγής, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να βγουν στη δημοσιότητα τα ονόματα αυτών που νοικιάζουν τα σπίτια τους στους μετανάστες (50 ευρώ το κεφάλι) και αυτών που έχουν αγοράσει τα απαξιώμενα χαμόσπιτα του ιστορικού κέντρου μετά τη γκετοποίηση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δυστυχώς ή ετυχώς, η αλήθεια είναι ότι η Χρυσή Αυγή συντονίζεται επιτυχέστερα με την βούληση της κοινωνίας, ενω ο Παπακωνσταντίνου την βιάζει. Και οι δύο, σαν γάιδαροι σε ξένο αχυρώνα, γίνονται αυτόκλητοι υπερασπιστές των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, προσπαθώντας να κεφαλαιοποιήσουν κομματικά την παρέμβασή τους, ο Παπακωνσταντίνου ανεπιτυχώς, ο Μιχαλολιάκος επιτυχώς...
    Οσο για τον χαιρετισμό, θα δεχόμουν την δικαιολογία του Μιχαλολιάκου, αν παράλληλα με έπειθε ότι δεν είναι ναζιστής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνώ απόλυτα με τον κύριο Καλεντερίδη. Άλλωστε τέτοιους είδους "σπασίματα" ή "πλακίτσες" τις κάνει κάνείς στο καφενείο του χωριού του και όχι στην συνεδρίαση ενός δημοτικού συμβουλίου με τις κάμερες από πάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άσχετα με όποιες αντιρρήσεις μπορεί να έχει κανείς για τον χαιρετισμό (που εμένα μου φάνηκε πως έγινε μάλλον σαν ειρωνεία προς τον Συριζέο που ούρλιαζε), ή για κάποια στοιχεία της ιδεολογίας τους, το γεγονός παραμένει πως τη στιγμή ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ.

    Όλοι οι άλλοι, συγνώμη ,αλλά είμαστε πατριώτες του καναπέ (ή έστω, της πολυθρόνας του Η/Υ...)

    Συγνώμη αν το γενικεύω πολύ, ξέρω πως κάποιοι, όπως ο Σάββας ,κάθε άλλο παρά αγωνιστές του καναπέ υπήρξαν.

    Αλλά είναι γεγονός πως σήμερα τα παιδιά της Χρυσής Αυγής βάζουν καθημερινά το κεφάλι τους στον ντορβά πολεμώντας μόνοι εναντίον όλων, σαν νέοι 300! (μη θεωρείτε υπερβολική τη σύγκριση, καμιά φορά τις Θερμοπύλες τις βρίσκεις εκεί που δεν το περιμένεις, π.χ στον Άγιο Παντελεήμονα…)

    Ολομόναχοι εναντίον της εξουσίας των λαμόγιων της ντόπιας πλουτοκρατίας, των πραιτοριανών μηχανισμών καταστολής, των ελεγχόμενων ΜΜΕ, της κατοχικής κυβέρνησης με το παρακράτος και τους ξένους πράκτορες, και των εκατομμυρίων των αλλόφυλων εισβολέων.

    Ποιοι είμαστε εμείς να τους κριτικάρουμε?

    Πυροβολητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο τραμπουκισμός δεν είναι αγώνας και ο πατριωτικός χώρος δεν είναι νεοναζί. Οι ναζί δεν είναι πατριώτες ούτε είναι καλύτεροι από τους αναρχοσυριζαίους επειδή αλληλομισιούνται. Τα "παιδιά" είναι συμμορία ίδια με εκείνη που υποτίθεται πολεμούν.
    Έχετε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια ορισμένοι μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητέ πυροβολητή, καλά όλα αυτά, αλλά η συνεισφορά του Ελληνισμού στον παγκόσμιο πολιτισμό, ήταν η Δημοκρατία (όχι αυτό το καραγκιοζλήκι που ζούμε), η Ελευθερία και ο σεβασμός στο ανθρώπινο Πρόσωπο. Αυτά δεν έχουν σχέση με κουρεμένα στρατιωτάκια θυασώτες του Χίτλερ.
    Ούτε βέβαια έχουν σχέση με τους μοντέρνους θυασώτες του Στάλιν και του απάνθρωπου κομμουνιστικού κολλεκτιβισμού.
    Να αναζητήσουμε την Ελλάδα, στην Δημοκρατική συλλογική έκφραση των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, που θέλουν να ζούν με ασφάλεια, και στην δικαιολογημένη ανησυχία του Έθνους για την κοινωνική του αποδιαρθρωση...
    Το κοινον των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα έχει το λόγο και όχι οι ινστρούχτορες του Παπακωνσταντίνου και του Μιχαλολιάκου
    Όχι οι κολλεκτηβιστικές φάλαγγες των ρομπότ του Χίτλερ και του Στάλίν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θεοφάνη των Ορέων
    μου έστειλαν την άποψή τους και την ανήρτησα.
    Πρέπει να μάθουμε εμείς οι Έλληνες να αναχόμαστε ο ένας τον άλλον.
    Για τους λοιπούς σχολιαστές θα ήθελα να πω ότι παράκληση του ιστολογίου είναι να αποφεύγονται οι προκλητικές εκφράσεις, για να εξυπηρετείται ο διάλογος.
    Είπαμε,στη φωτιά δεν πηγαίνουμε ούτε με βενζίνι, ούτε με λάδι ούτε με ...μολότωφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 11:44 ,άσχετα απο την ναζιστική (?) ιδεολογία, εγώ δεν είδα ποτέ τα παιδιά αυτής της "συμμορίας" (Χ.Αυγή) να ληστεύουν ,να σκοτώνουν ,να βιάζουν,να καταστρέφουν τις περιουσίες του κοσμάκη,να καίνε ζωντανές έγκυες γυναίκες...

    Που την βρίσκεις την ομοιότητα,μόνο εσύ ξέρεις.

    Πυροβολητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίλε Πυροβολητή,

    Είμαι μαζί σου!

