25/2/11

Πρόβλημα στην εφαρμογή της συμφωνίας επανεισδοχής με την Τουρκία

http://www.epikaira.gr/content/data/multimedia/images/simai35356.jpg
H Τουρκία ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να υπογράψει και να εφαρμόσει την συμφωνία επανεισδοχής μεταναστών που διαπραγματεύτηκε με την Ε.Ε. αν οι Βρυξέλλες δεν εφαρμόσουν παράλληλα τη συμφωνία για τη σταδιακή κατάργηση της βίζας για τους Τούρκους πολίτες που ταξιδεύουν στην Ευρώπη.
«Από την αρχή των διαπραγματεύσεων για την Συμφωνία Επανεισδοχής είχαμε με σαφήνεια μεταφέρει στους συνομιλητές μας - σε κάθε ευκαιρία - ότι δε θα υπογράψουμε τη συμφωνία αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας στο θέμα των θεωρήσεων», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Το τουρκικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι τα συμπεράσματα του συμβουλίου των υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης της ΕΕ υπολείπονται των προσδοκιών της Άγκυρας.
Επίκαιρα

15 σχόλια:

  1. Η Ελλάδα δεν παράγει σχεδόν τίποτα, είμαστε η ακριβότερη χώρα, και έχουμε συσωρρεύσει ένα τεράστιο χρέος.

    Χρειαζόμαστε πολύ περισσότερους μετανάστες.

    Οι μετανάστες πρέπει να παίρνουν άδεια εργασίας(όχι υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου) και να χρησιμοποιούνται ως εργατικό δυναμικό.

    Επίσης και η βίζα πρέπει να καταργηθεί για να αυξηθεί ο τουρισμός μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τερμα!

    Κλεισιμο των συνορων για πολιτες μουσουλμανικων χωρων και επαναπατρισμος τους - αφηστε τους να τα κανουν μπαχαλο στα χωραφια τους.

    Μετανασταση μονο υπο ορους ελεγχομενης εισοδου τυπου point-system (δες Καναδα, Αυστραλια, Αμερικη).

    Και ασε τους Τουρκους να κλαιγονται.

    Για να δουμε ποτε θα ξυπνησουν οι προοδευτικοι πολιτικατζηδες μας!

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Ρωμαιοι ονομαζαν "fides punica" καυα λεξει "Καρχηδονιακη πιστη" την κακοπιστια, (μη τηρηση σωμφωνηθεντων). Αν ζουσαν σημερα θα ελεγαν οτι η "fides turcika" ειναι ακομα χειροτερη απο την Καρχηδονιακη
    Προσωπικα παντως πισττευω οτι ηταν μεγαλη αυτοπατη απο μερους να πιστευουμε οτι η τουρκια θα τιμουσε την υπογραφη της στο θεμα της επαναπροωθυσης των λαθροματασστων γιατι α) εχει "παραδοση" στην ΜΗ τηρηση των συμφωνηθεντων και β)ας αναρωτηθουμε αν δεν συμφερει την τουρκια να πλημυρισει η ΕΛΛαδα και κατ΄επεκταση η Ευρωπη απο μουσουλμανους κατα συντρηπτικο ποσοστο λαθρομεταναστες...
    Η απαντηση ειναι προφανης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ηταν παγκοσμια πρωτοτυπια,αν η μογγολια εφαρμοζε αυτα που εχει υποσχεθει.Ακομα και αν της δινοντουσαν ανταλλαγματα οπως π.χ.ολοκληρο το Αιγαιο και η Μεσογειος,αυτη θα εβρισκε προφαση να αθετησει συμφωνιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαιτούνται σοβαρά αντίμετρα, όχι μόνο άμεσα αλλά βάθος χρόνου, κατά της Τουρκίας.Ήρθε ο καιρός να παίξει στα σοβαρά η Ελλάδα το χαρτί των Κούρδων και να οδηγήσει την Τουρκία σε εμφύλιο και διάλυση.Αρκετά ανεχθήκαμε τα τερτίπια των ανατολιτών.Υποδαυλίζοντας σε όλα τα διεθνή fora το Κουρδικό ζήτημα θέτουμε απευθείας σε πάγο τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας, κάτι που συμφέρει στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία τη χώρα μας.Ενδεχόμενο πολέμου δεν υφίσταται διότι ήδη έχουμε γαντζωθεί ασφυχτικά και μεις και η Κύπρος στο Εβραικό άρμα. Διαφορετικά,όσο ακολουθούμε συγκαταβατική πολιτική,και με τις υφιστάμενες δουλικές κυβερνήσεις πάμε για νέα εθνική ήττα επιπέδου Μικρασιατικής καταστροφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και συμφωνια με τον αλλαχ να κανουν παλι κατι θα βρουν για να τα χαλασουν

    de gaulle

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ εαστ 7:11 μ.μ., την ίδια μπαρούφα είχες γράψει πάλι προχθές και σε ρώτησα με τι θα ασχοληθούν οι Έλληνες, εάν στην Ελλάδα δουλεύουν μόνο ξένοι, αλλά δεν απάντησες.
    Για να δούμε μήπως με την δεύτερη φορά, γίνει κανα θαύμα ...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τα ίδια παντελάκη μου,τα ίδια παντελή μου...

