20/3/11

100 χιλιάδες Κούρδοι γιόρτασαν το Νεβρόζ στη Σμύρνη. Αυτοί είναι οι σύμμαχοί μας και όχι οι ισλαμοφασίστες της Άγκυρας!

 Ελλάδα, η χώρα του παραλόγου. Συνεχίζει τη λυκοφιλία με τον Ερντογάν, τον Νταβούτογλου και τον κάθε ισλαμο-φασίστα που συνεχίζει την κατοχή στην Κύπρο και επιβουλεύεται το Αιγαίο και τη Θράκη, και την ίδια στιγμή γυρνάει την πλάτη στους Κούρδους, το φυσικό μας σύμμαχο.
Σήμερα, συγκεντρώθηκαν στη μαρτυρική Σμύρνη περίπου 100 χιλιάδες Κούρδοι, για να
γιορτάσουν το Νεβρόζ, τη γιορτή της Επανάστασης και της Ελευθερίας.
Εμείς απλά τους λέμε να περιμένουν τη στιγμή που θα εκφράσει ελεύθερα ο ελληνικός λαός τη βούλησή του για το ποιός είναι ο πραγματικός εχθρός και ποιός ο φίλος.
Θα έλθει και πάλι η ώρα!







8 σχόλια:

  1. http://video.google.com/videoplay?docid=4222791480425043142#docid=-8105709395775858867 H ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΜΩΧΑΜΕΤ ΔΕΙΤΕ ΤΟ τι πρεπει να ξερουμε για το ισλαμ διαδοστε το ,μεταφραστε το πρεπει να θυμηθουμε .Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. skal, οι Κούρδοι δεν σπρώχνουν μαύρα, συνεπώς δεν μπορούν να προσφέρουν κίνητρο για να τους υποστηρίξουν οι προδότες.

    Απορώ, λόγω της εμπειρίας σου με κάποιας τυπολογίας άτομα, γιατί αρνείσαι να δεχτείς ότι η μόνη αξία που ενδιαφέρει τους περισσότερους από εκείνο το μαγαζί είναι η αντικειμενική...

    Ακούνε για το συμφέρον της πατρίδας και ψάχνουν να δουν αν άλλαξε το ΦΕΚ και έχουν θέμα με το πόθεν έσχες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 100 χιλιάδες Κούρδοι γιόρτασαν το Νεβρόζ στη Σμύρνη. Αυτοί είναι οι σύμμαχοί μας και όχι οι ισλαμοφασίστες της Άγκυρας!
    Ούτε οι Εβραίοι Σιωνιστές που πάνε να μας βάλουν στο λούκι να τρέχουμε για τα δικά τους συμφέροντα στην Λιβύη και αλλού.
    Λόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι συνθήκες και η συγκυρία μας επιβάλλει να δούμε μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "...την ίδια στιγμή γυρνάει την πλάτη στους Κούρδους, το φυσικό μας σύμμαχο."
    Αδυνατώ να κατανοήσω τη παραπάνω φράση.Εχω ανατρέξει στην ιστορία, τη πολιτική,στα δημοσιευμένα έγγραφα του Υπ.Εξ.,σε ομιλίες αρμοδίων και μη περι την εξωτερική πολιτική,ακόμα και σε συγγράματα Κούρδων και δεν βρήκα απάντηση για το ερώτημα που έχω.Ποιά είναι εκείνα τα στοιχεία που προσδιορίζουν τους Κούρδους ως φυσικούς μας συμμάχους?Ποία η επίσημη θέση της Κουρδικής πλευράς?Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. skal

    Δεν θα διαφωνήσω ότι οι Κούρδοι μπορούν να γίνουν φυσικοί μας σύμαχοι,αλλά θα πρέπει πρώτα να αποδείξουν και οι ίδιοι ότι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να κάνουν αποφασιστικά βήματα,οποιαδήποτε διστακτικότητα θα καταστρέψει τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμένα,πάντως,μου άρεσαν αυτές οι φωτογραφίες στην παραλία της σύγχρονης Σμύρνης...μια παραλία που "βρωμάει" από το έγκλημα του 1922,όσα γκαζόν και πλακόστρωτα και διαδρόμους ποδηλάτων κι αν της βάλουν,

    και μια παραλία-πόλη για την οποία καμαρώνουν οι κεμαλοφασίστες και για το '22, αλλά και για το ότι ...το Ιζμίρ αποτελεί την πιο δυτικότροπη πόλη της Τουρκίας.

    Ε,λοιπόν,μ'αρέσουν πολύ οι Κούρδοι με το Νεβρόζ τους σ'αυτό το σκηνικό!

    Ας ελπίσουμε πως όλα θα εξελιχθούν κατ'ευχήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kai giati den dimiorgoun episodia;
    Na endiaferthoun ke ta mesa enimerosis kai na fani i Tourkia san meros tou provlimatos ke ochi san lisi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.