    Δεν είμαι των άκρων αλλά το κακό έχει πλέον παραγίνει!

    Όταν τα "καλόπαιδα" της 17ης του Νοέμβρη άρχισαν να "καλαϊδουν" στην φυλακή, τότε "παραδόθηκε" ο "τουρίστας" Κουφοντίνας για τον εγκλείσουν μαζί με όλους τους άλλους και να επιβάλλει πειθαρχία και ομερτά! Κανείς δεν μίλησε που οι Αρχές (sic!) τους έβαλαν όλους μαζί ώστε να μπορούν να συνεννοηθούν και να προετοιμάσουν από κοινού τι θα πουν!

    Απόλυτη σιγή και μάλλον συμπάθεια περιβάλλει τους κάθε λογίς, ψευδοαριστερούς ή τους ακραίους δολοφόνους και τρομοκράτες, αρκεί να ενδύονται τον μανδύα του αριστερού!

    Λες και ο ..... Λιάπης ή ο ..... Αρίκος ….. Σπηλιωτόπουλος είναι δεξιοί ....!
    (Συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. (Συνέχεια)
    Κανείς τους δεν έχει χρώμα ή νοιάζεται για την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό, όλοι αυτοί είναι καιροσκόποι της στιγμής και σπεκουλαδόροι της αρπαχτής!

    Όταν τολμήσει κανείς να διαμαρτυρηθεί τότε χαλάει ο κόσμος και τον χαρακτηρίζουν τουλάχιστον «γραφικό εθνικιστή», καλή ώρα όπως τον Φαήλο Κρανιδιώτη!

    Ο Μιχαλιολάκος, κακώς κάκιστα, χαιρέτισε με τον "Γερμανικό χαιρετισμό" (Ρωμαϊκό) (μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά του Χίτλερ καταργήθηκε ο στρατιωτικός χαιρετισμός στην Βέρμαχτ), αλλά πιστεύω ότι θα το έπραξε για να τσαντίσει τον "ερίφη" της ΑΝΑΤΑΡΣΥΑΣ!

    Φίλοι μου προσέξτε! Ζούμε σε πολύ πονηρές εποχές! Σε χώρα μη ευνομούμενη!

    Προστατεύεται πλέον κυρίως το έγκλημα και όχι ο έντιμος φιλήσυχος πολίτης που πηγαίνει στρατιώτης και πληρώνει φόρους.

    Πολύ λησμονούν το αξίωμα Actio – Reactio, Δράση – Αντίδραση. Όταν δεν υπάρχει δικαιοσύνη, τότε κάποια στιγμή θα ξεσηκωθούν και οι νοικοκυραίοι και θα αρχίσουν και αυτοί να ανταποδίδουν τα ίσια!

    Κασάνδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στην Αθήνα ζούμε τον μονολυθικό φασισμό των ακροαριστερών του ΣΥΡΙΖΑ που βανδαλίζουν, καταστρέφουν, πυρπολούν κάθε λίγο και λιγάκι τον Αθήνα με τελευταίο έγκλημα αυτό της Μαρφίν.Καλο είναι να υπάρχει και Χ.Α για να έχουμε μιά ισορροπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ.

    Όλοι οι άλλοι, συγνώμη ,αλλά είμαστε πατριώτες του καναπέ (ή έστω, της πολυθρόνας του Η/Υ...)

    Συγνώμη αν το γενικεύω πολύ, ξέρω πως κάποιοι, όπως ο Σάββας ,κάθε άλλο παρά αγωνιστές του καναπέ υπήρξαν.
    -------------------

    Πυροβολητή,

    Μην είσαι απόλυτος. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου πατριώτη του καναπέ, και δεν έχω χάσει ούτε μια από τις πατριωτικές διαδηλώσεις!
    Από την άλλη δεν ανήκω στην ΧΑ, ούτε καν στο ΛΑΟΣ ή στην ΝΔ, αλλά υπήρξα κάποτε Πασόκ, πριν φτύσω τον κόρφο μου!
    Πατριώτες υπάρχουν παντού όπως έγραψε προηγούμενος σχολιαστής, αλλά με τέτοιους θεατρινισμούς όπως αυτός του Μιχαλολιάκου δε βλέπω φως. Αντίθετα θα χρησιμοποιηθεί από τους επιτήδειους των ΜΜΕ εναντίον όλων των πατριωτών που δεν είναι χρυσαυγίτες για να συκοφαντηθεί και για να δυσφημιστεί ο αγώνας μας.
    Αυτό καταλογίζω στον Μιχαλολιάκο!

    Και προς εσένα:
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΝ ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΩΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

    ΕΛΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. vripol 11:55 , δε διαφωνώ ,αλλα αυτά που λές δεν παύουν να είναι ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ. Οι Χρυσαυγίτες είναι στους δρόμους και αγωνίζονται,έγω αυτό ξέρω.

    Απελλή 12:38 ,ε όχι και πως μονοπολώ τον πατριωτισμό! Συμφωνώ πως η χειρονομία του Μιχαλολιάκου "ήταν χειρότερη και απο έγκλημα ,ήταν λάθος!" για τους λόγους που αναφέρεις.

    Αυτό όμως δεν αλλάζει τα πάραπάνω,ότι μόνο οι Χρυσαυγήτες ματώνουν αυτή τη στιγμή. Αν δεν κάνουμε το καθήκον μας όλοι οι υπόλοιποι,και τους έχουμε αφήσει μόνους τους και "περιθωριακούς" ,εμείς φταίμε,όχι αυτοί.

    Αυτό βέβαια με προσδιορισμό του "καθήκοντος" με βάση την προσωπική μου άποψη ,ότι περιθώρια για διάσωση της χώρας στα πλαίσια του "ειρηνικού διαλόγου",του νόμου,της Δημοκρατίας,του συντάγματος κλπ,κλπ, ΔΕΝ υπάρχουν πιά,απο τη στιγμή που όλοι αυτοί οι θεσμόί έχουν καταπατηθεί και χρησιμοποιούνται ΕΝΑΝΤΙΟΝ της χώρας και του λαού.

    Πυροβολητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εμένα θα μου εξηγήσει κανείς για πιο λόγο πρέπει να εκφράσετε τον πατριωτισμό σας μέσα απο μια πολιτική οργάνωση ή κόμα;

    Πιστεύω ότι υπάρχουν ή υπήρξαν πατριώτες σε όλους σχεδόν τους πολιτικούς χώρους.

    Ακόμη και η λέξη πατριώτης για μένα είναι λάθος,αυτονόητη υποχρέωση όλων των πολιτών είναι να ενδιαφέροντε για την πατρίδα και να φροντίζουν για τα συμφέροντα της.

    Προσωπικά είμαι αντίθετος με τις πρακτικές της ΧΑ αλλά ταυτόχρονα θεωρώ ότι δημιουργήθηκαν απο το κενό που άφησαν οι εκάστοτε ανεύθυνεες κυβερνήσεις,όσο οι κυβερνήσεις δεν φροντίζουν να διαχειρίζοντε τα Εθνικά θέματα σύμφωνα με τον Όρκο τους τόσο θα πλυθαίνουν και θα διογκώνοντε αυτές οι φωνές.

    Τέλος,η μόνη περίπτωση να πάψουν όλες αυτές οι παθογένειες να υπάρχουν και να πολαπλασιάζοντε είναι να φροντίσουμε όλοι οι Έλληνες πολίτες να είμαστε περισότερο πατριώτες στην κάλπη και καθόλου κοματοκατευθυνόμενοι με σταυρωμένα ψηφοδέλτια σαν υπερήλικες γριούλες,τότε θα έχουμε και το δικαίωμα να απαιτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν ανέμενα ότι το παρόν ιστολόγιο θα έπεφτε στην παγίδα να εμπλακεί στην ενορχηστρωμένη διένεξη δύο παραμάγαζων του παρακράτους (το ένα με δήθεν αριστερό/φιλομεταναστευτικό πρόσημο αλλά στην πραγματικότητα φιλοδουλεμπορικό, το άλλο με δήθεν πατριωτικό αλλά στην πραγματικότητα ναζιστικό/ασφαλίτικο) που μόνο στόχο έχει τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και την απενοχοποίηση του αστικού καθεστώτος για την εξαθλίωση των συνοικιών του κέντρου της Αθήνας.

    Η περαιτέρω ενασχόληση με το δίδυμο Μιχαλολιάκου-Κωνσταντίνου, υποβαθμίζει το επίπεδο του Ινφογνώμονα ως πατριωτικού ιστολογίου το οποίο ανεξαρτήτως του δεξιού προσήμου του, θέλω να πιστεύω πως κατανοεί και αντιστρατεύεται τον εθνοκτόνο και λαοκτόνο χαρακτήρα της πολιτικής του ΓΑΠ και ευρύτερα του αστικού καθεστώτος που καταδυναστεύει τη χώρα και το λαό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΥΓ: Και χωρίς να υποτιμώ την συμμετοχή σε "πατριωτικές διαδηλώσεις" , πιστεύω πως δε βγαίνει τίποτα πια ούτε κάν με το να βγούμε στο δρόμο και να "διαδηλώσουμε" , να "απαιτήσουμε" ,να "διαμαρτυρηθούμε" κλπ. ¨Ηρθε ή ώρα, αν μπορούμε βέβαια ,να αγωνιστούμε και να ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ!

    Αν μπορούμε. Αν δεν είναι ήδη πολύ αργά.

    Πυροβολητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προσεξτε.
    "Ατυπο" Τζαμι. Οχι παρανομο.
    Μας λεει ο "ατυπος" Θεοφανης της αντιρατσιστικης πρωτοβουλιας.

    Βασιλης των ....Θαλασσων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οι ποινές σε διάφορες χώρες για τους λαθρομετανάστες

    Η αλήθεια είναι ότι κάναμε αρκετό κόπο για να καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε τις ποινές που επιβάλει ξεχωριστά η κάθε χώρα και θέλαμε να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πληρότητα. Κατά την διάρκεια της έρευνάς μας είδαμε μεγάλες αποκλίσες στις ποινές που επιβάλει η κάθε μια από αυτές όμως όταν μας ήρθε και η απάντηση από τις Ελληνικές αρχές πραγματικά διακόψαμε κάθε αναζήτηση θεωρόντας ότι βρήκαμε την καταλληλότερη χώρα για μετανάστευση..

    •Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Βόρειας Κορέας, . . .τρώτε 12 χρόνια σκληρής εργασίας.
    • Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ του Ιράν, . . . . . . . κρατείστε επ' αόριστον.
    • Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ του Αφγανιστάν, . . . . τρως σφαίρα.
    • Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Σαουδικής Αραβίας, . θα πρέπει να φυλακιστείτε.
    • Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ των ΗΠΑ, . . . . . . . ΘΑ υποστείτε ξυλοδαρμό από την τοπική αστυνομία.
    • Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Κίνας, . . . . . . . ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ακουστείτε ποτέ ξανά.
    • Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Βενεζουέλας, . . . . ΘΑ περαστείτε για κατάσκοπος και θα σφραγιστείτε σε κάνα κελί.
    • Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Κούβας, . . . . . . θα σαπίσετε σε πολιτική φυλακή.

    Εάν διασχίσετε παράνομα τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, . . . . . . ΠΑΙΡΝΕΤΕ:

    - Μια θέση εργασίας,
    - Μια άδεια οδήγησης,
    - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ,
    - Πρόνοια,
    - κουπόνια συσσιτίου,
    - ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ,
    - ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ενοικίου ή δάνειο για να αγοράσετε ένα σπίτι,
    - ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,
    - ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ,
    - Δωρεάν εξόδους απ? τις φυλακές και σε πολλές περιπτώσεις ...
    - Μπορείτε ακόμη και να ψηφίσετε.

    - ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΡΟ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ




    Βέβαια...αν νομίζετε ότι αξίζει να έρθετε στην Ελλάδα τότε είστε από αυτούς με το πολύ μεγάλο δείκτη IQ...απτό παράδειγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πυροβολητής

    19 Ιανουαρίου 2011 1:21 μ.μ.
    -----------------

    Πυροβολητή,

    στην Ελλάδα υποφέρουμε από έλλειψη φαντασίας σε όλα τα επίπεδα, ακόμη και στους αγώνες!!!

    Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί κάθε διαδήλωση θα πρέπει να καταλήγει έξω από την Βουλή, όπου στην καλύτερη περίπτωση θα τραβήξουμε τις τζούρες των χημικών και θα πάμε στα σπιτάκια μας!!!

    Πάντα λέω ότι πρέπει να αλλάξει το στυλ. Όχι έξω από την Βουλή!
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!

    Επιλέγουμε τα σπίτια 5 καθαρμάτων και τα περικυκλώνουμε. Δεν πειράζουμε κανέναν, καθόμαστε κάτω σιωπηλοί και κοιτάζουμε προς τα σπίτια.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΎΓΕΙ Ο ΚΏΛΟΣ!!!!
    Η κυρά Παγκαλίνα και η κυρά Παπατζή θα καταντήσουν υστερικές με όλες τις ψυχολογικές συνέπειες προς τους συζύγους τους!!
    Αλλά που!!!!!
    Δεν θέλουν ρε πυροβολητή, ξύπνααααα!!
    Σαματάς να γίνεται για το πόπολο και μέχρι εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=syNtWjjTj8Q

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΔΩΘΕ ΤΕΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑΚΥΠΑΤΖΙΔΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ "ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ" ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ..... ΤΡΥΓΗΣΤΕ ΤΩΡΑ...............ΚΑΡΑΚΟΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Απελλή ,πάντα έλεγα πως αν οι πάσης φύσεως «αριστεροί» κλπ ήταν αυθεντικοί ,θα έκαναν τις συγκεντρώσεις τους, αντί στα προπύλαια κλπ, στην…κεντρική πλατεία της Εκάλης, έξω απο τα "φτωχικά" των λαμόγιων!

    Αλλά δεν έχει νόημα να περιμένουμε κάτι ,ούτε από τις πουλημένες κομματικές και συνδικαλιστικές ηγεσίες ,ούτε από τον αποβλακωμένο (δυστυχώς) λαό.

    Παρ’όλους τους αριστερίστικους ρομαντισμούς για «λαϊκούς αγώνες», πάντα οι λίγοι εκλεκτοί πρωτοστατούσαν στους αγώνες ,από τους «γραφικούς» της Φιλικής εταιρίας και τον «τρελόπαπα» Παπαφλέσσα, μέχρι τον Παύλο Μελά και τους μετρημένους στα δάχτυλα αγωνιστές της ΕΟΚΑ…

    Μόνη ελπίδα , μικρή δυστυχώς ,να βρεθούν και σήμερα κάποιοι άνθρωποι με καρδιά. Τώρα πιά χρειαζόμαστε Περρίκους και Αυξεντίου, όχι διαδηλωτές!

    Και οι λίγοι συχνά ανάβουν το φυτίλι (μεταφορικά… και στην κυριολεξία!) και ξυπνάνε οι πολλοί!

    Πυροβολητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. El Carnicero Rojo...
    Νομίζω ότι δεν πρέπει να δίνουμε προεκτάσεις πέρα από αυτές που είναι προφανείς.
    Το 20% της Χρυσής Αυγής δείχνει την ανεπάρκεια των πάντων στην αντιμετωπιση του ζητήματος της μετανάστευσης.
    Ένας στους πέντε στον Άγιο Παντελεήμονα ψήφισε Χρυσή Αυγή.
    Αν δεν το αντιληφθούμε, νομίζω ότι θα κάνουμε σαν τη στρουθοκάμηλο.
    Κατά τ' άλλα, είμαστε εδώ, όρθιοι, πιστοί στις αρχές μας, ανοιχτοί σε όλους τους Έλληνες, να συμβάλλουμε στην ελεύθερη έκφραση των απλών πολιτών, ως ελάχιστη κατάθεση στο έλλειμμα ισηγορίας αυτής της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. "πάντα έλεγα πως αν οι πάσης φύσεως «αριστεροί» κλπ ήταν αυθεντικοί ,θα έκαναν τις συγκεντρώσεις τους, αντί στα προπύλαια κλπ, στην…κεντρική πλατεία της Εκάλης, έξω απο τα "φτωχικά" των λαμόγιων!

    -------------
    Συμφωνώ και επίσης, Πυροβολητή, αν αυτές οι "αναρχικές" "αριστερές", τρομοκρατικές ομάδες, ήταν αυθεντικές, δεν θα έπρεπε να είχαν βάλει και καμιά βόμβα στα πασίγνωστα κέντρα της Νέας Τάξης στην Ελλάδα, σε Τράπεζες και σε πολυεθνικές;
    Έχεις ακούσει τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ελληνικός εθνικισμός ΝΑΙ
    Ιταλικός φασισμός ΟΧΙ
    Γερμανικός ναζισμός ΟΧΙ
    Λαός Στρατός Εθνικισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Σε αντιθεση τι γνωμη εχουμε εμεις για την Αθηνα και πως την προστατευουμε σε πολλα κρατη διαφορες πολεις τους ητε εξ αρχης ητε στην πορεια τους τιμουνε την Αθηνα παιρνοντας το ονομα της

    Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
    * Athens Alabama, ΗΠΑ
    * Athens Arkansas, ΗΠΑ
    * Athens California, ΗΠΑ
    * Athens Ohio, ΗΠΑ
    * Athens Georgia, ΗΠΑ
    * Athens Illinois, ΗΠΑ
    * Athens Indiana, ΗΠΑ
    * Athens Kansas, ΗΠΑ
    * Athens Lexington Kentucky, ΗΠΑ
    * Athens Louisiana, ΗΠΑ
    * Athens Somerset Maine, ΗΠΑ
    * Athens Calhoun Michigan, ΗΠΑ
    * Athens Mississippi, ΗΠΑ
    * Athens Missouri, ΗΠΑ
    * Athens New York, ΗΠΑ
    * Athens Ohio, ΗΠΑ
    * Athens Pennsylvania, ΗΠΑ
    * Athens Tennessee, ΗΠΑ
    * Athens Texas, ΗΠΑ
    * Athens Vermont, ΗΠΑ
    * Athens West Virginia, ΗΠΑ
    * Athens Wisconsin, ΗΠΑ
    * Athens Ontario, Καναδάς
    * Athenstedt, Saxony-Anhalt, Γερμανία

    Πόλεις με το προσωνύμιο “Αθήνα”:

    * Athens of Ayrshire – Troon, Σκωτία
    * Athens of Cuba – Matanzas, Κούβα
    * Athens of Egypt- Alexandria, Αίγυπτος
    * Athens of Finland – Jyväskylä, Φινλανδία
    * Athens of Florida – DeLand, Florida, ΗΠΑ
    * Athens of Indiana – Crawfordsville, Indiana, ΗΠΑ
    * Athens of Latin America – Santo Domingo, Dominican Republic
    * Athens of Minas Gerais – Juiz de Fora, Βραζιλία
    * Athens of North America – Boston, ΗΠΑ
    * Athens of Sicily – Catania, Ιταλία
    * Athens of South America – Bogotá, Κολομβία
    * Athens of the Bodrog – Sárospatak, Ουγγαρία
    * Athens of the East – Madurai, Ινδία
    * Athens of the Middle Ages – Florence, Ιταλία
    * Athens of the North – Edinburgh, Σκωτία
    * Athens of the South – Nashville, ΗΠΑ
    * Athens of the Southern Hemisphere – Dunedin, Νέα Ζηλανδία
    * Athens of the West (early 19th c.) – Lexington, ΗΠΑ
    * Athens of the West – Berkeley, California, ΗΠΑ
    * Athens on the Isar – Munich, Γερμανία
    * Athens on the Spree – Berlin, Γερμανία
    * Athens on the Torysa – Prešov, Σλοβακία
    * Brazilian Athens – São Luís, Maranhão, Βραζιλία
    * Czech Athens – Krnov, Τσεχία
    * Lusa Athens – Coimbra, Πορτογαλία
    * Sardinian Athens – Nuoro, Ιταλία
    * Serbian Athens – Novi Sad, Σερβία
    * Siberian Athens – Tomsk, Ρωσία
    * Athens of the South – Tampa, Florida, ΗΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ας μην μπερδεύουμε το φασισμό με τον πατριωτισμό... Και οι δοσίλογοι στη Κατοχή έλεγαν ότι ήταν "πατριώτες" όταν πρόδιδαν την Ελλάδα και τους συμπατριώτες τους στους Ναζί, αλλά το αποτέλεσμα των πράξεων τους έδειχνε άλλα... Βέβαια, στην Ελλάδα, ό,τι δηλώσεις είσαι... Τέλος πάντων.

    Το να συμπονάς τον αδύναμο και να τον προστατεύεις, δεν είναι ένδειξη ανθελληνισμού (*) αλλά ανθρωπισμού. Και ο αδύναμος εν προκειμένω είναι ο μέσος μετανάστης, ο οποίος ψάχνει ένα καλύτερο αύριο και συκοφαντείται πολλές φορές άδικα γιατί μια μειονότητα συμπατριωτών του ασχολείται με παράνομες ενέργειες.

    Είναι δυνατόν να μπουν όλοι οι μετανάστες στο ίδιο τσουβάλι; Δε νομίζω... Όπως και όλοι οι Έλληνες δεν μπορούν να μπουν στο ίδιο τσουβάλι. Υπάρχουν καλοί και κακοί Έλληνες όπως υπάρχουν καλοί και κακοί μετανάστες. Η γενίκευση ότι οι Έλληνες είναι όλοι καλοί και ότι οι μετανάστες είναι όλοι κακοί είναι η αρχή του φασισμού... και σ'αυτό το "σπόρ" η πλειονότητα των Ελλήνων, δόξα τω Θεώ, δε διακρίνεται! Άλλοι έχουν και το όνομα και τη χάρη... (ας κάνω κι εγώ μια γενίκευση, για να ευλογήσω τα γένια μας...)

    Μην ξεχνάτε, επίσης, ότι Ρωμιός ήταν ο Κολοκοτρώνης, αλλά Ρωμιός ήταν κι ο Νενέκος μέχρι να τουρκέψει! Οι επιλογές μας και οι πράξεις μας μας κάνουν ανώτερους ή κατώτερους από τους άλλους. Όχι ο μπαμπάς μας και η μαμά μας...

    (*)Ανθελληνισμός είναι όταν προβαίνει κάποιος σε ενέργειες εις βάρος του Ελληνικού λαού (πχ. οι υπηρέτες της Τρόικα είναι καραμπινάτοι ανθέλληνες!). Οπότε, όποιος θέλει να δείξει τον πατριωτισμό του, ξέρει πλέον που να εκτοξεύσει τα βέλη του... Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο Μιχαλολιάκος αυτο-προσδιορίστηκε σήμερα. Θέλει η π. να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Τον έστειλε η δίκαια αγανάκτηση των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα στο δημοτικό συμβούλιο και με το "χαίρετε",
    είπε να δείξει ο μαυριδερός και μογγολοκεφάλας "άρειος"
    το ποιόν του.
    Στην ίδια Αθήνα που 300.000 ήταν οι νεκροί από την ασιτία. Στην ίδια Αθήνα που οι γερμανοί "φίλοι" μας επιβάλλουν ξανά την ίδια ασιτία και την ίδια Κατοχή...

