25/3/11

Ιερώνυμος: «Κάποιοι δρουν συστηματικά για να προσβάλλουν το 1821»

Βολές κατά όλων όσοι προσπαθούν να αλλοιώσουν την Επανάσταση του 1821 εξαπέλυσε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, ο οποίος τα τελευταία εικοσιτετράωρα συμμετέχει σε πολλές και διαφορετικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο. «Κάτι άλλαξε τις τελευταίες δεκαετίες. Η αθλιοποίηση της ζωής δεν περιορίζεται στον εαυτό μας, επεκτείνεται στο παρελθόν, επιχειρείται μια υπομείωση, ένα κατέβασμα του χθες για να μη φαίνεται το δικό μας νανικό ανάστημα. Χτίζουμε όχι κάτι δικό μας αλλά γκρεμίζουμε ο, τι έχτισαν με θυσίες και αίματα οι πρόγονοί μας» είπε ο Αρχιεπίσκοπος μιλώντας σε ανώτατους αξιωματικούς των Ενόπλων δυνάμεων.
Παρουσιάζοντας την προσφορά της Εκκλησίας στην Επανάσταση και στον ρόλο που διαδραμάτισαν ο Αθανάσιος Διάκος και ο Επίσκοπος Σαλώνων Ησαΐας ο κ. Ιερώνυμος τόνισε: «Διερωτώνται πολλοί συμπολίτες μας γιατί τέτοιο μένος κατά του 1821, γιατί τέτοια μανία κατά των ηρώων και των μαρτύρων του. Είναι απλό, πρόσθεσε: το 1821 παραμένει το μεγάλο σχολείο του απροσκύνητου ήθους. Και η νέα τάξη πραγμάτων μας θέλει προσκυνημένους και υποταγμένους».

Και συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο δήλωσε με νόημα «σήμερα κάποιοι δρουν συστηματικά όχι για να προβάλλουν αλλά για να προσβάλλουν το 1821. Επιδίδονται μετά μανίας όχι στο να επιδείξουν - κάτι που άλλωστε θα ήταν θεμιτό - τις μαύρες κηλίδες που είχε η Επανάσταση, όπως κάθε Επανάσταση, αλλά για να τις μεγεθύνουν, να τις μεγαλοποιήσουν και με τον ύπουλο τρόπο να συγκαλύψουν τη λαμπρότητα».
http://www.tovima.gr/

24 σχόλια:

  1. Κε Ιερώνυμε,

    εσείς καλά κάνετε την δουλειά σας, δηλ. να προσπαθείτε να συνεχίσετε την τακτική παραπληροφόρησης/προπαγάνδας προς υπεράσπιση της ΙΟΥΔΑΙΟΓΕΝΝΟΥΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ θρησκευτικής σας αίρεσης.

    Ένα να ξέρετε όμως, ότι η επανάσταση του '21 δεν τέλειωσε, έδιωξε τον τούρκο αλλά τον ανθέλληνα ιουδαιοχριστιανό όχι,

    όσο θα υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ η Επανάσταση θα συνεχίζετε μέχρι η Ελλάδα να αποτινάξει από τη σάρκα της τα παράσιτα και τα σκουλήκια που την κατατρώγουν.

    http://briefcases.pathfinder.gr/download/621067

    http://briefcases.pathfinder.gr/download/303365

    http://briefcases.pathfinder.gr/download/303361

    Καληνύχτα σας και ΚΑΛΗΜΕΡΑ Έλληνες!

    Χρόνια Πολλά και να θυμόμαστε των πεσόντες υπέρ Πατρίδος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ο Ιερωνυμος δρα συστηματικα για να σιγονταρει αυτους που πουλανε το Εθνος και εχουν γεμισει την Πατριδα με μουσουλμανους...

    Ο Αγ Παντελεημονας δεν ξεχνιεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα εσυ Ελλην εισαι σε αλλο επιπεδο..

    Ακομα και να πιστευεις οτι εχεις δικιο.. Νομιζεις οτι αυτο προεχει σημερα? Η θα πρεπει να δοθμε πως θα σωθουμε απο αφανισμο??

