28/2/11

Ποιοι διακινούν σενάρια ισλαμικής εξέγερσης στην Αθήνα;

Αυξάνονται διαρκώς εκτιμήσεις και δημοσιεύματα που αφορούν στο ενδεχόμενο ισλαμικής εξέγερσης στην Αθήνα, από την διαρκώς ογκούμενη ομάδα των λαθρομεταναστών.Αυτή τη φορά είναι το think tank «analyst network», με ειδίκευση σε θέματα τρομοκρατίας, το οποίο (όπως αποκάλυψε πρώτο το μπλογκ «U Demand») παρουσίασε τη μελέτη η οποία καταγράφει τη δημοφιλία του σεναρίου που θέλει «ισλαμική εξέγερση σε κάποια χώρα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Σύμφωνα με την έρευνα, που είδε το φως της δημοσιότητας στις 30 Ιανουαρίου 2011, στην Αθήνα υπάρχουν ήδη 3.000 περίπου μουσουλμάνοι, οι οποίοι διατηρούν σχέσεις με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (NGO), οι οποίες επιθυμούν να εντάξουν το Ισλάμ στη ζωή του Έλληνα, όχι απλά ως μια θρησκεία την οποία ασπάζονται χιλιάδες λαθρομετανάστες που έχουν συρρεύσει στη χώρα, λόγω της πολυετούς – παντελούς απουσίας κυβερνητικής πολιτικής, αλλά ως πολιτικό κίνημα.

Σε αυτούς θα πρέπει αν προστεθούν άλλοι 5.000 περίπου ριζοσπαστικοποιημένοι Ισλαμιστές στην Αθήνα! Και μάλιστα ότι άλλοι ελέγχονται από διεθνή δίκτυα εξτρεμιστών, άλλοι από ξένες μυστικές υπηρεσίες και άλλους «ανεξάρτητους», οι οποίοι όμως επίσης διαπνέονται από τα νάματα του ριζοσπαστικού Ισλάμ. 

Στο δημοσίευμα του προαναφερθέντος μπλογκ αναφέρεται και ότι τον Δεκέμβριο του 2008, κάποιοι εκ των συλληφθέντων στις ταραχές ανέφεραν στις αρχές ότι είχαν πληρωθεί για να συμμετάσχουν, χωρίς να διευκρινίσουν το ποιοι είχαν ενδιαφέρον ώστε να αναζητούν ταραξίες που θα συμμετείχαν στα επεισόδια στην Αθήνα. Τον Μάιο του 2009 είχαν γίνει επίσης επεισόδια με αφορμή το υποτιθέμενο κάψιμο του Κορανίου, το οποίο και αποδείχθηκε «καραμπινάτη» προβοκάτσια, αφού κάτι τέτοιο ουδέποτε είχε συμβεί.

Το σχόλιο που μπορεί να γίνει είναι, ότι ασχέτως του ποιοι διακινούν τέτοια σενάρια ή εάν όντως συνιστούν απειλή ή όχι για την ελληνική κοινωνία, τις «κερκόπορτες» τις ανοίγουμε μόνοι μας, μέσω της πολυετούς αδιαφορίας και του ωχαδερφισμό μας...
http://www.defencepoint.gr

22 σχόλια:

