15/3/11

Θα μας τρελάνουν. Εγκληματικά στοιχεία που καθαγιάζουν τον σφαγέα Κεμάλ 'βρυκολακιάζουν' στην Καβάλα

 Η σκιά του διεστραμένου σφαγέα Κεμάλ θα πλανάται πλέον πάνω από τα κεφάλια των απογόνων των θυμάτων του, στην Καβάλα. Αίσχος!
Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς. Ο καθηγητής Heath W. Lowry, που είναι γωστός στους Αρμενίους και τους Έλληνες των ΗΠΑ για την έμμισθη τουρκο-παρακρατική του δράση που είναι καλυμμένη με ακαδημαϊκό μανδύα και έχει στόχο τον καθαγιασμό του Μουσταφά Κεμάλ και των εγκλημάτων του εις βάρος των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων της Ανατολής, αντί να χαρακτηριστεί αρνητής της Γενοκτονίας και υποστηρικτής νέων γενοκτονιών, όπως προβλέπει το νέο νομοσχέδιο του κ. Καστανίδη, και να προσαχθεί σε δίκη, αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στην ίδρυση και λειτουργία του "Κέντρου Ερευνών Οθωμανικής Ιστορίας", με έδρα την Καβάλα, που κατοικείται στην πλειοψηφία της από απογόνους των θυμάτων της Γενοκτονίας και της εγκληματικής δράσης του διεστραμένου σφαγέα Μουσταφά Κεμάλ.
Το λόγο πλέον έχουν οι πολίτες και ιδιαίτερα οι απόγονοι των γενοκτονηθέντων και των θυμάτων του κεμαλικού φασισμού.
Διαβάζουμε από την εφημερίδα Χρονόμετρο Καβάλας το σχετικό άρθρο του Θοδωρή Σπανέλη.

Κέντρο Ερευνών Οθωμανικής Ιστορίας στην Καβάλα
«Εγκαινιάστηκε» από τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, εν κρυπτώ
Στον απόηχο της επίσκεψης Αχ. Νταβούτογλου
Τα «καλά νέα» που αφορούν την Καβάλα τα μαθαίνουμε από την Τουρκία. Συγκεκριμένα από τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου πληροφορηθήκαμε ότι στην Καβάλα έχει συσταθεί και λειτουργεί «Κέντρο Ερευνών Οθωμανικής Ιστορίας»!!! Πως προέκυψε όμως αυτό το κέντρο; Κατά πόσο είναι σύμφωνη η τοπική κοινωνία για κάτι τέτοιο; Ερωτήματα τα οποία δεν πρόκειται να πάρουν απαντήσεις, αφού η «τεκνοποίηση» αυτού του κέντρου έγινε στο παρασκήνιο της δημόσιας ζωής. Αυτός είναι και ο λόγος που κανείς δεν έκρινε σκόπιμο, εκ μέρους αυτού του Κέντρου να κάνει έστω μια ανακοίνωση με την οποία να γνωστοποιεί την ύπαρξή του.
Ας δούμε όμως το θέμα αναλυτικά. Την περασμένη εβδομάδα η τουρκική εφημερίδα Aksam κυκλοφόρησε - συγκεκριμένα την Πέμπτη, ημέρα επίσκεψη τους υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμετ Νταβούτογλου στην Καβάλα - με την παρακάτω είδηση:

Κέντρο Ερευνών Οθωμανικής Ιστορίας στην Καβάλα
Το Ινστιτούτο Μεχμέτ Αλή Πασά από την Καβάλα και το Πανεπιστήμιο Bahcesehir θα ιδρύσουν Κέντρο Ερευνών Οθωμανικής Ιστορίας με κέντρο την Καβάλα. Το εν λόγω Κέντρο θα οδηγήσει στην προσέγγιση Τουρκίας και Ελλάδας από πολιτιστικής πλευράς. Ο Επικεφαλής της Διεύθυνσης των Σχέσεων με τα ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Bahcesehir, Ονούρ Ουισάλ, είπε ότι ο ευρισκόμενος στην Ελλάδα ΥΠΕΞ Νταβούτογλου σχεδιάζει να επισκεφθεί σήμερα το κέντρο αυτό. Ο ίδιος είπε ότι το κέντρο που συστάθηκε από το Princeton και από τον καθηγητή Ιστορίας του Πανεπιστημίου Bahcesehir, Heath W. Lowry, θα πραγματοποιήσει εργασίες αναφορικά με τον τουρκικό, τον ελληνικό και τον αραβικό κόσμο και πρόσθεσε ακόμα πως στο κέντρο αυτό που θα έχει μια πλούσια βιβλιοθήκη θα δίνονται διαλέξεις και σεμινάρια. Ακόμα θα γίνονται έρευνες σε σχέση με την ιστορία, την φιλοσοφία, την αρχιτεκτονική, τη μουσική και τη ζωγραφική.
Μόνο έκπληξη και μάλιστα δυσάρεστη μπορεί να νοιώσει κάποιος που διαβάζει αυτή την είδηση, αν γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Ας τα βάλουμε όμως τα πράγματα σε μια σειρά.
Την περασμένη εβδομάδα λοιπόν χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι σχετικό ως ανακοίνωση ή ως δήλωση, ο κ. Νταβούτογλου επισκέφτηκε το σπίτι του Μεχμέτ Αλί, όπως αποδεικνύεται όμως δεν ήταν μια επίσκεψη «τουριστικού χαρακτήρα» αλλά μια παρουσία επισφράγισης μιας συμφωνίας!!! Αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι εν γένει η επίσκεψη του κ. Νταβούτογλου δεν είχε απλά συμβολικό χαρακτήρα, μιας και η Καβάλα έχει κομβικό σημείο, στο νεοθωμανικό του όραμα, αλλά και ουσιαστικό, αφού σηματοδοτεί την έναρξη της λειτουργίας του εν λόγω κέντρου.
Φορέας υλοποίησης αυτό του κέντρου είναι το Ινστιτούτο Μωχάμεντ Αλί, το οποίο για τον σκοπό αυτό πρόσφατα τροποποίησε και το καταστατικό του. «Ψυχή» όμως αυτού του κέντρου δεν είναι κάποια από τα μέλη του Ινστιτούτου αλλά ο καθηγητής των πανεπιστημίων Princeton των ΗΠΑ και Bahcesehir της Τουρκίας, Lowry Heath. Πρόκειται για μια «σκοτεινή μορφή» που με την δουλειά του και τις θέσεις που έχει εκφράσει κατά καιρούς έχει προκαλέσει αντιδράσεις ιστορικών απ’ όλο τον κόσμο. Για παράδειγμα σχετικά πρόσφατα είχε ηγηθεί κίνησης για να αποτρέψει την αναγνώριση της Αρμενικής Γενοκτονίας από την Αμερικανική Γερουσία. Επιπλέον κατέβαλε συστηματική προσπάθεια για να απαξιώσει τα στοιχεία που παρέδωσε στην Ιστορία και το σύνολο της ανθρωπότητας ο αμερικανός πρέσβης στην Οθωμανική αυτοκρατορία Ερρίκος Μορκεντάου τα οποία αποτελούν μια σημαντική πηγή πληροφοριών για τα εγκλήματα που διέπραξε το κεμαλικό καθεστώς σε βάρος των Αρμενίων και Ελλήνων της Μικράς Ασίας.
Όλα αυτά βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού ο Lowry Heath κατέχει την έδρα «ΚΕMΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ» στο πανεπιστήμιο του Princeton. Το μεγαλύτερο μέρος των ερευνών του χρηματοδοτήθηκε από την Τουρκική Κυβέρνηση - μέσω αυτής της έδρας - και είχε ένα και μοναδικό σκοπό, το πώς θα σβήσει από την επίσημη ιστορία όλες τις μαύρες σελίδες του κεμαλικού καθεστώτος. Στην συνέχεια η τουρκική κυβέρνηση τον αντάμειψε για τις υπηρεσίες του, προσφέροντάς του μια ακόμη έδρα στο πανεπιστήμιο Bahcesehir, ενώ για πολλά χρόνια εργάστηκε στην Τουρκία για διάφορες έρευνες που αφορούν το Οθωμανικό της παρελθόν.
Με αυτά τα δυο πανεπιστήμια συνεργάζεται τώρα το Ινστιτούτο Μοχάμεν Αλί για να «καλλιεργήσει» της Οθωμανικές Σπουδές στην Καβάλα, έχοντας ως συνδετικό κρίκο τον τακτικό επισκέπτη της Καβάλας, τον Heath W. Lowry . Χωρίς να διαθέτει η πόλη ένα πανεπιστήμιο το οποίο θα μπορούσε να ελέγξει την λειτουργία αυτού του κέντρου, έρχονται και το «φυτεύουν» κυριολεκτικά στην καρδιά της χερσονήσου της Παναγίας! Η ίδρυση του, κατόπιν απαίτησης της Τουρκίας, εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης διακρατικής συμφωνίας μορφωτικών και πολιτιστικών ανταλλαγών που υπογράφηκε τον περασμένο Μάιο κατά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στην διάρκεια της επίσκεψης της πολυπληθούς αποστολής στην Αθήνα με επικεφαλής τον Τούρκο πρωθυπουργό Ν. Ερντογάν.
Θεόδωρος Α. Σπανέλης
Χρονόμετρο Καβάλας

