18/4/11

Παραλήρημα Πάγκαλου για εργατικούς Τούρκους και τεμπέληδες Έλληνες

-"Oταν οι Τούρκοι δούλευαν, εμείς τεμπελιάζαμε"
- "Δεν βλέπω καμμία διαφορά στην εμφάνιση ελλήνων και τούρκων, ούτε στον χαρακτήρα τους"
- Οι τουρκικές τράπεζες είναι καλύτερες από τις ελληνικές

Την Κωνσταντινούπολη επισκέφθηκε ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος με τις δηλώσεις του στη Hürriyet χάϊδεψε τα αυτιά των Τούρκων, υποτίμησε την Ελλάδα και χαρακτήρισε τους Έλληνες ως τεμπέληδες!

O Πάγκαλος μιλώντας στην εφημερίδα Hürriyet τόνισε, " οικονομικά και πολιτικά βλέπω την Τουρκία ισχυρή. Οι άνθρωποι έχουν επιτυχίες γι' αυτό είναι χαρούμενοι και έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Όταν οι Τούρκοι δούλευαν εμείς τεμπελιάζαμε. Τώρα ζούμε τα αποτελέσματα αυτού".

Γι' αυτο και η τουρκική εφημερίδα έχει τίτλο "ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας!"

O αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης τόνισε στη Hürriyet οτι το θέμα της αγοράς και της πώλησης ακινήτων απο τους Έλληνες υπηκόους έχει επιλυθεί αλλά δεν έχει ανοίξει ακόμη η Θεολογική Σχολή της Χάλκης και ούτε ξεκίνησε η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Ιμβρου με τη Λήμνο.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ!

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος υποτίμησε και το ελληνικό τραπεζικό σύστημα καθώς δήλωσε " μετά την αγορά της Finansbank κάποιοι εθνικιστές στην Ελλάδα ενοχλήθηκαν. Αλλά σήμερα η Finansbak είναι μια επο τις πιο πετυχημένες επενδύσεις. Οι δικές μας τράπεζες είναι αποτυχημένες, αν πάρουν ως παράδειγμα τις τούρκικες, θα συμαζευτούν"!

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης δήλωσε επίσης οτι δεν βλέπει καμία διαφορά στους χαρακτήρες των Ελλήνων και των Τούρκων αλλα ούτε και στην εμφάνισή τους. "Για παράδειγμα σήμερα επισκέφθηκα το Πατριαρχείο. Εκεί είδα κάποιους νέους. Νόμισα οτι είναι Έλληνες κια άρχισα να τους μιλώ στα ελληνικά και είδα οτι δεν με κατάλαβαν. Μετά που είπαν οτι είναι Τούρκοι που ήρθαν να ξεναγηθούν στο Πατριαρχείο."

Ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης κατα τη διάρκεια της ιδιωτικής του επίσκεψης στην Κωνσταντινούπολη, το βράδυ του Σαββάτου, παρέστη σε δεξίωση προς τιμήν του στην αίθουσα του Ναού Αγίας Τριάδος Ταξείμ, που διοργάνωσε το νεοσύστατο συντονιστικό όργανο της Ομογένειας "Σύνδεσμος Υποστήριξης Ρωμέϊκων Ευαγών Ιδρυμάτων".
http://www.sigmalive.com

22 σχόλια:

