12/2/11

H Iστορία μας είναι ανυπεράσπιστη. Τιμωρήθηκε ο "Αρίων" επειδή αρνήθηκε να αποδεχτεί την πλαστογραφία. Τί κάνει η Ελληνική Πολιτεία;

Τιμωρία Ελληνικής Ομάδας επειδή αρνήθηκε να αγωνιστεί με Σκοπιανούς που έφεραν το αστέρι της Βεργίνας

Αγανάκτηση προκαλεί η στον Αθλητικό κόσμο και ειδικότερα στους Ελληνες της Μακεδονίας, η τιμωρία της γυναικείας ομάδας χειροσφαίρισης του «Αρίωνα Πτολεμαϊδας». Η Ελληνική ομάδα αρνήθηκε να συμμετάσχει σε διεθνή αγώνα εναντίον της «Ζίτο Πρίλεπ» των Σκοπίων, επειδή η αντίπαλη ομάδα έφερε φανέλες με το Ελληνικό σήμα της Βεργίνας.
Αποτέλεσμα ήταν ο αγώνας να κατοχυρωθεί 10-0 υπέρ των Σκοπιανών, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Αρίων αναμένεται να τιμωρηθεί με 10.000 ευρώ πρόστιμο και 2 χρόνια αποκλεισμό από κάθε διοργάνωση. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης πήρε το μέρος των Σκοπιανών, υποστηρίζοντας ότι η διαφορά είναι πολιτική και όχι αθλητική. Αυτό δείχνει το κενό που έχει επιδείξει η Ελληνική Πολιτεία στην προώθηση των αυτονόητων δικαίων μας στις Διεθνείς Ομοσπονδίες. Τέτοιες αποφάσεις δημιουργούν κακό προηγούμενο για τις Ελληνικές Ομάδες, οι οποίες πλέον θα διστάζουν να υπερασπιστούν τα Ελληνικά σύμβολα διεθνώς, όπως προς τιμήν του έκανε ο «Αρίων Πτολεμαΐδας».
Συνεπώς ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:
1. Τι πρωτοβουλίες προτίθεσθε να πάρετε στους διεθνείς αθλητικούς και άλλους Οργανισμούς για να υποστηρίξετε το δίκαιο της Ελληνικής ομάδας και αποτραπεί η τιμωρία της επειδή έπραξε το επιβεβλημένο καθήκον της ;
2. Η Ελλάδα ως κοιτίδα του Παγκόσμιου Αθλητισμού είναι σε θέση ή όχι να ενημερώσει τις Διεθνείς Αθλητικές Ομοσπονδίες ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί σφετερισμό των Εθνικών της συμβόλων και πόσο μάλλον τιμωρία των ομάδων μας που υπερασπίζονται αυτά τα σύμβολα ;

Ο Ερωτών Βουλευτής:
Ανατολάκης Γεώργιος,
Βουλευτής Β΄ Πειραιώς ΛΑ.Ο.Σ.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

12 σχόλια:

  1. Εκ των υστέρων πυρόσβεση τέτοιας υφής ζητήματος μοιάζει στα μάτια της οποιασδήποτε αλλοδαπής ομοσπονδίας ως γραφική.

    Η εκ των προτέρων σοβαρή στάση προϋποθέτει σχεδιασμό, ο οποίος δεν υπάρχει.

    Άντε τώρα να βρεις άκρη: ο ένας πολιτικός θα τα ρίξει στον άλλο.

    Κάποιος δημόσιος λειτουργός θα έπρεπε να είχε προνοήσει για την αποφυγή τέτοιας υφής ζητημάτων. Αν πω ποιός όμως, θα γίνω πάλι κακός: οι φίλοι του θα πουν "μα δεν του έδιναν τους πόρους για να κάνει κάτι τέτοιο" και οι εχθροί του θα πουν "τώρα που τους έχει, γιατί κάνει τα ίδια με τότε που δεν τους είχε;".

