4/3/11

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ


Προστέθηκε άλλη μια στις επιθέσεις που παίρνουν στόχο την "Τουρκική Μειονότητα "της Δυτικής Θράκης.Άτομα άγνωστης ταυτότητας έσπασαν τα παράθυρα του τζαμιού στο χωριό Ίσαλο της Κομοτηνής.Κατόπιν έρευνας της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι τα παράθυρα του τζαμιού έσπασαν με πέτρες.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας "Τούρκων Δυτικής Θράκης" Halit Habipoğlu, επέστησε την προσοχή στο ότι η επίθεση έλαβε χώρα σε μία περίοδο που επικρατεί θετικό κλίμα στις σχέσεις Τουρκίας - Ελλάδας.

«Η επίθεση αυτή που διοργανώθηκε αμέσως μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στη Δυτική Θράκη, είναι έργο προβοκατόρων. Πρέπει να γνωρίζουν όμως όλοι ότι η "Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης" δεν πρόκειται να πέσει σε παρόμοιες παγίδες» τόνισε ο Halit Habipoğlu.

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-TRT

*Σχόλιο:Δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια ο Habipoğlu. να εντοπίσει τους προβοκάτορες.Αν επισκεφθεί το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής θα τους συνανήσει 

14 σχόλια:

  1. Τα μάθατε τα μαντάτα; Έρχεται ο Νταβούτογλου στην Αθήνα. Τώρα, όπως πληροφορούμαστε από την … ΚΥΠ, πολύ θορυβήθηκαν οι Τούρκοι γιατί πολύς λόγος περί Νταβούτογλου γίνεται στην Ελλάδα και Κύπρο. Εκτέθηκαν. Αυτοί και τα γιουσουφάκια τους τόση δουλειά δύο δεκαετίες για να πείσουν ότι οι Ερτογάν / Νταβούτογλου είναι προοδευτικοί, είναι ετοιμοπαράδοτοι ευρωπαίοι, είναι το μέλλον των … μηδενικών προβλημάτων και πάει λέγοντας. Χαλί, δηλαδή, για να μας πιάσουν το Αιγαίο, την Κύπρο, την Θράκη, τους υποθαλάσσιους πλουτοπαραγωγικούς πόρους των παιδιών και εγγονιών μας. Βάλτε λοιπόν «Νταβούτογλου» σε μηχανές αναζήτησης για να βρείτε: «είπε ο Νταβούτογλου», «απειλεί ο Νταβούτογλου» και πάει λέγοντας. Γκρεμίστηκαν τα σχέδιά τους: Υπάρχει πρόβλημα εκεί που αυτοί όλοι έλεγαν ότι δεν υπάρχει. Τώρα, ποιος στρώνει το χαλί στον Χαλίφη Νταβούτογλου; Ποιο «ίδρυμα» θα του οργανώσει το προπαγανδιστικό του πρόγραμμα στην Αθήνα; Ποια γιουσουφάκια είναι ο ετοιμοπόλεμος στρατός όποιον βλάπτει την Ελλάδα; … Θα το δείτε. Μην ψάχνετε πολύ. Όποιος βλάπτει την Ελλάδα έχει ένα φιλικό ίδρυμα στην Ελλάδα. Είναι το ίδιο για όλους. Μάθετε ποιους χρηματοδοτεί ο έλληνας φορολογούμενος για να κάνουν τις δημόσιες σχέσεις του Χαλίφη Νταβούτογλου αυτή την εβδομάδα και θα καταλάβετε. Είναι οι ίδιοι που μετά το ΟΧΙ των Κυπρίων αντί να βγάλουν σκασμό διοργάνωσαν στην Αθήνα προπαγάνδα υπέρ … του σχεδίου Αναν. Έτσι βγάζουν το βρώμικο ψωμί τους. Βρέστε τους και κλωτσήστε τους στον βρώμικο πισινό τους. Δεν αηδιάζουν τον εαυτό τους όταν τον βλέπουν στον καθρέφτης; Λογικά έπρεπε. Αλλά πολλοί έχουν πλέον στην Ελλάδα αποκτηνωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 80% προβοκατσια τουρκικη και 20% αφρονες ελληνες "πατριωτες" χειροτεροι των προβοκατορων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8:59 δεν έχεις μάθει να "διαβάζεις"
    την τουρκική προπαγάνδα.Ασε λοιπόν τα ποσοστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΤΙΑΣΙΣ ΤΉΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ!
    ΠΑΡΑΠΛΆΝΗΣΙΣ!
    ΓΚΑΙΜΠΕΛΊΣΤΙΚΗ ΜΈΘΟΔΟΣ!
    ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΆΝΕ ΣΈ ΌΛΑ ΤΆ ΜΕΤΩΠΑ!
    ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΊ ΦΊΛΟΙ!
    ΚΆΝΕ- ΚΆΝΕ,ΠΈΣ-ΠΕΣ ΣΤΌ ΤΈΛΟΣ ΚΑΤΙ ΘΆ ΜΕΊΝΕΙ!ΧΙΤΛΕΡΙΚΉ "ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ"!
    ΠΟΣΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΈΣ
    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ-ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΣΤΉΝ ΚΎΠΡΟ;!!!
    ΚΑΊ ΣΈ ΌΛΗ ΤΉΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΜΙΚΡΑΣΊΑ!!!
    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΆ......
    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ΄γω νόμιζα ότι τα παράθυρα έσπασαν μόνα τους!!! Ουστ από δω ρε... ΕΞΩ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ, ΕΞΩ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ!!! (για την ποντικομαμή τον Νταβούτογλου γίνονται όλα;)

