11/2/11

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΗΠΑ Ημερίδα με κλειστές πόρτες στην Αθήνα

Ασφάλεια, τουρισμός και άμυνα στο επίκεντρο των επαφών με τον Γ. Παπανδρέου και τους αρμόδιους υπουργούς

Ενταγμένη στο γενικότερο πλαίσιο οικοδόμησης της στρατηγικής συνεργασίας ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και το κράτος του Ισραήλ είναι η παρουσία στην Ελλάδα εκπροσώπων του εβραϊκού λόμπι στις ΗΠΑ, σε υψηλότατο μάλιστα επίπεδο, για επαφές με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία. Χτες, έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η ετήσια διάσκεψη των προέδρων των οργανισμών που απαρτίζουν το εβραϊκό λόμπι στις ΗΠΑ.



Με αφορμή μάλιστα την εδώ παρουσία τους, το υπουργείο Εξωτερικών διοργάνωσε κλειστή για το κοινό και τους δημοσιογράφους ημερίδα, με θέμα, «Ελλάδα: Οι προκλήσεις του σήμερα, ευκαιρίες του αύριο». Στην ημερίδα μίλησε χτες ο Γ. Παπανδρέου και η ομιλία του ήταν το μόνο δημόσιο γεγονός της όλης εκδήλωσης.

Στην ομιλία του, ο πρωθυπουργός, πέρα από τον απολογισμό της οικονομικής του πολιτικής, κατέθεσε τη διάθεση της κυβέρνησης να ενισχύσει τον ιμπεριαλιστικό ρόλο του Ισραήλ στην περιοχή. Μιλώντας συγκεκριμένα για τις εξελίξεις στην Αίγυπτο, δήλωσε ότι «θα πρέπει να εξασφαλιστεί η σταθερότητα στην περιοχή και η ομαλή αποκατάσταση στην χώρα», και υπογράμμισε ότι «πρέπει να γίνει σεβαστό το διεθνές δίκαιο και οι διεθνείς συμφωνίες που έχουν υπογραφεί με το Ισραήλ».

Στο πλαίσιο της κλειστής ημερίδας, το εβραϊκό λόμπι ενημερώθηκε από αρμόδιους υπουργούς για τους τομείς της άμυνας, της ασφάλειας και του τουρισμού. Στον τομέα της άμυνας, ο υπουργός Ε. Βενιζέλος, διαβεβαίωσε το λόμπι ότι η Ελλάδα θα προσφέρει τον απαραίτητο εναέριο χώρο για την άσκηση της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας. Ταυτόχρονα, παραμένουν ανοιχτές οι συζητήσεις για την εξαγορά ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών από ισραηλινές επιχειρήσεις.

Στον τομέα της ασφάλειας, ο Χρ. Παπουτσής, μετέφερε την διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης για στενή συνεργασία των δύο χωρών σε επίπεδο ανταλλαγής πληροφοριών. Επίσης, ο υπουργός Προστασίας του πολίτη, φρόντισε να «ανοίξει» τις πόρτες της ελληνικής αγοράς στις ισραηλινές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των υψηλής τεχνολογίας συστημάτων ασφάλειας, για την αντιμετώπιση της μετανάστευσης και του εγκλήματος.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον τουριστικό τομέα, ο υπουργός Τουρισμού Π. Γερουλάνος, υπενθύμισε τις δυνατότητες για fast track επενδύσεις που δημιουργεί η κυβέρνηση με τη νομοθεσία που προωθεί.
Πλατφόρμα στο «Λεβιάθαν»

Σε μια παράλληλη εξέλιξη, η πλατφόρμα διατρήσεων κοιτασμάτων, που εργαζόταν για λογαριασμό της BP στα ανοικτά της Αιγύπτου, έφτασε χτες στα ανοικτά της Λεμεσού και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο Ισραήλ, για εξόρυξη στο κοίτασμα «Λεβιάθαν». Σύμφωνα με το ΡΙΚ, η πλατφόρμα θα παραμείνει στα ανοικτά της Λεμεσού για δύο εβδομάδες, για αλλαγή προσωπικού και συντήρηση. Στη συνέχεια θα «πιάσει δουλειά» για λογαριασμό της Noble Energy.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Παπούλιας: Η Ελλάδα πιο κοντά σε ΗΠΑ - Ισραήλ

