17/2/11

Σήμερα, 17 Φεβρουαρίου, Φιλολογικός Σύλλογος ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ: Να είμαστε όλοι εκεί, για να ξαναβρούμε την εθνική μας αυτοπεποίθηση!

Ομιλία του Σάββα Καλεντερίδη:
"Η Ελλάδα Πολιτισμική Υπερδύναμη: Η Ιστορία και ο Πολιτισμός ως εργαλεία άσκησης πολιτικής και διπλωματίας"

Ο Φιλολογικός Σύλλογος ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ και οι Εκδόσεις ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα:
"Αλησμόνητες Πατρίδες: Θράκη-Κωνσταντινούπολη-Πόντος-Καππαδοκία-Μικρά Ασία"
Ένα μουσικό-φωτογραφικό οδοιπορικό στων Ελλήνων τις Κοινότητες.
ομιλία του Σάββα Καλεντερίδη με θέμα: 
"Η Ελλάδα Πολιτισμική Υπερδύναμη: Η Ιστορία και ο Πολιτισμός ως εργαλεία άσκησης πολιτικής και διπλωματίας"
Απονομή τμητικής διακρίσεως στον ομιλητή.
Πλατεία Αγίου Γεωργίου, Καρύτση 8, Αθήνα
Πληροφορίες: κα Κεσίδου, τηλ. 210 3316036
Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, Ωρα 7 μ.μ.

13 σχόλια:

  1. "Τιμητική διάκριση στον Καλεντερίδη από τον "Παρνασσό" γιατί;

    Για το ρόλο του ως διανοούμενου ή ως πράκτορα της ΚΥΠ, που με τις πράξεις του στις ελληνόφωνες περιοχές του Πόντου έθεσε σε κίνδυνο τους ελληνόφωνους μουσουλμάνους, τους κατέστησε βορά των Γκρίζων Λύκων ενεργοποιώντας τα τουρκικά αντανακλαστικά. Ο εκτουρκισμός των ελληνόφωνων του Πόντου έγινε τότε με ευθύνη ανόητων Ελλαδιτών που νόμιζαν ότι έτσι γίνονται υπηρεσιακά αποτελεσματικότεροι.

    Για συνέλθετε λιγάκι!"


    B.T.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η παρουσία μου στην Τουρκία και το κάθε μου βήμα, η κάθε μου πράξη, ήταν πολιτική της Ελλάδος.
    Κανένας υπηρεσιακός απράγοντας δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του και αν το κάνει, την επόμενη μέρα τρώει το κεφάλι του.
    Και ο υποφαινόμενος έμεινε στην Τουρκία επί 5,5 συναπτά έτη.
    Αυτό αποτελεί απάντηση στους έγχρωμους προβοκάτορες-φασίστες, που δρουν ανώνυμα και παρακρατικά χρόνια τώρα στο διαδίκτυο και στον ποντιακό χώρο.


    Σάββας Καλεντερίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όσοι μπορούν να δώσουν παρόν να έρθουν.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. Καλεντερίδη, θα μπορούσατε να ανεβάσετε κάπου την παρουσίασή σας, για όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @B.T.-17 Φεβρουαρίου 2011 11:37 π.μ.,-

    Πολύ το σκέφτηκες για να γράψεις τέτοιου είδους σαχλαμάρα???
    Πρώτον υποτιμάς τον "Παρνασσό" το σοβαρότερο ίσως πνευματικό σύλλογο της Ελλάδος από ιδρύσεως του κράτους μας...Η "σκιά" του Μεγίστου Παλαμά και τόσων άλλων,αληθινών πνευματικών ανθρώπων της Πατρίδος μας,είναι ανεξήτιλη στον "Παρνασσό".Σε αντίθεση με τους εκατοντάδες παρακμιακούς ανθέλληνες της προοδευτικής νομενκλατούρας και της "δημοκρατικής κουλτούρας",που έχουν κατακλύσει τα πάντα και μας καταστρέφουν καθημερινά...
    Ο "Παρνασσός" λοιπόν,είναι τόσο ασήμαντος και τόσο "ρηχός" για να βραβεύει κάποιον που δεν το αξίζει???Κάνεις μεγάλο λάθος!!!
    Δεύτερον,τι σχέση έχει ο Πόντος με τον "Παρνασσό",και την κατασκοπευτική δράση του Καλεντερίδη και αναφέρεσαι?

