16/3/11

Δύο σχέδια για "ισλαμικά" Βαλκάνια μέχρι το 2020!

Για "ισλαμοποίηση" όλων των Βαλκανίων μέχρι το 2020,κάνει λόγο σε συνέντευξή του ,ένας πρώην πράκτορας. Ο IVAN BABANOVSKI, πρώην Πράκτορας και Καθηγητής σε θέματα Ασφάλειας, στα Σκόπια, σε συνέντευξη του στον ιστότοπο «VESTI ON LINE», υποστήριξε:
- Οι ριζοσπαστικές ισλαμιστικές οργανώσεις σχεδιάζουν, μέχρι το 2020, να ισλαμοποιήσουν το σύνολο των Βαλκανίων, τα οποία θα χρησιμεύσουν ως όχημα για περαιτέρω διείσδυση του Ισλάμ στην Ευρώπη.

- Οι εν λόγο οργανώσεις, σε επίπεδο διεθνούς ισλαμιστικού ριζοσπαστισμού, έχουν ήδη σχεδιάσει την εφαρμογή δύο σχεδίων, των «Balkan 2020» και του «3000».

- Το «Balkan 2020» προβλέπει μέσω Μη Κυβερνητικών και Ανθρωπιστικών Οργανώσεων, αλλά και συγκεκριμένων πολιτικών δομών μουσουλμανικών και αλβανικών εθνοτικών ομάδων, την ισλαμοποίηση των Βαλκανίων, μέχρι το 2020.

- Ένα από τα κέντρα για την επίτευξη αυτού του στόχου βρίσκεται στο Sarajevo, και ένα δεύτερο στα Σκόπια, λόγω της εκτίμησης ότι η ΠΓΔΜ* είναι η
πιο ασταθής χώρα, από πολιτική, οικονομική, και στρατιωτική άποψη και κατάσταση ασφάλειας και γι 'αυτό οι Ισλαμικές ριζοσπαστικές οργανώσεις σταθμεύουν στην περιοχή.

- Πιστεύουν ότι η κατάσταση στο Sarajevo και στην Ομοσπονδία της Β-Ε έχει πλέον σταθεροποιηθεί μέσω της δράσης των «mudjahedeen» και των ριζοσπαστών Ουαχαμπιτών, οι οποίοι είναι υπό τον έλεγχο της Al QAEDA, που θα τους χρησιμοποιήσει στην ισλαμοποίηση των Βαλκανίων, μέχρι το τέλος του
2020.

- Το σχέδιο «3000» έχει ως αποστολή, σε πρώτη φάση, τη δημιουργία παν-ισλαμικού κράτους, από τον Ατλαντικό και την Ισπανία μέχρι τα Ουράλια.

Σύμφωνα με τις απόψεις τους, ολόκληρη η Υφήλιος πρέπει, μέχρι τα τέλη του 3000, να εξισλαμισθεί, και να εξολοθρευτούν οι Χριστιανοί από προσώπου Γης.

- Στο ερώτημα κατά πόσο και σε ποιο βαθμό η «Μακεδονική Ισλαμική Θρησκευτική Κοινότητα» συνδέεται με ριζοσπάστες ισλαμιστές, ο BABANOVSKI δήλωσε ότι, μέσω αυτής, παραδίδονται στα αλβανικά κόμματα της ΠΓΔΜ εντολές και οι οδηγίες από μουσουλμανικές χώρες, που αφορούν την αναστολή της δράσης Μουσουλμάνων και Αλβανών, που στηρίζουν τη Λίγκα του Prizren και τον παν-αλβανισμό.

- Υφίσταται, δηλαδή, μια μετάβαση σε ένα ανώτερο στάδιο δράσης, του παν-ισλαμισμού, επειδή είναι μακράν ο σημαντικότερος για όλους τους μουσουλμάνους διεθνώς με στόχο τη δημιουργία ενός ισλαμικού παν-μουσουλμανικού κράτους, από ό,τι η δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας».

- Οι Υπηρεσίες Πληροφοριών της ΠΓΔΜ δεν είναι σε θέση να αντιταχθούν στις επιδρομές του ισλαμικού ριζοσπαστισμού και της «jihad» λόγω του ατυχούς συνδυασμού των εταίρων του συνασπισμού στην Κυβέρνηση.

- Όλες οι Υπηρεσίες Πληροφοριών και Ασφαλείας στα Βαλκάνια, με τη συμβολή της Δκσης Πληροφοριών του ΝΑΤΟ και των ισχυρών Δυτικών Μυστικών Υπηρεσιών, πρέπει να οργανώνουν κοινές ομάδες, που θα συμμετέχουν σε επιχειρησιακό και τεχνικό έλεγχο των παραγόντων της διεθνούς ισλαμιστικής τρομοκρατίας των σχεδίων «Balkan 2020» και «3000», διότι οι δραστηριότητες των ριζοσπαστών ισλαμιστών δεν απειλούν μόνο τα Βαλκάνια, αλλά και την ασφάλεια των πολιτών των χωρών -μελών της Ε.Ε., των ΗΠΑ και του Ισραήλ.