Το επόμενο βήμα στις σχέσεις Αθήνας - Τελ Αβίβ είναι το ζητούμενο της επίσκεψης που πραγματοποιεί από χτες στην Ελλάδα (με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλονίκη) η Διάσκεψη των Προέδρων των Μειζόνων Αμερικανοεβραϊκών Οργανώσεων, έπειτα από προσωπική πρόσκληση του Γιώργου Παπανδρέου.

Είναι ενδεικτικές η θερμή υποδοχή και η προσφώνηση που επιφύλαξε στην ηγεσία της Διάσκεψης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος συνέδεσε ευθέως τις ελληνοϊσραηλινές σχέσεις με τις ελληνοαμερικανικές: «Η παρατηρούμενη σήμερα σύσφιξη των σχέσεων και διεύρυνση της συνεργασίας Ελλάδας - ΗΠΑ και Ελλάδας - Ισραήλ θέλω να πιστεύω ότι ωφελεί την ευρύτερη περιοχή. Είναι συνεργασία στη βάση αρχών και συνέπειας, και, μη στρεφόμενη εναντίον τρίτων, υπηρετεί την υπόθεση της ειρήνης στην περιοχή μας και πέρα από αυτή. Στο πλαίσιο αυτό καλωσορίζουμε και μια πιο συστηματική προσέγγιση και συνεργασία μεταξύ της ελληνικής και της εβραϊκής διασποράς στις χώρες σας».

Στους εκπροσώπους του αμερικανοεβραϊκού λόμπι θα απευθυνθεί σήμερα, στο πλαίσιο ημερίδας, ο πρωθυπουργός καθώς και οι υπουργοί Εξωτερικών, Αμυνας, Επικρατείας και Τουρισμού, ενώ προβλέπεται και ραντεβού με τον Αμερικανό πρέσβη.

Η Διάσκεψη έρχεται στην Αθήνα στον απόηχο της συμφωνίας για τη σύγκληση κοινού Υπουργικού Συμβουλίου Ελλάδας - Ισραήλ, που θα επισφραγίσει σειρά συμφωνιών. Η ελληνική πλευρά προσβλέπει σε ευρεία συνεργασία του ελληνοαμερικανικού με το πανίσχυρο αμερικανοεβραϊκό λόμπι, το οποίο έχει ήδη αποστασιοποιηθεί από το αντίστοιχο τουρκικό λόμπι στις ΗΠΑ.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΟΥΡΛΗΣ
ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ

 

25 σχόλια:

  1. Ασφαλώς κλειστές θα έχουν τις πόρτες, χειμώνα καιρό!

    Ο Παπούλιας ανήκε στο "πατριωτικό" (my ass) ΠΑΣΟΚ και αντάλλασσε ασπασμούς με τον Αραφάτ. Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα συμφέροντά Ελλάδος-Ισραήλ συμπίπτουν στην Ανατολική Μεσόγειο και σε κανένα σημείο δεν αλληλοσυκρούονται. Το ζήτημα της διαχείρισης της ΑΟΖ του Ισραήλ γεννά κινδύνους συναφείς με την ΑΟΖ της Κύπρου. Επίσης η ΑΟΖ του Καστελλορίζου-Κρήτης που έχει ήδη αναγνωριστεί από το Ισραήλ, ίσως να κρύβει υδρογονάνθρακες στων οποίων την εξώρυξη μπορεί να συνδράμει σημαντικά το Ισραήλ αλλά και εταιρείες που συνδέονται με αυτό (π.χ. Noble). Τα αμυντικά μας θέματα συνδέονται επίσης. Το Ισραήλ διαθέτει τεράστια τεχνογνωσία σε θέματα άμυνας αλλά και έχει μιά εξαιρετική οργάνωση αντικατασκοπίας, τη Mosad η οποία έχει πολύ μεγάλο όγκο πληροφοριών και οργανωτικής εμπειρίας και θα μπορούσε να συγκροτήσει μιά αντίστοιχη οργάνωση στην Ελλάδα, για την προστασία Κύπρου και Ελλάδας από τα Τουρκικά (και άλλα) συμφέροντα. Το Ισραήλ επίσης διαθέτει εξαιρετικό κορμό τεχνολογικών εταιρειών με διεθνή παρουσία και πωλήσεις, και με πατέντες σε πολλά προϊόντα αιχμής, οι οποίες θα ήταν εφικτό να επεκταθούν στην Ευρωπαϊκή αγορά μέσω της Ελλάδας.