    Ξεφτίλα και αίσχος.
    Και εγώ δε θα υπερασπιστώ την ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τον φράχτη.
    Αλλά όσον αφορά τις λασποκατηγορίες για ΑΝΤΑΡΣΥΑ και την Μαρφίν, ας πάει ο άρειος στον Εισαγγελέα. Ως έμμισθος της ΚΥΠ θα έχει τις άκρες του, δεν μπορεί...
    Έχει ενδιαφέρον να καταγραφεί σε επίσημη κρατική έρευνα,
    τί είδαν οι διαδηλωτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 7:06 ,δέν είπε κανείς ότι "οι Έλληνες είναι όλοι καλοί και ότι οι (λάθρο)μετανάστες είναι όλοι κακοί "

    Το θέμα είναι πως αυτοί (καλοί και κακοί) πήδησαν τη μάντρα και μπήκαν στο σπίτι μας (την Ελλάδα) χωρίς να μας ρωτήσουν. Τόσο απλά.

    Το οτι όποιος δυσανασχετεί γι'αυτό είναι "φασιστας" ξέρομε ποιοί το λένε. Πάλιωσε...

    Πυροβολητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. πολύ ενδιαφέροντα σχόλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γεννοκτονήσεις ένα λαό

    ο ποιό πούστικος είναι να μπάσεις τεσσερα-πέντε εκατομύρια αλλόφυλων και αλλόθρησκων σε ένα μικρό πληθυσμό που πάσχει από υπογεννητικότητα.

    δεν το δέχομαι και πέστε με ότι θέλετε ρατσιστή, φασιστή, απάνθρωπο, απολίτιστο, κατώτερο, ανώτερο, μεσαίο, δεξιό, αριστερό, κοντό ή ψηλό

    προσωπικά θέλω να φύγουν ΟΛΟΙ οι ξένοι από τον χώρο που ονομάζω ΠΑΤΡΙΔΑ μου, ΠΟΛΗ μου, ΓΕΙΤΟΝΙΑ μου
    ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    το όνειρό μου είναι να βγώ στους δρόμους χωρίς να φοβάμαι μήπως φάω καμμιά αδέσποτη ἠ με κλέψουν

    να βγώ στούς δρόμους και να συναντώ συνέλληνες και να ακούω την ελληνική γλώσσα

    να βγώ στούς δρόμους και να μην αναγουλιάζω από τα ανθρώπινα σκατά και ούρα στα πεζοδρόμια

    να μπορώ να κλείνω την πόρτα του σπιτιού μου χωρίς εκατό κλειδαριές ασφαλείας και να ανοίγω τα παραθυρά μου χωρίς σίδερα και τριπλοκλειδαριές

    να μπορώ να πηγαίνω στην εκκλησιά της γειτονιάς μου χωρίς να μπερδεύονται τα πόδια μου σε σεντόνια, τσάντες,γυαλιά, αφρικανικά τόξα και κινέζικα παιγνίδα απλωμένα στα πεζοδρόμια

    να βγαίνω με την παρέα μου χωρίς να σκέπτομαι πια αλβανικά λιμέρια πρέπει να αποφύγω

    θέλω να ξαναδώ τον ψιλικατζή τον κυρ Θανάση, τον κυρ Νίκο τον ζαχαροπλάστη αντι για τα Πακιστανικά και Αφρικανικά κωλομάγαζα που τα αντικατέστησαν

    και ποιο πολύ από όλα να μην βλέπω αυτά τα λαθραία ξενόφερτα ανθρωποειδή που με σπρώχνουν για να περάσουν πρώτοι και που φέρονται σαν να είναι οι αφέντες του τόπου

    θέλω πίσω την ζωή μου

    ποιοί από εσας που γράφετε σχόλια ζειτε τον εφιάλτη του γκέτο;

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Οταν πρωτοήλθαν είχαν πιάσει όλα τα υπόγεια,νομιζαμε ότι τους είχαμε υπό έλεγχο και ότι τα διαμερίσματά μας ήταν ασφαλή. Μετά αρχισαν και νοίκιαζαν διαμερίσματα μέσα στις πολυκατοικίες. Στην συνέχεια τα αγόραζαν. Ξέρω Αραβα που αγόρασε διαμέρισμα και το νοίκιαζε σε 20 άλλους μουσουλμάνους και έβγαζε λεφτά. Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Πολωνοί, Αραβες όλοι πήραν δάνεια κα αγόρασαν διαμερίσματα στις γκετο-περιοχές της Αθήνας.
    Δεν θα αργήσουν να έλθουν και στα προάστια στις Κηφισιές και στις Εκάλες. Τότε, αν υπάρχουμε ακόμα, θα τα ξαναπούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Aνωνυμε 19/1 7:06
    Οφειλω να επισημανω οτι το προβλημα δεν ειναι οι μεταναστες,αλλα οι ΛΑΘΡΟμεταναστες,μην παρακαμπτεις την ουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καταρχήν, ο χαιρετισμός αυτός ειναι ελληνικός, δείτε εδώ http://www.youtube.com/watch?v=v56y0Smhf7c&feature=player_embedded Δεν καθιερώθηκε απο τον Μεταξά, αλλά ήταν αρχαίος Δωρικός χαιρετισμός. Τώρα επειδή κάποιων προσεβλήθησαν τα δημοκρατικά των αισθήματα, εν αντιθέσει με τα σταλινικά και μαρξιστικά ιδεολογήματα που εκφράζουν τύποι σαν τον Κωνσταντίνου, θα ήθελα να τους θυμίσω μερικά πράγματα για το τι εστί "ελληνική" "δημοκρατία". Η "δημοκρατία" (αυτό το κακέκτυπο του αρχαίου ελληνικού πολιτεύματος) δεν είναι υπεύθυνο για την προδοσία της Κύπρου, καθ' ότι ως γνωστόν μόνο το 3% είχε καταληφθεί υπό των τούρκων επί κυβερνύσεως Ιωαννίδη, με το περίφημον ρητό του "Εθνάρχου" η Κύπρος κείται μακράν"; Η "δημοκρατία" δεν είναι υπέυθηνη για την άνευ όρων παράδοση της χώρας στις απαιτήσεις τις Αμερικής και των συν αυτώ; Η "δημοκρατία δεν είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία αυτού του πελατειακού κράτους, την ασυδοσία των κρατικών λειτουργών, του "Τσοβόλα δώστα όλα"; Η "δημοκρατία" δεν είναι υπέυθυνη για τις συνεχιζόμενες παραχωρήσεις στα εθνικά θέματα όπως στα Ίμια και τη δημιουργία γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο; Η "δημοκρατία" δεν είανι υπεύθυνη για τα σκάνδαλα όπως χρηματηστήριο, ΣΙΕΜΕΝΣ, ομόλογα κ.τ.λ.; Και τέλος η "δημοκρατία" δεν είναι υπεύθυνη για την σημερινή κατάντια, με τα εκατομμύρια λαθρομετανάστες, με το ΔΝΤ να μας εξουσιάζει, και την ανεργία να καλπάζει; Μήπως για όλα αυτά φταίει ο φασισμός, όπως τον εννοοεί η αριστερά; Ρητορικά βέβαια τα ερωτήματα, διότι κάποιοι θέλουν να ζούν μέσα σε αυταπάτες. Αυτά είναι μόνα μερικά απ' τα "κατορθώματα" της σύγχρονης αστικής δημοκρατίας, διότι για να τα αναφέρουμε όλα πρέπει να γράψουμε τόμους... Γι' αυτό σιχαίνομαι αυτό το καθεστώς και χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους σαν τον Μιχαλολιάκο, να το περιφρονούν και να το φτύνουν κατάμουτρα...

