29/6/11

ΙΣΡΑΗΛ: Το Κόσσοβο θα το αναγνωρίσουμε μόνο, αφότου το αναγνωρίσει η Ελλάδα.

Αυτό ήταν το μήνυμα που μετέφερε ο Ισραηλινός Υπουργός Εξωτερικών Avigdor Liberman στον Αλβανό ομόλογό του Edmond Haxhinasto. Ο Ισραηλίτης Υπ.Εξ. ο οποίος βρίσκεται αυτές στις μέρες στα Τίρανα σε ερώτηση Αλβανού δημοσιογράφου αναφορικά με την αναγνώριση του Κοσσόβου από το κράτος του Ισραήλ, απάντησε: «Για το κράτος του Ισραήλ αυτό είναι ένα ευαίσθητο θέμα, αλλά εν συντομία θα ήθελα να πω, ότι εμείς θα αναγνωρίσουμε το Κόσσοβο μόνο αφότου αναγνωριστεί από την Ισπανία την Ελλάδα και την Κύπρο, είναι πολύ λεπτό το θέμα ιδικά στην έκρυθμη γειτονιά μας. Πιστεύω ωστόσο πως αυτά τα ζητήματα μπορούν να λυθούν ειρηνικά».

Η επίσκεψη του Liberman έχει ως στόχο την «υφαρπαγή» της Αλβανικής ψήφου ενάντια στην επερχόμενη αίτηση της Παλαιστίνης για την ένταξή της στον Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών. Σήμερα έχει προγραμματιστεί και διαδήλωση ΥΠΕΡ της Παλαιστίνης στα Τίρανα, κίνηση στην οποία δεν μας έχουν συνηθίσει οι Αλβανοί πολίτες που φημίζονται για τον φίλο-Αμερικανισμό τους (και των λοιπών συμμαχικών δυνάμεων όπως το Ισραήλ).

2 σχόλια:

  1. Τσακ μπαμ, τού την έσκασε τη ντρίμπλα τού δημοσιογράφου ο Λίμπερμαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβαζοντας αυτο το αρθρο και συνδιαζοντας αυτο με την στον αντιποδα ευρισκομενο σχεδιασμο των Ισραηλινων για την δολοφονια Καραμανλη οταν οι κινησεις του ητανε κατα των ισραηλινων συμφεροντων θα υπενθημισω μερικες αληθειες,ηδη γνωστες σε ολους μας.
    Το Ισραηλ απομονωμενο στην περιοχη που βρισκεται δεν μπορει να χασει οχι μονο τον πολεμο αλλα ουτε μια και μοναδικη μαχη.Διοτι αυτο θα σημαινε πυρηνικο ολοκαυτωμα και θα εμφανιζονταν το "αποθανετω μετα των αλλοφυλων".Για τον λογο αυτο ειναι υποχρεωμενο να παιζει σκληρο ποκερ με ολους 365 ημερες τον χρονο.Θεωρουμε μηπως τον εαυτο μας και εμεις οτι γνωριζωμε σκληρο ποκερ αρα συνεχιζωμε και επαυξανωμε στο μεγιστο το εταιρικο πλεον παιχνιδι με το Ισραηλ εστω και με απο κοινου συμφωνια μαζι τους με σημαδεμενη τραπουλα η δεν γνωριζωμε
    να παιζωμε ουτε "ξερη" οποτε κλεινομαστε στον εαυτο μας η ψαχνωμε για αλλον εταιρο και οπου παει.Ας αποφασισωμε αφου κρινομε οτι αυτοι που παιζουν το ποκερ απο ελλαδικης μεριας ειναι οι καταλληλοι παιχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.