  1. Όλα τα 'χε η Μαριορή, ο φερετζές της έλειπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτιμώ ότι το σενάριο έχει βάση και πίσω του κρίβονται πρωτίστως οι μυστικές υπηρεσίες των Τουρκομογγόλων.Βεβαίως και κάποια λαμόγια που ενδεχομένως απο κάπου τα ''αρπάζουν''.
    Είναι όμως ευκαιρία με τις πρώτες κινήσεις που θα κάνουν να τους μαζέψουμε και να ξεσηκωθεί ο κόσμος,τα δε λαμόγια θα πρέπει να φάνε το ξύλο της ''αρκούδας'' και ας τολμήσει κάποιο καθήκι να κουνηθεί.
    Αρκετά μας πρήξαν τα συκώτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Metanastes paidia na glitosoume!!!!!!!!
    den antexo allo tin ellada!!!!!
    pai8ainoume!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ola ta eixe mexri kai ton efraim pou xrimatizotan apo ta lefta tou kosmaki.
    As einai kala o kara aman lee pou tou ta edose tou patrioti.
    xristianismos kai islamismos ta idia skata.
    ioudas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν θά αρχίσουν νά σκάνε άνθρωποι-βόμβες καί στήν Αθήνα, νά δούμε τί θά λένε οι οπαδοί του πολυπολιτισμού, δημοσιογράφοι, πολιτικοί καί όλοι οι αντιρατσίστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να βαζετε τα σχολια ολα
    καλοπαιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιοι;
    Μα ποιοι αλλοι απ αυτους που μας τους εφεραν εδω.
    Δηλ. οι εβραιοι.
    Αμφιβαλει κανεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα μας προστατεύσουν οι ...Ισραηλινοί που έχουν καλές μυστικές υπηρεσίες και ξέρουν τα πάντα για την ισλαμική τρομοκρατία...

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοί που δίνουν άσυλο καθημερινά σε χιλιάδες λαθρομετανάστες από δεκάδες χώρες αρνούνται άσυλο σε 300 απεργούς πείνας. Ο στόχος τους είναι να πεθάνει κάποιος για να πυροδοτηθεί η ισλαμική εξέγερση. Να δοθεί άμεσα άσυλο και να βρεθούν οι εγκέφαλοι πίσω από την προβοκάτσια και να τιμωρηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 9:16 π.μ.
    ΣΩΣΤΟΣ !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν είναι πλάκα !
    Στις ειδήσεις του Alpha, είχε ρεπορτάζ από στέκια Αλβανών μεταναστών οι οποίοι, ήταν αγανακτισμένοι από το κύμα λαθρομετανάστευσης που έπνιξε την Ελλάδα και έλεγαν "δεν πάει άλλο, όχι άλλοι ξένοι στην Ελλάδα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τον τελευταίο καιρό οι αφίσες των "γνωστών αγνώστων" απειλούν με επανάσταση των μουσουλμάνων. Δεν προασπίζονται πλέον τον λαό, τους εργάτες, τους φοιτητές, τους μετανάστες παρά μόνο τους μουσουλμάνους.

    Βλέποντας πόσο καλά οργανωμένες ήταν οι φωτιές του 2007 (φημολογείται ότι επρόκειτο για το σχέδιο Ιμπραήμ) και τα δεκεμβριανά του 2008, τις δηλώσεις για το "ανθρωπιστικό" ζήτημα των (πάντα λαθραίων και παρανόμων) απεργών πείνας και τις δηλώσεις όλων των αριστεριστών για πλατεία Ταχρίρ, είναι σαφές ότι αποβλέπουν σε μια τεράστια προβοκάτσια, η οποία θα δώσει στους Τούρκους (και γιατί όχι σε ΟΗΕ και ΝΑΤΟ) τη δικαιολογία να επέμβουν για να σώσουν τους καταπιεζόμενους και κατατρεγμένους μουσουλμάνους, "τούρκους", "μακεδόνες", "τσάμηδες" και λοιπές "μειονότητες".

    Και στην Ελλάδα που θα απομείνει, επειδή είμαστε τόσο "ρατσιστές" και "φασίστες" μάλλον θα πρέπει όλοι αυτοί να μετέχουν ισότιμα στη διακυβέρνηση της χώρας, δηλαδή κατοχή.