    Το 21 ο χριστιανισμος κρατησε τους Ελληνες...

    Αντε ξυπνα, ......ξημερωσε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εσύ τους πληρώνει μέσω εθνικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ανώνυμε"
    "αντε ξύπνα.... ξημέρωσε"
    Αυτός από όσο διαπιστώνεις παραξύπνησε...εσύ πότε σκοπεύεις να ξυπνήσεις απ' τα λιβάνια τις αλληλούιες και την πτωματολαγνεία του Γιαγβέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ NEOΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ:

    Ιησούς προς Έλληνες : «ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθεί ο υιός τού ανθρωπου» & ο φιλόσοφος Αριστοτέλης μιλάει για τον ένα Θεό

    http://omadaneoneforiakon.blogspot.com/2010/12/o_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν, οι "ολίγοι",είναι οτι ένα σύμβολο μπορεί να δώσει την ώθηση για την υπέρβαση.Αυτή την υπέρβαση που δεν θα κάνουν ποτέ οι ίδιοι.Είναι τα ίδια άτομα που ονομάζουν τη σημαία παλιόπανο,είναι εκείνοι που έκαναν σύμβολο τα καγιέν.Αει σιχτίρ,σύρτε πνιγείτε ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κιmοn μήπως πρΏτα σε λέγαν Αρχέλαο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τό όνομα "κλέφτης"τό είχαν δημιουργήσει οι Τούρκοι τύραννοι καί οι κοτσαμπάσι,θέλοντας,νά δικαιολογήσουν τά κακουργήματά τους καί τό εγκληματικό εξόντωμα τών παλληκαριών αυτών.Τούς έλεγαν "κλέφτες"γιά νά τούς δυσφημίζουν,επειδή καθένας από αυτούς άξιζε 10 αρχιστρατήγους!!!
    Μεγάλος διχασμός προεκλήθη μεταξύ "κλεφτών" καί κοτσάμπασι,καθώς καί πολλών κληρικών,οι οποίοι πολύ συνετέλεσαν στήν εξόντωση τού ανυπότακτου αυτού στρατού,ειδικά τών Πελοποννησίων,πού ήταν η μοναδική ελπίδα τού Έθνους,όπως υποστηρίζει καί ο Βλαχογιάννης.Ο Ρήγας Παλαμήδης,γιός κοτσάμπαση,τό ομολογεί ρητά:"Γνωστά είναι τά πρό τής επαναστάσεως κατά τών λεγομένων κλεφτών μέτρα,τά οποία τούς εξολόθρευσαν σχεδόν και εις τά οποία η ενεργός θέλησις και απόφασις υπήρξεν εκείνη των προεστώτων λεγομένων"(Ρήγ.Παλαμήδη,Εφημ.Χρόνος 15.9.1845-Παπατσώνη Βλαχογιάννη 281).Οι προύχοντες καί οι εκκλησιαστικοί παράγοντες ήταν παντοδύναμοι.Αυτοί εκανόνιζαν,τούς φόρους,πού θά πλήρωναν οι ραγιάδες.Οι Τούρκοι αιχμάλωτοι έλεγαν στήν Τρίπολη στόν Κολοκοτρώνη :"Το ραγιά δε΄ν τόν γυμνώναμε μόνον εμείς,αλλά καί οι άρχοντές σας".
    Ο μικρός απλός Έλληνας Πολίτης,κατετυραννείτο,διότι οι άρχοντες,από τού βελή μέχρι τού τελευταίου "ταχουλδάρη"
    (εισπράκτορα),εθησαύριζαν καί κανόνιζαν τούς φόρους,πού έπρεπε κάθε οικογένεια,ανάλογα μέ τήν περιουσία της,νά πληρώσει,καί πολλές φορές ήταν άδικοι.Αυτοί συμβόυλευαν τόν Τούρκο Διοικητή τής κάθε επαρχίας (βοιβόδα!),καί πολλές φορές έπαιρνα μέρος στή διοίκηση τού πασαλικιού μέ αντιπροσώπους τους.
    Νά τί γράφει ένα ποίημα τής εποχής:
    "Είναι φ α γ ά δ ε ς τού Μωριά,τή φτώχεια καταπίνουν!
    Ζουλούμηδες πού τρώνε τούς φουκαράδες,/πού κάνουν τής φτωχολογιάς λογής-λογής ζιέτια/καί τους αφήνουνε γυμνούς,νά κλαίνε τον καυμό τους".
    Και οι σκλαβωμένοι τραγούδαγαν τά πάθη τους από τήν βαριά καί άδικη φορολογία:
    "Εγώ είμαι ο πρώτος τού χωριού καί μοίραζα τά χρέη,/Στή φ τ ώ χ ε ι α*
    έρριχνα 100 καί στούς αρχόντους 10.
    Σέ χήρα,μέ πολλά ορφανά,βαρύ χρέος τής ρίχνω./Μέ είχε η χήρα προεστό,μέ είχεν η χήρα πρώτον./Δέκα στούς πλούσιους έρριχναν,στίς χήρες δέκα πέντε,/στή δόλια τή φτωχολογία έρριχνα τ ρ ι ά ν τ α π έ ν τ ε !".