    Ηρθε η ώρα να σβύσουμε αριστερίστικα συνθήματα, ανοησίες των γραφικών Πλεύρηδων και ελαφρότητες ορισμένων ιεραρχών μας (που δυστυχώς έφτασαν να μην δέχονται την ύπαρξη του Ολοκαυτώματος), τις συνομωσιολογίες των λούμπεν και τον λαϊκιστικό μηδενισμό που κρύβει φτηνιάρικα ρατσιστικά στοιχεία και να βγούμε μπροστά, χέρι-χέρι με τον Ισραηλιτικό και γενικότερα Εβραϊκό λαό ως σύμμαχοι και συνεργάτες. Να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ στα εθνικά και οικονομικά ζητήματα και να αξιοποιησουμε στο μέγιστο τις εμπορικές συναλλαγές που συνδέουν τις δύο χώρες και τους δύο λαούς γενικότερα.

    Η Ελλάδα είναι καιρός να αλλάξει, να μην λειτουργεί ρατσιστικά και φοβικά, όπως το αριστερό κίνημα θέλει να της επιβάλλει, αλλά ανοιχτά, εκτιμώντας τα συμφέροντά της και χτίζοντας συμμαχίες που μπορούν να αντέξουν για πολλά χρόνια και οι οποίες αν «δουλευτούν» σωστά είναι εφικτό να δώσουν πολύ σημαντικά αποτελέσματα, σε μέγεθος, χρόνο και σε ποιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χανει ψηφους η ορθοδοξια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που έγινε το συνέδριο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό είναι Διαφάνεια GAP style!
    Όλος ο θίασος κεκλεισμένων των θυρών στην υπηρεσία του Σιωνισμού!!!
    http://www.kalami.net/
    Κόντρα στις διεθνείς και αναπόφευκτες εξελίξεις που συγκλονίζουν την περιοχή μας, μια μυωπική και άκρως οπορτουνιστική εξωτερική πολιτική, όχι μόνο μας αφαιρεί κάθε ηθικό έρεισμα, αλλά και μας εκθέτει ανεπανόρθωτα. Και όλα αυτά χωρίς καμιά εγγύηση ότι θα υπάρξουν ανταποδοτικά οφέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "τό τού κρείττονος συμφέρον"Θουκυδ.

    Τό συμφέρον το καλλίτερον,δηλαδή πού τους συμφέρει.....!!!
    ΌΧΙ ΕΜΑΣ!Τούς ΄Ελληνες ΠΟΛΊΤΕΣ!
    ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ,ΠΑΝ ΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ!
    Τί ωραία λέξις!ΠΑΝ.ΤΆ ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ!
    Ο Φυσικός άνθρωπος.Ο ΄Ελληνας!
    {πού θά σάς προκαλέσει Πανικόν Panic!!!} O oreslvios arsenikos!varvatila...

    "ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ".
    X Ρ Ι Σ Τ Ο Σ !CRISTO...

    "Πού διυλίζεται τόν κώνωπα καί καταπίνεται τήν κάμηλον"
    ΚΔ Ματθ,23,24 (οι διυλίζοντες τόν κώνωπα τήν δέ κάμηλον καταπίνοντες),(αφορά αυτούς πού επικρίνουν τά ελαφρά παραπτώματα τών άλλων,παραβλέποντας δέ τά ίδια(δικά των)μεγάλα αμαρτήματα).
    Λουκ.18,25 "ευκοπώτερόν.. έστι κάμηλον* διά τρυμαλιάς ραφίδος εισελθείν ή π λ ο ύ σ ι ο ν εις τήν βασιλείαν τού Θ ε ο ύ εισελθείν".