    Η πατρίδα χάνει και οι λίγοι βολεμένοι συνεχίζουν να λένε "δεν αλλάζει τίποτα, όταν υπάρχει χρήμα εμένα πάλι θα ζητήσουν, ότι αρπάξει ο κ... μας όσο προλαβαίνουμε"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KALA BRE PAIDIA POS KANETE ETSI 8A MAS DOSOYN TIN EBRAIKH ISTORIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νιώθω μαλάκας διαπλανητικού επιπέδου με το "Κράτος" που και καλά με υπερασπίζεται και προστατεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακομα γελανε!

    Οταν ξεπουλας ημιμαθης την ιστορια σου, προπαγανδιζεις αριστεροφασιστικα υπερ του Σχεδιου Αναν, και αντιπροσωπευεις τον διεφθαρμενο τζαμπα μαγκα, απαιτεις να σε παρει κανεις στα σοβαρα;

    Το κοστος της "προοδευτικης" ηλιθιοτητας πληρωνεται ακριβα.

    [...] Διαβάστε προσεκτικά το απόσπασμα της Τουρκικής προοδευτικής περιστεράς του ισλαμοθεοκρατικού καθεστώτος πάνω στο οποίο μετά το 2002 οι έλληνες στήριξαν την "εξωτερική τους πολιτική". Μα αυτοί είναι τελικά οι σύγχρονοι πολιτικοί ηγέτες όσων ελλήνων επιβίωσαν των σφαγών του περασμένου αιώνα: Οι Τούρκοι θέλουν να τους εκμηδενίσουν, οι πολιτικοί "ηγέτες" τους κατευνάζουν και στρατιές από πνευματικά γιουσουφάκια στρώνουν το χαλί ροκανίζοντας τις κοσμοθεωρίες των ελλήνων και γελοιοποιώντας ή εξυβρίζοντας "επιστημονικά" κάθε ιδέα εξορθολογισμού του ελληνικού κράτους και κάθε ορθολογική σκέψη εθνικής στρατηγικής.
    «Μας λένε, Τουρκία βγες έξω, φύγε.
    Και ποιοι είστε εσείς για να λέτε
    Τουρκία βγες έξω, φύγε. Έχουμε
    μάρτυρες και βετεράνους εκεί.
    Έχουμε στρατηγικά συμφέροντα...»
    Ταγίπ Ερντογάν 3.2.2011 [...]
    (Π. Ηφαστος 7.2.2011, "24 λέξεις εξηγούν όσο και ένα εκατομμύριο λέξεις")

    Ειμαστε αξιοι των επιλογων μας!

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρακτόρια σε αλληλοεπικαλυψη...
    Ο ενας καλυπτει τον αλλον.
    Βρισκεις ακρη;
    Oτι τους πει η μαμα CIA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΦΥΡΟΜ
    Ο γέρων (του γέρου, τον γέροντα) προφήτευσε πως η Δημοκρατία της Μαλακίας θα γίνει επαρχία της Δημοκρατίας της Διαφθοράς (Ελλαδιστάν). Λέει ο γέρων για τα 5 εκατομμύρια κατοίκων της χώρας. "Το 1/3 των Σκοπιανών θα φύγει για το Βούπερταλ, το δεύτερο 1/3 θα πάει για βρούβες, θα πάρει τα βουνά κτλ, και το τελευταίο 1/3 θα ανακαλύψει πως έχει ελληνικά γονίδια (γεγονός πως τρώνε τζατζίκι, διορίζονται με ρουσφέτια, και έχουν εθνικοφανταστικά παραληρήματα)".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο Ισραήλ ιδρύθηκε ως θυγατρική της Βρετανικής Αυτοκρατορίας Ε.Π.Ε. (Ltd) στη γεωγραφική περιοχή της ευρύτερης Παλαιστίνης, δηλαδή σε μία περιοχή που επί 170 χρόνια ούτε ο διάολος δεν ήξερε ποιος κυβερνά. Η Βρετανική αυτοκρατορία αποφάσισε να ιδρύσει τη θυγατρική Ισραήλ μετά τη συντριπτική της ήττα στον πόλεμο με τους κάστορες της ερήμου. Προκειμένου να διατηρήσει σημαντική πολιτική επιρροή στην περιοχή, αποφάσισε να ιδρύσει το Ισραήλ με απώτερο σκοπό οι υπάλληλοι της νεοσχηματισθείσας Ισραήλ Α.Ε. και οι υπόλοιποι κάστορες της ερήμου να τρώγονται μεταξύ τους εσαεί και να είναι πολύ απασχολημένοι για να ασχοληθούν με τους Βρετανούς. Το Ισραήλ ιδρύθηκε το 1948.