    *Συνέλληνες σάν νά μήν πέρασε μιά μέρα.
    *Ακόμα καί σήμερα οι αδύνατοι πληρώνουν τούς φόρους!
    Καί η δικιά μας "ΕΚΚΛΗΣΙΆ",πού εμείς μέ τά δικά μας χρήματα συντηρούμε μάς κ α τ α κ ρ ί ν ε ι.
    Δέν "αποκηρύττει" τούς άδικους αφορισμούς που σενέταξαν οι
    "θεσμοί" της σέ δύσκολους καιρούς,αλλά και δέν μνημονεύει τούς ήρωες
    βασανισθέντες-σφαγιασθέντες μέ φρικτά βασανιστήρια,παλουκώματα.
    Συνεχίζουν τό ίδιο βιολί τού διχασμού,όπως και τότε,μέ αποτέλεσμα νά αναπαράγουν τό μίσος,τή διχόνοια,καί τήν ατέλειωτη πάλη,όπως καί τότε,ανάμεσα σέ δύο παρατάξεις,τούς έχοντες(κοτσαμπασί) από τήν μιά μεριά καί τούς αδύνατους καί τούς άνεργους πολίτες από τήν άλλη.
    Πάντα οι ίδιοι νά πληρώνουν τό "μάρμαρο" καί τήν "Νύφη"!
    Γι'αυτό οι Τούρκοι καί οι εχθροί καί οι δήθεν "φίλοι"μάς έχουν γονατιστούς!
    Καί νά ξέρουμε ότι οι Τούρκοι μετά τό 1715 μπήκαν σιγά-σιγά στόν Μωριά,γιατί οι Πελοποννήσιοι πάντα ήταν ετοιμοπόλεμοι καί ελεύθεροι στά κακοτράχαλα βούνά....
    Ο Αριστοφάνης κάπου λέει:
    "Ταύγετον εραννόν εκλιπώα".
    Σ'αυτό το βουνό μεγαλωναν οι Σπαρτιάτες,καί οι Αρκάδες καί ιδίως οι σκληροτραχηλοι τής "Σκιρίτιδος χώρας",ο φοβερός Λόχος τών Σπαρτιατών!
    Από εκεί ήταν ο Αργοναύτης Αγκαίος,ο στρατηγός τής Αχαικής Συμπολιτείας Φιλοποίμην,ο στρατηγός Δίαιος,ο καπετάν Παντελαίος,ο Δικαίος(Παπα-Φλέσσας),ο Θ ε ό δ ω ρ ο ς ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗΣ,ο Νικηταράς!,καί από τήν περιοχή τού Στενίκλαρου(Άνω Μεσσηνίας) καί άλλοι πολλοί......
    Απροσκύνητοι,ελευθερόστομοι,
    αδούλωτες Ψυχές!
    Αδάμαστες καρδιές!
    ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΟΙ!ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΙ!

