26/6/11

Η «ανίατη περίπτωση» Σαμαρά και η γαλανόλευκη Μέρκελ


Συνεχίζεται ο καταιγισμός επικριτικών δημοσιευμάτων για τον αρχηγό της ΝΔ από το σύνολο του ευρωπαϊκού τύπου. Ο κ. Σαμαράς θεωρείται «ανίατη περίπτωση» στους κόλπους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, γράφουν οι Financial Times Deutschland που προσθέτουν ότι, ντυμένη στα γαλανόλευκα, η κυρία Μέρκελ ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στους Έλληνες.

Το άρθρο της εφημερίδας έχει τίτλο «Το κυανόλευκο μήνυμα της Άγκελα Μέρκελ στους Έλληνες» και αναφέρει ότι η καγκελάριος εμφανίστηκε στη Σύνοδο Κορυφής με μπλε σακάκι και λευκό παντελόνι, για να μεταφέρει το μήνυμα, ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να αφεθεί να καταρρεύσει. «Υπό την προϋπόθεση όμως ότι η Ελλάδα θα εντείνει τη συμφωνηθείσα με την ΕΕ και το ΔΝΤ πολιτική λιτότητας», προσθέτει η εφημερίδα.

«Πριν από τον Παπανδρέου η Μέρκελ συναντήθηκε με τον επικεφαλής της ΝΔ . Ο Σαμαράς αρνείται κάθε συναίνεση με τον Παπανδρέου και επομένως με την απαιτούμενη από την ΕΕ και το ΔΝΤ υπερκομματική υποστήριξη της πολιτικής λιτότητας... Ο Σαμαράς παραπονέθηκε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Παπανδρέου τον δέχθηκε μόνο για πέντε λεπτά και απέρριψε όλες τις προτάσεις του.
Η Μέρκελ μετά τη συνάντηση τόνισε ότι η αντιπολίτευση στην Ελλάδα πρέπει να «ανταποκριθεί στην ιστορική της ευθύνη». Αυτό άλλωστε έγινε και στην Ιρλανδία και την Πορτογαλία, δήλωσε εκνευρισμένη».

Spiegel: Ο νεκροθάφτης του ευρώ
«Πριν από την έναρξη της Συνόδου, γράφει το Spiegel, οι συντηρητικοί πρωθυπουργοί, επέπληξαν τον αντίπαλο του Παπανδρέου, Αντώνη Σαμαρά. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρείται ο εν δυνάμει νεκροθάφτης του ευρώ: Σε περίπτωση που την ερχόμενη εβδομάδα τορπιλίσει την ψηφοφορία για το ελληνικό πακέτο λιτότητας, αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα τον τερματισμό της βοήθειας από το εξωτερικό και τη χρεοκοπία της χώρας. Οι συνέπειες για το ευρώ και την παγκόσμια οικονομία θα ήταν ανυπολόγιστες.

… Η συζήτηση των Συντηρητικών εξελίχθηκε με ασυνήθιστο πάθος: Η διπλωματία υποχώρησε στην πολιτική, ο Σαμαράς ένιωσε στο πετσί του τη δυσαρέσκεια των ευρωπαίων κομματικών φίλων του. Ο σουηδός πρωθυπουργός τόνισε ότι είναι σημαντικό «κανένας Έλληνας πολιτικός να μη λέει στους Έλληνες ότι υπάρχει ταχύτερος δρόμος».

«Οργή για τον ξεροκέφαλο Έλληνα»
Berliner Morgenpost
Ισχυρή πίεση άσκησαν οι Eυρωπαίοι ηγέτες στον Σαμαρά χθες στις Βρυξέλλες. Ήδη πριν την έναρξη της συνόδου κορυφής «τον στρίμωξαν άγρια». « Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν» δηλώνει ευρωπαίος διπλωμάτης.

Frankfurter Rundschau
« Οργή για τον ξεροκέφαλο Έλληνα», του οποίου η επιμονή αποτέλεσε κύριο χαρακτηριστικό της όλης πολιτικής του σταδιοδρομίας, όπως στο θέμα για την ονομασία των Σκοπίων.