    Από νωρίς σχηματίσθηκαν παρακλάδια της θυγατρικής στις ΗΠΑ, και σύντομα έσπασε ο δεσμός της θυγατρικής Ισραήλ με τη μητρική Β.Α. Στη συνέχεια και μετά από έντονες προσπάθειες η ανταγωνιστική εταιρεία ΗΠΑ αποφάσισε να ιδρύσει μυστικό καρτέλ με την Ισραήλ α.ε. να διατηρεί το πλειοψηφικό πακέτο. Τη δεκαετία το '80 το καρτέλ είχε πλέον εγκαθιδρυθεί πλήρως και υπάρχει μέχρι και τώρα. Δύο δεκαετίες, αρκετούς πολέμους και αρκετά δισεκατομμύρια πολεμικών εξοπλισμών μετά η Ισραήλ Α.Ε. έγινε διεθνής υπερδύναμη με πυρηνικά όπλα και την άνεση να εισβάλλει όπου θέλει ανενόχλητη ενώ ταυτόχρονα δέχεται προτάσεις του τύπου 'Πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το ζήτημα. Θα έχουμε μία απόφαση σε 5 χρόνια' από την εμφανώς συγκινημένη διεθνή κοινότητα.
    * Πολιτικός έλεγχος μέσω λόμπι.
    * Τράπεζες.
    * Πόλεμοι -ιδίως στη Μέση ανατολή και πάντα απέναντι σε πρακτικά άοπλους αντιπάλους; συχνά με όπλα άλλων-.

    Η εταιρεία απασχολεί άγνωστο αριθμό υπαλλήλων αλλά όλοι συμφωνούν ότι η τάξη μεγέθους είναι τα εκατομμύρια. Επίσης η εταιρεία φημίζεται για το εργασιακό της καθεστώς καθώς κανένα στέλεχός της δε χρειάζεται να κάνει καμία απολύτως εργασία που απαιτεί έστω και την παραμικρή φυσική δραστηριότητα, ενώ οι πιό χαμηλόμισθοι υπάλληλοί της είναι συγκρίσιμοι με τους πιό υψηλόμισθους όλων των ανταγωνιστών.

    Το Ισραήλ έχει στήσει μεγάλο αριθμό θυγατρικών εταιριών από τις οποίες οι πιό σημαντικές είναι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η κυβέρνηση των ΗΠΑ και ότι απέμεινε από τον ΟΗΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο έργο του Γιώργου Παπανδρέου είναι τεράστιο, αναγκαστήκαμε συνεπώς να ξεχωρίσουμε τις βασικότερες ενέργειες του. Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει καταφέρει να :

