10/5/11

Θερίζουμε τους σπόρους της ανοησίας και της μεθοδευμένης υπονόμευσης του πατριωτισμού από τους 'προοδευτικούς' και της διάλυσης του κράτους από τα κόμματα

Εν ψυχρώ δολοφονία στο κέντρο της Αθήνας
Οι τρεις δράστες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επιτέθηκαν στον άνδρα επειδή κρατούσε μία κάμερα.
Σε ληστεία αποδίδει η αστυνομία τον θανάσιμο τραυματισμό ενός άνδρα τις πρώτες πρωϊνές ώρες στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Γ' Σεπτεμβρίου και Ηπείρου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες ήταν τρεις και επιτέθηκαν στον άνδρα επειδή κρατούσε μια κάμερα. Το θύμα πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητο του από χώρο στάθμευσης, στην οδό Ιουλιανού, όταν και δέχθηκε την επίθεση των τριών ανδρών. Στην συμπλοκή που ακολούθησε δέχθηκε χτυπήματα από μαχαίρι στο θώρακα και στο λαιμό.

Η σύζυγός του, που τον περίμενε, μαζί με τη μητέρα του να την μεταφέρει στο μαιευτήριο προκειμένου να γεννήσει, ανησύχησαν και τον αναζήτησαν. Ο 44χρονος πατέρας ενός παιδιού απεβίωσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Στη συγκεκριμένη περιοχή καταγράφονται συχνά εγκληματικά περιστατικά.
Το απόγευμα της Τρίτης, υπήρχε διακοπή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στους γύρω δρόμους από το σημείο της δολοφονίας, λόγω διαδήλωσης των κατοίκων της περιοχής.
Δηλώσεις Παπουτσή
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, μιλώντας στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή της Βουλής Προστασίας Περιβάλλοντος, δήλωσε για τη δολοφονία και την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας:
«Η αλήθεια είναι ότι οι αστυνομικές δυνάμεις, στο πλαίσιο των δημοσιονομικών δυσχερειών, καταβάλλουν κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια για την προστασία των πολιτών. Απαιτείται η συνεργασία του συνόλου της πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης αναφορικά με τις πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν για την προστασία των πολιτών. Απαιτείται η συνεργασία του συνόλου της πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης αναφορικά με πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν για την προστασία και την ασφάλεια στο κέντρο της Αθήνας.
»Η εγκληματικότητα στο κέντρο μειώνεται, αυξάνεται όμως στην υπόλοιπη χώρα, κυρίως η μικροεγκληματικότητα, που σε κάθε περίπτωση δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες. Είμαστε αποφασισμένοι να ενθαρρύνουμε τον δήμαρχο Αθηναίων και να συνεργαστούμε με τις υπηρεσίες του, καθώς και τους συναρμόδιους φορείς για την εξασφάλιση της μεγαλύτερης δυνατής ασφάλειας των Αθηναίων πολιτών.»
www.kathimerini.gr

13 σχόλια:

  1. Η σωστη αντιδραση ειναι οταν συλληφθουν οι δολοφονοι,οπως κιοι δολοφονοι των δυο παιδιων της ΔΙΑΣ να καταδικαστουν με την ποινη της εκτελεσης εστω και ατυπα...
    Ειναι πολυ βαρετο και χαζο να μας πιανει μια συνολικη θέρμη κοινωνιολογικοψυχιατρικης προσεγγισης της εγκληματικοτητας, βασει της φροϋδικης θεωριας περι απωθημενων κιαλλων τεοιων χαζομαρων.
    Διοτι αυτη η αντιμετωπιση αφαιρει τον σεβασμο απο την ανθρωπινη υπαρξη.
    Εκτος αν, εμεις σαν κοινωνια χρειαζομαστε ψυχιατρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας πιάνει απολύτως τίποτε. Άφησαν την Ελλάδα να γίνει ο παράδεισος της εγκληματικότητας και ο τόπος, όπου μπορεί να δρα κάθε καρυδιάς καρύδι και τώρα τρέχουμε και δεν φθάνουμε. Το γιατί έγινε αυτό, έχει πολλαπλώς αναλυθεί, καθώς επίσης και το γιατί δεν καταβάλλεται ούτε η παραμικρή προσπάθεια αλλαγής της απαράδεκτης αυτής κατάστασης.