Berliner Zeitung
Οι συντηρητικοί ηγέτες «τα έψαλαν για τα καλά» στον Έλληνα φίλο τους και προσπάθησαν να δώσουν στον Σαμαρά να καταλάβει το πόσο επικίνδυνες μπορεί να είναι οι επιπτώσεις της πολιτικής του. Ο επικεφαλής του Eurogroup Γιούνκερ είπε χαρακτηριστικά ότι ο Σαμαράς «είναι τυχερός που δεν ήμουνα στη συνεδρίαση του λαϊκού κόμματος, γιατί διαφορετικά θα του ζητούσα επίμονα να εγκαταλείψει την αρνητική του στάση».

Rheinische Post
Μοναδικό θέμα κατά τη συνάντηση των ηγετών του λαϊκού κόμματος ήταν η αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει προκαλέσει σε όλη την Ευρώπη η ξεροκεφαλιά του Αντώνη Σαμαρά… Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αδιαφορεί για τις συνέπειες της απόρριψης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και ζητάει εδώ και καιρό πρόωρες εκλογές.
http://www.tanea-london.net

19 σχόλια:

  1. Όταν οι Δούλοι αντιστέκονται τότε τους κτυπάμε με το μαστίγιο.
    Έλα όμως που οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν υπήρξαμε δούλοι ποτέ.
    Μεγάλο μένος της Ευρώπης και της τσογλαναρίας τους για να <> την Ελλάδα. Ποιοι μωρέ; Αυτοί που μας πούλησαν γερμένα υποβρύχια;
    Αυτοί που μας θεωρούν στρατόπεδο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών;
    Αυτοί που δεν υπερασπίζονται τα σύνορα της Ευρώπης;
    Αυτοί που κλέβουν επί εκατονταετίες πνευματικά δικαιώματα της Ελλάδας;
    Αυτοί που κάψανε την Ευρώπη; ΧΙΤΛΕΡ
    Αυτοί που ως θεό έχουν τον μαμωνά;
    Αυτοί που μας κλέβουν ακόμα και τώρα με τα κολοεπιτόκια τους;
    Αυτοί που έκλεψαν με τους Ολυμπιακούς;
    Αυτοί της siemens;
    Αυτοί ….. κ.τ.λ.
    ΞΥΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΑ
    ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΕΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
    ΘΑ ΤΡΩΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ.


    ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειράζει που αντιδρούν, έτσι όπως αντιδρούν, οι Ευρωπαίοι εταίροι και εκφραστές των συμφερόντων των τοκογλυφικών δανειστών του ελληνικού κράτους.

    Αυτοί πιστεύουν ότι έτσι υπερασπίζουν τα συμφέροντά τους (προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υπηρετούν τα συμφέροντά τους, αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα και εν πάση περιπτώσει, οι ίδιοι είναι αρμόδιοι να προσδιορίσουν το ποιά είναι τα συμφέροντά τους και όχι εγώ) και πράττουν αναλόγως, επιτιθέμενοι στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος, όντως, είναι "ξεροκέφαλος" - και καλά κάνει).

    Το πρόβλημα είναι ότι τα συμφέροντα των δανειστών εξυπηρετούν και τα παπαγαλάκια της έμφοβης ελληνικής πολιτικοοικονομικής ελίτ και ιδιαίτερα του κοσμοπολίτικου/"φιλοευρωπαϊκού"/"εκσυγχρονιστικού" τμήματός της (το οποίο με τις πλήρως αποτυχημένες και καταστροφικές στρατηγικές του επιλογές, που συνοψίστηκαν στην κατάργηση της δραχμής και στην ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη, οδήγησε την χώρα και τον πληθυσμό της στον παρόντα όλεθρο και στην ήδη εξελισσόμενη πορεία προς την εξαθλίωση, η οποία θα εξελιχθεί σεπραγματική ανθρωπιστική καταστροφή, αν αφεθούν οι τροϊκανοί και ο ΓΑΠ να ολοκληρώσουν το κατεδαφιστικό τους έργο) ,που άγεται και φέρεται από τους δανειστές, στα ακόρεστα βίτσια των οποίων έχει πλήρως παραδοθεί και παραδόσει την χώρα και τον πληθυσμό της.