    Δηλ.ένας "κατάσκοπος" κατά την άποψή σου,δεν μπορεί να είναι διανοούμενος???

    ΄Κι έτσι για τσούζει σε μερικούς βρώμικους κώλους...ΝΑΙ!!!
    Και ως κατάσκοπο τον βράβευσε και ως διανοούμενο!!!
    Τα παράπονα στον Δήμαρχο!!!

    Μάθατε όλοι τώρα πίσω από την ανωνυμία,να λέτε τις μαλακίες σας και κάθετε ο Καλεντερίδης και σας απαντάει...
    Αν είχε φίλε μου παπάρια το μπουρδέλο αυτό που λέγετε κράτος, ο μαρτυρικός Πόντος θα είχε αυτονομηθεί,πολύ πρίν γεννηθεί ο Καλεντερίδης!!!
    Μάθαμε όλοι τώρα,να μην μιλάμε,μην μας δαγκώσουνε οι "Γκρίζοι Λύκοι" και η μαλακισμένη η ΜΙΤ...
    Στα αρχίδια μας και εμάς Κωστής Παλαμάς!!!
    Αν βράβευονταν από τον "Παρνασσό" καμιά αδερφάρα κάποια λεσβία,κάποιος Πρόεδρος ΜΚΟ για την προστασία των όρχεων των χιμπατζήδων,θα λέγατε κουβέντα???
    Τρίχες!!!!
    Σας πονάει "μερικούς" που παρά τις τεράστιες προσπάθειές Σας,εδώ και τόσα χρόνια,ο Καλεντερίδης δεν είναι μόνο "ΟΡΘΙΟΣ",αλλά έγινε Εθνικό Σύμβολο!Κομβικό Σημείο αναφοράς του Πατριωτισμού και της ενότητας των Ελλήνων, και τόσα άλλα!!!!
    Ούτε το μπουρδέλο το νεοελληνικό κράτος,ούτε η ΜΙΤ,ούτε η Mossad,ούτε η CIA,κατάφεραν να σπιλώσουν και να απαξιώσουν τον Καλεντερίδη!!!
    Κι ότι κι αν κάνουν,είναι πλέον αργά...Ο Καλεντερίδης,στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού,κατέχει την υψηλότερη θέση!!!
    Τέτοια άξια τέκνα η Πατρίδα μας,σπάνια μας χαρίζει!!!
    Αντί να χαιρόμαστε με γεγονότα χαροποιά,όπως αυτά του "Παρνασσού" μας κυριαρχεί η μισαλλοδοξία και η εμπάθεια...
    Φίλε μου,Β.Τ., "ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"!!!
    ¨Οσοι "Παρνασσοι" κι αν βαρβεύσουν τον Καλεντερίδη,δεν έχει καμμία αξία μπροστά στην καθολική αναγνώριση που του αποδίδει το σύνολο του Λαού μας!!!
    Κάτι μνησίκακοι σαν εσένα, καλό είναι να υπάρχουν,γιατί επιβεβαιώνουν τον κανόνα!!!

    Σάββα,πολύ σημασία δίνεις...γράψε τους στα παπάρια σου φίλε μου!!!

    ΒΤ, στην εκδήλωση ήταν 700 άτομα...3 τέως Αρχηγοί της ΕΥΠ, του ΓΕΕΘΑ,Βουλευτές, Πρέσβεις,Ακαδημαϊκοί και τόσοι άλλοι...
    ΄Ολοι αυτοί μαλάκες ήταν βλέπεις...
    ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΑΒΒΑ!!!
    Ετσι για να βράζουν στο ζουμί τους τα λαμόγια της ανωνυμίας και της ανωμίας...
    ΟΜΗΡΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

