13/6/11

Ετοίμαζαν «αποθεωτική» υποδοχή στον Πάγκαλο ο οποίος και ματαίωσε την επίσκεψη του στο Δίστομο

Επίθεση με γιαούρτια, αυγά και ντομάτες σχεδίαζαν αγανακτισμένοι πολίτες εναντίον του Θεόδωρου Πάγκαλου, στην προγραμματισμένη σημερινή του επίσκεψη στο Δίστομο. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είχε σκοπό να παρευρεθεί στις επετειακές εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα του Διστόμου, όμως τα φέιγ βολάν που άγνωστοι πετούσαν εδώ και μέρες πιθανότατα τον έκαναν να το ξανασκεφτεί και έτσι ακύρωσε την εμφάνισή του.

Τα φέιγ βολάν έγραφαν: «Παρακαλείσθε να κρατήσετε τα γιαουρτάκια, τα αυγά και τις ντομάτες εκτός ψυγείου ώστε να είναι ζεστά προκειμένου την Παρασκευή να τα φάμε μαζί με τον κύριο Πάγκαλο».
Το γεγονός επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βοιωτίας Δημήτρης Καραμάνης, ο οποίος απέδωσε την απόφαση του κ. Πάγκαλου να μην παραβρεθεί στο Δίστομο στο ενδεχόμενο διαμαρτυριών και επεισοδίων.http://www.iefimerida.gr/

2 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά δεν είχαν γουρουνόπουλα γι' αυτό δεν πήγε ο άνθρωπος. Τι να χορτάσεις με γιαουρτάκια?
    Σίγουρα ήταν προβοκάτορες του Τσίπρα κι αυτοί οι Έλληνες πολίτες όπως όλοι οι άλλοι οι αναιδέστατοι αντιπαραγωγικοί τεμπέληδες που τολμάνε να οργίζονται στο άκουσμα και μόνο του ονόματος αυτού του ατόμου. Άντε και όποιος βρίσκει "κέντρο"(δηλ στο πρόσωπο) με το γιαουρτάκι κερδίζει ταξίδι στις Μπαχάμες. Αν κι όπως το κόβω οι πιο πολλοί θα βρίσκουν τη κοιλιά...πιο εύκολο για ευνόητους λόγους. Ακόμα δεν είδαμε τίποτα. Όσο προχωράει το πράγμα με την οικονομία τόσο θα υπάρχει οργή και μακάρι να μην ξεφύγει εντελώς η κατάσταση γιατί κάποιοι αυτό περιμένουν. Η οργή πρέπει να βγαίνει σε "κανάλια" ειρηνικά που είναι "υπό έλεγχο" αλλιώς χάος.
    Οι εμπρηστικές δηλώσεις κάποιων φέρνουν έντονες αντιδράσεις ας το χωνέψουν. Στο κάτω κάτω έξυπνοι είναι δεν τους είπε κανείς χαζούς(συγκεκριμένα άτομα), άσχετα αν είναι αντιπαθείς μερικοί και υπάρχουν αντιδράσεις.
    Όλα εδώ πληρώνονται. Αποδεικνύεται γι' ακόμα μια φορά. Σημαίες που τις πήρε ο αέρας, δημόσιες δηλώσεις, υφάκι κτλ μαζεμένα σε εκρηκτικό μείγμα. Ότι σπέρνεις, θερίζεις. Γιατί δεν έχουν τόση εμμονή με άλλα πολιτικά πρόσωπα? Τυχαίο? Δεν νομίζω!
    Κάποιες σκέψεις μου της στιγμής...απλά και γεωπονικά.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευγε Γιωργη!

    - Τ. Μηχας, "Τι θέλουν οι αναρχοσταλινικοί"
    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=6349

    - Π. Ηφαιστος, 20.12.2008, "Απάντηση στον ακταρμά σκέψεων και απόψεων της "elenis", "Βαρβαρότητες του Δεκεμβρίου 2008 και το νεοελληνικό κράτος και "η εξέγερση των παραχαϊδεμένων παιδιών ενάντια στους ευνουχισμένους γονείς" (Κονδύλης)", http://www.ifestos.edu.gr/90BarbarianDec08Gr.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.