    "Γιασεμής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακρίτα
    Οι σχολιασμοί γίνονται προκειμένου να εκφράσει ο καθένας μας την άποψη του. Αν η απόψεις δεν συγκλίνουν με τις δικές σου δεν είναι απαραίτητο να γίνεσαι βασιλικότερος του βασιλέως απαξιώντας και κριτικάροντας.
    Με ποιον τρόπο κάποιος μαθαίνει να «διαβάζει» την τουρκική προπαγάνδα; Εσύ που διατείνεσαι ότι εμμέσως ξέρεις, μπορείς να μας πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο/Η Ακρίτας είπε...
    8:59 δεν έχεις μάθει να "διαβάζεις"
    την τουρκική προπαγάνδα.Ασε λοιπόν τα ποσοστά.

    4 Μαρτίου 2011 9:54 π.μ.

    Αντε ...85% τουρκικη προβοκατσια.Οχι παραπανω γιατι γνωριζω ποσο μ.......ες ειμαστε στο να σκαβουμε για να πεσωμε μεσα.
    Ελπιζω να σε καλυψε η διορθωση και μου μου ζητησεις αλλη διορθωση γιατι θα εισαι λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1000% τουρκική προβοκατόρικη ενέργεια προκειμένου να κάτσει επάνω της η Επίσκεψη Νταβούτογλου.Μάθετε επιτέλους την τουρκική προπαγάνδα.

    Δείτε πως το έπιασε το θέμα το κορυφαίο προπαγανδιστικό μέσο της Τουρκίας.Ξαναδείτε την υπόθεση στην Γιουκσέκοβα.

    Μέ γνωρίζεις πολύ καλά πολλά "παπαγαλάκια κελαηδούν".Περί βασιλιά μην γράψεις ξανά σε μένα είμαι αντιβασιλικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιοί οφελούνται απο αυτό το γεγονός ;;;;; Αυτοί πέταξαν τις πέτρες. Πάντως οι Ελληνες δεν έχουν καμία οφελεια.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σοβαρα? τι λες? τρομοκρατικη πραξη να σπας τζαμια? καλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συμφωνω με Ακριτα 100%.για δειτε ποσες επιθεσεις σε τζαμια αλλα και στο προξενειο ειχαμε απο οκτ 2010 εως σημερα.ετσι ξαφνικα τοσες επιθεσεις σε 5 μηνες με τα περι τουρκικης μειονοτητας να οργιαζουν?τυχαιο δεν νομιζω

    de gaulle

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα τζάμια έσπασε ο τζαμάς της περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Degaulle
    Οχι μόνο τυχαίο αλλά και αρκετά προκλητικό.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.