    Υ.Γ.-
    Σάββα,καλό θα είναι να διαβάσεις λίγο τον Καραϊσκάκη...ειδικά κάποιες επιστολές του...
    Δεν φυσικά για αναφορές στον "Παρνασσό",αλλά κάποιες προσρήσεις του είναι πολύ εύστοχες,διαχρονικές και επίκαιρες!!!
    Ειδικά αυτές που δίνει απαντήσεις επικαλούμενος τα γεννητικά του όργανα,τα οποία εμπιστεύονταν πάντα,τόσο στις δύσκολες μάχες,όσο και στις ειρηνικές μάχες με τα λαμόγια!!!
    Επίσης, αναζήτησε τι έκανε ο Οπλαρχηγός Τάσος Καρατάσος,όταν πήγε για κάποια ακρόαση στους πολιτικούς...Πήγε σ΄έναν μπαρμπέρη της εποχής και "τα ξύρισε" και τους έδειξε...έτσι μεγάλα που ήταν κιόλας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα θερμό ευχαριστώ από εμένα κ. Skal. Ήταν μία υπέροχη ομιλία αφύπνισης, με συγκλονιστικά ντοκουμέντα και επιχειρήματα, και χαίρομαι που είχε τόσο πολύ κόσμο. Πηγή ελπίδας και ενέργειας αλλά και έντονου προβληματισμού και συγκίνησης. Όλα αυτά τα ζωντανά μνημεία της Ελληνικής Ιστορίας μου έδωσαν την αίσθηση παιδιών παρατημένων που περιμένουν τους γονείς τους. Τους Έλληνες.

    Ποιους Έλληνες όμως ; Την Ελλάδα που κοιμάται την ώρα που της ετοιμάζουν τον τάφο ; Βεβαιώθηκα ότι η οικονομική κρίση είναι το σύμπτωμα, η αρρώστια είναι η πολιτισμική παρακμή, η υποκουλτούρα που μας ζαλίζει καθημερινά, η ομίχλη του αποπροσανατολισμού. Η βαθύτερη αρρώστια μας είναι Η ΛΗΘΗ. Η ΑΓΝΟΙΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ που παλεύουν να αλλοιώσουν, να ακυρώσουν και να κρύψουν. Όποιος όμως αρνείται αυτό που η Ψυχή του του φωνάζει ότι είναι αληθινό, αρνείται και καταργεί τον εαυτό του, πεθαίνει μέσα του κι ας «ζει».

    Πως κατάφεραν να ευνουχίσουν συναισθηματικά μια κοινωνία που υπάρχει ακόμα γιατί αγωνίστηκε με πάθος και δύναμη πάντα με γνώμονα την αίσθηση του Δικαίου και της Ελευθερίας, δεν ξέρω. Να μας πείσουν να μην ονειρευόμαστε, να μην διεκδικούμε, να μην ξέρουμε την Αλήθεια μας. Τον Πολιτισμό των προγόνων μας.

    Και να υποχρεωνόμαστε να βλέπουμε το κράτος να προσκυνά τους κατακτητές, καταστροφείς και φονιάδες των δημιουργών αυτού του Πολιτισμού, των δικών μας μακρινών γονιών που τους «παρατήσαμε» αγνοώντας τους, καταδικάζοντας έτσι τον ίδιο μας τον εαυτό σε μια περιπλάνηση προς την καταστροφή, χωρίς πυξίδα, στόχο, ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    Το Έθνος όμως νιώθω ότι «ξέρει», αναρωτιέται, αναζητά και μαθαίνει, κι ας έχει βυθιστεί σε μια σκοτεινή ύπνωση και παραζάλη. Επεξεργάζεται τα δεδομένα, και περιμένει ... Έχω την αίσθηση ότι αν και όλα τα γεγονότα μας οδηγούν στην πλήρη απογοήτευση και παραίτηση, αν και όλα δείχνουν μάταια και όλοι πενθούμε κάτι που δεν ξέρουμε αν πέθανε καν, δεν έχουμε το δικαίωμα να είμαστε απαισιόδοξοι.

    Σε πείσμα των καιρών, της αφόρητης ψυχικής κούρασης και της θλίψης που μας πνίγει, να βρούμε μέσα μας μια χαραμάδα ελπίδας ακουμπώντας στην γνώση, να γνωρίσουμε την Ιστορία μας. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να διεκδικήσουμε και να αποκτήσουμε την μοίρα που μας αξίζει, να γίνουμε άξιοι της Ελλάδας, κατεχόμενης και μη, και να πάψουμε να είμαστε και να νιώθουμε ξένοι με τον ίδιο μας τον εαυτό, έρμαια των φορέων της πλάνης και της απάτης.

