15/6/11

Γ. Παπανδρέου: Αύριο θα σχηματίσω νέα κυβέρνηση

Ανασχηματισμό, πιθανώς και με διεύρυνση της κυβέρνησης, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός, με το σημερινό του διάγγελμα, καθώς τόνισε ότι η Ν.Δ. διαχειρίστηκε την προσπάθεια για συναίνεση με επικοινωνιακούς όρους και όχι όρους πολιτικής ευθύνης. Όπως τόνισε, αύριο θα ζητήσει εκ νέου την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής, χωρίς να διευκρινίζει εάν θα πρόκειται για κυβέρνηση προσωπικοτήτων με συμμετοχή και από άλλα κόμματα.


Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός, ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας όταν βρισκόταν στο χείλος της καταστροφής. “Πήραμε στους ώμους μας το βάρος άλλων” τόνισε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε πως η χώρα έχει μείνει όρθια και ότι επανήλθε σήμερα με νέες προτάσεις ώστε η προσπάθεια να πάρει κοινά και εθνικά χαρακτηριστικά. “Αποσαφήνισα ότι δεν εξάρτησα ποτέ την ευθύνη μου με αξιώματα” δήλωσε.

Όσον αφορά στη στάση της Ν.Δ. ξεκαθάρισε πως η αξιωματική αντιπολίτευση διαχειρίστηκε την προσπάθεια με επικοινωνιακούς όρους και όχι με όρους πολιτικής ευθύνης.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε πως από τη Ν.Δ. τέθηκαν δημοσίως όροι που δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί, καθώς θέτουν τη χώρα σε αστάθεια.
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=284627
*Οποιο κιαν είναι το παρασκήνιο όλοι στάθηκαν κάτω απο τις περιστάσεις
 τα σωσίβια δικά τους

10 σχόλια:

  1. Προσωπικά πλέον αρχίζω να ανησυχώ, διότι μάλλον είναι επικίνδυνος κάποιος που παίζει έτσι με τα πολιτικά δρώμενα.
    Προσωπικά έχω την αίσθηση ότι ο Πρωθυπουργός σε όλο αυτό το μπρος πίσω αποφάσεων και δηλώσεων από κάπου έπαιρνε εντολές. Αίσθηση είναι, δεν είναι πληροφορία.

    Πέραν τούτου, πιστεύω ότι πλέον αρχίζει και διαφαίνεται ένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο οποίος σε καθημερινή βάση πέφτει στα μάτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια νύχτα τρόμου θα ζήσουν απόψε όσοι ενδέχεται να συμετάσχουν στο νέο κυβερνητικό σχήμα,φοβούμενοι μήπως τους επιλέξει ο Πρωθυπουργός οδοστρωτήρας.

    Μήπως μοιάζει λίγο με πολιτειακή ανωμαλία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόλις κέρδισες τις εκλογές το '09 έτρεξες στην Πόλη να δεις τον Ερντογάν. (Ποτέ δεν μάθαμε τι του είπες τότε). Τώρα που ο Ερντογάν κέρδισε τις εκλογές γιατί δεν έτρεξε να δει εσένα στην Αθήνα; Σε έχει ξεγραμμένο φαίνεται, δεν θέλει σχέσεις με αποτυχημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τωρα αυτος ή ειναι βαλτος για την ασταθεια ή νομιζει οντως πως θα κανει εργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νικόλας Λυγερός. Τώρα που είναι δίσεκτοι καιροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Αύριο";;;;
    Μα υπάρχει "αύριο" για τους προδότες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι να κρίνει ο λαός, μετά από τόσα χρόνια πολιτικής παραπαιδείας από ΟΛΑ τα κόμματα.

    Μα μήπως κι οι αρχηγοί των κομμάτων ΕΧΟΥΝ περιεχόμενο πολιτικής παιδείας?