    Και ποιοι είναι από πίσω; Μα αυτοί που έσπευσαν σε Σερβία (αλήθεια πόσοι γνωρίζουν ότι οι Έλληνες "γιατροί χωρίς σύνορα" διαγράφτηκαν από την ομώνυμη διεθνή "ανθρωπιστική" οργάνωση γιατί τόλμησαν να βοηθήσουν τους Σέρβους του Κοσσυφοπεδίου που βομβαρδίστηκαν, σφάχτηκαν και διώχτηκαν ανηλεώς - 250.000 από αυτούς), Ιράκ και Αφγανιστάν, αυτοί που βράβευσαν τα "παιδιά θαύματα" του διαδικτύου, αυτοί που επωφελούνται από την "επανάσταση" σε Αίγυπτο και Λιβύη όπου δεν θα επικρατήσουν ισλαμιστές αλλά "εκσυγχρονιστές" που θα είναι "καλά παιδιά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. xristianismos kai islamismos ta idia skata.
    ioudas

    28 Φεβρουαρίου 2011 11:17 μ.μ.
    ---------------

    ioudas

    Όνομα και πράμα!!
    Ουστ απ΄ εδώ βρωμύλε!!!

    -----------------

    1 Μαρτίου 2011 9:16 π.μ.
    ----------------
    Να δοθεί άμεσα άσυλο και να βρεθούν οι εγκέφαλοι πίσω από την προβοκάτσια και να τιμωρηθούν.

    Λάθος!!!

    Και τι θα γίνει με τα υπόλοιπα 2 εκ. που περιμένουν στη σειρά για το άσυλο, όταν δουν το επιτυχημένο παράδειγμα των 300;;;;;;!!!!

    Πάλι στα ίδια θα πέσουμε και χειρότερα ακόμη. Αν φοβόμαστε την ισλαμική εξέγερση στο τέλος θα την καταστήσουμε αναπόφευκτη!!
    Να ψοφήσουν, στο κάτω-κάτω επιλογή τους είναι η αυτοκτονία.
    Αυτό όμως που δεν πρέπει να περάσει με τίποτα, είναι η λανθασμένη εντύπωση ότι, όχι μόνο το Κράτος μπορεί να εκβιάζεται αλλά και ολόκληρος ο λαός!!
    Γιατί αυτό κάνουν, συναισθηματικό και ψυχολογικό εκβιασμό.
    Η υποχώρηση θα είναι το τέλος μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμπληρώνω:

    και να βρεθούν οι εγκέφαλοι πίσω από την προβοκάτσια και να τιμωρηθούν.

    1 Μαρτίου 2011 9:16 π.μ.
    ---------------

    Αυτό θα πρέπει να γίνει έτσι και αλλιώς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ 1 Μαρτίου 2011 9:16 π.μ.

    Καλά κάνουν και δεν τους νομιμοποιούν (δεν ζητούν άσυλο, νομιμοποίηση ζητούν και μάλιστα ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστών!).

    Αλίμονο αν το κράτος ανοίξει τέτοια φάμπρικα. Όποιος κάνει απεργία πείνας, θα νομιμοποιείται; Τι λογική είναι αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το θεμα ειναι πολυ μεγαλο και ο Ελληνικος χωρος εμπλεκεται στο σχεδιο-ντομινο των τελευταιων 2 μηνων που παρακολουθουμε.Οι απεργουντες με εκβιαστικο εργαλειο την πεινα ειναι ο εκπορθητικος κριος αυτου που παιζεται με αυτα τα ανθωπακια της συμφορας που δεν τους φταιει τιποτα ο Ελληνικος λαος αλλα αυτοι που κατεστρωσαν αυτα τα σχεδια και τα περνανε μεσω των καθαρα προβοκατορικων πραξεων των ΜΚΟ.Σημερα αναρτηθηκε μια ανακοινωση δηθεν υπερ των απεργων απο την HLHR (Ελληνικη Ενωση για τα Δικαιωματα του Ανθρωπου) και προτεινει λυσεις.Αυτη ειναι ΜΚΟ-Think Tank με ΔΣ τους=

    Αλιβιζάτος Νίκος, Ιωαννίδης Γιάννης, Καμπυλης Τάκης, Κωνσταντίνου Γιάννης, Παπαπαντολεων Κλειώ, Παπαϊωάννου Κωςτις, Παραςκευόπουλος Νίκος, Τσιτσελίκης Κωνςταντίνος, Χριςτόπουλος Δημητρης

