28/3/11

Το ντοκυμανταίρ του ΣΚΑΙ για το 1821,άρεσε στη Τουρκία.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Η τουρκική εφημερίδα Radikal με ολοκληρο πρωτοσέλιδο της κάνει αναφορά στις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το ντοκιμαντέρ που μεταδίδεται στην τηλεόραση του ΣΚΑϊ με τίτλο 1821. Η τουρκική εφημερίδα έχει τίτλο " επάνάσταση στην Ελλάδα για τους Οθωμανούς" και υποστηρίζει ότι το νοτκιμαντέρ κατάφερε να μην ασχοληθεί με την επίσημη ιστορία και δείχνει πολλές πραγματικότητες που ενόχλησαν. " Το να βγαίνει κάποιος εκτός της εποίσημης ιστορίας έχει τίμημα, όπως οι δηλώσεις του Παμουκ σχετικά με τους Αρμένιους."

Η τουρκική εφημερίδα που στο πρωτοσέλιδο της έχει τη φωτογραφία του Κολοκοτρώνη γράφει οτι χιλιάδες άνθρωποι ζητούν απο την κρατική τηλεόραση να κάνει ένα ντοκιμαντέρ που θα δείχνει την πραγματική ιστορία της ελληνικής επανάστασης και τονίζει οτι υπήρξαν αντιδράσεις και απο τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο ο οποίος για το ντοκιματέρ δήλωσε " είναι ντροπή".http://www.onalert.gr

6 σχόλια:

 1. Μόνο που όλες οι επίσημες,όπως τις λέει,ιστορίες

  δεν είναι απαραιτήτως, ψεύτικες και προπαγανδιστικές, όπως η κεμαλική!
  Το ότι η εκπομπή του ΣΚΑϊ άρεσε στους Τούρκους,καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "Κατά την ταπεινή μας γνώμη η συγκεκριμένη ανάρτηση ΔΕΝ συνιστά είδηση. Θα συνιστούσε είδηση αν ο Τουρκικός Τύπος ΔΕΝ έμενε ικανοποιημένος από το αθλιούργημα του ομίλου Αλαφούζου!"

  (http://ethniki-paideia.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. όταν συνταξιοδοτήθηκε ο αρχισυντάκτης των NEW YORK TIMES πριν μερικά χρόνια έγινε δεξίωση προς τιμήν του. στις προσφωνήσεις-αντιφωνήσεις είχε το θάρρος να πεί "μη με χειροκροτάτε, τη δουλειά μου έκανα ΄για να ζήσω. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ"
  το γεγονός είναι δημοσιευμένο και μπορεί όποιος θέλει να το βρεί στο διαδίκτυο.τα λοιπά περιττεύουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. "Το ντοκυμανταίρ του ΣΚΑΙ για το 1821"

  Δεν είναι ντοκιμαντέρ, αλλά σειρά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δεν αμφέβαλα και πολύ ότι θα τους άρεσε. Ελίνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η σειρά του τουρκο - σκάϊ, άρεσε σέ αυτούς πού τήν παρήγγειλλαν. Γεμίστε τό Διαδίκτυο μέ σελίδες Ελληνικής ιστορίας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.