    * Να κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες για 3 νανοδευτερόλεπτα.
    * Να πέσει από ποδήλατο με βοηθητικές ρόδες.
    * Να κάνει κανό, χωρίς να πέσει από το ποδήλατο.
    * Να φτιάξει την αλυσίδα του ποδηλάτου του εν κινήσει (χωρίς να πέσει).
    * Να μεταφράσει 12 παραμύθια από τα Σουηδικά στα Αγγλικά.
    * Να κάνει 9 συντακτικά λάθη σε μια πρόταση 8 λέξεων.
    * Να κάνει 19 λεξιλογικά λάθη σε μια πρόταση 8 λέξεων.
    * Να συνδυάσει το υποκείμενο με το ρήμα σε δευτερεύουσα πρόταση.
    * Να κλίνει άκλιτα μέρη του λόγου.
    * Να κατατρομάξει τη Δεξιά και το κεφάλαιο.
    * Να κάνει τον Σοσιαλισμό πράξη (λέμε και καμιά μ...ία να περνάει η ώρα).
    * Να χορέψει καλαματιανό.
    * Να σηκώσει τα μανίκια από κοντομάνικο πουκάμισο.
    * Να δουλέψει σαν μετανάστης κι ας ήταν γιος και εγγονός Πρωθυπουργού.
    * Να εμποδίσει τον Μαύρο Πήτ να πάρει την εξουσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ
    * Να γίνει Πρωθυπουργός της Ελλάδας, άσχετα που δεν ξέρει τι είναι αυτό: Τόσο το "Πρωθυπουργός", όσο και το "Ελλάδα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To Ελληνικόν Κεμαλοχοτζικόν Κίνημαν είναι ένα πολιτικό κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου. Πρόκειται για ένα νέο ελπιδοφόρο πολιτικό κίνημα το οποίο αξίζει της εμπιστοσύνης μας. Ας του δώσουμε μια ευκαιρία.

    Όπως βλέπετε και απο το ψηφοδέλτιο το Ε.Κ.Κ. είναι ένα πολυσυλλεκτικό κίνημα (κυκλοφορεί μόνο σε 500 κόπιες) το οποίο περιλαμβάνει ανθρώπους πού έχουν διακριθεί στους τομείς των επιστημών των τεχνών και των ναρκωτικών. Απευθύνεται σε άνδρες, γυναίκες παιδιά και κορίτσια, που οι παππούδες τους έχουν σκοτωθεί στον εμφύλιο ανεξαρτήτως προηγουμένων πολιτικών πεποιθήσεων. Στρατηγοί, ενεργοί πολίτες της λαικής δεξιάς (Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι ο μόνος δρόμος είναι Σαμαράς και πάλι), αγωνιστές της αντιλαικής αριστεράς, μικροπωλητές της λαικής αγοράς, τενόροι, η πρώην πρόεδρος του συνδέσμου φίλων Πανελευσινιακού (επί εποχής Kofi Abonsah) καθώς και κινήματα που αγωνίζονται για την κατάργηση των αρθρώσεων, ενώνουν τις δυνάμεις τους και πορευόμενοι από τις διαχρονικές ιδέες των Mustafa Kemal Ataturk και Nasr Eddin Hodja υπόσχονται σε όλους μας ένα καλύτερο αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτά να τα βλέπουν οι δεχόμενοι σύνθετη ονομασία !!!!! Και αν τους κόβει λίγο το νιονιό τους θα καταλάβουν οτι εκτός από την ιστορία θα μας πάρουν καιοτιδήποτε Μακεδονικό(χαλβά-κρασί). Θέλουν μπάτσες οι βουλγαροσκοπιανοί... δεν καταλαβαίνουν αλλοιώς. Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 13 Φεβρουαρίου 2011 3:46 π.μ.

    Γειά στο στόμα σου!



    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ακομα γελανε οι Σκοπιανοι ακα ("Δυτικο-Βουλγαροι") Πλαστογραφοι, με το ανταγωνισιμο επιπεδο ηλιθιοτητας και ασχετοσυνης των δικων μας κλοουν!

    Εδω και το τρανο παραδειγμα:

    Χειροκροτει καποιος Σαμουηλ Κ. Γιακουμελ, τον ανωνυμο 13 Φεβρουαρίου 2011 3:46 π.μ. για τα "λογια του", που δεν ειναι τιποτα αλλο απο φτηνη λογοκλοπη, της κατα τα αλλα σοβαροτατης πηγης (http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Ισραήλ).

    Εχουμε και λεμε ;) ...

    >>@ 13 Φεβρουαρίου 2011 3:46 π.μ.
    Γειά στο στόμα σου!
    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη
    13 Φεβρουαρίου 2011 3:24 μ.μ.<<

    Συγχαρητηρια !

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.