    Γι' αυτό και η επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά είναι συστηματική και κατευθυνόμενη, όχι μόνον από τους έχοντες συμφέροντα εταίρους και δανειστές, αλλά και από τις γραφίδες, που ελέγχει αυτό το ψοφοδεές κοσμοπολιτικό και υποταγμένο τμήμα της ελληνικής πολιτικοοικονομικής και "πνευματικής" ελίτ.

    Αυτό που φοβούνται δεν είναι ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά το ρεύμα του νέου πατριωτισμού, που φαίνεται να αναδύεται σε ευρέα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας, ως αποτέλεσμα της κρίσης και της μοντέρνας μεταναζιστικής Κατοχής, που επεβλήθη στην χώρα μας, με την υπογραφή του Μνημονίου τον Μάϊο του 2010.

    Δικαίως φοβούνται, αφού αυτός ο νέος πατριωτισμός, ως πλειοψηφικό κοινωνικό ρεύμα, θα εγκλωβίσει και τον Αντώνη Σαμαρά την αντιμνημονιακή του ρητορεία και μπορεί να ανατρέψει τα τεκταινόμενα και να ανατρέψει όλους τους σχεδιασμούς.


    Δεν πειράζει. Θα συνηθίσουν.

    (Δείτε στο μπλογκ μου και το θέμα : "Η ανάδυση ενός νέου πατριωτισμού και η παρούσα κρίση. Οι φόβοι του έντρομου κοσμοπολιτικού τμήματος της ελληνικής ελίτ και ο Αντώνης Σαμαράς. (Μια απάντηση στον κ. Χρ. Πιστοφίδη)" http://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2011/06/hristos-pistofidis-kai-antonis-samaras.html ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο οτι ξερω ρε παιδια τα χρηματα της τροικα πηγαινουν κατευθειαν στους διεθνης τοκογλυφους.Το ιδιο καιτα λεφτα των οργανισμων που ειναι για πουλημα. Αρα απο αυτα τα λεφτα δεν πληρωνονται ουτε συνταξεις ουτε μισθοι δημοσιου ουτε τιποτα λοιπον.Τοτε γιατι απειλουν για σταση πληρωμων στις συνταξεις και γενηκοτερα στο δημοσιο?κανονικα δεν θα επρεπε να μιλουν για σταση πληρωμων προς τουσ δανειστες
    Αν μπορει ας γραψη καποιος αν εχω δικιο η οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Β΄ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ - ΤΟΥ ΧΤΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΠΡΟΦΙΛ!
    ----------------------------------------------------------------------
    ...Ο Α. Σαμαράς έχει δηλώσει ότι θα καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο, αλλά θα ψηφίσει άρθρα του εφαρμοστικού, όπως το αναφερόμενο στις αποκρατικοποιήσεις.
    ----------------------------------------------------------------------
    Άντε θα κάνει κάτι ψιλομερεμέτια στο Μνημόνιο και κυρίως θα μειώσει την φορολόγηση ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ στους οποίους θέλει να ξεπουλήσει την χώρα του- την οποία κοστολόγησε 50 δισ (στην καλύτερη περίπτωση).
    Θέλει να μας κάνει σαν τα ορκ που έφερε στην Ελλάδα και μάλιστα σε αντιστροφή ρόλων γιατί τα ορκ όπως την πάνε αυτοί τη δουλειά θα μας προσπεράσουν, για να μην πω θα μας κυβερνήσουν οσονούπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "η καγκελάριος εμφανίστηκε στη Σύνοδο Κορυφής με μπλε σακάκι και λευκό παντελόνι"

