1/3/11

Το έγκλημα συνεχίζεται. Η τουρκική βαρβαρότητα συνεχίζεται επί των Πομάκων, υπό το απαθές βλέμμα των Ελλήνων ιθυνόντων!

Και…εθνικιστικός τουρισμός για τους Πομάκους της Ξάνθης!

   
Συνεχίζεται – πάντα μες στα ηλιθίως ανύποπτα ή μειοδοτικώς απαθή μούτρα των ελληνόφωνων θρακέζων πολιτικών ανθυποτζουτζέδων – η…εθνική διαπαιδαγώγηση των Πομάκων του ορεινού όγκου (με τα εθνικά ιδεώδη της…Μάνας Πατρίδας, εννοούμε, ε;). Αυτή τη φορά βέβαια δεν είχαμε ούτε εκτουρκισμένα πανηγύρια, ούτε ποδοσφαιρικά τουρνουά υπό το βλέμμα του τουρκοπρόξενου, ούτε και τελετές αποφοίτησης μαθημάτων Κορανίου με συλλόγους που φέρουν το όνομα παλαιών Οθωμανών κατακτητών της Θράκης και χρησιμοποιούν μπλουζάκια με τα χρώματα της…θρακικής ανεξαρτησίας.
Αυτή τη φορά είχαμε κάτι πιο απλό: μια εκδρομή Πομάκων της Μύκης στο Τσανάκκαλε της Τουρκίας για…προσκύνημα σε ένα χώρο που τόσο έντονη ιστορική φόρτιση έχει για τη (νέο)τουρκική εθνική συνείδηση. Απολαύστε το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ίδιος ο διοργανωτής (που δεν ήταν άλλος από το Λαϊκό Κίνημα, ήτοι μια δημοτική παράταξη του Δήμου Μύκης, υπό τον γνωστό προξενοτουρκόψυχο Τζεμίλ Καμπζά), όπως το βρήκαμε μεταφρασμένο (από το περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί της 28-2-2011 στο http://tourkikanea.gr:                               
    Δελτίο Τύπου του Λαϊκού Κινήματος:  “H δημοτική παράταξη Λαϊκό κίνημα του δήμου Μύκης, στις 26 Φεβρουαρίου οργάνωσε ημερήσια πολιτιστική εκδρομή στο Τσανάκκαλε”
    Το γκρουπ που αποτελούνταν από τον πρόεδρο της παράταξης Τζεμίλ Καμπζά, δημοτικούς συμβούλους και χωρικούς από διάφορα χωριά της ορεινής περιοχής της Ξάνθης, σύνολο 95 άτομα, επισκέφτηκαν συνοδεία ξεναγών τον χώρο του μνημείου του Τσανάκκαλε.
    Εντύπωση προκάλεσε ότι πολλά από τα άτομα από το γκρουπ που επισκεπτόταν για πρώτη φορά τα εδάφη όπου έγιναν οι μάχες του Τσανάκκαλε, την ώρα που οι ξεναγοί περιέγραφαν τα γεγονότα δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους. Οι κάτοικοι του Δήμου Μύκης, που παρά τον κρύο καιρό, μετείχαν στο πολιτιστικό ταξίδι του Λαϊκού Κινήματος, μετά την επίσκεψη στα μνημεία, πήγαν με το φεριμπότ στην πόλη του Τσανάκαλε και έκαναν τα ψώνια τους στην αγορά Αϊναλί. To γκρούπ του Λαικού Κινήματος επέστρεψε την ίδια μέρα αργά στην Δυτική Θράκη.
   Σχόλιο:  Εμείς βεβαίως ανατριχιάσαμε – και ειδικά στο σημείο που οι κακομοίρηδες οι Πομάκοι αναλύονταν σε…λυγμούς, ακούγοντας για την ένδοξη τουρκική ιστορία. Όσο για τα υπόλοιπα, το πακέτο σαφές προς τους Πομάκους: «Το τζάμπα πέθανε. Αν θέλετε φτηνά ψώνια, θα υποστείτε και την…εθνική διαπαιδαγώγηση»…
Προξενείο ΣΤΟΠ

5 σχόλια:

  1. Που το περίεργο??? Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους, αφού τους το επιτρέπουν οι "ηγέτες" μας!!! Εδώ δικός μας δήμαρχος (ο κ Στέλιος Χατζηευαγγέλου, δήμαρχος Τοπείρου Ξάνθης) διοργάνωνε "δωρεάν" εκδρομές για τους μουσουλμάνους πολίτες της περιοχής του, σε παζάρια επί τουρκικού εδάφους!!! Λες και οι δικοί μας καταστηματάρχες κολυμπάνε στο χρήμα από την πολλή δουλειά!!! Ε ρε κάτι πατριώτες που υπάρχουν... ΕΞΩ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ, ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ!!!

    "Γιασεμής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια θρακη ;
    Eδω μιλαμε για ολη την Ελλαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τὰ ἔξοδα τῆς έκδρομῆς ποιὸς τὰ πλήρωσε;
    Γιατὶ ὑποψιάζομαι ὅτι ἀπὸ κάπου πέφτει πολὺ χρῆμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κρίμα για τους Πομάκους και
    κρίμα και για τους υπόλοιπους Έλληνες...

    οθωμανοί σουλτάνοι,κεμαλο-ισλαμιστές της Τουρκίας και νεοταξίτικες κυβερνήσεις και ΜΜΕ της Ελλάδας,

    στέρησαν,στερούν ή πάνε να στερήσουν από όλους μας, την αλήθεια και τη δημοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκτελεστε δια φολας,οποιο σκυλι τρωει τουρκικο ψωμι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.