  1. na enas politikos poy empisteytikamai
    kapote poy mas exei kanei rezili
    me exoteriki politiki na petaei mia
    zoh spontes kai na leei mparoyfes
    kai athlia yponooymena
    ti kathese eki afou den mporeis
    pare sintaxy na ysixasoumai
    epiteloys????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς εσένα και τους ψηφοφόρους σου, τόσα χρόνια,προδότης κι εσύ κι αυτοί,η Ελλάδα θα ήταν πολύ καλύτερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν οι Τούρκοι δούλευαν για τα συμφέροντά τους, εσείς οι πολιτικοί "τεμπελιάζατε", και δεχόσασταν κάθε παράλογη απαίτησή τους. Σίγουρα εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια κύριε Πάγκαλε. Ο Έλληνας εργαζόμενος ήταν και είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος στην ΕΕ, και ο πλέον λεηλατημένος, αφού σας ταίζει να κάνετε μια δουλειά και δεν κάνετε ούτε αυτήν. Αντίθετα τον ληστεύετε με νόμους βάζοντας το χέρι σας στην τσέπη του ως συνέταιροι του. Αν οι τουρκικές τράπεζες είναι καλύτερες, εσείς μας φέρατε σε αυτό το χάλι, ως διαχειριστές του ιδρώτα του Ελληνικού λαού. Και αφού σας αρέσουν τόσο πολύ οι γείτονες δεν πάτε να κατοικήσετε εκεί και να δώσετε τα φώτα σας στους εργατικούς "φίλους" να ανέβουν υψηλότερα; Ούτε διαγωνισμό ομορφιάς να είχατε ! Όλοι προσπαθείτε να είστε αρεστοί, αγαπητοί, θαυμαστές της κυρίας της ανατολής και συναγωνίζεστε ποιος θα προλάβει πρώτος να εκθειάσει την ομορφιά της. Μην σπρώχνεστε μόνοι σας, γιατί ο λαός που καταφρονάτε και γελοιοποιείτε θα σας σπρώξει μια και καλή εκεί που θα έπρεπε να είστε απο καιρό.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πάγκαλος το έχει βάλει πείσμα, όσο τον βρίζουν, τόσο να προκαλεί. Έχουμε να ακούσουμε πολλές βλακείες ακόμα. Το θέμα είναι πόσο θα τον ανεχτεί η κοινωνία, οι συνάδελφοί του και οι εχθροί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ... ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ βλέπω στη φωτογραφία το μέλλον του Πάγκαλου και τον κρυφό του φόβο!

    Δείτε πως πιάνει τον λαιμό του σκεπτόμενος το σχοινί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ''Δείτε πως πιάνει τον λαιμό του σκεπτόμενος το σχοινί!
    18 Απριλίου 2011 9:46 μ.μ. ''

    Ασε, αν τον κρεμασεις βλεπω ν'αποκεφαλιζεται αλα Σανταμ, ασε που θα σπασει το ικριωμα απο το βαρος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν ηταν ελληνες οι νεοι παγκαλε θα ειχες φαει τα γιαουρτια σου ξανα...ετσι θα τους ξεχωριζες αμεσως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι ο ίδιος Πάγκαλος που αν δεν κάνω λάθος έλεγε στη Νέα Υόρκη δίπλα στον Τζεμ, ότι δε μπορείς να συζητάς με το ληστή, το βιαστή και το δολοφόνο, τους όρους της ληστείας, του βιασμού και του φόνου σου;;;
    Σταθερότης χαρακτήρος πάνω από όλα από τον "δε λες πως την πήρε ο άνεμος να τελειώνουμε"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τὸ παρελθὸν τοῦ Παγκάλου συμβαδίζει ἀπολύτως μὲ τὸ παρόν.
    Αὐτὸς δὲν πρόδωσε τὸν Ὀτσαλὰν στοὺς τούρκους;
    Πόσο πιὰ τοὺς θαυμάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης δήλωσε επίσης οτι δεν βλέπει καμία διαφορά στους χαρακτήρες των Ελλήνων και των Τούρκων αλλα ούτε και στην εμφάνισή τους. "Για παράδειγμα σήμερα επισκέφθηκα το Πατριαρχείο. Εκεί είδα κάποιους νέους. Νόμισα οτι είναι Έλληνες κια άρχισα να τους μιλώ στα ελληνικά και είδα οτι δεν με κατάλαβαν. Μετά που είπαν οτι είναι Τούρκοι που ήρθαν να ξεναγηθούν στο Πατριαρχείο."

    Πολύ σωστά λέει ο Πάγκαλος, διότι οι "Τούρκοι" είναι Ρωμιοί που εξισλαμίστηκαν και εκτουρκίστηκαν λόγω των Οθωμανών. Απλά ας πάει κάποιος στην Τουρκία, και θα δυσκολευτεί να βρει έστω κι έναν που να έχει Τουρκικά-Μογγολικά χαρακτηριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δείτε λίγο την ουσία ρε, μια χαρά τα λέει, και εσείς που ασχολείστε με τον Πάγκαλο να ξέρετε ότι αφήνετε σε ησυχία όλους τους μιζοδόρους, εγώ βάζω στοίχημα ότι ο Πάγκαλος δεν έχει πάρει μία, άλλο μικροπαραβάσεις άλλο μίζα, και αν τις έκανε και αυτές, που βγαίνει και μιλάει αυτό δείχνει, ξυπνήστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Όταν οι Τούρκοι πολιτικοί δούλευαν για τα συμφέροντα τους,οι Έλληνες πολιτικοί πρόδιδαν τα δικά μας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από το κείμενο: "Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης δήλωσε επίσης..."
    Γλώσσα λανθάνουσα τ' αληθή λέγει...