    Και πόσο τής πάειειειει το γαλάζιο σακάκι με το ξανθό μαλλί στη φωτογραφία! Χε χε, τη μάθαμε και να ντύνεται την κατσίκα. Αυτή, για να εξασφαλίσει τα συμφέροντά της, είναι ικανή να τσακώνεται και με τον Οδυσσέα Τσενάι για το ποιός θα σηκώσει τη σημαία στην παρέλαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνω απολυτα με την Γεωργια ελεωνορα...
    Μετοχε, συμβαινουν τα εξης τινα:
    Το προβλημα της Ελλαδας ειναι το μεγαλο ποσοστο συμμετοχης του δημοσιου στο συνολικο χρεος.
    Οσον αφορα λοιπον τα ιδωτικα χρεη ,αυτα καθοριζονται απο τον οφειλετη και το δανειδοτη που ειναι συνηθως τραπεζα.
    Οσον αφορα το Δημοσιο χρεος οι ρυθμισεις γινονται αναμεσα στον οφειλετη (Δημοσιο) εκπροσωποι του οποιου ειναι οι εκαστοτε κυβερνησεις και των δανειοδοτων πουναι τραπεζες παλι και τα ασφαλιστικα ταμεια...
    Τα δε κρατη στα οποια ανηκουν οι τραπεζες και τα ασφαλιστικα ταμεια ειναι αδερφα, μεσα απο τις διεργασιες της Ε.Ε. και βεβαιως του πυρηνα του Ευρω.
    Με την πληρη λοιπον υπαιτιοτητα των ιδιων των κυβερνησεων(ανικανων,μικροψυχων,ωφελιμιστων , πλουτιστων και βαθεια απατεωνων),αυτες υπερχρεωθηκαν στους "αδερφους" Ευρωπαιους.
    Τωρα λοιπον ,δεν αποδεχονται- οι ιδιες κυβερνησεις- καμμια συμμετοχη τους στην ενοχη του υπερδανεισμου της Ελληνικης πολιτειας,ριχνοντας ολη την ευθυνη στους πολιτες.(Βλεπε παγκαλο-παπαντωνιου).
    Ειναι λοιπον ενα κλασικο παραδειγμα αλητων,ανικανων που παριστανουν τους σωτηρες ενος εθνους που στην ουσια τσακιζουν και ξεσκιζουν κατα κρατος.
    Και το τραγικοτερο ειναι οτι σαυτο το μοντελο διακυβερνησης χρησιμοποιουν ως σωματοφυλακες τους ,ολους τους αλλοδαπους(νομιμους και μη) οπως και τους εθνικισμους των γειτονικων κρατων.
    Ετσι παρουσιαζεται ολο αυτο το μοντελο ως μονοδρομος.
    Ο δε κυριος εχθρος ειναι ο Ελληνας πολιτης ο οποιος για αυτους ουτε καν αυτο δεν ειναι.Δηλαδη Ελληνας.
    Και σας ρωτω: Eχουν αδικο;
    Διοτι αν ειμασταν θαχαμε μπουκαρει ολοι στην βουλη κρεμοντας τους κρετινους.
    Και το λεω αυτο ,γιατι αφενος μεν θελουν ολη την Δοξα οποιουδηποτε μεγαλειου αλλα αποποιουνται καθε ευθυνη οποιασδηποτε αποτυχιας.
    Προσεξτε αν εκαναν στοιχειωδη μειωση στις βουλευτικες αποζημιωσεις.
    Δεν εκαναν καμμια.
    Γιατι;
    Mα γιατι δεν φερουν αυτοι καμμια ευθυνη!!!!Τοσο μωρομυαλοι ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πώς γίνετε πάντα να πιστεύουμε τον ΓΑΠ και καταλογίζουμε σε άλλους ευθύνες για πράξεις που δεν έγιναν ποτέ.
    Πώς γίνετε να πιστεύετε ένα κόμμα που άλλα σας έλεγε και άλλα κάνει;
    Πώς γίνετε να πιστεύετε ότι επειδή ο δοσίλογος πουλάει τη χώρα θα το κάνει και ο άλλος ;
    Πώς γίνετε να πιστεύετε ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος;
    Πώς γίνετε να πιστεύετε ότι ο καθυστερημένος αυτός άνθρωπος δεν εκτελεί εντολές;
    Πως γίνετε να πιστεύετε ότι φταίνε οι προηγούμενοι;
    Πώς γίνετε να πιστεύετε ότι το χρέος δεν το δημιούργησε η οικογένεια Παπανδρέου;
    Πως γίνετε να πιστεύετε σ΄ αυτούς τους Αλήτες;
    Πώς γίνετε να τους θεωρείται δημοκρατικούς;
    Πώς γίνετε να τους θεωρείται προοδευτικούς;
    Πολλά Πώς μα πάρα πολλά Πώς.
    Ο Καραμανλής μπορεί να κατηγορηθεί μόνο για ένα λόγο και ποιος είναι αυτός;
    Όποια προσπάθεια και εάν κατέβαλε για την διόρθωση της χώρας την κατέβαλε με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ τρόπους. Φυσικά οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ δεν επέτρεψαν την αναδιοργάνωση της χώρας διότι είχαν απώτερο σκοπό την ΔΙΑΛΥΣΗ της από φιλοαμερικανάκια.