    SHL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μια παραξενη δυναμικη εμφανιζει ο Μιχαλολιακος οχι σαν αρχηγος πια μιας παρακρατικης οργανωσης που ηταν ως τωρα αλλα σαν μεμονωμενος ταραχοποιος που δε φαινεται να υποστηριζεται ουτε απο τα τσογλανακια που τρεχανε μεχρι τωρα πισω του. Μια σχιζοφρενικη προσωπικοτητα που δε μπορει να αρθρωσει οχι μονο πολιτικο λογο αλλα ουτε καν φυσιολογικο λογο μπουκαρει στο δημοτικο συμβουλιο και αντι να επιδιωξει να κερδισει το χαμενο εδαφος των εντυπωσεων που τον εχει αφησει πολυ πισω αυτος χαιρεταει ναζιστικα για να προκαλεσει. Αλλα να προκαλεσει τι;;;; Το μόνο που θα προκαλεσει ειναι βεβαια η αναμενομενη ομοφωνια ολων εναντια στη ναζιστικη προκληση του με μια αποφαση περιθωριοποιησης του που ολοι θεωρουμε απαραιτητη αν πραγματικα το δημοτικο συμβουλιο θελει να διατηρησει το δημοκρατικο χαρακτηρα του και το κυρος του οποιο και να ειναι αυτο. Ομως αυτο δε μπορει να μη το ξερει και να μη το φανταζεται εστω ο Μιχαλολιακος. αρα δε μπορει να μη συμπερανουμε οτι το μονο που επιδιωκει ειναι τη περιθωριοποιηση του και να βρεθει καταδιωκομενος απο ολους.

    Δε ξεχναμε το βασικο συνθημα της ακροδεξιας συμμοριας του Μιχαλολιακου : "ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ" και αυτο το διαστροφικο συνθημα των ακροδεξιων καθαρματων δειχνει τη κοινωνικη επικινδυνοτητα τους με την οποια κανεις δε μπορει να παιζει. Οι παρακρατικοί χρυσαυγιτες ειναι πραγματι εχθροι λαου και επικινδυνοι παρανοικοι με απροβλεπτες συμπεριφορες που -κακως!- εξακολουθουν να κινουνται αναμεσα μας. Ο Μιχαλολιακος μας εχει προειδοποιησει οτι ειναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ και δε θα φταιει αν καποια μερα αυτος και οι φουσκωτοι του αρχισουν να πυροβολουν αδιακριτα μεσα στο δημοτικο συμβουλιο τη στιγμη που ξερουμε οτι ολοι σα τσιρακια των μπατσων οπλοφορουν ανεξελεγκτα. Οταν ο Μιχαλολιακος σηκωνει το ξερο του σε ναζιστικο χαιρετισμο μεσα στο δημοτικο συμβουλιο ειναι ευτυχημα που ειναι αοπλο. Θα μπορουσε να κραταει και πιστολι! Ας του κανουμε λοιπον τη χαρη και ας τον θεσουμε υπο ΕΛΕΓΧΟ με δεδομενη αυτη τη σχιζοφρενικη συμπεριφορα του ωστε να προλαβουμε τα χειροτερα που ειναι ολοφανερο οτι ειναι θεμα χρονου να "ερθουν".

    Τα μελη του δημοτικου συμβουλιου που ανεχονται τη παρουσια του σχιζοφρενικου ακροδεξιου Μιχαλολιακου και των φουσκωτων του μεσα στο Δημαρχειο ειναι υπολογα για οτι προκυψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μια παραξενη δυναμικη εμφανιζει ο Μιχαλολιακος οχι σαν αρχηγος πια μιας παρακρατικης οργανωσης που ηταν ως τωρα αλλα σαν μεμονωμενος ταραχοποιος που δε φαινεται να υποστηριζεται ουτε απο τα τσογλανακια που τρεχανε μεχρι τωρα πισω του. Μια σχιζοφρενικη προσωπικοτητα που δε μπορει να αρθρωσει οχι μονο πολιτικο λογο αλλα ουτε καν φυσιολογικο λογο μπουκαρει στο δημοτικο συμβουλιο και αντι να επιδιωξει να κερδισει το χαμενο εδαφος των εντυπωσεων που τον εχει αφησει πολυ πισω αυτος χαιρεταει ναζιστικα για να προκαλεσει. Αλλα να προκαλεσει τι;;;; Το μόνο που θα προκαλεσει ειναι βεβαια η αναμενομενη ομοφωνια ολων εναντια στη ναζιστικη προκληση του με μια αποφαση περιθωριοποιησης του που ολοι θεωρουμε απαραιτητη αν πραγματικα το δημοτικο συμβουλιο θελει να διατηρησει το δημοκρατικο χαρακτηρα του και το κυρος του οποιο και να ειναι αυτο. Ομως αυτο δε μπορει να μη το ξερει και να μη το φανταζεται εστω ο Μιχαλολιακος. αρα δε μπορει να μη συμπερανουμε οτι το μονο που επιδιωκει ειναι τη περιθωριοποιηση του και να βρεθει καταδιωκομενος απο ολους.