    Ας ακολουθήσουν μερικοί καί ιδιαίτερα οι κληρικοί το λεχθέν από τόν ΧΡΙΣΤΟ:
    "ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΊ ΤΉ ΚΑΡΔΙΆ"!
    ΖΗΤΩΝ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΎ 1821!
    ΖΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ,ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΌ ΑΊΜΑ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΉΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΏΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΆΔΑ!

    Πολύβιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανησυχει γιατι η αθλιοποιηση της ζωης ,επεκτεινεται στο παρελθον και μοιραια ο καθενας αναρωτιεται για το ρολο του καθ'ενος στη πορεια της Ελλαδος!Τι φοβιζει λοιπον την εκκλησια;Μηπως ο Ελληνας βλεπει καθαρα πλεον το ρολοτης τοσο στο παρελθον οσο και τωρα;Αφου αφορησαν την επανασταση και θεωρησαν εγκλημα την αποτιναξη του ζυγου,συνεχιζαν να αφοριζουν τους Ελληνες στη σκεψη, ελπιζοντας πως αν εμφυσησουν το φοβο ευκολα θα κυβερνουν το ραγιαδικο κρατος, καθ'οτιν γαρ εξουσια εστιν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ '21 ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ''Για του Χριστού την πιστή την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία!''


