25/6/11

Προβοκάτσια Τσάμη βουλευτή στα Ελληνοαλβανικά σύνορα! Άλλη μια Εθνική υποχώρηση!


"Είμαστε οι νόμιμοι ιδιοκτήτες" ...της Ηπείρου! - λένε οι Τσάμηδες
Επετράπη η είσοδος στην Ελλάδα, σε ακραίο εθνικιστή Τσάμη βουλευτή που διαδήλωνε στη σημερινή πορεία!

Χιλιάδες Τσάμηδες συγκεντρώθηκαν σήμερα στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, στον σταθμό του Μαυρομάτη. Η διαδήλωση αποτελεί την κορύφωση των εκδηλώσεων των Τσάμηδων για την επέτειο της υποτιθέμενης "Γενοκτονίας" έναντι των Τσάμηδων από την Ελλάδα.



Εν είδη προβοκάτσιας ο Τσάμης βουλευτής του Τσάμικου Κόμματος PDIU Dashamir Tahiri (Ντασαμίρ Ταχίρι), επιχείρησε να περάσει τα σύνορα με το διπλωματικό του διαβατήριο, ενώ στην Αλβανική πλευρά ένα πλήθος κόσμου ωρυόταν κατά της Ελλάδος. Εν αρχή δεν επετράπη η είσοδο στον βουλευτή και ακολούθησαν στιγμές σοβαρών εντάσεων. Με φωνές και πιέσεις ο Τσάμης βουλευτής κατάφερε να περάσει τελικά τα Ελληνοαλβανικά σύνορα, με σκοπό να επισκεφθεί τα "πάτρια εδάφη". Έτσι οι Ελληνικές συνοριακές αρχές υποχώρησαν στις εκβιαστικές πιέσεις του κ. Ταχίρι ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την βουλευτική του ιδιότητα.
o Dashamir Tahiri
Τον βουλευτή ακολουθούσε συνοδεία 7 ατόμων στα οποία απαγορεύτηκε η είσοδος, ως άτομα επικίνδυνα για την Ελληνική Δημόσια Τάξη (όπως θα έπρεπε να χαρακτηριστεί και ο βουλευτής φυσικά!). Στη συνοδεία βρισκόταν και ο Έπαρχος της περιοχής Μαρκάτι (περιοχή με Τσάμικο πληθυσμό) Αγ. Σαράντα και αρκετοί δημοσιογράφοι.
Είναι άγνωστη μέχρι στιγμής η κατεύθυνση του βουλευτή μετά την είσοδό του στην Ελλάδα, το σίγουρο είναι πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται εντός της Ελληνικής επικράτειας με την ανοχή των Ελληνικών αρχών.

Σίγουρα η πρόκληση δεν σταματάει εδώ, φήμες μιλάνε για οργανωμένο σχέδιο προβοκάτσιας για να θέσουν το Ελληνικό Κράτος προ τετελεσμένων.
 

6 σχόλια:

  1. Μας πιεζουν οι αμερικανοι μηπως γιατι θελουν να λαβουμε ενεργο μερος στο ντουφεκιδι με τους αλεουιτες-σιιτες
    στην υπο εξελιξη εισβολη του ΝΑΤΟ μεσω εγνατιας δια ελλαδος- τουρκιας στην Συρια κ.λ.π.-κ.λ.π.????
    Η θελουν ν'ασφαλισουν ολη την εγνατια οδο απο σιγουρους φιλους(τσαμηδες-σκοπιανους-τουρκους θρακης)???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως μάθει κανείς...έτσι όπως τους μάθαμε τόσα χρόνια και λίγα μας κάνουν!ένας δεν μπορεί να τους τρίψει στη μούρη τα ντοκουμέντα για τα αίσχη τον προγόνων τους;ένας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όχι μόνο των προγόνων τους,αυτή τη στιγμή η Β.Ήπειρος δεινοπαθεί!οι Έλληνες εκεί δεν μπορούν να πουν καν ότι είναι Έλληνες,πέρσι είχαμε την δολοφονία του Γκούμα επειδή μιλούσε ελληνικά στο μαγαζί του,φέτος έχουμε την κατατρομοκράτηση του κόσμου,την απόλυση της δικαστικού,το κλείσιμο σχολείων,την φυλάκιση του ντόπιου βλαχόφωνου Έλληνα που πήγε να τιμήσει τους πεσόντες του '40 και κλείστηκε φυλακή γιατί δήλωνε περήφανα Έλληνας!Μα τόσο ανθέλληνες είναι επιτέλους εκεί στο Υπ.Εξ.;μέχρι που θα φτάσει η διάβρωση του Υπ.Εξ. που άρχισε από τον ΓΑΠ όταν ήταν ο ίδιος Υπ.Εξ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΟΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΑΙΔΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΜΦΩΛΕΥΕΙ 'ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΟΥΝ,(ΠΑΡΕΚ)ΤΡΑΠΕΝΤΕΣ 'ΣΕ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ(ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ Ε Π Α Ν Α Λ Α Μ Β Α Ν Ε Τ Α Ι ΕΝΑΡΓΕΣΤΑΤΑ 'ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΠΑΝΑΞΙΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΕΤΕ ΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΡΟΑΣΘΗΤΕ,ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ/ΑΙΓΟΚΛΕΠΤΕΣ ΣΚΙΠΠΕΤΑΡΡΗΔΕΣ;Η Β Ο Ρ Ε Ι Ο Σ ΗΠΕΙΡΟΣ Η Τ Α Ν,Ε Ι Ν Α Ι ΚΑΙ Θ Α ΜΕΙΝΗ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η.Π Λ Η Ρ Ο Υ Σ Ε Ν Τ Α Ξ Η Σ 'ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΜΕ ΤΗΝ ''ΕΡΥΘΡΟΜΑΥΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ'' ΣΑΣ Ε Υ Χ Η Σ ΕΡΓΟΝ,ΕΞ Ο Ν Ο Μ Α Τ Ο Σ ΤΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν ΚΑΙ ΤΟΥ Ε Λ Λ Η Ν Ι Σ Μ Ο Υ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ Ο Ι Κ Ο Υ Μ Ε Ν Η Σ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ Μ Η Ν ΤΥΧΕΤΕ Ο Υ Δ Ε Π Ο Τ Ε.ΟΙ ΜΗΔΙΣΑΝΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ Η Ε Γ Γ Υ Η Σ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ Δ Ι Ε Θ Ν Η ΣΑΣ Α Π Ο Μ Ο Ν Ω Σ Η,Ο,ΤΙ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΣΤΟΜΙΖΕΤΕ,Ο Σ Ε Σ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΕΣ Δ Ι Ω Ξ Ε Ι Σ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣ Κ Α Ι Ρ Ο Ν ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ''ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ'' ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν ΒΟΡΕΙΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ,ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ Β Ο Ρ Ε Ι Ο Η Π Ε Ι Ρ Ω Τ Ι Κ Ο Υ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.Ο ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ ΣΩΒΙΝΙΣΜΟΣ -ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ Σ Κ Ο Τ Α Δ Ι Σ Μ Ο Σ- 'ΣΕ Κ Α Μ Μ Ι Α ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ,ΕΙΔΙΚΟΤΑΤΑ,ΤΩΡΑ,ΣΗΜΕΡΑ,ΠΟΥ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗ ΦΡΕΝΑΠΑΤΗ ΣΑΣ,Α Υ Τ Η ΤΟΥ Ε Ξ Α Λ Β Α Ν Ι Σ Μ Ο Υ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ(!!),ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΩΝΙΑΤΕ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ Π Α Γ Κ Ο Σ Μ Ι Ω Σ,ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΝΔΟΞΟΤΑΤΟ ''ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ'' ΣΑΣ,Μ Ι Μ Ο Υ Μ Ε Ν Ο Ι ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΝΙΑΖΟΝΤΟΣ ΤΙΤΟΣΤΑΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ 'ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν.ΕΧΕΤΕ Λ Η Σ Μ Ο Ν Η Σ Η,Ο Μ Ω Σ,ΠΩΣ ΤΟΝ Τ Ε Λ Ι Κ Ο ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ΚΑΙ Ο Ε Λ Λ Η Ν Ι Σ Μ Ο Σ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ Π Ρ Ο Π Α Γ Α Ν Δ Α Σ ΣΑΣ Α Λ Λ Α ΚΑΙ ΤΗΣ Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ ΣΑΣ Α Υ Τ Η Σ Κ Α Θ Ε Α Υ Τ Η Σ 'ΣΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ.Α Υ Τ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η Ο Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Η ΣΑΣ Η Τ Τ Α ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΥΧΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Σ ΓΗΣ.Ε Α Ν ΤΟ ΑΠΟΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ Ε Α Ν ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ Π Ε Ι Σ Τ Ι Κ Ε Σ/Α Ξ Ι Ο Π Ι Σ Τ Ε Σ/Β Α Σ Ι Μ ΕΣ ΚΑΙ Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ε Σ ΟΙ ΕΚΤΕΝΕΙΣ Φ Ω Ν Α Σ Κ Ι Ε Σ ΚΑΙ ΤΑ Π Α Ρ Α Λ Η Ρ Η Μ Α Τ Α/Φ Λ Η Ν Α Φ Η Μ Α Τ Α ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλιστα! Πολύ ελκυστική η Ελλάδα, σιγά μην σπρώχνεστε...
    Αλλος για τον κήπο;
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.