17/5/11

Στην Τουρκία πύραυλοι S-300

Ο ΡΩΣΟΣπρέσβης στην Τουρκία Βλαντίμιρ Ιβανόφσκι, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ, σχετικά με την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού στη Ρωσία. Αναφορικά με τη συνεργασία στο στρατιωτικο-τεχνικό τομέα, ο Ρώσος πρέσβης ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή, η ρωσική πλευρά έχει αναλάβει την επισκευή 18 αεροσκαφών για την Τουρκία, ενώ σκοπεύει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για να προμηθεύσει την Τουρκία με αντιαεροπορικά συστήματα S-300. Η τουρκική πλευρά ενδιαφέρεται, επίσης, για συνεργασία με τα ρωσικά γραφεία σχεδίασης.ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

5 σχόλια:

  1. Οι "φιλοι" μας οι Ρωσσοι!!!...Το εχουμε πει οτι φιλοι δεν υπαρχουν παρα μονο ευκαιριες και συγκυριες που πρεπει η χωρα μας να τις εκμεταλευεται χωρις ελεος καθε φορα.Ιδεολογιες,συναισθηματισμοι και αλλα κουραφεξαλα ειναι για να μας αποπροσανατολιζουν και να μας ποδηγετουν.Το "δικαιο" ειναι το "δικο μας"!!! δικαιο,το δικαιο του συστηματος των 11 εκατομυριων ανθρωπων και πρεπει να το υποστηριζαουμε παντοτε διοτι αυτο το "δικαιο" ειναι αυτο που θα μας δωσει συνεχεια υπαρξης εστω και αν φαινεται "αδικο" για τους αλλους.Μονον ετσι ενας Λαος εχει δυνατοτητα υπαρξης μεσα στο παγκοσμιο σφαγειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πω πω! Και πως θα πουλαει βιβλια ο Λιακο περι ξανθού γενους κλπ???

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άμα γράφεις κανονικά τους Ρώσους τι περιμένεις. Είπαμε ομόδοξοι λαοί αλλά αν δεν βοηθάν και οι ελληνικές παραγγελίες λογικό οι Ρώσοι να προωθήσουν τα όπλα τους αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι...
    Τις παραγγελιες τις καναμε επι Γιελτσιν κολλητου του Ροκφελλερ.
    Οταν βγηκε ο τσαμπουκας ο Πουτιν ,παπαλα.Τελος οι παραγγελιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι προφητείες που αναφέρετε δεν λένε πουθενά ότι οι Ρώσοι θα κατέβουν γιατί μας αγαπάνε,απλά αυτό θα είναι η αφορμή,αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.