9 σχόλια:

  1. ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ ΤΏΡΑ!

    αυτό πλήττει όλον τον Ελληνισμό,αλλά και όλην τη δημοκρατική Ευρώπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eλπιζω να μην δουμε και μετακινηση μουσουλμανων στην Καβαλα ,η οποια αρχιζει με την μετακινηση φτωχων μουσουλμανων οι οποιοι εξασκουν το επαγγελμα του ρακοσυλλεκτη [παλιατζηδες ],και με την ιδιοτητα αυτη καταγραφουν τα παντα . Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς, στην πατρίδα μου την Καβάλα, οι δυνάμεις της κομματοκρατίας κρατούν αιχμάλωτη την κοινωνία. Σε συνδιασμό με το χαμηλό επίπεδο των στελεχών των δύο κομμάτων και τις κοντόφθαλμες επαρχιώτικες φιλοδοξίες τους, οι πολιτευτές είναι ικανοι να πουλήσουν και την μάνα τους για να προβληθούν.
    Εχουν επιβάλλει τον ΦΟΒΟ στην Καβάλα. Στίς καφετέριες φοβάται να πει κανείς ελεύθερα την γνώμη του για να μην πέσει στην δυσμένεια κυρίως του ΠΑΣΟΚ.
    Αν δεν ξηλωθει απο την Ελλάδα το παρόν πολιτικό σύστημα, στην Καβάλα και την Θράκη, η κομματοκρατία θα γίνει υποχείριο της Τουρκίας για λίγα αργύρια και προβολή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειμαστε αξιοι των επιλογων μας - ραγιαδες, ζητιανοι, Νεο-Γενιτσαροι !

    - David Holthouse, "State of Denial - Turkey spends millions to cover up Armenian Genocide"
    http://www.genocidescholars.org/images/Turkey080606StateofDenialbyDavidHolthouseSPLC.pdf

    - Π. Ηφαιστος, "Ένας άλλος κόσμος, ο ισλαμικός"
    http://www.antibaro.gr/node/2800

    Μεχρι ποτε θα ανεχομαστε αραγε τον Αριστεροφασιστικο Εθνομηδενισμο και τους αθλιους εκπροσωπους τους ;

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοράνι ,σελ.90.παρ.51
    Ω πιστοί! Μην κάνετε τους Εβραίους και τους χριστιανούς φίλους και προστάτες . Είναι φίλοι μόνο
    Μεταξύ τους. Όποιος από εσάς τους κάνει φίλους τότε ανήκει σε αυτούς . Ο Θεός δεν καθοδηγεί τους
    Άδικους ανθρώπους.

    Κοράνι,σελ.75.παρ.89
    (Οι άπιστοι) θέλουν να απιστήσετε όπως έκανα και εκείνοι , έτσι ώστε να τους μοιάζετε. Γι αυτό
    Να μην κάνετε φίλους άπιστους, εκτός και εάν επιστρέψουν στον δρόμο του θεού. Αλλά αν γυρίσουν
    Πίσω ( στην απιστία) να τους κυνηγήσετε και να τους σκοτώσετε όπου αν τους βρείτε. Να μην τους
    Έχετε εμπιστοσύνη ούτε ως βοηθούς ούτε ως φίλους.