    Απαραίτητη προϋπόθεση η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ και απόκτηση ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ αλλά και Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ αυτής της καταστροφής που βιώνουμε σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Οργανο, που είναι ο Καλεντερίδης;"

    κ. Καλεντερίδη δεν είναι ορθό να στέλνετε τον οποιονδήποτε υπάλληλό σας για να απαντά με κακοήθειες και αλητείες σε ερωτήσεις που εσείς θεωρείται " έγχρωμους προβοκάτορες-φασίστες". Είναι η χειρότερη τακτική που μπορείτε να ακολουθήσετε.

    Και πολύ περισσότερο να αποκαλεί δημοσίως ο συγκεκριμένος αυτόκλητος συνήγορός σας "μπουρδέλο" την Ελλάδα, να σας υπερασπίζει με διάφορες σεξουαλικές αθλιότητες και να σας καλεί "να γράψεις στα παπάρια σου" , τις σχετικές αιτιάσεις για το ρόλο σας τότε. Ένας ρόλος, ο οποίος εξάλλου όπως αναφέρετε ήταν απόρροια της "πολιτικής της Ελλάδος".

    Ή μήπως δεν είναι υπάλληλός σας ο κ. Ομ. Φωτιάδης; Όμως έτσι προκύπτει από τα ευφυολογήματα στο μπλογκ σας: "ο ανώτερος ιεραρχικά Κος Ομηρος Φωτιάδης συνδιαχειριστής του Ινφογνώμων". Εκεί υπάρχει και η συγκεκριμένη έκφραση "Οργανο, που είναι ο Καλεντερίδης;"

    Κύριε Καλεντερίδη δεν απαντούν έτσι σε τέτοιες πολύ σοβαρές αιτιάσεις, ούτε αυτός είναι τρόπος αντιμετώπισης των υπόλοιπων σχολιαστών που ειλικρινά νοιάζονται γι αυτόν τον τόπο.

    Φυσικά και διαφωνώ με την ανωνυμία του Β.Τ. και θεωρώ ότι τέτοια εξαιρετικά σοβαρά και κρίσιμα ζητήματα θα έπρεπε να συζητιούνται και να ξεκαθαρίζονται δημοσίως και επωνύμως γιατί αν αληθεύουν τότε οι συμπεριφορά όλων μας θα γίνει πολύ διαφορετική και την απορία θα την αντικαταστήσει η οργή.

    ανώνυμος-3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε 3
    δυστυχώς με αναγκάζεις να μιλήσω για τον εαυτό μου, αλλά δεν γίνεται αλλοιώς.
    Πρώτον, στις χιλιάδες επιθέσεις που δέχτηκα από το 1999 κι εντεύθεν, δεν έβαλα ποτέ άλλους να απαντήσουν αντ' εμού.
    Οποτε το θεωρούσα σκόπιμο, το έκανα μόνος μου και ΠΑΝΤΑ επώνυμα.
    Διαφώνησα με το ύφος της απάντησης του Όμηρου Φωτιάδη, όμως δεν τον έπεισα και το δημοσίευσε.
    Το να μου χρεώνεις την πράξη του Όμηρου είναι κατάφωρη αδικία στο πρόσωπό μου και κακοήθεια.
    Όπως επίσης είναι κακοήθεια αυτά ου γράφεις για υπάλληλο, όργανο κτλ.
    Είμαστε πέντε συνδιαχειριστές στο ιστολόγιο και από αυτούς τους δυο δεν τους έχω δει ποτέ κατά πρόσωπο.
    Δεν έχουμε καν γνωριστεί.
    Απλά, ήταν σχολιαστές στο ιστολόγιο και τους έκανα πρόταση να γίνουν συνδιαχειριστές.
    Όσο διάστημα έχουν αυτό το ρόλο, πάντα αναρτούν κείμενα και σχόλια της επιλογής τους και ΠΟΤΕ δεν τους ζήτησα να κάνουν κάτι που θέλω εγώ. ΠΟΤΕ.
    Όσον αφορά στις 'σοβαρές αιτιάσεις', όπως τις χαρακτηρίζεις, έδωσα απάντηση ξεκάθαρη και επώνυμη και οποιαδήποτε άλλη απάντηση, δεν δικαιούμαι να τη δώσω, γιατί δεν είναι ούτε ιδιωτική ούτε προσωπική μου υπόθεση. Πάντως, αν κάποιος έβρισκε το μπελά του από τις δικές μου πράξεις, θα το κατήγγειλε ο ίδιος και όχι τα ανώνυμα έγχρωμα φασιστοειδή.
    Και μέχρι τώρα, δεν υπάρχει κανείς από τον Πόντο που να έχει καταγγλείλει επώνυμα κάποια δική μου πράξη που να έθεσε σε κίνδυνο οποιονδήποτε από τον Πόντο.
    Επιπλέον, αν είχα πράξει κάτι που θα απέβαινε εις βάρος του οποιουδήποτε, στον Πόντο ή αλλού, την επόμενη ημέρα θα είχα επαναπατριστεί.
    Αντ' αυτού, παρέμεινα στο πόστο μου 5,5 χρόνια και έχω τιμηθεί με έυφημες μνείες από τις ιυβερνήσεις Μητσοτάκη, Παπανδρέου και Σημίτη για το έργο μου στην Τουρκία.
    Τα φασιστοειδή που διακινούν ανωνύμως τέτοιες αθλιότητες, αναμασούν αιτιάσεις της ΜΙΤ και των άλλων υπηρεσιών της Τουρκίας, που αναζητούσαν φαντάσματα στον Πόντο.

