18/6/11

"Συνέβαλε στην προσέγγιση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία" Βραβείο σε Τουρκάλα δημοσιογράφο

Στην Τουρκάλα δημοσιογράφο Ζεϊνέπ Οράλ, η οποία έχει συμβάλει, όπως δήλωσε ο αντικαγκελάριος και υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας, Μίχαελ Σπίντελεγκερ, «στην προσέγγιση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία», δόθηκε το πρώτο Βραβείο της Ελευθερίας και του Διαλόγου στον Τύπο από το Διεθνές Ινστιτούτο Τύπου.

Το βραβείο απονεμήθηκε, όπως μετέδωσε μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης το γαλλικό πρακτορείο, σε τελετή στη Βιέννη, παρουσία του Γιόσι Μπέϊλιν, πρώην υπουργού της ισραηλινής κυβέρνησης και του Γενικού Γραμματέα της Εκτελεστικής Επιτροπής της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, Γιάσερ Αμπέντ Ράμπο.
Πηγή:hbnews.gr

7 σχόλια:

  1. Θετικό γεγονός!
    Οταν οι λαοί προσεγγίζουν αλλήλους, περιορίζεται και το πεδίο φανατισμού που δίνει τροφή στα λαμόγια του ΔΝΤ και ΕΚΤ να αλωνίζουν με τις μεθόδους εκβιασμού λόγω εξωτερικού κινδύνου, και πουλώντας όπλα για να θυσαυρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...ΔΥΟσχηματισμοί τουρκικών μαχητικών αποτελούμενοι από 16 μαχητικά και 1 αεροσκάφος ΑΦΝΣ CΝ-235 σε ανεξάρτητη περίπτωση πραγματοποίησαν χθες τέσσερις παραβάσεις του FΙR Αθηνών και 3 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ). Από τα 16 τουρκικά αεροσκάφη τα 4 έφεραν οπλισμό....

    Φιλία τών...οπισθίων...κοινώς τού κ..λου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς που με έφερε κοντά η δημοσιογράφος και νοιώθω ασφαλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ K.N.A.

    Κατ' αρχάς, συγγνώμη για την συντόμευση του ονοματεπωνύμου.

    Η μία όψη είναι σίγουρα αυτή που λες. Η άλλη, όμως, είναι αυτή του manos141.

    Το κλίμα φιλίας οφείλει να καλλιεργείται εντίμως και αμφοτερομερώς, πράγμα που δεν νομίζω ότι συμβαίνει με την Τουρκία. Ενώ στην Ελλάδα υφιστάμεθα πλύση εγκεφάλου για την ελληνοτουρκική "φιλία", στην Τουρκία καλλιεργείται κλίμα εντελώς διαφορετικό. Ας μην παίζουμε, λοιπόν, το παιχνίδι τους, όσο δεν δίδουν καλά δείγματα γραφής. Άλλως, ισχύει το μακρυγιάννειο "Τούρκο φίλευε, το κώλο σου φίλαε", ή το λαϊκό "κάνεις Τούρκο φίλο, κράτα κι ένα ξύλο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κλίμα φιλίας δεν θα πρέπει αν αποπροσανατολίζεται από τις διαχρονικές προβοκάτσιες των αργυραμοιβών της πολεμικής βιομηχανίας που επιζούν με την τρομοκρατία λαών και κυβερνήσεων.

    Ἀλλο το δάνειο των Ροτσιλδικών προς την Ελλάδα για να κερδίσουν οικονομικά από αυτό διαλύοντας την Οθωμανικλη Αυτοκρατορία, κι άλλο τα άχρηστα καράβια που μας χρέωσαν για να δουλεύουν τα εργοστάσια τους τις πολεμικής βιομηχανίας, και παρ΄ ότι ποτέ δεν φτάσαν στην Ελλάδα.

    Στους Άγγλους πολίτες θα το χρεώσουμε αυτό ή στους Ιδιώτες τραπεζίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ ΚΝΑ

    "Το κλίμα φιλίας δεν θα πρέπει αν αποπροσανατολίζεται από τις διαχρονικές προβοκάτσιες των αργυραμοιβών της πολεμικής βιομηχανίας που επιζούν με την τρομοκρατία λαών και κυβερνήσεων."

    Μα δεν υπάρχει κλίμα φιλίας για να αποπροσανατολιστεί, παρά μόνον στην φαντασία ορισμένων και στην στοχευμένη πλύση εγκεφάλου των εθελόδουλων της Αθήνας. Μην μπερδεύομε τα αισθήματα των λαών με την πολιτική των κυβερνήσεών τους. Οι Τούρκοι καλλιεργούν κλίμα επιθετικότητας και ανωτερότητας, ενώ οι δικοί μας ηττοπάθειας και μειονεξίας. Και προσθέτω ότι ίσως όχι τυχαία. Έχουν επανειλημμένως και κατά κόρον ειπωθεί αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο διαχωρισμός του λαού από τους τραπεζίτες τους στρατηγούς τους πολιτικούς κλπ είναι μια υπεραπλούστευση. Αν χρειαζόμαστε δημποσιογράφους πότε για να ερχόμαστε κοντά, άρα αντίστροφα και για να απομακρυνόμαστε τότε αλλοίμονο. Δεν είναι ίσως, τόσο απλό το πράγμα. Είχαμε κι εδώ και έχουμε ακόμα, δημοσιογράφους που έχουν γίνει καταγέλαστοι με τους συνωστισμούς κλπ. Δεν γνωρίζω αν η κ. Οράλπ είναι αυτής της ποιότητας. Θα προσπαθήσω να βρω κάποια πονήματά της στο διαδίκτυο να σχηματίσω ιδίαν άποψη. Αν έχει κάποιος κανένα έτοιμο λινκ, ευπρόσδεκτο. Οι Έλληνες ξέρουμε από πρώτο χέρι και τα καλά και τα κακά του Τούρκου. Μας τα είπαν 1.500.000 κόσμος που ήρθαν από κει σε πραγματικό χρόνο. Και παρ΄ όλ' αυτά οι Έλληνες δεν έχουμε κάποια αξιοσημείωτη ειδική έχθρα προς τους Τούρκους. Μια συγγνώμη περιμένουμε. Αν είναι να έρθω πιο κοντά με κάποιον πίνοντας το χάπι της λήθης, ευχαριστώ, δεν θα πάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.