6/5/11

Αμερικανικές επενδύσεις στη Σμύρνη

Η τελετή θεμελίωσης δύο εγκαταστάσεων αμερικανικών εταιριών που θα παράγουν ανταλλακτικά αυτοκινητοβιομηχανίας και αεροσκαφών πραγματοποιείται στη Σμύρνη
Picture 0 for Αμερικανικές επενδύσεις στη Σμύρνη


Πραγματοποιείται στη Σμύρνη η τελετή θεμελίωσης δύο εγκαταστάσεων αμερικανικών εταιριών, που θα παράγουν ανταλλακτικά αυτοκινητοβιομηχανίας και αεροσκαφών.Συγκεκριμένα, πρόκειται για ανταλλακτικά των αεροσκαφών F-35 και για κινητήρες ντίζελ.

Στην τελετή παρευρίσκεται και ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Άγκυρα, κ. Φράνσις Ρικιαρντόνε, ο οποίος υπογράμμισε πως κερδίζουν έδαφος οι οικονομικές συνεργασίες μεταξύ των δύο χωρών, παρά οι στρατιωτικές σχέσεις.

Ο Αμερικανός πρεσβευτής, αναφέρθηκε και στη σημαντική θέση της Σμύρνης για το ΝΑΤΟ. Και μιλώντας τουρκικά, χρησιμοποίησε τη φράση του Κεμάλ «δουλέψτε για το έθνος, όπου κι αν βρίσκεστε, και όχι για τον εαυτό σας».
http://voria.gr

4 σχόλια:

  1. Ασχετο με το παρόν, αλλά δεν κατάλαβα γιατι έχετε το βίντεο με τις ασυναρτησίες και το ανιστόρητο παραλήρημα του τουρκόφιλου Γιαναρά. Νομίζω ότι δεν συνάδει με το πνεύμα του ιστολογίους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιες είναι οι ασυναρτησίες και το παραλήρημα; Με ποια κριτήρια βγάζεις "τουρκόφιλο" τον Γιανναρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Nativist

    Το άκουσες το βίντεο; για να μην χάνουμε το χρόνο μας να μιλάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι απάντηση αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.