    *Κάμηλος η δρομάς,μέ έναν μόνον ύβον=(καμπούραν)καί
    κάμηλος η βακτριανή=μέ δύο ύβους(καμπούρες).
    Τρυμαλιά=η οπή τής ραφίδος(βελόνας)

    Τις καμηλότριχες μόνο αφήνουν...
    γιά εμάς τούς έλληναδες ευκολόπιστους!!καί αγαθούς!

    Πού είστε εκκλησιαστικοί Άρχοντες;!

    Σ ΑΡΚΑΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H τελευταία μας ελπίδα για ΑΟΖ που να περιλαμβάνει Καστελόριζο και Γαύδο
    είναι το αμερικανο-εβραϊκό λόμπι...
    Μιλάμε για τέτοια ξεφτίλα...
    Ποιός ξέρει όμως, τί θα τους έταξε η γαποκυβέρνηση για να ξεγλιστρίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς ΣΑΡΚΑΣΤΗΝ
    Αστους αυτους(εκκλησιαστικους αρχοντες) παραπλουτισαν και οδευουν
    ολοταχως ες κολασιν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι κλειστές πόρτες δεν είναι καλό...
    Αν συμφέρει την Ελλάδα να κάνει δουλειές με τους Εβραίους ΠΡΕΠΕΙ να το κάνει...
    Η εκκλησία που αναφέρεται από κάποιους δεν ξέρω τι δουλειά έχει και την ανακατεύουμαι στην εξωτερική πολίτική της χώρας...
    Μεγαλύτερη ξεφτίλα και από αυτό πάντως είναι να προσκυνάς τον Τούρκο 400 χρόνια, όπως έκανε η Ελληνορθόδοξη ηγεσία και να αφορίζεις τα μαθηματικά,την φιλοσοφία και γενικότερα τις επιστήμες ως ανούσια και κολάσιμα σκευάσματα..
    Ξεφτίλα επίσης να μην έχει ζητήσει μια συγγνώμη ολόκληρη εκκλησία για οτι έκανε στους Έλληνες καθώς επίσης και ξεφτίλα σε μια από τις μεγαλύτερες εορτές της να ψέλνουν για πλάνη των Ελλήνων (Κυριακή της Ορθοδοξίας)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. //...Που έγινε το συνέδριο ;
    11 Φεβρουαρίου 2011 1:04 μ.μ.//
    --------------
    Στο Δελφινάριο !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Alkiviadis είπε...
    Μεγαλύτερη ξεφτίλα και από αυτό πάντως είναι να προσκυνάς τον Τούρκο 400 χρόνια, όπως έκανε η Ελληνορθόδοξη ηγεσία ---
    Καλά θα κάνεις να μην πέφτεις τόσο εύκολο θύμα προπαγάνδας. Όσοι εναγωνίως θέλουν να διαστρεβλώσουν την ελληνική ιστορία και να αφαιρέσουν από τους έλληνες την ιστορική τους μνήμη το πρώτο που κτιπούν με λύσσα είναι η εκκλησία βλέπε ραγιαδοΣΚΑΙ και τους μαϊντανοιστορικούς του ρεπουσισμού.
    Η ελληνοορθόδοξη ηγεσία δεν προσκύνησε τούρκους γι αυτό και στις σφαγές που υπέστησαν οι 'Ελληνες στην Μικρά Ασία και Πόντο οι πρώτοι που εσφάγισαν ήταν οι ηγέτες της εκκλησίας όπως συνέβει στην Σμύρνη με τον λυθοβολισμό του Χρυσόστομου.Ολοι αυτοί που επιδιώκουν ματαίως να ανασκευάσουν την ελληνική ιστορία σκοπίμως αποσιωπούν τους μάρτυρες της εκκλησίας κατά την περίοδο της τουρκοκρατίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Αλκιβιάδη

    "Μεγαλύτερη ξεφτίλα και από αυτό πάντως είναι να προσκυνάς τον Τούρκο 400 χρόνια, όπως έκανε η Ελληνορθόδοξη ηγεσία και να αφορίζεις τα μαθηματικά,την φιλοσοφία και γενικότερα τις επιστήμες ως ανούσια και κολάσιμα σκευάσματα.."