    Μην κουτσουρεύεται την Ιστορία μας ωρέ παλληκάρια! Ω! ΜΑ ΤΟ ΔΙΑ! (Το έχετε μαλα*ίσει το θέμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν μας λες καλέ μου άνθρωπε για τους αφορισμούς αλλα και τις επιστολές που ήθελαν 3 μητροπολίτες να διαβάσουν μέσα σε εκκλησία εκ μέρους του φαναριού περί υπακοής στον σουλτανο, αλλα απαγορεύθηκε αυτή η ενέργεια απο τον ίδιο τον Καποδίστρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεγάλος λόγος γίνεται για τον ρόλο της εκλησίας στην Επανάσταση του 1821.Έστω και αν η ηγεσία της τότε Εκκλησίας δεν έλαβε μέρος ή κατά τον Α ή Β λόγο δεν βοήθησε ή αντιστρατεύθηκε την Επανάσταση,κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως χρησιμοποιήθηκε η θρησκεία ως συνεκτικός κρίκος των επαναστατημένων. Αλήθεια είναι επίσης πως η θρησκεία της άρχουσας Τάξης των Οθωμανών το Ισλάμ ήταν η απλοϊκή εξήγηση - ταύτιση του κακού κατά του οποίου εστράφη η επανάσταση.Παρά την ιδεολογική προσπαθεια του Κοραή,του Ρήγα ,του Ανωνύμου του Έλληνος της Ελληνικής Νομαρχίας και των επιδράσεων του ίδιου του Διαφωτισμού να προσδόσουν στην επανάσταση του 21 και κοινωνικά χαρακτηριστικά , αυτά ελαχιστοποιήθηκαν στην εξέλιξη της επανάστασης. Σήμερα, Διακόσια χρόνια μετά έρχονται στην επιφάνεια τα κοινωνικά χαρακτηριστικά της επανάστασης και είναι αυτό που κάνει πολλούς να "εκπλήσονται" και να το χαρακτηρίζουν ως εθνικά επιζήμιο να στέκονται στις μαύρες κηλίδες της ιστορίας. Οι ΄μαύρες κηλίδες της ιστορίας του 21 πρέπει να μελετηθούν και να γίνουν πλατειά γνωστές! Η ιστορία δεν επαναλαμβάνετε αλλά σίγουρα ξαναγράφετε . Όσοι ανησυχούν για την διερέυνηση της αλήθειας κάτι έχουν να κρύψουν!
    Πάντως ένα πράγμα που με βασανίζει από μικρός είναι, τι νόημα έχει για ένα χριστιανό να διατηρεί οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα όπως είναι η Εθνικότητα, η οικονομική κατάστασή του, η πολιτική του τοποθέτηση,ακόμα και αυτή η διατήρηση της "κοσμικής" του ιδιότητας. ΄Ολλα αυτά έχουν δικαιολογητικό λόγο άν η θρησκεία είναι εργαλείο της κοσμικής εξουσίας! Σαυτή την περίπτωση είναι φυσιολογικό η εκκλησία να αποκήρυξε την επανάσταση του 21 όπως είναι φυσικό και πολλοί κληρικοί να έλαβαν μέρος στην επνάσταση ή ακόμα και η εξουσία των επαναστατημένων να χρησιμοποίησαν το εργαλείο της Θρησκείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 16 αιώνες ύπνου αδιατάρκτου και βαθύτατου ,συνοδεία λιβανιού κλπ ουσιών,είναι φυσικό να δημιούργησε σε μερικούς φαντασιώσεις εικονικής πραγματικότητας, εξ ού και οι αντίστοιχες εκφορές κοτσάνας...επιεικώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δείτε το σχόλιο του Κρίμον, θα φρίξετε, σαν δαίμονας μιλάει, ΠΑΝΑΓΙΑ μου και ΧΡΙΣΤΕ μου, βρε, θέλετε να λέγεστε και δημοκράτες όταν δε σέβεστε τα πιστεύω του άλλου? Δεν πάμε καλά, θέλετε δε θέλετε είστε τόση δα μειοψηφία, οι ΈΛληνες είναι ταυτόσημοι με τον Χριστιανισμό, πάρτε το χαμπάρι λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μειοψηφία πριν χρόνια... σήμερα ποτάμι πεντακάθαρο ορμητικό ,έτοιμο να συγκρουσθεί με το επι 16 αιώνες κρατουν Εβραιοχριστιανικό σύστημα συσκότησης και παραμυθιάσματος, ουδέποτε οι ΕΛΛΗΝΕΣ υπήρξαν χριστιανοί "του ες γην φέρειν".
    Καταχώσατε τα ιερά μνημεία-τη φιλοσοφία , την τέχνη, το φως,μέσα στα ερείπια του σκότους σας και της Ρωμαιοεβραϊοχριστιανικής μιζέριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το συνθημα "για τυυ Χριστου την πιστη την αγια και της Πατριδας την ελευθερια" "καποιοι" το εχουν "ξεχασει" Αληθεια ποσοι δωδεκαθειστες συμετειχαν στην Επανσταση του 1821; Και ας μην χαιρονται καποιοι γιατι οι θεωριες τους θα εχον την ιδια τυχη με αυτες των μαρξιστων δηλαδη αργα η γρηγορα θα καταληξουν στο χρονοντουλαπο της Ιστοριας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμφωνώ ότι ένα σύμβολο χρειάζεται να σε σπρώξει προς την υπέρβαση.
    Προσθέτω "και μια δυνατή πίστη". Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κανένας Χριστός καμιά Πίστη και κανένας Δωδεκαθεϊστής δεν πολεμήσανε για την λευτεριά της Ελλάδας.
    Γι' αυτήν πολεμήσανε ημίθεοι γίγαντες στην ψυχή και στο φρόνημα ανιδιοτελείς στους σκοπούς τους, πολεμήσανε κατά της Τουρκιάς και του Ρωμαιοεβραιοχριστιανισμού , Θοδωράκης Κολοκοτρώνης, Νικητάράς, Παπαφλέσσας (που δεν ήταν παπάς) Οδυσσέας Αντρούτσος (μπεκτατσής Μουσουλμάνος ,δολοφονημένος και κατακρεουργημένος από τον τρισάλθλιο Κωλέτη(Τουρκοχειροτονημένο πρίγκηπα κατά Κοραή)και από μια πλειάδα άλλων ημιθέων του Ελληνικού πανθέου με πάμπολλους Αρβανίτες.
    Η εκφορά του λόγου σου μου θυμίζει στρατιωτικά συρματοπλέγματα και μάντρες, ημιτονικής λογικής, σε ευθεία αντίθεση έναντι ακόμη και αυτού του Παπαρηγόπουλου, ιστορικού της Τουρκορωμιοσύνης...επανεξέτασε με λεπτομέρεια την παραβολή των μωρών παρθένων εν τω μέσω της νυκτός και τα ξαναλέμε. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Γι' αυτήν πολεμήσανε ημίθεοι γίγαντες στην ψυχή και στο φρόνημα ανιδιοτελείς στους σκοπούς τους, πολεμήσανε κατά της Τουρκιάς και του Ρωμαιοεβραιοχριστιανισμού , Θοδωράκης Κολοκοτρώνης, Νικητάράς, Παπαφλέσσας (που δεν ήταν παπάς) Οδυσσέας Αντρούτσος (μπεκτατσής Μουσουλμάνος ,δολοφονημένος και κατακρεουργημένος από τον τρισάλθλιο Κωλέτη(Τουρκοχειροτονημένο πρίγκηπα κατά Κοραή)και από μια πλειάδα άλλων ημιθέων του Ελληνικού πανθέου με πάμπολλους Αρβανίτες."
    Εδψ κυριοι βελεπουμε ενα κλασσικο "κλινικο" δειγμα ατομου το οποιο εχει αφησει τις ιδεοληψιες του να οδηγουν την γραφιδα του τυφλωνοντας τον στα ΓΕΓΟΝΟΤΑ καθως οροι οπως Ρωμαιοεβραιοχριστιανισμος και Τουρκορωμιοσύνη απαντωνται μονο στο μυαλο του αλλα οχι στο φυσικο περιβαλλον.Τι και αν και καμια πηγη συχρινη τγων γργονοτων δεν θεωρει οτι οτι ο Ανδρουτσος δεν ειχε απαρνηθει τον ΧΡΣΣΤΙΑΝΙΣΜΟ (διαοφοερτικα δεν θα αφηναν τον Ανδρουτσο να συμετασχει στον Αγωνα η οτι η μεταχστηδες θεωρουσσαν οτι οι τρεις μονοθειστικες θρησκειες ηταν ουσιαστικο το ιδιο)η επισης οτι οι "αρβανιτες" δεν συμετειχαν στον Αγωνα ως "αρβανιτες" αλλα ως ΕΛΛΗΝΕΣ πατριωτες, "καποιος" πρεπει να υπηρτησει τισ ιδεοληψιες του με εκφρασρικο υφος που θυμιζει κομματικο ινστρουχτορα του παλαι ποτε ΚΚΣΕ και οταν τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ διαφωνουν με αυτες τοσο το χειροτερο για τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μάθε λίγο αυτήν την έρμη ελληνική γλώσσα φουκαρά, που την δολοφονείς, με τέτοιους στόκους στο μυαλό είναι να απορεί κανείς πως ζείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κimon