    Σάββας Καλεντερίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστώ για την απάντηση.

    Όμως θα ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Πώς δικαιολογείται το κλίμα τρομοκρατίας που ακολούθησε στον Πόντο; Την προσπάθεια του τουρκικού κράτους να εξαφανίσει την ελληνοφωνία με συγκεκριμένα κατασταλτικά μέτρα, με την αναβάθμιση του "Πόντου" σε υπ' αριθ. 2 πρόβλημα εσωτερικής ασφάλειας της Τουρκίας, με την επιχειρηματολογία των στρατιωτικών κύκλων που ανέλαβαν τη βρώμικη δουλειά και δημιούργησαν τις μεγάλες εθνικιστικές οργανώσεις στην Τραπεζούντα, την Κερασούντα, τη Σαμψούντα κ.λπ.;

    Ποιοί πιστεύετε ότι ήταν οι πραγματικοί λόγοι που από τότε σκλήρυναν την πολιτική τους στην περιοχή;

    ανώνυμος-3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aνώνυμε 3
    ό,τι γράφεται εδώ το διαβάζουν πολλοί.
    Εγώ δεν θέλω να γεμίζουν κάποιοι δελτία πληροφοριών με αυτά που γράφω.
    Να μην πέφτουμε στις παγίδες που μας στήνουν οι προβοκάτορες και οι αριστεροφασίστες.
    Αν θέλεις να μάθεις τί έγινε στον Πόντο, έλα μια μέρα να σου εξηγήσω.
    Πάντως, είναι πολύ μακριά από τις αθλιότητες που διακινούν οι αριστεροφασίστες και τα παπαγαλάκια της ΜΙΤ.

    Σάββας Καλεντερίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι για γέλια κάποια πράγματα.
    Αν κάποιοι δεν έχουν καταλάβει είμαστε ένας δημοκρατικός χώρος.

    Διαχειρστής και συνδιαχειριστές μας ενώνει το πάθος για την Ελλάδας μας και το μεράκι μας και για το κάθε τι Ελληνικό.

    Συναντηθήκαμε σε κάποιο γύρισμα της μοίρας, μεταξύ μας μερικοί δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ, επαγγελματική σχέση δεν υπάρχει,εθελοντικά κινούμαστε, διατηρούμε αυτούσια την ατομικότητα μας και την διαφορετικότητα μας.

    Απλά το να προσάπτεται ιδιοτελή κίνητρα στην δράση μας είναι φαιδρό

    Δείτε τό πόσο σκληρά αντιπαρατέθηκα με τον Ομηρο για το θέμα της στάσης της Ελληνικής αριστεράς απέναντι στους Κούρδους πολιτικούς πρόσφυγες.Τι σημαίνει έπαψε ο Ομηρος να είναι πατριώτης,συνεργάτης και φίλος; Ρωτηστε τον όταν έσκασε η στραβή προσετρεξα να σηκώσω το Ιστολόγιο του δύο φορές

    Οσο για την δράση του Σάββα είναι σαν να λέτε σφαξε με αγά μου να αγιάσω, ραγιαδισμό πρεσβεύετε ωρέ;

    Ωραίοι Ελληνες είναι σαν να λέτε φταίει ο Ρήγας ο Βελενστινλής για τα όσα πέρασε ο Ελληνισμός απο τον βάρβαρο καταχτητή λεηλάτη.

