9/6/11

Βλέπουν πλεκτάνη στην υπόθεση του Στρος - Καν

Για πλεκτάνη που στήθηκε σε βάρος του πρώην γενικού διευθυντή του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος - Καν, κάνει λόγο έκθεση που συντάχθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας και βρίσκεται στα χέρια του Ρώσου πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν.
Όπως γράφει η ιστοσελίδα της εφημερίδας «European Union Times», η μυστική έκθεση της FSB αναφέρει πως η σεξουαλική επίθεση προς την καμαριέρα ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης… στήθηκε και έγινε γνωστή όταν ο Στρος - Καν έμαθε πως ο χρυσός των ΗΠΑ λείπει από το θησαυροφυλάκιο του Φορτ Νοξ.

Σύμφωνα με την έκθεση των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, ο Στρος - Καν βρισκόταν κατά το επίμαχο διάστημα στις ΗΠΑ για να μάθει γιατί η αμερικανική κυβέρνηση «πάγωσε» την παράδοση στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο 191,3 τόνων χρυσού. Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Ομπάμα έμαθαν πως διπλοί πράκτορες της CIA εφοδίασαν τον Στρος - Καν με στοιχεία που αποδείκνυαν ότι όλος ο αμερικανικός χρυσός, που υποτίθεται πως φυλασσόταν στο Φορτ Νοξ, απλώς… δεν υπήρχε εκεί.

Όταν ο Στρος Καν κατάλαβε πως τα στοιχεία που είχε στα χέρια του ήταν ικανά να καταστρέψουν την παγκόσμια Οικονομία, ενημέρωσε τις γαλλικές Αρχές πως εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη εσπευσμένα. Γάλλοι πράκτορες τον ειδοποίησαν. Του είπαν να πάει αμέσως στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης χωρίς το κινητό του, για να μην εντοπιστεί. Ο Στρος - Καν επιβιβάστηκε σε μια πτήση της Air France με προορισμό το Παρίσι, κάνοντας το μοιραίο λάθος να τηλεφωνήσει στο ξενοδοχείο από ένα τηλέφωνο στο αεροπλάνο. Ύστερα από λίγο έπεσε στα χέρια Αμερικανών πρακτόρων...
  http://www.adesmeytos.gr

15 σχόλια:

  1. Πωπω οταν ομως λεγαμε οτι ηταν πλεκτανη μας λεγανε γραφικους και γελοιους. Τα σχολια ειναι περιττα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Poursas,

    εμένα να δεις τι μου έσυραν όταν το έγραψα αμέσως μετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πράγματι οι καρατζαφερικοί είστε γραφικοί και γελοίοι χωρίς αμφιβολία,στην καλύτεροι περίπτωση πλανεμένοι,επειδή ποιος ξέρεις γιατί συμφέροντα είπε κάτι ο Ρώσσος δεν σημαίνει ότι είναι και αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ευφάνταστο σενάριο. Κάνει γιά ταινία του 007.
    Μας λέει δηλαδή ότι, οι ΗΠΑ δεν έχουν ούτε ένα γραμμάριο χρυσού στο θησαυροφυλάκιό τους.
    Κι αν δεν το έχουν εκεί, που το πήγαν; Και γιατί να το μετακινήσουν;
    Κι αν υποθέσουμε ότι πράγματι δεν έχουν καθόλου χρυσό τι το έκαναν;
    Το πούλησαν; Και πώς μπόρεσαν να πουλήσουν τόσο χρυσό, χωρίς να διαλυθή η αγορά των πολυτίμων μετάλων;
    Εξ άλλου, από το 1971, έχει πάψει η υποχρεωτική αντιστοιχία κυκλοφορούντος νομίσματος πρός χρυσό και η FED, τυπώνει δολάρια σαν να είναι μαρουλόφυλλα.
    Μπάζει από χίλιες μπάντες το σενάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος σε έλεγε γραφικό; Από την αρχή είχαν εκφρασθεί αμφιβολίες, που όσο πήγαινε γινότανε βεβαιότητα. Η φάρσα ήταν τόσο χοντροκομμένη, που δύσκολα θα την πίστευε μωρό παιδί. Έμπαζε από παντού. Δες σχόλια και σε άλλα ιστολόγια.

    Αυτό που διερωτώμαι είναι, ότι αν αποδειχθεί αθώος, ποιος και πώς θα τον αποζημιώσει αυτόν τον άνθρωπο; Έναν άνθρωπο που έσπευσαν να τον κανιβαλίσουν, πριν καν δικαστεί (κι αυτό ήταν μέσα στις χοντράδες της κακοστημένης φάρσας), ενώ δεν έχουμε δει ακόμη την φωτογραφία του "θύματος", για το οποίο μας τα λένε μία έτσι και την άλλη γιουβέτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. NAI! Oι πραιτωριανοι της FSB που 'χουν χιλιαδες μη ενεργοποιημενες τορπιλες (βλεπε τους 11 που απελλασαν οι ΗΠΑ) ανα τον κοσμο, καρφωσαν τ'αδερφια τους στη СIA..
    καλε τι μας λες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν όντως αληθεύει το παραπάνω,τότε στην όλη ιστορία πληροφόρησης τους Στράους Κάν εμπλέκοντε και Ρώσοι,οι οποίοι προφανώς προσπαθούν να πλήξουν την αξιοπιστία των ΗΠΑ,σε πρώτη φάση δεν το κατάφεραν αλλά σε δεύτερη μέσω αυτών των στοχευμένων διαροών κάτι πετυχαίνουν.

    Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι ότι το γεγονός ότι ο επικρατέστερος αντικαταστάτης θα είναι η Λαγκάρντ αποδυναμώνει το σενάριο,εκτός και αν συμβεί κάτι απρόσμενο στην πορεία και η υποφηφιότητα της αποτύχει.

    Στην πιο ακραία περίπτωση οι Αμερικανοί ήθελαν απλά να κερδίσουν πολύτιμο χρόνο.

    Όπως και να'χει το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Χ.Χ.

    >εκτός και αν συμβεί κάτι απρόσμενο στην πορεία<

    Λες να της βάλουν τον Μιχαλάκη καμαριέρη; :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάτι οτι τά 'χουν με τους Αμερικανούς γιατί δε λένε στο κόσμο για τα αστρόπλοια που έρχονται απο το διάστημα, κάτι ότι μάθανε αυτοί πρώτοι οτι η Αμερική είναι ταπί(sic)... Ενα δε μπορώ να καταλάβω, το NSA αγόρασε τις μετοχές του FSB ή οι Ρώσοι μπήκαν μέτοχοι στο ΝSA??Αυτοί οι δύο συνεργάζονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κατι παιζει εδω.σε λιγο θα πουν οτι ο μπαρμαν του ξενοδοχειου του εριξε στον καφε του βιαγκρα και μετα ενεργουσε με το κατω κεφαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. de gaulle, δε χρειαζότανε βιάγκρα αυτός. Όταν ήταν μικρός είχε πέσει στο καζάνι που φτιάχνανε το Spanish Fly...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. sapphire ειχαμε αναβαθμιση και γιναμε καρατζαφερικοί ε? Τελος παντων θα ακολουθησω το πολυ σοφο που εχει θεσπιστει απο την πρωιμη εποχη του internet. Don't Feed the TROLLS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.