    Τι είπες ότι είσαστε πια εσείς οι νεοπαγανιστές, "ποτάμι";;;

    Χαχαχαχαχα!

    ήθελα να ήμουνα από μια πλευρά να σε βλέπω να ξεκοκκαλίζεις το σουβλιστό αρνάκι το Πάσχα και να καταβροχθίζεις το κοκκορέτσι, και τι στον κόσμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μάθε λίγο αυτήν την έρμη ελληνική γλώσσα φουκαρά, που την δολοφονείς, με τέτοιους στόκους στο μυαλό είναι να απορεί κανείς πως ζείς." Εγω απο τημ αλλη ειμαι πεποισμενος οτι με την ιδειοηψια που σας κατατρεχει εσας τους "νεοπαγανιοστες" οχι απλως δεν ζητε αλλα εχετε ζασει προ πολλου καθε επαφη με την πραγματικοτητα! Παντως απαντηση στα ΓΕΓΟΝΟΤΑ που παραθεσα δεν βλεπω! Βεβαια το γεγονος οτι οι ιδεοληπτικοι ειναι ανικανοι για διαλογο (και πιθανον ενα βημα πριν το ψυχιατρειο αλλα δεν ειμαι σε θεση να δωσω ακριβη γνωματευση) και αυ και οι αμοιιοι το αποδεικνυετε ΣΥΝΕΧΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.