- Οι επιχειρησιακές ικανότητες των Υπηρεσιών Ασφαλείας και των αστυνομικών Αρχών των βαλκανικών χωρών είναι πολύ μέτριες. Δεν αποτελούν εγγύηση για τον επιτυχή εντοπισμό, την παρακολούθηση και την πρόληψη τρομοκρατικών επιθέσεων από εξτρεμιστικές ισλαμικές ομάδες, αλλά και την οργάνωση του δικτύου της AL QAEDA στα Βαλκάνια και την Ευρώπη.
(* Σε όλο το κείμενο η ΠΓΔΜ αναφέρεται ως «Μακεδονία»)http://www.onalert.gr

4 σχόλια:

  1. Σε κάθε φανάρι υπάρχει το ίδιο άτομο κάθε μέρα, χωρίς η παράνομη εργασία του (χαρτομάντηλα, πλύσιμο τζαμιών,λουλούδια κλπ) να διεκδικείται από άλλον. Την κατανομή λαθροεργασίας, την έχει αναλάβει ένας μη γραφειοκρατικός μηχανισμός. Είναι φανερό.
    Βέβαια βοηθάει και η επίσημη πολιτεία. Επιδόματα και ταμείο ανεργίας με βάση τα εισοδήματα (αποκλείει τους Έλληνες). Βιβλιάριο ασφάλισης με 50 ένσημα-ιθαγένεια με 1 χρόνο μόνιμης παραμονής=50 ένσημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα υπάρχουν τα Βαλκάνια με την σημερινή τους μορφή μέχρι το 2020 άραγε ; για να ισλαμοποιηθούν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουρλοκόλληδες Μέχρι το 2020 :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ίσως το ένα σκέλος του σχεδίου , η ισλαμοποίηση των Βαλκανίων μέχρι το 2020 να επιτευχθεί.Ούτως ή άλλως είναι ηλίου φαεινότερον ότι υπάρχει πολιτική βούληση ,αυτών που κρύβονται πίσω από τις κυβερνήσεις όλου του κόσμου ,γιά την ανασύσταση της οθωμανικής αυτοκρατορίας.
    Για το δεύτερο σκέλος δηλ. την υπόλοιπη Ευρώπη πολύ αμφιβάλλω . Το πιό πιθανό είναι να έχουμε πολύ πριν το 3.000 ,ίσως και στο πολύ άμεσο μέλλον "εμφυλίους πολέμους" σε όλη την Ευρώπη (ευρωπαίοι εναντίον μεταναστών-χριστιανοί εναντίον μουσουλμάνων ,είναι αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή και οι Ευρωπαίοι θα αγανακτήσουν ... αν δεν είναι ήδη αγανακτισμένοι).
    Δεν γνωρίζω ποιά θα είναι η τελική έκβαση και κατά πόσο αυτό θα οδηγήσει ή όχι σε γενικευμένο (παγκόσμιο)πόλεμο, που είναι και το πιό πιθανό κατ' εμέ (οι αραβικές χώρες μητροπόλεις θα υποστηρίξουν τα παιδιά τους ). Ίσως η νέα τάξη πραγμάτων και η παγκόσμια κυβέρνηση με αυτό τον τρόπο(μέσω της παγκοσμιοποίησης ) να πετύχει την επιθυμητή γι'αυτούς μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατά 80% όπως είχε προτείνει κάποτε ο Henry Kissinger
    ή κατά 90% όπως έχουν προτείνουν μερικοί γεννετιστές , καθηγητές πανεπιστημίων στην Αμερική ή και γιατί όχι κατά 100% όπως ίσως θα επιθυμούσε το "υπέρτατο όν τους" αν είναι ακριβώς αυτό που φαντάζομαι.Τώρα πλέον είναι εύκολο γιατί πολλές Ισλαμικές χώρες (Πακιστάν -Ιράν και Τουρκία προσεχώς και πόσες άλλες στο μέλλον, ένας Θεός ξέρει )διαθέτουν ή θα αποκτήσουν πυρηνικά
    Για όσους πιστεύουν τον Ιησού Χριστό και τις προφητείες ,νομίζω η αποκάλυψις του Ιωάννη ,οι προφητείες του αγίου Κοσμά του Αιτωλού ,οι προφητείες του αγίου Παϊσίου καθώς και οι προφητείες του Νοστράδαμου(που φυσικά δεν είναι άγιος παρά ένα απλό μέντιουμ, πολλές όμως από τις προφητείες έχουν εκπληρωθεί ) δίνουν με πολλές λεπτομέρειες την συνέχεια του έργου και κατά περίεργο τρόπο όλες συγκλίνουν σε πολλά σημεία.
    Προσωπική μου άποψη ο τρίτος παγκόσμιος όταν και αν θα έρθει (πράγμα που απεύχομαι)θα είναι πόλεμος χριστιανών - μουσουλμάνων !
    Προσπαθώ να θυμηθώ γιατί ο Εμμανουήλ Μπαρόζο (φημολογείται μέλος της λέσχης Builderberg) έλεγε ότι δεν επαρκούν οι μουσουλμάνοι μετανάστες και πρέπει να φέρουμε περισσότερους στην Ευρώπη ... μάλλον ενδιαφέρεται να μας εκτοξεύσει ...την οικονομία ...στα ύψη (μην νομίσετε εμάς τους γήϊνους στο διάστημα) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.