    δεν τιμά ούτε την υπογραφή της,ζητά ανταλλάγματα ...για τις υποχρεώσεις της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εν τω μεταξύ, αυτό που ζητάνε-κατάργηση βίζας για τους Τούρκους- αναιρεί αυτό που υποτίθεται θα κάνουν:να παίρνουν δηλ.πίσω τους παράνομους που βάζουν στην Ευρώπη,αφού,αυτοί,τότε θα δίνουν τουρκικά διαβατήρια σε όλους τους μουσουλμάνους,ώστε να μπαίνουν άνετα πλέον, ως Τούρκοι πολίτες, στις ευρ.χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "είχες γράψει πάλι προχθές και σε ρώτησα με τι θα ασχοληθούν οι Έλληνες, εάν στην Ελλάδα δουλεύουν μόνο ξένοι, αλλά δεν απάντησες.
    Για να δούμε μήπως με την δεύτερη φορά, γίνει κανα θαύμα ...
    τζιμης"

    Σου απάντησα και τότε. Οι Έλληνες δεν κάνουν τις δουλειές των μεταναστών. Η ανεργία των Ελλήνων θα μειωθεί με αύξηση των αυτοαπασχολούμενων, μείωση γραφειοκρατίας και φορολογίας, κρατικοποιήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φαινεται οτι για το ιστολογιο ειναι αποδεκτες οι ορθοδοξες παπαριες του East που σαν καλος οικουμενιστης χριστιανος θελει κι αλλους ''καημενους'' μεταναστες στην Ελλαδα, αλλα σχολια εναντιον του κοβονται. Να τον χαιρεστε κι εγω να ειστε σιγουροι χαιρομαι ακομα πιο πολυ που δεν ζω στο Γραικυλισταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

    Ταδε εφη ο κος Χουντοχοιδης το 2009.

    Τηρουν τις υποσχέσεις τους, επειδή λεφτά υπάρχουν, όπως και βλακεία. Δεν θελουν να δουν ότι σε 100 χρόνια, τα κόκαλά των πατέρων μας και ημών θα έχουν πεταχτεί σρα σκυλιά.
    Σήμερα άκουσα κάποιο "καθηγητή" να προτείνει να μεταφέρουν τους μετανάστες στα χωριά που έχουν ερημώσει (μετά από τη μεθοδευμένη τα τελευταια 35 χρόνια γενοκτονία κατά των Ελλήνων). Τετοια μυαλά κουμανταρουνε όλοι οι πουλημένοι πρακτορίσκοι. Λογικό λοιπον δεν είναι να κανουν ότι κανουν οι Τουρκοι? Ο εχθρός είναι στα μετοπισθεν ήδη!

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Ελλάδα δεν παράγει σχεδόν τίποτα, είμαστε η ακριβότερη χώρα, και έχουμε συσωρρεύσει ένα τεράστιο χρέος.

    Χρειαζόμαστε πολύ περισσότερους μετανάστες. // 1-Αφου δεν παραγουμε τιποτα που θα δουλευουν οι μεταναστες ............. Σου απάντησα και τότε. Οι Έλληνες δεν κάνουν τις δουλειές των μεταναστών.// 2- Πριν ερθουν οι μεταναστες ποιος εκανε ολες αυτες της δουλειες .T

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "σαν καλος οικουμενιστης χριστιανος θελει κι αλλους ''καημενους'' μεταναστες στην Ελλαδα"

    Τι σχέση έχει ο οικουμενισμός; Εγώ είπα οι μετανάστες να μην παίρνουν υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου, αλλά μόνο άδεια εργασίας και να χρησιμοποιούνται ως εργατικό δυναμικό.

    Ο Χίτλερ γιατί χρησιμοποιήσε αλλοδαπούς(και αλλοεθνείς και αλλόφυλους) και ως εργάτες, και ως στρατιώτες, ακόμα και ουκρανίδες για να "διασταυρωθούν με Γερμανούς και να "φτιάξουν" την "άρεια φυλή";

    Στην Αρχαία Ελλάδα οι Μέτοικοι-μετανάστες, ήταν πολλαπλάσιοι των πολιτών, χωρίς να υπολογίζουμε τους δούλους-αιχμαλώτους πολέμων. Για να μην αναφερθούμε για το Βυζάντιο.

    Γιατί ο Μ.Αλέξανδρος έδωσε εντολή στους Μακεδόνες να παντρευτούν Περσίδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Αφου δεν παραγουμε τιποτα που θα δουλευουν οι μεταναστες"

    Θα ξεκινήσουμε, με ότι μπορούμε να παράγουμε άμεσα: αγροτικά προιόντα, φθηνή οικοδομή-φθηνό τουρισμό, μετά σταδιακά βάζουμε μπρος και τα ναυπηγεία και άλλες βιομηχανίες.



    "Πριν ερθουν οι μεταναστες ποιος εκανε ολες αυτες της δουλειες"

    Αν φύγουν οι μετανάστες, τα μεροκάματα θα 3πλασιαστούν, και δεν θα συμφέρει καμία απολύτως δραστηριότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.