    Δεν σας προβληματίζει το γεγονός ότι το πρώτο που έκανε ο ΓΑΠ ήταν να σταματήσει τις επενδύσεις με την Ρωσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελπίζω να είστε άτομα που παρά την άρνηση σε ό,τι νεοδημοκρατικό Ελεονόρα και Γώγο όταν θα κυβερνήσει η ΝΔ να μπορείτε να κρίνετε δίκαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Ο/Η sapphireείπε...
    Ναι, αλλά, θα χρειαστεί πρώτα π.χ. ο κος Βουλγαράκης να αυτομαστιγωθεί ο στο Σύνταγμα - όπως σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει. Αμέσως μετά το κάψιμο της Αρχαίας Ολυμπίας και του Ιερού Άλσους (που γέννησε το πνεύμα), όπου το μόνο που είδε ήταν μερικά καμμένα δένδρα.
    Για εμένα είναι διαπλεκόμενοι και συνυπεύθυνοι όλοι όσοι κυβέρνησαν (δεν εξαιρώ τις ποσοστώσεις ευθύνης της Αριστεράς), και θα πρέπει να περάσουν από την Δικαιοσύνη για να κριθούν. Ίσως και για εσχάτη προδοσία - για να μην ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. sapphire

    Εσύ τη ΝΔ την έκρινες δίκαια; Να σου θυμίσω μόνο ότι ο Χατζηδάκης της ΑΓΡΟΓΗΣ είναι ακόμη στο κόμμα,όπως και πάρα πολλοί άλλοι,διεφθαρμένοι ως το κόκαλο.

    Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ήταν επι σειρά ετών υπουργός στο υπουργείο υγείας,που τόσα χρόνια έγινε ένα απο τα πιο ξέφρενα πάρτι στην ιστορία της Ελλάδας.

    Τον Παυλόπουλο στη μασωνική στοά πώς τον βλέπεις; Όλα καλά;

    Αν θέλεις μπορώ να συνεχίσω να σου γράφω για ένα μήνα.