    H ελληνορθόδοξη ηγεσία δεν αφόρισε ποτέ τις επιστήμες. Αντιθέτως, στο Βυζάντιο ήταν προηγμένες. Διαφορετικά, δεν θα ήταν δυνατόν να είχαν κτίσει την Αγία Σοφία (Ισίδωρος και Ανθέμιος), ένα κτίσμα του οποίου τα στατικά απαιτούν μαθηματικές γνώσεις πέραν αυτών που διέθεταν οι αρχαίοι Έλληνες.

    Όσο για την στάση του κλήρου απέναντι στους Οθωμανούς, δεν ήταν ενιαία και δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα ελαφρά τη καρδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βγαλ' την κουκουλα πρεζονι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11 Φεβρουαρίου 2011 12:42 μ.μ.

    και ελαφρότητες ορισμένων ιεραρχών μας
    --------------

    Μην υπερβάλλεις, δεν είναι δικοί σας!!

    ---------------
    χανει ψηφους η ορθοδοξια!!!

    11 Φεβρουαρίου 2011 12:45 μ.μ.
    -------------

    Γιατί, κατέβηκε στις εκλογές;

    -----------

    Μεγαλύτερη ξεφτίλα και από αυτό πάντως είναι να προσκυνάς τον Τούρκο 400 χρόνια, όπως έκανε η Ελληνορθόδοξη ηγεσία και να αφορίζεις τα μαθηματικά,την φιλοσοφία και γενικότερα τις επιστήμες ως ανούσια και κολάσιμα σκευάσματα..
    Ξεφτίλα επίσης να μην έχει ζητήσει μια συγγνώμη ολόκληρη εκκλησία για οτι έκανε στους Έλληνες καθώς επίσης και ξεφτίλα σε μια από τις μεγαλύτερες εορτές της να ψέλνουν για πλάνη των Ελλήνων (Κυριακή της Ορθοδοξίας)...

    11 Φεβρουαρίου 2011 3:12 μ.μ.
    ----------

    Αλκιβιάδη ή όπως σε λένε, μην μας υποκρίνεσαι και τον νεοπαγανιστή θαυμαστή της ελληνικής φιλοσοφίας και των επιστημών γιατί καμιά σχέση εσύ δεν έχεις με αυτά.
    Και που χρησιμοποιείς το όνομα του Αλκιβιάδη, λέει πολλά για σένα!!!!

    Είπα να είμαι ευγενικός μαζί σου, αλλιώς θα σου εξηγούσα επακριβώς ποιος και τι είναι η ξεφτίλα!!!!!



    ΥΓ:
    Γεια σου ρε Σαρκαστή φίλε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11 Φεβρουαρίου 2011 12:42 μ.μ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΦΕΛΗΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ...

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΛΕΣ "Η Ελλάδα είναι καιρός να αλλάξει, να μην λειτουργεί ρατσιστικά" . ΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ; ΟΠΟΥ ΕΞΑΙΤΊΑΣ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 90 % ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ;ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟΤΕ; Ο ΟΜΟΕΘΝΗΣ ΣΟΥ ΦΙΛΕ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΗΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΣΣΑΝΤ.ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ.ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥΣ ΖΕΙΤΕ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΟΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ, ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΟΦΕΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΟΝΟΜΑΣΕ ΕΝΑΝ, ΦΙΛΕ, ΜΠΟΡΕΙΣ; ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ(ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΠΛΕΑΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ)

    ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ Alkiviadis

    Καλό είναι να ανοίξεις κανένα βιβλίο Ιστορίας, διότι μάλλον άσχετος φαίνεσαι.

