11/5/11

Νέο επεισόδιο Μεϊμαράκη-Καρατζαφέρη στη Βουλή!

Απίστευτο επεισόδιο μεταξύ Μεϊμαράκη-Καρατζαφέρη στη Βουλή.
Ο πρώην ΥΕΘΑ περνούσε έξω από την αίθουσα της Βουλής όπου ετοιμαζόταν να συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ. Στην πόρτα βρισκόταν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης.
Μόλις τον είδε ο Β.Μεϊμαράκης, έβαλε το χέρι του σε …απόκρυφο σημείο του και συνέχισε να προχωρά! Ο Γ.Καρατζαφέρης άρχισε να σταυροκοπιέται!
Για το νέο επεισόδιο ενημερώθηκε ο πρόεδρος της Βουλής ο οποίος είπε ότι “αυτά που γίνονται είναι για γέλια και για κλάματα”!
http://www.onalert.gr

9 σχόλια:

  1. Αυτό το παλληκάρι υπήρξε υπουργός Εθνικής Αμύνης παρακαλώ. Υπήρξαν δε και στρατιωτικοί που τον προσκυνούσαν, ενώ φαινόταν καθαρά οτι επρόκειτο περί ενός κατασκευάσματος του κομματικού σωλήνα. Μηδέν ικανότητες, μηδέν γνώσεις, μηδέν ενδιαφέρον, σε όλα μηδέν. Τώρα λοιπόν ξεδιπλώνει το ταλέντο του στον ''κοινοβουλευτικό έλεγχο''. Ας τα βλέπουν αυτοί που τον ψηφίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι πάθανε ρε αυτοί τώρα τελευταία; Πριν κανά - ενάμισυ χρόνο μαζί προωθούσανε τη Ντόρα. Τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν δεν υπάρχει πολίτικος λόγος και επιχειρήματα τότε το λόγο έχει η ..νοηματική! O Βαγγελάκης κατά τα λεγόμενα του Καρατζαφέρη την έχει κάνει την κουτσουκέλα του και θα πρέπει να ελεγχθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αίσχος Ντροπή και Αηδία είναι το μόνο που μπορεί να χαρακτηρίσει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα,απο την πιο ακριβοπληρωμένη γλάστρα(Πρόεδρος;;;) μέχρι και τον τελευταίο βουλευτή.

    ΥΓ
    Θά'θελα νά'ξερα,αν τόσα χρόνια μας κυβερνούσαν 12χρονα,πόσο χειρότερα θα μπορούσαν να τα είχαν κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και όμως ο πανέξυπνος λαός τέτοια καθάρματα εκλέγει. Κατά τα μούτρα τους βέβαια οι σκατόμυαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Βαγγουρας δεν ξέρω αν έχει κάενι , το σίγουρο είναι ότι δεν έκανε τίποτα για τι Ε.Δ. Καμία παραγγελια, καμία υπογραφή για παραλαβή γενικά τίποτα μηδεν οπότε λογικό είναι να μην θεωρηθεί ένοχός αφού η υπογραφή του δεν μπήκε πουθενά. Απλά επί υπουργίας του ο Στρατός έμεινε απόλυτα στάσιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι είναι άνθρωποι και η αδικία σε βγάζει από τα ρούχα σου -όπως λέει και ο λαός μας. Ο κύριος που πουλούσε γάλα και έγινε μεγαλοϊδιοκτήτης καναλιού και άλλων πολλών περιουσιακών στοιχείων είναι ο << καθαρότερος >> πολιτικός η πολιτικάντης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειναι πολλα τα λεφτα καπιος καπιον εριξε.Εξω απο τη βουλη και η δυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.