    Δεν απομένει πια, παρά να πάρουν οι πολίτες τον νόμο στα χέρια τους, πράγμα που επίσης δεν βλέπω πολύ πιθανόν να γίνει.

    Τα θερμότερα συλλυπητήριά μου στην άτυχη οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gogo ακόμα καλύτερα. Αν χρειαζόμαστε μαζικά ψυχίατρο, γιατί κάποιοι δικοί μας να μην εκτονώσουν τα δικά τους φροϋδικά αποθημένα και συμπλέγματα με μια ιδιότυπη... αυτοδικία; Μετά αποδεικνύεται εύκολα πως αυτοί οι άνθρωποι-τιμωροί είναι "ανισόρροποι" και πέφτουν στα χαμηλά.

    Όπως και να'χει ο θεός να συγχωρέσει και ν'αναπαύσει το δυσμοιρο και να δώσει δύναμη και φώτιση στη χήρα και τα ορφανά του , γιατί μόνο ο Θεός μας έμεινε Έλληνες. Το κράτος εξέλειπεν. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας όπου και όπως μπορείτε και να με συγχωρείτε οι διαχειριστές του ιστολογίου για την προτροπή. Τέτοιες ώρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φατσικα και συμπεριφοριακαν δεν μου μοιαζουν και πολυ ποντιοι.
    Την εποχη των εκτοπισεων του Σταλιν
    πολλοι απο τους πατεραδες και παπουδες τους αναμειχθηκαν με Γεωργιανους,Αζερους και λοιπους της περιοχης.Το αποτελεσμα ειναι αυτο που βλεπωμε που δεν εχει καμμια σχεση με την ποντιακη οικογενεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρίμα ειλικρινά κρίμα για τον άνθρωπο που χάθηκε και την οικογένεια που έμεινε πίσω..

    Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις η επιστροφή της θανατικής ποινής δεν θα έβλαπτε ...

    Αλλά ξέχασα είναι απάνθρωπο...

    Βλέπεις με τους νόμους που έχουμε όσο καλή διάθεση και να έχει η αστυνομία πιο εύκολα επιβιώνεις σαν εγκληματίας παρά σαν νομοταγής πολίτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α -
    «…για την εξασφάλιση της μεγαλύτερης δυνατής ασφάλειας των Αθηναίων πολιτών» είπε ο α ρ μ ό δ ι ο ς Υπουργός. Όχι της ασφάλειας. Της «μεγαλύτερης δυνατής» ασφάλειας. Με εκπτώσεις. Καλούμαστε λοιπόν εμείς, οι πολίτες της Αθήνας, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας να εξασφαλίσουμε την δική μας ασφάλεια.

    Πως ; Δύο τρόποι υπάρχουν :

    1.- Ή να παραμείνουν στην χώρα οι νόμιμοι πολίτες, ούτως ώστε να μπορεί η κοινωνία να λειτουργήσει με όρους ευνομίας, αυτό σημαίνει «νόμιμος». Αυτός που διαμένει νόμιμα σε μια χώρα και υπόκειται στους ΝΟΜΟΥΣ αυτής, αυτός που έχει διασφαλίσει δικαιώματα αφού είναι εντάξει στις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ του. Δεν είναι δύσκολο, αρκεί να υπάρξει η ΠΡΟΘΕΣΗ. Όπως γεμίζει μια χώρα με έγκλημα, πορνεία, ναρκωτικά, παραεμπόριο και κάθε είδους παραβατικότητα, έτσι και αδειάζει από αυτά τα φαινόμενα. Υπάρχουν και υπηρεσίες, και η Αστυνομία, και ο Ελληνικός Στρατός, και μεταφορικά μέσα, και ξένες πρεσβείες στην Ελλάδα, έχουμε και στόμα να μιλήσουμε κάποια στιγμή και στην Ευρώπη που μας έχει εγκλωβίσει σε μια φυλακή με κάγκελα – ανθρώπους ξένους, που ακόμα κι αν δεν είναι όλοι, όλοι φαντάζουν πλέον απειλητικοί.

    Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που κατά εκατοντάδες παραβαίνουν τους Νόμους της Ελλάδας και εισβάλλουν καθημερινά στην χώρα ; Κάποιοι, μια μειοψηφία ίσως, έχουν δικαίωμα ασύλου. Η πλειοψηφία όχι. Από χώρες με εντελώς διαφορετικά ήθη, έθιμα, παιδεία, τρόπους ζωής. Επιρρεπείς στην εγκληματικότητα, απ’ ότι αποδεικνύεται καθημερινά. Έτοιμοι να πυροβολήσουν, να σφάξουν, να ληστέψουν. Οι στατιστικές αποκαλύπτουν πολλά για την ταυτότητα και την καταγωγή όσων γεμίζουν τις φυλακές, αν και, οι νόμοι απ’ ότι φαίνεται είναι στην υπηρεσία της εγκληματικότητας.

    2.- Ή να έχουμε το δικαίωμα να φέρουμε όπλο. Νόμιμα, με έλεγχο και αποκλεισμό από την δυνατότητα αυτή όσων δεν πρέπει. Και το δικαίωμα να το χρησιμοποιήσουμε. Για αυτοάμυνα. Να έχουμε το δικαίωμα να προστατέψουμε την ζωή μας και την ζωή των ανθρώπων μας. Χωρίς να καταδικαζόμαστε σε 10ετή φυλάκιση, όπως έγινε πρόσφατα με τον πολίτη που μαχαίρωσε και επέφερε τον θάνατο ενός εκ των ληστών που εισέβαλλαν στο σπίτι του. Εισέβαλλαν στο σπίτι του, απείλησαν την εστία του και την ακεραιότητά του, και αυτός έπρεπε να κάθεται να τους κοιτά, να γίνει με την θέλησή του λεία τους.

    Φυσικά στο μυαλό των «υπευθύνων» υπάρχει και ο δρόμος ο βολικός : να ζούμε σε συνθήκες ενός ακήρυχτου επίσημα πολέμου και να φοβόμαστε. Να μην κυκλοφορούμε στους δρόμους της πόλης μας, ειδικά εμείς οι γυναίκες να μην κυκλοφορούμε μετά την δύση του ηλίου (!) Αδιανόητη η πρόσφατη οδηγία της ΕΛΑΣ. Να κλειστούμε στα κλουβιά μας, να μην έχουμε το δικαίωμα ούτε ενός απλού περιπάτου. ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ για το αυτονόητο. Για την σωματική μας ακεραιότητα. Για την ζωή μας, για την αξιοπρέπειά μας. Έτσι θα είναι εύκολο να φοβόμαστε και όλα τα άλλα. Όλες τις ΣΚΙΕΣ που έριξαν πάνω στην ζωή μας.

    Όμως όποιος επιτρέπει στον φόβο να τον παραλύει, δεν δικαιούται την ελευθερία : «Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας ας έχωσι – Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία» - Ανδρέας Κάλβος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Β-
    Είναι όλα σε μια κατάσταση περίεργης σήψης, οι δομές καταρρέουν και παρακολουθούμε απλά την εξέλιξη ενός κατήφορου χωρίς τέλος. Ένα email, ένα άρθρο, ένα δημοσίευμα είναι ικανό να αποδομήσει την οικονομική πορεία μιας χώρας. Ανοιχτά σύνορα παντού. Στις δομές της οικονομίας, της κοινωνίας, της συμπεριφοράς που προσπαθούν να επιβάλλουν οι «προοδευτικοί», οι «δημοκράτες».