    Κοράνι , σελ. 60 παρ.118
    Ω πιστοί ! Να μην σχετίζεστε με κανένα άλλο εκτός από αυτούς που είναι το ίδιο πιστοί όπως εσείς.
    Οι άπιστοι θα φροντίσουν να σας διαφθείρουν . Επιθυμούν να υποφέρετε όσον το δυνατόν περισσότερο. Το μίσος του ……………………………

    Κοράνι , σελ.62 παρ.151
    Θα σπείρουμε τον τρόμο στις καρδιές των απίστων ,γιατί παρομοιάζουν με τον θεό τις δικές τους
    Θεότητες ,χωρίς να έχουν κανένα τέτοιο δικαίωμα .Σύντομα θα πάνε στην Κόλαση, γιατί είναι άδικοι.

    Κοράνι , σελ.53 παρ.28
    Πιστοί μην προτιμάτε για φίλους τους απίστους . όποιος το κάνει αυτό τότε τίποτα από ότι ανήκει στο θεό δεν θα του δοθεί . Εκτός αν αναγκάζεστε από φόβο να τους κάνετε φίλους . Ο θεός σας λέει να φοβάστε μόνο εκείνον , γιατί σ εκείνο θα επιστρέψετε .

    Κοράνι σελ.36 παρ.171
    Οι άπιστοι μοιάζουν σαν κάποιον που φωνάζει σε κάποιον που ακούει μόνο ένα κλάμα .
    Είναι κουφοί , ηλίθιοι , τυφλοί και για αυτό δεν καταλαβαίνουν.

    Κοράνι σελ. 92 παρ.72
    Άπιστοι είναι αυτοί που λένε :” Ο θεός είναι ο Μεσσίας ,ο γιός τις Μαρίας”. …………………………..
    Κοράνι σελ. 92 παρ.73
    Άπιστοι είναι αυτοί που λένε :” O θεός είναι το τρίτο μέρος της Τριάδας”……………………………………

    Κοράνι σελ.70 παρ.34
    Οι άνδρες έχουν εξουσία πάνω στις γυναίκες γιατί ο θεός τους έκανε ανώτερους ……………. Αυτές δε που φοβάστε πως είναι ανυπάκουες να τις συμβουλεύεται ,να τις στέλνετε
    Σε χωριστά κρεβάτια και να τις χτυπάτε . …………………………..

    .Το κοράνι είναι το Α και το Ω για ένα Μουσουλμάνο , είναι τρόπος ζωής, είναι το παν . Τα παιδιά το έχουν στο υποσυνείδητο τους και πολλές από τις πράξεις τους και ενέργειες τους είναι επηρεασμένες από αυτό. Το μαθαίνουν απέξω.
    Κοιτάξτε τι έγινε στο Κόσσοβο ( έφερε τους Αλβανούς ο Τίτο για να μπορέσει να ελέγξει την Αλβανία και τελικά χάθηκε το Κόσσοβο) . Στο Λίβανο μπήκαν οι παλαιστίνιοι ,έκαναν συνοικισμούς και τελικά έφυγαν οι χριστιανοί που ήταν η πλειοψηφία.

    Στην Αίγυπτο, Ιράκ ……. Οι χριστιανοί δέχονται συνεχώς επιθέσεις. Τουρκία πριν λίγα χρόνια κανείς δεν πίστευε ότι θα είναι θεοκρατική κυβέρνηση ….

    Συν Αθηνά και ο στρατός τα αρματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. >διεστραμένου σφαγέα Κεμάλ<
    Τι ακριβώς διαστροφή είχε; Ρωτώ, διότι δεν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @7:53 μ.μ.
    Ήταν λίγο κουνιστός.
    Ίσα με 9 βαθμούς ρίχτερ!!!
    Ξόδευε και πολύ πούδρα και κραγιόν για να βάφεται...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 5:12 π.μ.

    Δεν το έχω διαβάσει πουθενά. Το αντίθετο μάλιστα. Έχεις κάποια πηγή γι αυτό που γράφεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.