21/4/11

Η κρίση στις σχέσεις Γεωργίας-Ισραήλ

....Ελληνες αναλυτές αναφέρουν το παράδειγμα της «στρατηγικής σχέσης» Γεωργίας-Ισραήλ. Επί του κ. Σαακασβίλι, οι Ισραηλινοί εφοδίασαν με όπλα και εκατοντάδες συμβούλους τον γεωργιανό στρατό. Βασικοί Υπουργοί είχαν διπλή υπηκοότητα, γεωργιανή και ισραηλινή. ‘Ολοι αυτοί ουδόλως απέτρεψαν τον κ. Σαακασβίλι να κάνει πόλεμο κατά της Ρωσίας, που απέβη καταστροφικός για τη Γεωργία, αλλά χρησιμοποιήθηκε για να αποτρέψει τη Μόσχα από την πώληση S300 στο Ιράν.  (Φοβού τους Ισραηλινούς και δώρα φέροντας)

Η Κρίση στις σχέσεις Γεωργίας-Ισραήλ,η προσέγγιση της Αμπχαζίας απο το Ισραήλ-Η προσέγγιση του Ιράν και της Τουρκίας απο την Γεωργία-(http://www.eurasiareview.com)

6 σχόλια:

  1. Ωωωωωωωχ!
    Ισλαμοποιειται κιη γεωργια;
    Μαλιστα...
    Ευκολη δουλεια για την ρωσια(?)...
    Χαος!!!
    Η ειδικοτητα της Fed-CIA...
    Πληρωνε ,αποσταθεροποιησε και καθαριζε αδιακριτως...
    Για σου ρε yorgos με την παγκοσμια διακυβερνηση σου...
    Καλο τουρισμο φιλοι τε και φιλες...
    Καλη Ανασταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Γεωργιανοί κατάγονται από τον Ελληνισμό και την Ρωμανία.

    Η Ελλάδα πρέπει να βοηθήσει την Γεωργία οικονομικά, να ανοίξει τα σύνορα, να δημιουργήσει Ελληνικά σχολεία και Εκκλησίες και Ελληνικές στρατιωτικές βάσεις στα σύνορα με την Τουρκία, να καλέσει κοπέλες από την Γεωργία να παντρευτούν Έλληνες(ειδικά από την επαρχία που υπάρχει τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα), να καλέσει Γεωργιανούς για εργασία/τουρισμό/σπουδές/επιχειρήσεις, και να χορηγήσει υπηκοότητα σε όποιον Ορθόδοξο κάτοικο της Γεωργίας θέλει να (ξανα)γίνει Έλληνας.

    Ο Καύκασος ανήκει στον Ελληνισμό, κι όχι σε Τούρκους-Σλάβους-Εβραίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 'East είπε...

    Οι Γεωργιανοί κατάγονται από τον Ελληνισμό και την Ρωμανία'

    τι λες ωρε, εχει δει ποτε στη ζωη σου Γεωργιανο? κακασχημη ρατσα με γλωσσα που ειναι πιο κοντα στα Κλιγκον απ' οτι οποιαδηποτε ευρωπαικη. Το'χεις χασει τελειως, Ποντ, Ρωσοποντ. Αν θελεις να βρεις ρατσες που βαλαν στην πραξη οτι γνησιο ελληνικο, κοιτα προς Σκανδιναβια κι Ελβετια μερια. Ελεος με τις μ@λ@κιες σου καθε φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προς east ,φαίνεται ξεχνάς ότι τους έχοντες πραγματικά ελλνική καταγωγή τους εκδίωξαν σε 3 διαδοχικές εθνοκάθαρσης μέσα σε 70 χρονια, πρώτα οι μπολσεβίκοι ,μετά ο έλληνας-γεωργιανός πάντα κατά τα λεγομένας σου ,ιωσήφ τζουγκασβίλι ο επονομαζόμενος stalin,τους τελευταίος ποια τους εξεδίωξαν οι εθνικά πλέων γεωργιανοί 1992 επί γκαμσαχούρντια και τον πρώτο πόλεμο της apgazias.
    λοιπόν καλο θα ήταν οι γεωργιανοί να τα μαζέψουν και να γυρίσουν στην χωρα τους ,μαζί με τους αλβανούς έχουν τα μεγαλύτερα πόστα στα βαριά εγκλήματα .
    το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε σαν κράτος και κοινωνία είναι να δώσουμε κίνητρα και επιχορήγησης να μείνουν οι νέοι στην επαρχία και όχι να κοιτάμε από που θα φέρουμε εισαγόμενες νύφες ,το πρόβλημα είναι ότι οι νέοι της επαρχίας δεν έχουν δουλειά και φεύγουν ,και όχι πως θα φτιάξουμε την αρεία φυλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τζουγκασβίλι= γιός του εβραίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σὲ μιὰ συμμαχία κανεὶς δὲν εἶναι ἀθῶος. Ἂς κοίταζαν καὶ οἱ γεωργιανοὶ πιὸ σοβαρὰ τὰ ἐθνικά τους συμφέροντα.
    Ἓλλάδα τ' ἀκοῦς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.