    Φταίει ο Πρόξενος Κορυτσάς, ο Μπολάνος, ή ο
    Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος για τα όσα περνούν τα αδέρφια μας στην Βόρεια Ηπειρο;

    Πάνε πίσω αγαπητέ αναγνώστη να δείς απο πότε ξεκίνησε το κλίμα τρομοκρατίας για τους λαούς της Ανατολίας και τον Ελληνισμό της Μικρας Ασίας και τον Ποντιακό Ελληνισμό κιαν ποτέ σταμάτησε μέχρι σήμερα πές μου.Αν ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ανώνυμε 3.-
    Φίλε ούτε συνήγορος του Σάββα είμαι,ούτε υπάλληλος του...
    Δηλαδή δεν μπορώ να έχω προσωπική άποψη?
    ΄Εχει προσωπική άποψη εδώ μέσα ο κάθε ανώνυμος και με γλυκόλογα,σφάζει και σπιλώνει τα πάντα,και εγώ που γράφω επώνυμα δεν έχω???
    Κι αν έχεις πρόβλημα μαζί μου,πές τα σε μένα...Ο Σάββας κηδεμόνας μου είναι ή θα με κάνει "ντα-ντά"???
    Κι εσύ ο ίδιος ανώνυμα γράφεις...
    Λές τις κακίες σου ανώνυμα και λαμβάνεις επώνυμες απαντήσεις...
    Εσύ όσα γράφεις δεν είναι κακοήθη?
    Επειδή τα γράφεις με ευγενές περιτύλιγμα?
    Τόσο καιρό έχω βαρεθεί να βλέπω και να διαβάζω συκοφαντίες για τον Σάββα και για κάθε "Σάββα" που έδωσε και δίνει την ψυχή του για την Ελλάδα!!!
    Θα του τα "χώνω" και θα τον βρίζω...Κι ας με λές εσύ και όποιος άλλος θέλει "συνήγορο","υπαλληλο" και ότι άλλο θέλετε...Απλά δεν θα σταματήσω..
    Θα συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο και μάλιστα θα βρίζω και περισσότερο..
    Ξέρω κι εγώ πολύ καλά να γράφω ευγενικά και αδερφίστικα...
    Εσύ ποιανού υπαλληλος είσαι δεν μας είπες???
    Μάθατε όλοι τώρα,να λέτε τις κακίες και τις συκοφαντίες σας ευγενικά,ωραία και όταν σας τα "χώνουνε", κλαψουριζεται και αρχίζεται τις ανεμοφιλολογίες...
    Κι αν είμαι συνήγορος ή υπάλληλος του Σάββα, τι αλλάζει δηλαδή?
    Μήπως θα με τρομάξεις και θα σταματήσω να τα "χώνω" στα λαμόγια?

    Μερικοί αγαπητέ μου φίλε,δεν καταλαβαίνουν άλλη γλώσσα...Πίστεψε με...
    Αυτόν που έβρισα αν διαβάσεις καλά θα δεις πως με τρόπο του έβρισε πάρα πολύ χειρότερα από μένα με όσα είπε...

    ΄Οσες φορές και να με πεις συνηγορο,υπάλληλο ή ότι άλλο γουστάρεις,καρφί δεν μου καίγεται..
    Την αδερφή εγώ δεν την κάνω...
    Αν έχεις πρόβλημα μαζί μου δεν φταίω εγώ...
    Αν και κάτι μου λέει πως είσαι το ίδιο πρόσωπο που έγραψε τις συκοφαντίες, του πελάτη μου μιας και με λές συνήγορο και ο Εργοδότης μου μιας και με λές υπάλληλό του Σάββα...
    ΄Η είσαι το ίδιο πρόσωπο φίλτατε ή είσαι συνήγορός του ή υπάλληλος του και λόγο ανεργίας φοβάσαι μην σε απολύσει και τον λιβανίζεις...με αντικειμενικό τρόπο πάντοτε φυσικά!Ως αρμόζει!!!

    Την άλλη φορά θα βρίσω περισσότερο!!!
    Με αγάπη
    Ομηρος Φωτιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.