    Διάβασε περί "Πανσπουδαστηρίου", Λέοντος του Μαθηματικού, Ανθεμίου του Τραλλιανού, το βιβλίο του Β. Σπανδάτου «Οι θετικοί επιστήμονες της Βυζαντινής Εποχής», εκδ. «Αίθρα», Αθήνα, 1996 και μετά εκφέρεις άποψη για την δαιμονοποίηση των θετικών επιστημών στο Βυζάντιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο εβραίος ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ καθηγητής Ντομέργκ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ότι η βρεφική περιτομή ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ την ορμονική ισορροπία, δημιουργώντας ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ και ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ:
    http://www.youtube.com/watch?v=ALtQeVKrMC4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τελικά η γαποκυβέρνηση είναι πολύ αστεία.
    Αφού όλες οι "επενδυτές" που μας κουβάλησαν, όπως τους έφεραν
    έτσι τους ξεκουβάλησαν -διότι προφανώς, θα τους ζήτησε η Αγία Οικογένεια, μίζα,
    και τράπηκαν σε άτακτη φυγή...

    Τώρα, λοιπόν, θυμήθηκαν να φέρουν το αμερικανο-εβραϊκό λόμπι...
    Μετά από δεκαετίες Δυναστείας της Αγίας Οικογένειας Παπανδρέου, λίγο αργά δεν το θυμήθηκαν;

    Αλήθεια, πού είναι τα καυτά φιλιά με τον Αραφάτ; Πού είναι οι περιπτύξεις με τον Καντάφι;
    πού είναι οι επενδύσεις από το Κατάρ;
    Πού είναι τα Εμιράτα;
    Πού είναι η Κίνα;
    Πού είναι ο Βάγκνερ;
    Πού είναι ο Πουτσίνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΩΣΤΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ.

    ΕΞΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ.

    ΕΞΩ ΑΠΤΗΝ ΟΝΕ.

    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΚΙΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ,ΜΗΝ
    ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΑΝΑ.

    ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.

    ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πού είναι ο Πουτσίνι;

    11 Φεβρουαρίου 2011 8:59 μ.μ.
    ΚΟΙΤΑ ΠΙΣΩ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το ψευδοκράτος των Αθηνών αποσχίστηκε από το υπόλοιπο Ελλαδιστάν μετά από πολυετή αγώνα ανεξαρτησίας. Οι ίδιοι αποκαλούν το ψευδοκράτος τους Αθήνα, αλλά ο σουλτάνος του Ελλαδιστάν, κατάφερε με διάβημα στον ΟΗΕ να αλλάξει την ονομασία του νεοσύστατου κρατιδίου σε "Πρώην Μητσοτακική Τηλεδημοκρατία του Αιγάλεω", για τους φίλους "Μ.Α.Β.Ι.Λ.Η". Μετά την ένοπλη σύρραξη με τους Μακεδόνες κατά τη διάρκεια του Δ' Βαλκανικού Πολέμου, η ψευδοκυβέρνηση του ψευδοκράτους με πρωθυπουργό το Μάκη, άρχισε να χτίζει το τείχος της ντροπής γύρω από την πόλη για να προστατεύσει την καθαρότητα του τηλεοπτικού ιδεώδους από την επέμβαση του ξένου δάκτυλου. Μετά ανέλαβε πρωθυπουργός ο Εξαποδώ και γαμήθηκαν τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Μετά ανέλαβε πρωθυπουργός ο Εξαποδώ και γαμή....ν τα πάντα."

    Φίλε μην μπερδεύουμε τους
    "Έξ από δώ" ε;


    Ο ΄Εξ από δώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. TO MEGALITERO KOMMA EINAI H EKKLHSIA THS ELADOS,OXI H ORDODOXIA.

    KTHMATOMESSITHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ KTHMATOMESSITHS

    Το ονομα σου γραφεται με τεσσερα "aSS" γιατι ειναι φαρδοκωλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΄Εξ από δώ

    12 Φεβρουαρίου 2011 4:09 μ.μ.

    Καλως τον νεκροζωντανο κουκουλοφορο
    πως και μας θυμηθηκες παλι,μαλλον ακουσες το ονομα σου και σηκωθηκες απο την κασσα σου.Μεσα ρε ξανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.