    Δε ξεχναμε το βασικο συνθημα της ακροδεξιας συμμοριας του Μιχαλολιακου : "ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ" και αυτο το διαστροφικο συνθημα των ακροδεξιων καθαρματων δειχνει τη κοινωνικη επικινδυνοτητα τους με την οποια κανεις δε μπορει να παιζει. Οι παρακρατικοί χρυσαυγιτες ειναι πραγματι εχθροι λαου και επικινδυνοι παρανοικοι με απροβλεπτες συμπεριφορες που -κακως!- εξακολουθουν να κινουνται αναμεσα μας. Ο Μιχαλολιακος μας εχει προειδοποιησει οτι ειναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ και δε θα φταιει αν καποια μερα αυτος και οι φουσκωτοι του αρχισουν να πυροβολουν αδιακριτα μεσα στο δημοτικο συμβουλιο τη στιγμη που ξερουμε οτι ολοι σα τσιρακια των μπατσων οπλοφορουν ανεξελεγκτα. Οταν ο Μιχαλολιακος σηκωνει το ξερο του σε ναζιστικο χαιρετισμο μεσα στο δημοτικο συμβουλιο ειναι ευτυχημα που ειναι αοπλο. Θα μπορουσε να κραταει και πιστολι! Ας του κανουμε λοιπον τη χαρη και ας τον θεσουμε υπο ΕΛΕΓΧΟ με δεδομενη αυτη τη σχιζοφρενικη συμπεριφορα του ωστε να προλαβουμε τα χειροτερα που ειναι ολοφανερο οτι ειναι θεμα χρονου να "ερθουν".

    Τα μελη του δημοτικου συμβουλιου που ανεχονται τη παρουσια του σχιζοφρενικου ακροδεξιου Μιχαλολιακου και των φουσκωτων του μεσα στο Δημαρχειο ειναι υπολογα για οτι προκυψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Νομίζω 20 Ιανουαρίου 2011 3:32 π.μ.
    ότι δεν έπεισες κανένα με αυτό σου το σχόλιο. Ο φόβος που σκάτωσε τα σωβρακά σας δεν προέρχεται απο τον δήθεν σχιζοφρενή Μιχαλολιάκο και τους φουσκωτούς του, αλλά απο το γεγονός ότι όλο κα περισσότερος κόσμος τάσσεται με το μέρος τους. Αυτό το ποτάμι αντίδρασης δυστυχώς για σας είναι πλέον ασταμάτητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. η αλήθεια είναι τόσο απλή..

    Ο Μιχαλολιάκος είχε βάλει στοίχημα με 2 κολλητούς του 1000 ευρώ, ότι δεν θα κολώσει να χαιρετήσει τον Κωνσταντίνου μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο με τον γνωστό χαιρετισμό.. Φυσικά κέρδισε.. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Κακώς πολύ κακώς χρησιμοποιείται η λέξη φασισμός και το επίθετο φασίστας για τους Ελληνες. Διότι η λέξη και η έννοια δεν είναι Ελληνικές. Δεν κολλάει στην Ελλάδα και στον Ελληνα και αυτοί που την χρησιμοποιούν να είστε σίγουροι ότι Ελληνες δεν είναι. Μην τσιμπάτε λοιπόν Ελληνες.

    The word Fascism has a dual origin. It comes in part from the word 'fasces', a bundle of rods round an axe carried by the magistrates in ancient Rome as a symbol of power and authority. It comes also from the Italian word, fascio, meaning band or group. The basic concept of Fascism, as elaborated by Mussolini, was that the State was absolute before which individuals and groups were all relative.

    Ο φασισμός ως λέξη έχει διπλή καταγωγή. Έρχεται από την μιά μεριά από το «fasces» που σημαίνει, μια δέσμη των ράβδων γύρω από ένα τσεκούρι που μεταφέρονταν από τους δικαστικούς στην αρχαία Ρώμη ως σύμβολο δύναμης και εξουσίας. Προέρχεται επίσης από την ιταλική λέξη fascio, που σημαίνει ζώνη ή ομάδα. Η βασική ιδέα του φασισμού, όπως διαμορφώθηκε από τον Μουσολίνι, είναι ότι το κράτος έχει απόλυτη δύναμη και εξουσία ενώπιον του οποίου άτομα και ομάδες ήταν σχετικά.

    Δικτακτορία, φασισμός κλπ είναι εφευρέσεις των Ρωμαίων αλλά και του Δυτικού ῾῾πολιτισμένου κόσμου῾῾ που ποτέ δεν κατανόησαν τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό και σκέψη.Για αυτό και η λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ που είναι εφεύρεση του Ελληνικού πολιτισμού δεν μπορεί να κατανοηθεί από τα ξένα μυαλά. Ως εκ τούτου συνεχώς διαστρεβλώνεται και παραποιείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. οι χρισαυγητες δεν ειναι αυτοι πουεκαναν τα εκτροπα στο ματς με το αποελ...
    εσχος σε αυτους τους φασιστες που το μονο που ξερουν να προσφερουν ειναι βια,φανατιλλα,και να γραφουν στους τοιχους σηματα των νεοναζι...
    εσχος στη φυλακη
    απο κυπρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.