    ΑΠΕΛΛΗΣ (9:46μμ): "Δείτε πως πιάνει τον λαιμό του σκεπτόμενος το σχοινί!"
    Εύστοχη η ερμηνεία τής φωτογραφίας ΑΠΕΛΛΗ, όμως για ποιό σκοινί μιλάς; Στην περίπτωσή του θέλεις συρματόσκοινο, αλλά και πάλι παίζεις με τις πιθανότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σιχαμερό γουρούνι μιλάει όπως αφοδεύει. Το μόνο που ξέρει να κάνει τελικά. Μια μέρα, που δεν την βλέπω και μακριά, όλα αυτά θα πέσουν στο κεφάλι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σας τοχα πει :να προσεξουμε τον παγκαλακο θα τον χασουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τεμπεληδες οι Ελληνες λοιπον. Δηλωση που μπορει να εχει καποια δοση αληθειας αλλα οχι για την μεγαλη πλειοψηφια αυτου του λαου που φτυνει αιμα καθε μερα για να τα φερει βολτα.
    Και επιπροσθετα τετοιες εμπρηστικες δηλωσεις ειναι απαραδεκτο να προερχονται απο μια μοσχαροκεφαλη που δεν εχει κολλησει ουτε ενα ενσημο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΕΛΛΗΣ είπε...
    Εγώ βλέπω στη φωτογραφία το μέλλον του Πάγκαλου και τον κρυφό του φόβο!

    Δείτε πως πιάνει τον λαιμό του σκεπτόμενος το σχοινί!

    18 Απριλίου 2011 9:46 μ.μ.

    Μη λες κακα λογια.Νηστευεις για να
    κενο-νησεις.Ζοντοβολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 19 Απριλίου 2011 9:08 π.μ.

    ---------------------

    Ύπαγε οπίσω μου βελζεβούλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αρχικέραυνε, συμφωνώ. Οι Ελληνες εργαζόμενοι δουλεύουν τις περισσότερες ώρες απ΄όλους στην ΕΕ. Ομως οι κόποι τους πέφτουν μονίμως στον "πίθο των Δαναίδων".
    Διότι οι πολιτικοί μας είναι αυτοί που είναι. Και όχι μόνο καρπούνται τους κόπους μας, τους διασπαθίζουν, αλλά μας βρίζουνε και από πάνω.
    Δηλαδή ραγιαδισμός πέρα για πέρα.
    Αλλά να παινεύουνε και τους Τούρκους σε σχέση με μάς, αυτό ....κάπως λέγεται. Βέβαια, αυτό δεν το κάνουν μόνο πολιτικοί, το κάνουν και μερικοί συμπατριώτες μας όπως ξέρουμε, οι οποίοι υπερασπίζονται την Τουρκία λές και είναι η μάνα και ο πατέρας τους.
    Βλέπεις, οι πολιτικοί στοχοποιούνται πιό εύκολα από τους διάφορους περίεργους που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς κάθε πολιτικο, από την ημέρα που μετα τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο ήρθε ο Τσωρτσιλ στην Ελλάδα σε Συνεδριο που εγινε στο Ξενοδοχειο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, το ΚΚΕ ειχε γεμισει τα θεμέλια του ΤΟΝΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΗΡΑΓΓΕΣ. Ομως κανεις τοτε ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ. Ολα τα κομματα συνεργαζονται και ολα τα ....καταλήγουν στο βοθρο. Οι πολιτιλοι ειναι ολοι ιδιοι, απατεωνες, ψευτες, λιγουρια, ΕΜΠΟΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ, χργζουν δημοσιας αποπομπης, δημευσης περιουσίας, κι εκτελέσεως.
    Αλοδαποι φιλλεληνες δεν υπάρχουν.
    ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΑΠΑΞΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΠΑΚΟΥΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ
    Οι καταρεσ μου πανω σου Παγκαλε και στα παιδια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.