    Σε έκτακτη συνεδρίασή του την 1.3.2011, το ΔΣ της Ελληνικής Ενωσης για τα
    Δικαιώματα του Ανθρώπου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση-πρόταση σχετικά
    με την απεργία πείνας των 300 μεταναστών.
    Επισυνάπτεται το κείμενο της ανακοίνωσης.
    Τηλ επικοινωνίας: 210 3618966
    http://www.hlhr.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΡΚΕΤΟ ΣΚΥΨΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 'ΚΥΡΛΛΙΚΟ' ΠΟΣΟ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΚΥΨΗΜΟ ΜΑς ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΜΑΣ ΩΣ ΟΙ ΠΙΟ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ.ΠΟΙΑ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ,ΤΟ ΧΡΕΟΣ Η ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΕΡΕΤΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ;
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΑΣΤΙΚΟΥΣ ΝΕΟ'ΕΛΛΗΝΕΣ'',
    ΑΡΚΕΤΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ,ΟΥΤΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΗΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΒΡΩΜΟΕΛΛΗΝΩΝ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΩΝΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΟΥ ΛΕΤΕ;ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΗΞΗ,ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΟΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΚΟΛΟΑΛΒΑΝΙΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΔΟΙΗΚΗΣΗ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΙΑ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ,ΑΛΛ ΕΝ'ΟΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ,ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΞΙΟΙ.

    TSAMOURIA POWER,Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΜΟΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΙΚΟΥΣ.
    ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΠΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ;
    ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΘΝΟΣ ΚΟΜΟΔΙΑ.
    ΜΗΝ ΚΤΥΠΑΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ/
    ΠΕΤΡΟΝΗΣ26

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αληθεια ξερει κανεις ποια ειναι η τωρινη σταση/αποψη του Μαινα μετα το τουλουμιασμα που εφαγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1 Μαρτίου 2011 11:44 π.μ.
    Πολύ σωστός και χαίρομαι να διαβάζω τέτοια σχόλια που δείχνουν ότι οι Ελληνες άρχισαν και ξυπνάνε και ότι η φαιά ουσία δόξα τω Θεώ ακόμα λειτουργεί.

    Οποιοσδήποτε άνθρωπος με λίγο νού καταλαβαίνει ότι έχουμε πόλεμο και άλωση της χώρας. ΟΙ εφιάλτες έχουν όνομα. Είναι αδύνατον να ξεκινήσουμε οποιαδήποτε μαζική αντίδραση εναντίον των μεταναστών. Ειναι τέσσερα εκατομύρια και έρχονται καθημερινώς ενισχύσεις.

    Αυτοί που πρέπει να τιμωρηθούν πρώτοι είναι οι εσωτερικοί προδότες, ένας-ένας.

    Οσο για τους ξένους μπορούν οι Ελληνες με τον τρόπο τους να τους διώξουν δεν χρειάζεται καμμία επανάσταση. Μην τους δίνετε δουλειές μην τους νοικιάζεται σπίτια μην αγοράζετε από αυτούς. Και εννοώ όλους τους ξένους.

    Χθες πέθανε ένας αστυνομικός και τραυματίστηκαν άλλοι δύο από Καλάσνικοφ αλλοδαπών εγκληματιών. Δεν θα γράψω για τις χιλιάδες κλοπών και βιασμών των γιαγιάδων μας, ούτε για τις σιδερομπάρες που βάζουμε στα παράθυρα και στις πόρτες μας στην ελέυθερη χώρα Ελλάδα, μέλος της Ευρωπαικής ένωσης,χώρα και σπιτι του κυρίαρχου λαού των Ελλήνων. Ετσι κάνουν οι βάρβαροι όταν αλώνουν.... Τώρα ας κάνουμε και εμείς αυτό που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν πάμε καλά: Μας φτύνουν και εμείς λέμε ότι ψιχαλίζει.

    Τί ήταν η χθεσινή ενέδρα των παραστρατιωτικών μαφιόζων ισλαμιστών ουτσεκάδων;

    Ακόμα να πάρετε πρέφα ότι ο πόλεμος των ισλαμιστών αυτονομιστών ξεκίνησε και επίσημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.