20/5/11

Γιούχαραν τον Εθνικό Ύμνο


ΟΤΑΝοπαδοί του ΑΠΟΕΛ καθύβριζαν εν χορώ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το ΑΚΕΛ (επι)ζητούσε την έντονη καταδίκη τους. Το σαφή διαχωρισμό της (σώφρονας) «ελληνοκυπριακής δεξιάς» από τους αλήτες με την ντουντούκα. Μια πολιτική παρέμβαση στη ζούγκλα των γηπέδων. Όταν όμως ανοίξεις λογαριασμούς με την εξέδρα, οφείλεις να (παρ)ακολουθείς. Να καταδικάσεις με την ίδια ευαισθησία, να επιμείνεις με την ίδια ένταση, (και) όταν οπαδοί της Ομόνοιας γιουχάρουν τον Εθνικό Ύμνο στον προχθεσινό τελικό. Η πρώτη καταδίκη προϋποθέτει (ότι θα ακολουθήσει) δεύτερη. Με την υποσημείωση ότι αν σήμερα έχουμε «θεσμούς», κάποιοι πέθαναν τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο.
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 20/05/2011

3 σχόλια:

  1. Μπορείτε να βγάλετε την συγκεκριμένη φώτο; Μου προκαλεί εμετό, να βλέπω το νόθο του Πήλιου Γούση να καίει τη σημαία μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδατε ποτέ Τούρκο να καιει τη σημαία της χωρας του; Αν το έκανε θα τον μπαλουκώνανε και δεν θα έκανε κανένας κίχ! Πάμε παρακάτω. Είδατε ποτε Αμερικάνο να καίει την αστερόεσσα; Δεμένο με αλυσίδες θα τον έστελναν στο... Αλκατράζ! κΑι δεν θα μιλούσε κανένας! Φαίνεται εμείς έχουμε την πολυτέλεια να τρεφουμε στον κόρφο μας τσογλάνια είτε στην Ελλάδα είτε στην Κύπρο και να προβαίνουν σ' αυτές τις ασχημιες. Το κακό ξεκίνησε οταν καποιος ηλίθιος, υποτίθεται Ελλην, σκατοδιανοούμενος, είπε, "τι είναι η σημαία, ένα πανί!" Επρεπε τοτε καποιος να βγει και να του σπάσει το κεφάλι. Τα τσογλάνια που καινε τη σημαία στη φοτό και τα άλλα τσογλάνια που γιουχαρανε την ανακρουση του εθνικού ύμνου, δεν είναι ελληνόπουλα αλλά μπάσταρδα της συνομοταξίας των τσογλανιδίων και να τους χαίρονατι εκείνοι οι ρουφιάνοι που τα ανέχονται!!!! Αει σιχτίρ!!!! Ξέρω μια ηρωίδα Κύπρια φυλακισμένη που μέσα στο κελί της έφτιαξε την ελληνική σημαία σχίζοντας τα ρούχα της και το βρακί της. Αυτές ήταν οι Ελληνίδες αγωνίστριες της ελευθερίας. Και όχι τα γουρούνια που απολαμβανουν την ελευθερία και ασελγούν στα εθνικά μας σύμβολα!!!
    Συγχωρέστε με για τον εκνευρισμό μου. Αν σπάσετε ένα κεφάλι αυτών των τσογλανιών, εχει τελειώσει η ιστορία... Οποιος το κανει θ' αγιάσει το χερι του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Osia, έχεις χίλια δίκια να εκνευρίζεσαι, αλλά ποιός θα τα κάνει αυτά που λες; Ο Ραγκούσης ή ο Παυλόπουλος; (Α, ξέχασα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ναι αυτό είναι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.