    ΟΥΤΕ οι ίδιοι δεν διαβάζουν το τι υπογράφουν,
    ΑΚΟΥ εκεί ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ τα προσφέρουν υποθήκη στους ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟΥΣ λογιστικούς χρηματοοικονούς λογαριασμούς μπακαλοτεύτερων των τοκογλύφων του ΔΝΤ και της ΚΕΤ.

    Από την άλλη το κίνημα των "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" επικαλείτε την έννοια της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, χωρίς να έχουν διαθέση ΑΛΛΑ και ΟΥΤΕ να είναι διαθετιμένει να καταναλώσουν μια σταγόνα ίδρωτα πνευματικής φαιάς ουσίας για τη ..

    "..ΓΝΩΣΗ που ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙ"
    http://kodikas-dimon-koinotiton.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

    καθώς και κινητική ενέργεια για ένα ...
    "ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ"
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2007/08/blogger-gr.html
    ενάντια των διαχρονικά διαπλεκόμενων στην κατάχρηση της δημόσιας περιουσίας.

    πως θα επιλέξουν την ποιότητα του ήθους και πολιτικού αναστήματος των εκπροσώπων τους, που θα συνδιαλαγούν υπό την κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΩΤΗΤΑΣ, της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ?, του ξεπουλήματος της Εθνικής κυριαρχίας των φυσικών πόρων και των ιστορικών μνημείων του Ελληνισμού?

    Όπως το πάνε, το ΔΝΤ κι ΚΕΤ, θα μας πλασσάρουν στην ίδια ομάδα, σαν όμορο λαό, μ΄ αυτούς που χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο των δακρύων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σημερα η παρασταση
    Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΛΩΘΥΠΟΥΛΓΟΣ!!!
    ΟΠΛΕΣ ΟΠΛΕΣ!!

    Πλαξη Πλωτη
    ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ

    γκουχ γκουχ..
    ..Θα βγαλω λογο.χμ..Δεν βγαζω λογο, γιατι ο λογος δεν εχει λογο και αφου ο λογος δεν εχει λογο γιαυτο το λογο δεν βγαζω λογο..ουφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από χθες το μεσημέρι, ζούμε το γνωστό θέατρο της κομματοκρατικής δημοκρατίας. Έχω αναφερθεί σε προηγούμενη ανάρτηση, γιατί η Δημοκρατία μας είναι νεκρή. Μία από τις προκλήσεις της Δημοκρατίας, είναι αυτή που προκύπτει από την έμφυτη τάση της να ικανοποιεί πρωτίστως τις ανάγκες της στιγμής λειτουργώντας έτσι εις βάρος του μέλλοντος. Δυστυχώς το πολιτικό σύστημα, το οποίο μας έφερε στην κρίση χρέους, μας οδηγεί μαθηματικά και στην χρεωκοπία, λειτούργησε με αυτόν τον τρόπο.
    Ο ένας πόλος, ο κυβερνητικός, μου θυμίζει Καραμανλή 2007-2009, δηλαδή «ατολμία» και «κρυφτούλι». Το μεσημέρι παραιτούνταν και το βράδυ ανακαλεί. Δεκαοκτώ μήνες στην εξουσία, με τόσα μέτρα και φόρους, το έλλειμα ήδη είναι πάλι στο 13%.
    Ο άλλος, αυτός της αντιπολίτευσης, με επικοινωνιακές πρακτικές και τακτικές τύπου antinews, θυμίζει την «αυριανή της δεκαετίας του 80», πρακτικές και τακτικές «επιλεκτικών διαρροών», κλώτησε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.
    Η Ελλάδα έχει τελικά τους πολιτικούς που της αξίζει: αυτούς που την ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ κοινωνικά, πολιτιστικά, οικονομικά και ελπίζω πως δεν θα είναι και εθνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πω πωω ύφος στην φωτό! Λες και είναι έτοιμος να ανακοινώσει τον τετραγωνισμό του κύκλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.