    Ο Σαμαράς είχε την ευκαιρία να ξεσκαρτάρει το κόμμα,ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εν πρώτοις δεν κυβερνά η Νέα Δημοκρατία για να τα περιμένετε από αυτή όλα,εν δευτέροις βλέπω Χατζησαββίδη ότι δείχνετε να μην αντιλαμβάνεστε τον τόπο και τον χρόνο και τις καταστάσεις στις οποίες βρισκόμαστε!ένας πρόεδρος ούτε να τους διώξει όλους μπορεί,ούτε λαϊκά δικαστήρια να κάνουμε,λοιπόν,μαγικά ραβδιά δεν υπάρχουν!με έναν εξαγριωμένο λαό πασοκικό έτοιμο να κάψει τα πάντα με το παραμικρό ενώ τώρα όλοι Μούγκα (μη μου πείτε ότι είναι συγκρίσιμες οι αντιδράσεις).Κριτικοί στη Νέα Δημοκρατία έχει γίνει πάρα πολύ και την ασκεί άλλωστε το 90% των ΜΜΕ ένας ακόμα δεν χρειάζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και παρά το γεγονός ότι στον Χατζηγάκη έχω κάνει σκληρότατη κριτική σε βαθμό να τον θέλω εκτός ΝΔ η Αγρογή σε σχέση με τα πασοκικά αίσχη δεν είναι τίποτα!γιατί το ότι το 80% των ΔΥ είναι ΠΑΣΟΚ δεν σας πειράζει,το ότι όποιος ήταν ΝΔ αποκλειόταν ταυτόχρονα όχι!αλλά σας πείραξε που μπήκαν και μερικοί νεοδημακράτες κάπου...υποκρισίιιιιιαααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και επειδή γνωρίζω το θέμα της Αγρογής καλά ο Χατζηγάκης ούτε καν νεοδημοκράτες δεν έβαλε (που μετά από τόσα χρόνια αποκλεισμού και διώξεων λογικό είναι ο λαός να περιμένει αποκατάσταση),νομίζοντας ότι ζει στην εποχή του πάππου του του κοτζαμπάση φρόντισε να βολέψει παιδιά και γυναίκες παραγόντων των Τρικάλων και τοπικών δημοσιογραφίσκων όπως τη γυναίκα του διαβόητου Αργυρούση μέγα αρχιλαμόγιου και μέγα αρχιπασόκου δημοσιογραφίσκου της περιοχής που έσταζε πάντα χολή για τη Νέα Δημοκρατία,νομίζοντας ο Χατζηγάκης ότι έχει να κάνει με πληβείους του προπάππου του!ε όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. sapphire

    Δεν κατάλαβες καλά,η εποχή άλαξε,υπάρχουν μόνο διεφθαρμένοι,ούτε λίγο ούτε πολύ,κάτι σαν ολίγον έγγυος ας πούμε.

    Το βαθύ παρακράτος των κομμάτων τελείωσε,επιτέλους,προσαρμόσου στις νέες υγιείς συνθήκες που έρχοντε.

    Δεν είχα την τύχη να ταξιδέψω ποτέ σε κάποια σκανδιναβική χώρα,αλλά γνωρίζω ότι εκεί η διαφθορά είναι καταδικαστέα απο το πρώτο σέντ,δεν περιμένουν να φτάσει το δισεκατομύριο για να αντιδράσουν,νοχελικά και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν θέλεις να σου θυμίσω και τον πρόσφατο καυγά του Γιακουμάτου με τον πρόεδρο των υπαλήλων της Βουλής,όπου του έλεγε ότι εμείς σας διορίσαμε και εσείς μας εκθέσατε.

    Όσο για το ΠΑΣΟΚ που λές,δεν θα μπώ στη διαδικασία να διαπιστώσω ποιά απο τις δύο κουράδες βρωμάει περισότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Το βαθύ παρακράτος των κομμάτων τελείωσε,επιτέλους,προσαρμόσου στις νέες υγιείς συνθήκες που έρχοντε." Δυστυχώς η διαπίστωσή σας αυτή δείχνει πράγματι ότι δεν αντιλαμβάνεστε την κατάσταση,το κομματικό κράτος δυστυχώς δεν τέλειωσε καθόλου,και άμα θέλουμε να είμαστε ειλικρινής πρέπει να μιλήσουμε για πασοκικό καθεστώς!Η Νέα Δημοκρατία φταίει για πολλά αλλά διαφορετικά για αυτά από το ΠΑΣΟΚ...αλλά κυρίως δεν έκανε δόγμα τη νοοτροπία του σκυλάδικου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Το βαθύ παρακράτος των κομμάτων τελείωσε,επιτέλους,προσαρμόσου στις νέες υγιείς συνθήκες που έρχοντε." Δυστυχώς η διαπίστωσή σας αυτή δείχνει πράγματι ότι δεν αντιλαμβάνεστε την κατάσταση,το κομματικό κράτος δυστυχώς δεν τέλειωσε καθόλου,και άμα θέλουμε να είμαστε ειλικρινής πρέπει να μιλήσουμε για πασοκικό καθεστώς!Η Νέα Δημοκρατία φταίει για πολλά αλλά διαφορετικά για αυτά από το ΠΑΣΟΚ...αλλά κυρίως δεν έκανε δόγμα τη νοοτροπία του σκυλάδικου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ

    Γειασου ρε Πατριδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.