    Αν κάτι πτώχευσε πρώτα και πριν απ’ όλα είναι ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ, ΟΙ ΙΔΕΕΣ, και δεν το καταλάβαμε έγκαιρα. Όταν αποδομούνται οι έννοιες και το σκοτάδι σημαίνει φως, το τέλος της Αλήθειας είναι κοντά. Μία ιδιότυπη αναρχία μας έχει περικυκλώσει και καλούμαστε να διεκδικούμε πλέον τα αυτονόητα. Ρατσιστές είμαστε όλοι όσοι θέλουμε τις δομές της κοινωνίας μας να υπακούουν σε κανόνες. Σύμφωνα με τους άθλιους ξεπουλημένους απάτριδες του σύριζα, των αριστερών συνιστωσών – τι συνιστούν άραγε, τον Δούρειο Ίππο για την εσωτερική άλωση της Ελλάδας ; – τους κάθε λογής «αλληλέγγυους», τους «ανθρωπιστές» που κρύβονται πίσω από λέξεις για να αποδομήσουν την κοινωνία και να εκφράσουν το δικό τους μίσος προς αυτήν. Το μίσος προς τον εαυτό τους.

    Ανθρωπιστής είναι αυτός που σέβεται, νοιάζεται και προστατεύει τον εαυτό του, ως Άνθρωπο, απαραίτητη προϋπόθεση του σεβασμού προς τους άλλους. Όχι όποιος σπεύδει να ψηφίσει το λαθρονομοσχέδιο – μαγνήτη ορδών αντρικών κυρίως πληθυσμών στερημένων από παιδεία, χωρίς σεβασμό στην κοινωνία των ανθρώπων, πληθυσμών που δεν έχουν απ’ ότι φαίνεται κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή. Όχι όποιος υποκριτικά και επί πληρωμή υπερασπίζεται την ανομία και την κατάρρευση των κοινωνικών δομών, όποιος αρνείται στον Έλληνα τα δικαιώματα που απλόχερα προσφέρει σε ανθρώπους που διαβιούν παράνομα στην χώρα, και τελικά σκοτώνει τον ανθρωπισμό, ταυτίζοντάς τον στην συνείδησή μας με την θυματοποίηση. Σίγουρα όχι όποιος μας τρομοκρατεί με ταμπέλες και ετικέτες όταν επιχειρούμε να εκφράσουμε το αυτονόητο.

    Έχει πει η «ανθρωπίστρια» υ φ υ π ο υ ρ γ ό ς άννα νταλάρα ότι «δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι, μόνο λαθραία τσιγάρα». Κάνει λάθος. Υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι στην Ελλάδα σήμερα. Είμαστε εμείς, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, ξένοι μέσα στην ίδια μας την χώρα, αυτήν που εκατομμύρια πρόγονοι πότισαν με αίμα και αγώνα για να μπορούμε να την βλέπουμε να καταρρέει, έχοντας την ψευδαίσθηση της κυριαρχίας, της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας.

    Τι να κάνουμε εμείς μπροστά σε αυτά τα φαινόμενα ; Να τονώσουμε τον κακώς εννοούμενο ανθρωπισμό μας, το παραμύθι της αλληλεγγύης, εκφρασμένο μέσα από συναυλίες μέσα σε εκκλησίες, και τα συναφή προκλητικά όσο και γελοία αλλά και υποκριτικά φαινόμενα ; Να «αγαπάμε τους άλλους» αρνούμενοι αυτήν την προσφορά προς τον εαυτό μας ; Ή να κάνουμε κι εμείς εκπτώσεις στην καλοσύνη μας ; Εκπτώσεις στις ψευδαισθήσεις μας, αυτές των περασμένων δεκαετιών, μιας ζωής με ασφάλεια και υποσχέσεις προόδου ; Νομίζω τα παραμύθια τους τελειώνουν, χωρίς καλό τέλος, ώρα να γράψουμε άλλα. Δικά μας. Τα έχουμε ανάγκη, να είναι εκεί και να είναι δικά μας.

    Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
    Καλό βράδυ σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας οψονται οι εβραιοι που μας τους κουβαλησαν εδω με τους πολεμους τους και τις συνεχιζομενες ανθρωποσφαγες στη Μεση Ανατολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τιποτα φιλοι, οσοι βρισκονται στο πολιτικο στερεωμα της χωρας με ελαχιστες(4-5)εξαιρεσεις δεν πιστευουν σε τιποτα.
    Δεν πιστευουν στην πατριδα,δεν πιστευουν στην διαλυση της πατριδας,δεν πιστεουν στην αριστερη ιδεολογια ουτε στην δεξια.
    Πιστευουν μονο στο ατομικο τους συμφερον που τυχαινει να συμπιπτει με το κομματικο.
    Αυτο μονο προασπιζονται οπως-οπως,συμμαχωντας και με τον διαβολο.
    Αν δε ο Ερντογκαν ειναι ο διαβολος, ειναι προθυμοι να συμμαχησουν και με αυτον.
    Ετσι ηταν νομιζω παντα σαυτην την χωρα.
    Τωρα ομως τα πραγματα ειναι ακομη χειροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Eλλάδα είναι μόνο η Αθήνα και το κέντρο της Αθήνας είναι και κέντρο της Ελλάδας.Οτι συμβαίνει στην Αθήνα και στο κέντρο της αποτελεί πρώτη είδηση, φυσικά για την υπόλοιπη Ελλάδα μια απλή καθημερινότητα.

    Λαθρομετανάστες αλλοδαπούς έχει μόνο η Αθήνα, διακίνηση ναρκωτικών μόνο στην Αθήνα, βία και εγκληματικότητα μόνο εκεί.

    Φυσικά κάποιοι ξεχνούν τον προοδευτικό αριστερό Κο Παπούλια με την μονομερή άρση του εμπολέμου με την Αλβανία, κάποιοι ξεχνούν το ιστορικό ταξίδι Πρωθυπουργού Μητσοτάκη με ΥΠΕΞ Σαμαρά στην Αλβανία, κάποιοι ξεχνούν την αλλαγή αμυντικού δόγματος το 1992 "ο εχθρός είναι στα Βόρεια μας" κάποιοι ξεχνούν την απαίτηση-εκφρασμένη απο πολλούς τομείς οικονομικούς- για φθηνά εργατικά χέρια κιας ήταν αλλοδαποί.

    Μια ζωή ξεχνάμε

    Παρακαλείται ο Κος Δρούτσας να διακηρύξει ότι το κέντρο της Αθήνας έχει ΑΟΖ,ότι θα αναχαιτίζεται κάθε μαχητικό αεροσκάφος της Τουρκίας,ότι σε κάθε πλοίο της που εισέρχεται παράνομα θα διεξάγεται νηοψία

    Ενας απλός πάροικος του Ελληνικού Κράτους των Αθηνών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επειδη λοιπον αυτοι οι τυποι(πολιτικαντηδες και επιχειρηματιες)δεν σεβαστηκαν την Πατριδα ,την Ιστορια,τους γονεις τους,τα αδερφια τους,την ανθρωπινη ζωη, παρα μονο το χρημα ,στην εξισωση της επομενης ημερας θα πρεπει να τοποθετηθουν στον ιδιο παρονομαστη: ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ
    ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ,ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ","ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ"ΚΑΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ".
    ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ.
    ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ.
    ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΙΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΔΙΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η εγκληματικότητα και η τυφλή βία, κερδίζουν έδαφος συνεχώς.
    Ο πολίτης, ουσιαστικά είναι μόνο για να του φορτώνουν υποχρεώσεις και θυσίες άνευ αντκρύσματος.
    Μας έχουν εγκαταλείψει στο έλεος της μοίρας μας οι "αρχές".
    Μας πετάνε στα μούτρα μια χλιαρή δήλωση και ...ας πάει το παλιάμπελο.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ελίνα μου μας πατάνε γιατί τους το επιτρέπουμε να το κάνουν ....
    Κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα σε κανέναν έτσι απλά.
    Εφόσον δεν αντιδράσαμε, εφόσον ακόμα και σήμερα αντί να δουμε την αναγκαιότητα της σοβαρής αντίδρασης ασχολούμαστε ακόμα με τα κομματικά ..αυτό είναι το αποτέλεσμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.