22/3/11

Τουρκική ακταιωρός στο λιμάνι του Αγαθονησίου

Στο Αγαθονήσι, τουρκική ακταιωρός κόβει βόλτες ανενόχλητη εδώ και μέρες, σε απόσταση 300 μέτρων από το λιμάνι του Αγίου Γεωργίου. Πλησιάζει στο λιμάνι του νησιού, ελέγχει(!) και μετά από λίγο απομακρύνεται. Είναι εντυπωσιακά τα όσα δηλώνει ο δήμαρχος του νησιού, Βαγγέλης Κόττορος, στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ.

kottoros from NewsKosmos.com on Vimeo.
http://www.newskosmos.com

5 σχόλια:

  1. Αυτά να τα βλέπει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας που λέει "Δεν πτοούμαστε". Δηλαδή πρέπει να φτάσουν οι τουρκικές φρεγάτες στο λιμάνι του Πειραιά για ξυπνήσουν οι βραδύποδες της Βουλής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα στην περιοχή επιχειρούν δικά μας περίπολα. Και του Λιμενικού και του Π.Ν.Υπάρχει και φρουρά για το ελικοδρόμιο. Τίποτε ;;; δεν είδαν τίποτε;;; Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η λύση είναι απλή και πολύ φτηνή οικονομικά. Ένα πολυβόλο των 7,62mm πάνω σε περιπολικό του Ελληνικού λιμενικού. Με το που μπαίνει στα ύδατα μας το τουρκικό, προειδοποιητικές στο νερό σε απόσταση μισού μέτρου. Αν δεν φύγει γάζωμα.
    Για σοβαρά κράτη αυτό είναι ρουτίνα.
    Ο Τούρκος μόνο έτσι καταλαβαίνει.

    Θεόφραστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια μικρη ριπη,εστω ανωδυνη και προειδοποιητικη χρειαζεται.Αν φοβουντα τα στελεχη,ας πουν οτι εκπυρσοκροτησε τυχαια καποιου εφεδρου το G -3.Αμαν πια.Βολιδοσκοπουν την ανοχη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μή σκάτε παιδιά! Όλα είναι "μιλημένα". Εξ άλλου μας το έχουν πει πως δεν πρόκειται να "διακινδυνεύσουν" για ένα κομμάτι γης.
    Και πολεμικό καράβι να τους βουλιάξουμε, σας το υπογράφω:Δεν θα γίνει απολύτως τίποτε. Θα σπεύσουν οι εγκάθετοι και γονατιστοί θα ζητήσουν συγγνώμη από τον Οθωμανό και θα υποσχεθούν ΑΜΕΣΗ και παραδειγματική τιμωρία των ...δραστών.
    Κρατερός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.